Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

ZarpDeniz,cnm inş bu tedaviyle birlikte meleğin de gelir cnm,sana da bol şans...
Ben aşılama yaptırıcam cnm kısmetse zaten rahim filminide yeni çektirdim,hakkımızda hayırlısı olsun...

Turkuaz, sagol canim, hep birlikte insallah.:Saruboceq: Rahim filmini cektirdigin iyi olmus cunku bir cok kimse cektirmeden tup bebek tedavisine basliyor yada doktorlari onermiyor, cok onemli. Asilamada bolll sanslar.opuyorumnanaktan

teşekkür ederim turkuaz a.s sanada zarpdeniz çok teşekkürler benim daha önceki denememde bütün testlerim yapılmıştı herşey çok güzel çıktı oldukça sağlıklıyım şükür hepimize bol bol şans diliyorum Allah yardımcımız olsun umarım güzel sonuçlar alırız hepinizi öptopuyorumnanaktan

zarpdeniz az daha zarpandit diyecektim:)
co-kültür yapmalarının gerekçeleri nedir? neden buna gerek duyuldu?
acaba ben de mi cem beye yaptırsam çok karışığım çok...

Selam zarpdeniz
İnşallah Allah söyletmiş olsun da hemen ilk denememizde olsun inşallah:)))Ama canım doktoru kim acaba?Ben büyük ihtimal teknoloji daha ileri diye İstanbul u tercih edeceğim.Memorial erkek infertilitesinde iyi diyorlar bakalım kısmet tabi...

Turkuaz, sagol canim, hep birlikte insallah.:Saruboceq: Rahim filmini cektirdigin iyi olmus cunku bir cok kimse cektirmeden tup bebek tedavisine basliyor yada doktorlari onermiyor, cok onemli. Asilamada bolll sanslar.opuyorumnanaktan

inş cnm çok tşk ederim...

inş cnm belkide tedaviye gerek kalmadan gelir inatçı sıpalarımız :)Allah'ın izniylee

selam turkuaz, çok saol canm aldırdım polibi basit bir operasyon, bugün biraz kanamam oldu doktorum tolga bey çok ilgili bir insan heran arayıp konuşabiliyorum, normal olduğunu söyledi, Tolga bey Cem beyin çok yakın arkadaşı, zaten beraber klinik açtılar, bizede Tolga bey tavsiye etmişti Cem beyi.Cumartesi kontrolüm olacak.
Edindiğim bilgiye göre aşılama 1500 gibi birşeymiş sanırım. Çok net bilgi alamadım. Yinede aklımdasın canım.
varmı sende bi gelişme??

Zarp Deniz merhaba, şimdiden hayırlı olsun, bende Cem beyde tüp bebeğe başlıcm. ko-kültür neden yapılyor, ben cumartesi polip ameliyatı oldum, ilk adetle başlicaz, rahim film, çektrmedim. rahim filmi nasıl çekiliyor, ve tüp bebek için çekilmesimi gerekiyor??

selam canım,geçmiş olsun...Sen en önemlisini yaptın bence tedaviye başladın, bunun devamında Allah'ın izniyle bebişinde sana gelecek annesi :)Cem Bey'i de maşallah herkes tavsiye ediyor bian önce gitmek için sabırsızlanıyorum :)Ben daha başlamadım cnm aralık gibi başlıcam nasipse,bu arada rahim filmini ben geçen hafta çektirdim kişiden kişiye göre değişiyor kimi ağrılı olduğunu söylüyor ama bana göre abartılacak kadar ağrılı bi işlem değil,sadece ilacı gönderirken adet sancısı gibi bi ağrı oldu o kadarcık,doktoruna danışabilirsin bu konuda inş herşey dilediğimiz gibi oluropuyorumnanaktan

Arkadaşlar işyerinde okadar yoğundumki forma girmedim..Cem beye tedaviye devam ediyoruz yarın kontrolüm var c.tesi yada pazar günü yumurtlalar toplanıcak sonra transfer sonra geçmek bilmeyen günler yine geliyor..Durumumu okuyup cevap yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim.

Turkuaz bende rahim filmi çektirmiştim cem beye acıbademde ama çok ağrılı oldu..bilseydim anestezili yaptırırdım..Kişiden kişiye değişiyor sanırım..

Tuğdemsu çok geçmiş olsun...Rahim filmi benimkini cem bey acıbadem hastanesinde çekti..Çok ağrılı oldu..Bilseydim anestezili yaptırırdım..Banada çok ağrılı değil dediler ama ben çok kötü oldum..Herkesin vucudu farklı o yüzden doktorunka konuş istersen

İkinizede gçmiş olsun kızlar :1hug: benim gibi bebek isteyen herkeze dua ediyordum Allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle dileğim güzel haberlerini almak germe kendini...

inş bu zorlu bekleyişin ardından güzel hbrler alırsın cnm

Turkuaz bende rahim filmi çektirmiştim cem beye acıbademde ama çok ağrılı oldu..bilseydim anestezili yaptırırdım..Kişiden kişiye değişiyor sanırım..

cnm bnmkini cem bey çekmedi,ama haklısın kişiden kişiye değişiyor çok ağrılı olan da var hissetmeyen de

Arkadaşlar bir teklifim var..İstanbulda olan arakadşlar ve istanbula gelecekler birgün biryerlerde oturup kahve içelim hem birbirimizi tanırız ? sizin içinde uygunsa

benimde tüp bebek yapmam gerekiyormuş
ama nerede yaptırcağım hala karar veremedim çok korkuyorum
yanlış bişey yapmak istemem
şubat gibi planlıyorum Allahın izniyle

inşallah bi aksilik çıkmazzzz

benimde tüp bebek yapmam gerekiyormuş
ama nerede yaptırcağım hala karar veremedim çok korkuyorum
yanlış bişey yapmak istemem
şubat gibi planlıyorum allahın izniyle

inşallah bi aksilik çıkmazzzz

aynı durumdayım umut mu memeorial mı asm mi acıbademmi((( bugünde florence aklıma yattı...
Kimde sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…