ZarpDeniz,cnm inş bu tedaviyle birlikte meleğin de gelir cnm,sana da bol şans...
Ben aşılama yaptırıcam cnm kısmetse zaten rahim filminide yeni çektirdim,hakkımızda hayırlısı olsun...
Tugdemsu gecmis olsun, umarim iyisindir, poliplerin guzelce temizlenmistir.
Herasles, Adana'dan bir arkadasimin dun 7.denemesinde donmuslarla hamilelik haberini aldik cokkk sevindik, darisi sana insallah. :Saruboceq:Orada cok hirsli bir doktoru var, sonunda basardilar.
Turkuaz, sagol canim, hep birlikte insallah.:Saruboceq: Rahim filmini cektirdigin iyi olmus cunku bir cok kimse cektirmeden tup bebek tedavisine basliyor yada doktorlari onermiyor, cok onemli. Asilamada bolll sanslar.opuyorumnanaktan
teşekkür ederim turkuaz a.s sanada zarpdeniz çok teşekkürler benim daha önceki denememde bütün testlerim yapılmıştı herşey çok güzel çıktı oldukça sağlıklıyım şükür hepimize bol bol şans diliyorum Allah yardımcımız olsun umarım güzel sonuçlar alırız hepinizi öptopuyorumnanaktan
selam kızlarr,sanırım Cem Bey'de tam olarak tedaviye başlayan yo,sayfa çok boş kalmış...
tugdemsu cnm polipi aldırdın mı,sanırım dün operasyonu olmuş olman lazımdı,niş güzel geçmiştir...
efsacım hakkında hayırlısı olsun inş bu tedavide güzel hbrler alırsn,üzme kendini herşeyin hayırlısı...
Arkadaslar merhaba, herkese mutlu Pazarlar dilerim.a.s.
Biz Kasim'da Cem Bey'de tedaviye basliyoruz. Bana 2 Kasim'da ko-kultur yapilacak, akabine baslayacak olan reglimle tedavide baslamis olacak. Ben bu topigi baslattigigimda uzun sure kimselerden ses gelmedi, simdi tesadufen baktim ki biraz hareketlenmis sevindim. Paylasimlarimiz umarim hep olumlu sonuclanir.:Saruboceq: :Saruboceq:
Esmeralda, tedavin hayirli ve bebekli olsun, hangi asamadasin simdi?CADIARZU
Findik, cok uzuldum bebegini kaybettigine canim, sebebi bulunabildi mi? Sende kan pihtilasmasi varmiydi?
Turkuaz, sen de yakinda baslayacamisin, bol sanslar.a.s.
Efsa5, gecmis olsun. Bir dahakine insallah arkadasim. Biraz vucudun toparlansin, hemen baslarsin.kaydirigubbakcemile5
Arkadaslar hepinizde rahim filmi cekildi mi? Bu cok onemli tedaviden once mutlaka rahim filmi cektirin, kan pihtilasmasi testinizi yaptirin.
selam turkuaz, çok saol canm aldırdım polibi basit bir operasyon, bugün biraz kanamam oldu doktorum tolga bey çok ilgili bir insan heran arayıp konuşabiliyorum, normal olduğunu söyledi, Tolga bey Cem beyin çok yakın arkadaşı, zaten beraber klinik açtılar, bizede Tolga bey tavsiye etmişti Cem beyi.Cumartesi kontrolüm olacak.
Edindiğim bilgiye göre aşılama 1500 gibi birşeymiş sanırım. Çok net bilgi alamadım. Yinede aklımdasın canım.
varmı sende bi gelişme??
Zarp Deniz merhaba, şimdiden hayırlı olsun, bende Cem beyde tüp bebeğe başlıcm. ko-kültür neden yapılyor, ben cumartesi polip ameliyatı oldum, ilk adetle başlicaz, rahim film, çektrmedim. rahim filmi nasıl çekiliyor, ve tüp bebek için çekilmesimi gerekiyor??
inş bu zorlu bekleyişin ardından güzel hbrler alırsın cnmArkadaşlar işyerinde okadar yoğundumki forma girmedim..Cem beye tedaviye devam ediyoruz yarın kontrolüm var c.tesi yada pazar günü yumurtlalar toplanıcak sonra transfer sonra geçmek bilmeyen günler yine geliyor..Durumumu okuyup cevap yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim.
Turkuaz bende rahim filmi çektirmiştim cem beye acıbademde ama çok ağrılı oldu..bilseydim anestezili yaptırırdım..Kişiden kişiye değişiyor sanırım..
İkinizede gçmiş olsun kızlar :1hug: benim gibi bebek isteyen herkeze dua ediyordum Allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle dileğim güzel haberlerini almak germe kendini...
Bugün kontrolle gittim.C.tesi yumurta toplanması için gün verdiler..c.tesi saat 10da gidicem..
Allah yardımcın olsun cnm,güzel hbrlerle gel inş
benimde tüp bebek yapmam gerekiyormuş
ama nerede yaptırcağım hala karar veremedim çok korkuyorum
yanlış bişey yapmak istemem
şubat gibi planlıyorum allahın izniyle
inşallah bi aksilik çıkmazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?