Arkadaşlar bende çok araştırdım..Aklıma ilk gelen bahçeci kliniğiydi fiyatından dolayı vede avrupa yakasında olmasından dolayı tercih etmedim.Ama Memorıal cem beyde çok iyi ben ilk denememi orda yaptım şuanda 2.denemem için yine kendisine gidiyorum.Ben memnunum tutmaması şansızlık diye düşünüyorum çünkü doktorum çok iyi ekip iyi..
bugün kontrolle gittim.c.tesi yumurta toplanması için gün verdiler..c.tesi saat 10da gidicem..
Arkadaşlar bir teklifim var..İstanbulda olan arakadşlar ve istanbula gelecekler birgün biryerlerde oturup kahve içelim hem birbirimizi tanırız ? sizin içinde uygunsa
Selam canım,
bende tanışmayı çok isterim.cumarrtesi memorialda mı olacaksın?
merhaba hanımlar bende yeni üyeyim , Cem beyle ilk tüp bebek denememizi yaptık ben cem beyide ekibinide ilgilerini de çok sevdim . Bizim bebeğimiz tutmadı bugun 12.gün testimi yaptırcaktım ama 9. günde regl oldumtest gününe kadar geldi de bitti bile (
İkinci denemem için aslında sabırsızlanıyorum çünkü inancım hiç kaybolmadı olacak biliyorum :)) Yine Cem beyle deneme yapmayı planlıyorum herşey harikaydı teknoloji de bence en son sistem içim çok rahat. Ama Malesef Şubata kadar beklemek zorundayımo zamana kadar akupunktur tedavisini araştırp başlamıyı düşünüyorum 4 ayda bırakmadan devam edicem inşallah faydası olur...
Yeni deneme yapan arkadaşlara canı gönülden dua ediyorum allah emeklerinizi umutlarınızı boş çıkarmasın biryerlerde saklanan minik bebeklerimiz biran önce annelerine kavuşsun biz onları sonsuz umutla bekliyoruz..... Bide buralarda okudum bir sürü bitkisel çaylardan bahsediyorlar (ama trasnferden sonra evde tv izlerken diyetisyenden duydum hamilelik ilk anlarında bitkisel çay asla önermiyorlar ada çayı yeşil çay bile düşük yaparmış aman dikkat) onlarıda 4 ayda denemek lasım dimi Bomba gibi 2 ci denemeye hazırlanıyorum ayy nasıl geçer bu zaman hiç bilmiyorum((((
merhaba hanımlar bende yeni üyeyim , Cem beyle ilk tüp bebek denememizi yaptık ben cem beyide ekibinide ilgilerini de çok sevdim . Bizim bebeğimiz tutmadı bugun 12.gün testimi yaptırcaktım ama 9. günde regl oldumtest gününe kadar geldi de bitti bile (
İkinci denemem için aslında sabırsızlanıyorum çünkü inancım hiç kaybolmadı olacak biliyorum :)) Yine Cem beyle deneme yapmayı planlıyorum herşey harikaydı teknoloji de bence en son sistem içim çok rahat. Ama Malesef Şubata kadar beklemek zorundayımo zamana kadar akupunktur tedavisini araştırp başlamıyı düşünüyorum 4 ayda bırakmadan devam edicem inşallah faydası olur...
Yeni deneme yapan arkadaşlara canı gönülden dua ediyorum allah emeklerinizi umutlarınızı boş çıkarmasın biryerlerde saklanan minik bebeklerimiz biran önce annelerine kavuşsun biz onları sonsuz umutla bekliyoruz..... Bide buralarda okudum bir sürü bitkisel çaylardan bahsediyorlar (ama trasnferden sonra evde tv izlerken diyetisyenden duydum hamilelik ilk anlarında bitkisel çay asla önermiyorlar ada çayı yeşil çay bile düşük yaparmış aman dikkat) onlarıda 4 ayda denemek lasım dimi Bomba gibi 2 ci denemeye hazırlanıyorum ayy nasıl geçer bu zaman hiç bilmiyorum((((
herkeze bol şans diliyorum inşallah hepinizin kucakları bu sefer dolar müjdeler le mejaslar yazarsınız bizede umut olur :) Bol bol dinlenin pozitif düşünün herşey güzel olsun
hepinize bol bol şans diliyorummmmm
Esmerelda, nasilsin, nasil gecti? Umarim hersey yolundadir.opuyorumnanaktan
Tugdemsu, ben de gelmek isterdim ama simdi cok uzaklardayim.opuyorumnanaktan[/QUOTE
şöyle bir geri dönük mesajlara bakarsan sevinirim canım sana bir kaç şey sormuştum da yoktun kaç gündür taşındığın için. kolay gelsin çok zor işler bu işler...]
ikiside değil bizimki nedeni saptanamayan grubuna giriyor doktorlar kendi kendine hamile bile kababilirsin ama neden olmuyo bunu bulamıyoruz diyorlarBenimki baya nedensiz hiçbirşey bulamıyorlar ama yine de yok yok yokkkk olmuyor işte
Tugdemsu, ben de gelmek isterdim ama simdi cok
uzaklardayim.opuyorumnanaktan
Tugdemsu, ben de gelmek isterdim ama simdi cok uzaklardayim.opuyorumnanaktan
Selam Esmeralda,Arkadaslar benimde bu sabah yumurtalarim toplandi..cem bey artik yumurta toplamaya girmiyormus transfere giriyormus birlikte calistiklari arzu hanim topladi.. 14 yumurtam toplandi.. p/tesi bilgi verecekler nezman tranafer edilecegi konusunda,,gecen sfer 5.gun blostast 2 embiriyo transferuydi tutmadigi icin bu sfer 3.gun transferini deniyceklermis transferi cem bey yapacakmis....yumurta toplama islemi aneztezili yapilmasina ragmen cok agrim oldu..cem bey yaptigi zaman bukadar agrim olmamisti,,Aslinda biraz bozuldum acikcasi ben cem beyin bizzat gecen seferki gibi kendinin topliyacagini biliyordum..arzu hanimin topladigini duyunca sasirdim gecen sefer hic kanamam olmamisti simdi cok az kanamam ve gecen seferkinden daha cok agrim var.doktor farkliligindami yoksa 1 ay arayala 2.denemem, oldugundanmi boyle agrim ve kanamam oldu bilmiyorum,,,insallah allah 3.denemeye birakmaz bizi ama yapmamiz gerekirsede 3\4 ay ara vericem kendimi toparlamam icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?