Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Arkadaşlar bende çok araştırdım..Aklıma ilk gelen bahçeci kliniğiydi fiyatından dolayı vede avrupa yakasında olmasından dolayı tercih etmedim.Ama Memorıal cem beyde çok iyi ben ilk denememi orda yaptım şuanda 2.denemem için yine kendisine gidiyorum.Ben memnunum tutmaması şansızlık diye düşünüyorum çünkü doktorum çok iyi ekip iyi..

bende umutu düşünüyorum nedeni izmitteyiz ve umut ve asm takın birde rapor geçiyor ya...aman bilmedim

merhaba hanımlar bende yeni üyeyim , Cem beyle ilk tüp bebek denememizi yaptık ben cem beyide ekibinide ilgilerini de çok sevdim . Bizim bebeğimiz tutmadı bugun 12.gün testimi yaptırcaktım ama 9. günde regl oldum test gününe kadar geldi de bitti bile (
İkinci denemem için aslında sabırsızlanıyorum çünkü inancım hiç kaybolmadı olacak biliyorum :)) Yine Cem beyle deneme yapmayı planlıyorum herşey harikaydı teknoloji de bence en son sistem içim çok rahat. Ama Malesef Şubata kadar beklemek zorundayım o zamana kadar akupunktur tedavisini araştırp başlamıyı düşünüyorum 4 ayda bırakmadan devam edicem inşallah faydası olur...
Yeni deneme yapan arkadaşlara canı gönülden dua ediyorum allah emeklerinizi umutlarınızı boş çıkarmasın biryerlerde saklanan minik bebeklerimiz biran önce annelerine kavuşsun biz onları sonsuz umutla bekliyoruz..... Bide buralarda okudum bir sürü bitkisel çaylardan bahsediyorlar (ama trasnferden sonra evde tv izlerken diyetisyenden duydum hamilelik ilk anlarında bitkisel çay asla önermiyorlar ada çayı yeşil çay bile düşük yaparmış aman dikkat) onlarıda 4 ayda denemek lasım dimi Bomba gibi 2 ci denemeye hazırlanıyorum ayy nasıl geçer bu zaman hiç bilmiyorum ((((

öncelikle hoşgeldin aramıza cnm bende ilk denememi cem beyde yaptım can cano ikincisi için biraz bekleyin yaşınız çok küçük dedi cem bey vücudumu dinlendirmem gerekmiş 3 ay yaz tatili verdik kendimize bende senin gibi nasıl geçicek diye düşünürken 5. ayımızdayız şuan engeç aralıkta yaptırmayıdüşünüyoruz zamanı gözünde büyütme canım çabuk geçer:teselli:

aslında cem bey bize de aralık dedi ama ben iş yüzünden aralık ve ocak ayında yaptıramıyorum transferden sonra 10 gün yatmak istiyorum o dönemde izin almam imkansız şubata erteledik mecburen zaten şuan da bana 2 tene emb. konmuştu acaba teki düşmüş teki kalmış mıdır ki bugun 12,günü normalde gene test yaptırsam mı diye düşünüyorum umut dünyası işte insana neler düşündürüyor gerçi göğüslerimin acısı falan kesildi ama genede acaba deyip kendimi avutuyorum :)

banda 2tane konulmuştu benim sancım cok olmuştu hem sancılı hem yoğundu az çok sen tahmin edebilirsin aslında genede çok ümitlenme canım sonra üzülebilme ihtimalinde var çünkü sizin sorununuz neydi cnm bizimki varikosel:çok üz
günüm:

Merhaba hosgeldin\
bende cem beye gidiyorum 2 tane embiriyo banada kondu ama tutmadi,bu ikinci denemem yarin yumurta toplama gunum.2 aydirda akapunktur tedavisi goruyorum tup bebek icin bakalim ne olacak

Merhaba
Canım sizdeki sorun kimden kaynaklı yani erkek infertilitesi mi yoksa bayan mı?

ikiside değil bizimki nedeni saptanamayan grubuna giriyor doktorlar kendi kendine hamile bile kababilirsin ama neden olmuyo bunu bulamıyoruz diyorlar Benimki baya nedensiz hiçbirşey bulamıyorlar ama yine de yok yok yokkkk olmuyor işte

herkeze bol şans diliyorum inşallah hepinizin kucakları bu sefer dolar müjdeler le mejaslar yazarsınız bizede umut olur :) Bol bol dinlenin pozitif düşünün herşey güzel olsun
hepinize bol bol şans diliyorummmmm

herkeze bol şans diliyorum inşallah hepinizin kucakları bu sefer dolar müjdeler le mejaslar yazarsınız bizede umut olur :) Bol bol dinlenin pozitif düşünün herşey güzel olsun
hepinize bol bol şans diliyorummmmm

Can_cano, oncelikle gecmis olsun. Pozitifligine hayran kaldim, umarim hep boyle devam eder. Yeni teknolojiden ve Cem Bey'den menun kaldigini duyamak sevindirdi. Biz de Kasim'da deneyecegiz. Sana iyi dinlenmeler.opuyorumnanaktan

Esmerelda, nasilsin, nasil gecti? Umarim hersey yolundadir.opuyorumnanaktan

Tugdemsu, ben de gelmek isterdim ama simdi cok uzaklardayim.opuyorumnanaktan

can_cano inan ki çok üzüldüm durumunuzun sebepsiz olmasına.Ama canını hiç sıkma Allah biliyor bize nasip edeceği zamanı bebeklerimizin gelmesi için en hayırlısı ne zamansa o zaman olacak:))Bak sana burada forumdan bır arkadasın mesajını aynen kopyalıyorum.Oku ve umudunu kaybetme olur mu?

S&U kullanıcısından alıntı:
benim tam 5 yıl olmadı. 5. yılın bitmesine 1 ay kala hamile kaldığımı öğrendim canım. bizde sorun yoktu ikimizdede. ama kısmet işte. olmadı. en son tüp bebek yaptıracaktık son aşılamada hamile kaldım. zamanı gelmiş işte. öyle yapıyorum canım sadece bebeğimi düşünüyorum. o yüzdende pek kimseyle görüşmüyorum işin açığı. zaten çalışıyorum. boş zamanlarımdada uzanıp bebeğimle konuşuyorum. en güzel şey bu gerçekten.

Bizde aralık ayında memorial de yaptırmayı düşünüyoruz inşallah tedavimizi.Ama okmeydanımı yoksa ataşehir mi karar veremedim.Prof.Semra hanım varmıs okmeydanında ama sanırım ilgilenemiyormus hastaları ile birebir cok yogun oldugundan.Bakalım ne yapacagız hepımız ıcın hayırlı olur ınsallah.

Tugdemsu, ben de gelmek isterdim ama simdi cok
uzaklardayim.opuyorumnanaktan

Arkadaslar benimde bu sabah yumurtalarim toplandi..cem bey artik yumurta toplamaya girmiyormus transfere giriyormus birlikte calistiklari arzu hanim topladi.. 14 yumurtam toplandi.. p/tesi bilgi verecekler nezman tranafer edilecegi konusunda,,gecen sfer 5.gun blostast 2 embiriyo transferuydi tutmadigi icin bu sfer 3.gun transferini deniyceklermis transferi cem bey yapacakmis....yumurta toplama islemi aneztezili yapilmasina ragmen cok agrim oldu..cem bey yaptigi zaman bukadar agrim olmamisti,,Aslinda biraz bozuldum acikcasi ben cem beyin bizzat gecen seferki gibi kendinin topliyacagini biliyordum..arzu hanimin topladigini duyunca sasirdim gecen sefer hic kanamam olmamisti simdi cok az kanamam ve gecen seferkinden daha cok agrim var.doktor farkliligindami yoksa 1 ay arayala 2.denemem, oldugundanmi boyle agrim ve kanamam oldu bilmiyorum,,,insallah allah 3.denemeye birakmaz bizi ama yapmamiz gerekirsede 3\4 ay ara vericem kendimi toparlamam icin

Tugdemsu, ben de gelmek isterdim ama simdi cok uzaklardayim.opuyorumnanaktan

sende geldiğinde tanışırız canım. Ben bugün Tolga bey'e kontrole gittim polip sonrası kontrolüm yapıldı patoloji sonucu temiz çıktı, rahim duvarımın kalınlaşmaya başladığını söyledi. eşimin spermiyogram testinden sonra net olarak karar vereceğiz tüp bebek yada aşılmaya. Sizdeki sorun spermle mi alakalıydı. Sorun sayı mı hareketllik mi? Bizde ona göre karar vereceğiz 2.testi yapınca.

Selam Esmeralda,
Geçmş olsun ve tekrar hayırlı olsun diyorum. İyi düşünüyorum ve iyi olacağına inanıyorum. Arzu hanımın toplaması canını sıkmış olabilir ama maaşallah 14 yumurta toplanmış, sen sonuca bak canım. Gayet güzel sayıda yumurtan olmuş. En önemli aşam transfer bence. O yüzden olumlu düşün. Herşey güzel olacak!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…