Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Kızlar bendede miyom olduğunu öğrendim alınması gerektiğini söylediler, doktor araştırıyorum.Cem bey bu konuda nasıldır acaba??1 tüp bebek denenem oldu.2si tuumuştu 7 haftalıkken kalpleri ve gelişimleri durdu kürtaj oldum.1 yıl sonra kendiliğimden hamile kaldım ancak oda 8 hftalıkken kalbi ve gelişim durdu.Kürtajdan sonra miyom çıktı bide.İyi ve güvenebiliceğim bir doktor istiyorum.

Canım memorial hastanesi güzel bir hastane biz memnunuz. Biz tüp bebek tedavizi gördüğümüz için yorum yapamıyorum. Ama miyom amelliyatında da başarılılardır elbette.

Kızlar esmeralda ile konuştum şu an anneannesinde dinleniyor, interneti olmadığı için yazamamış, doktora gitmiş bebeğin durumu gayet iyiymiş, hiç bir sorun gözükmüyormuş, doktor kanamanın nereden geldiğini anlayamamış. Sizler de endişelenmeyin diye yazmamı istedi :))

günaydıınn güzelleerrrr
herkez iyimi işte yine cuma oldu ve hafta sonu geldi yuppiiiiiiiii

tugdemsu herlasles annecik adayları nasılsınız keyfiniz yerindedir umarım şu hafayı artık bir atlatsak valla kalbimiz ağzımızda bekliyoruz yani güzel haberlere ihtiyacımız var yeni yıla mutlu girces yani mutlu bebekli bir yıl olsun dimi Ya 31 inde belli olmaz mı yeni yıl süprizi 31 sabahı yapsanız 10 günden sonra belli oluyo ya 2011 bol bebekli olsun müjdelerimiz gelsin ben hiiiççç aksini düşünmüyorum valla

Suyasem sende iyisin dimi nezaman gidiyosun dr.görüşmesine hadi bakalım adım adım yanındayız sen ve bir kişi daha vardı gulbaharmıydı :26: geriye dönüp bakamadım ama hepimiz hepimiz aynı dilek için duacıyız dimi gelsin bebeişllleerrrrrrrrrrrrrrr
öptüm sizziiiiiii

Günaydın, Ben tedaviye başlmadan önce rahimde polip vardı. Memorial Ataşehir hastanasinde oldum. Doktorum Cem beyin Yakın arkadaşı Tolga Ergin. Çok memnunum kendisinden, operasyon sonrası 2 saat kaldım hastanede sonra taburcu oldum.Ben Tolga bey sayesinde Cem Beyi tanıdım. Bağdat caddesinde klinkleri var. Cem Bey,Tolga bey ve Arda beyin kendilerine ait. Dilersen gidip orda kontrol olabilirsin sonra dilediğin bir hastanede operasyon olursun...Yada direk Cem bey'den randevu alıp Memorial'a gelebilirsin. Büyük ihtimalle o da yapıyordur operasyon. Biz arkadaşlarımla burda tüp bebek için Cem Bey'den tedavi görüyoruz.

Miyom nerde? Büyüklüğü nekadar?

Günaydın Cancanocum,

Sabah erkenden uyanıp hemen burayı açıyorum kızlarda ne hberler var diye,, allahım umarım yeni yılda canınızı sıkmaz güzel güzel haberler verebiliriz.

Gün geçtikçe heyecan artıyor...işin kötü yanı eşim işinden dolayı yurtdışına çıkacak 10 gün olmayacak, ben test sonucunu nası alıp açacam bilmiyorum...eşim ablan gelsin diyor ama ben istemiyorum olumsuz olursa yanımda kimse olmasın istiyorum...yanlış mı düşünüyorum sizce

merhaba canım,

sabah sabah iyi oldu esmeraldanın haberi aldık, bi atlatsaydı şu 3 ayı..az kaldı gerçi

Evet bencede :) hepimiz rahatlıycaz, bu arada haftaya 2 li test için ultrasona girecekmiş, cinsiyeti büyük ihtimalle öğrenecekmiş :)) heyecanla bekliyoruz... Ben günler yaklaştıkça hem senin için hem de kendim için heyecanlanmaya başladım. şöyle karşılıklı buluşup tekrar görüşebilsek ne güzel olur... Iki muhabbetin belini :13:

tugdemsu ayy nezaman gitcek ki eşin zor bir karar :26: Kendim için düşüncek olursam ki negatif sonuç alan biri olarak bende yanımda kimseyi istemedim çünkü annende olsa ablanda olsa o anda canın kimseyle konuşmak istemiyor nem eşim üzülmesin diye ağlayamadım bile herkez tel ediyor böle açıklama yapmaktan güçlü görünmekten yorulmuştum herkez beni per perişan bekliyordu içim öyleydi ama bide onların yazık tüttüh deyip kötü halimi daha kötü etmesini istemiştimmmmmmm ama sen nasıl rahat ediceksen öyle bir karar ver , Hem ben olumzuz olacağını hiiççç düşünmüyorum eşine müjdeyi vericeksin için rahat olsun bebişimm 2011 bol bebekli olacak sayenizde

bu arada ben daha regl olmadımmm ama test falan yaptırmam acayip negatifim test olayına okadar çok negatif aldım ki :26: Bende 31 ine kadar olusam zaten olurum olmassam ozaman sizle bi test yaparım dicem ama testttt:26: yok yok direk dr giderim gene test yaptıramam

Can Canocum, istermisin kendliğnden olsun...ayyy inşallah asıl müjde senden gelir.
kaç gün geiktin

inşallh vardır bişeyler sana içerden gülüyordur,, boşuna plan yapma ben zate geldim burdayım diyordur umarım

çok panik yapılcak bi gecikme değil 2 gün :26: ama genelde zaman şaşmazdı acaba :26luyor işte insan napalım bu yol umut yolu umudumuz biterse herşey biter dimi bekleyelim bakalımmm
zaten olursa işte mucizelere duaların gücüne inanmanın en canlı örneği olacağım

bak şimdi beni çok heyecanlandırdın allahım ne güzel olurdu öyle birşey olsa Yaa şu an kalbim patır patır atmaya başladı bi test alsan silikde olsa çıkar aslında eğer birşey varsa :97:

selam arkadaşlar kardeşler :)
cumanız hayırlı olsun duaları eksik etmeyelim birbirimizden
inaşşallah 2011 bizim yılımız olacak inşallah
benim için son 24 saat :)
yarın cem beye gidip ilaçlara başlayacağım artık :)))
çok heyecanlıyımmmmm

ben seni önümüzdeki ay başlıycaksın sanıyordum... Bende ayın 6 sında başlıycam hastanede karşılaşırız bu arada belki :)) adetin kaçıncı günü ilaçlara başlanıyor????

sonbahar hadi hayırlı uğurlu bebişli bir tedavi olsun bize sık sık yazarsan bizde bol bol dua ederiz her zaman dua ediyoruz gerçi

suyasem iğneler 2 veya 3 gün başlanıyor sen görüşme planlarını ona göre ayarla ki 1 ay sonraya kalmasın yupii gelsin bebişlerrrr

ben 2. Günü balatırım tez canlılığımdan Işin komiği iş yerinden aynı kadroda olduğum arkadaşımda tedaviye başlıyacakmış regl tarihimizde 2 gün arayla Inşallah çakışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…