Kızlar bendede miyom olduğunu öğrendim alınması gerektiğini söylediler, doktor araştırıyorum.Cem bey bu konuda nasıldır acaba??1 tüp bebek denenem oldu.2si tuumuştu 7 haftalıkken kalpleri ve gelişimleri durdu kürtaj oldum.1 yıl sonra kendiliğimden hamile kaldım ancak oda 8 hftalıkken kalbi ve gelişim durdu.Kürtajdan sonra miyom çıktı bide.İyi ve güvenebiliceğim bir doktor istiyorum.
günaydıınn güzelleerrrr
herkez iyimi işte yine cuma oldu ve hafta sonu geldi yuppiiiiiiiii
tugdemsu herlasles annecik adaylarınasılsınız keyfiniz yerindedir umarım şu hafayı artık bir atlatsak valla kalbimiz ağzımızda bekliyoruz yani güzel haberlere ihtiyacımız var yeni yıla mutlu girces yani mutlu bebekli bir yıl olsun dimi Ya 31 inde belli olmaz mı yeni yıl süprizi 31 sabahı yapsanız 10 günden sonra belli oluyo ya 2011 bol bebekli olsun müjdelerimiz gelsin ben hiiiççç aksini düşünmüyorum valla
Suyasem sende iyisin dimi nezaman gidiyosun dr.görüşmesine hadi bakalım adım adım yanındayız sen ve bir kişi daha vardı gulbaharmıydı :26: geriye dönüp bakamadım ama hepimiz hepimiz aynı dilek için duacıyız dimi gelsin bebeişllleerrrrrrrrrrrrrrr
öptüm sizziiiiiii
Canım memorial hastanesi güzel bir hastane biz memnunuz. Biz tüp bebek tedavizi gördüğümüz için yorum yapamıyorum. Ama miyom amelliyatında da başarılılardır elbette.
Kızlar esmeralda ile konuştum şu an anneannesinde dinleniyor, interneti olmadığı için yazamamış, doktora gitmiş bebeğin durumu gayet iyiymiş, hiç bir sorun gözükmüyormuş, doktor kanamanın nereden geldiğini anlayamamış. Sizler de endişelenmeyin diye yazmamı istedi :))
bu arada ben daha regl olmadımmm ama test falan yaptırmam acayip negatifim test olayına okadar çok negatif aldım ki :26: Bende 31 ine kadar olusam zaten olurum olmassam ozaman sizle bi test yaparım dicem ama testttt:26: yok yok direk dr giderim gene test yaptıramam
bak şimdi beni çok heyecanlandırdın allahım ne güzel olurdu öyle birşey olsaçok panik yapılcak bi gecikme değil 2 gün :26: Ama genelde zaman şaşmazdı acaba :26luyor işte insan napalım bu yol umut yolu umudumuz biterse herşey biter dimi bekleyelim bakalımmm
Zaten olursa işte mucizelere duaların gücüne inanmanın en canlı örneği olacağım
ay o testler benim kabusumYaparken heycandan gelir delmiceksede Acık daha bekliyim daha çoookkk erkennn:26:
selam arkadaşlar kardeşler :)
cumanız hayırlı olsun duaları eksik etmeyelim birbirimizden
inaşşallah 2011 bizim yılımız olacak inşallah
benim için son 24 saat :)
yarın cem beye gidip ilaçlara başlayacağım artık :)))
çok heyecanlıyımmmmm
sonbahar hadi hayırlı uğurlu bebişli bir tedavi olsun bize sık sık yazarsan bizde bol bol dua ederiz her zaman dua ediyoruz gerçi
Suyasem iğneler 2 veya 3 gün başlanıyor sen görüşme planlarını ona göre ayarla ki 1 ay sonraya kalmasın yupii gelsin bebişlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?