Canım benim inşallah tutunacaklar bebeklerimiz Allah'ın izni ile:)Güzel haberlerimizi yine buradan paylaşacagız inşallah Ben sana her zaman dedım transferının gerceklesmeyecegını hıc dusunmemıstım.Iyı seyler dıledık ıyı seyler oldu.Zaman gercekten su gıbı akıyor.Haftaya yarın buyuk gun ama bakalım o gun yaptırabılecek mıyım tahlılı?Tedavılerımız ne sekılde sonuclanırsa sonuclansın ırtıbatımızı koparmak yok olur mu kızlar:)optum sızleri
gunaydın güzellerrr ay anca girebildim ve nekedar güzel birsürü haber aldım çok mutluyummmmmm
Herlasles - Tugdemsu sizin adınıza çok çok çokkkkk sevindim ben olumsuz hiçbirşey düşünmemeiştim satennn veeee sonuçlarda olumlu olacak öyle hissediyorum gönlünüz ferah olsun yeni yıl müjdemiz iki tane annesine tutumuş bebeiş olacak ve yeni yıla nasıl girersek öyle gidermiş 2011 çok bebekli olacak çoookkkkkkkkkkkkkdualarımızla yanınızdayız Tv karşısında bol bol güzel neşeli şeyler izleyin çünkü ben transferden sonra hormonlardan mı ne en ufak bişeyde hüngür hüngür ağlıyodum sonra ne var bunda yaaa niye ağladım ki oluyodum Cem yılmazın yeni oyun DVD si çıkmış alın telekom da güzeldi seyredip seyredip gülün tavsiyedir
Zarpdeniz ve Esmeralda güzel annecikleerrrr bebekleriniz eminim çok sağlılılar ve sizlerin kucaklarına kurulmak için biran önce büyüyorlarO masaya yatıp da stres olmamak çok zor tahmin edebiliyorum ben sizin 100 katınız falan olurdum heralde
Suyasem Sonbahar hadi bakalım heycanla sizlerin tedavisini bekliyoruz bu sinerji ile ben buradan olumsuz bir sonuç çıkmayacağına eminimmm geliyor bebekler geliyoorrrrrr
bende daha regl olmadımbakalım hayırlısıııııı:26:
Merhaba canım,
bende bugün ev kızı oldum, oturuyorum evde. bende olumlu şeyler düşünmek istiyorum olumlu şeyler olsun diye....önce teyzesinin bitanesi için dua edecez yapışsın sana sımsıkı diye,,,sonra sıra bana gelecek,,,
Hearles canım, iyi olmana çok sevindim, biz artık tedaviler dışında da arkadaşız ve hep devam edecek inşallah, kışın güney doğu gezisi planlıyoruz, adanaya uğrarız sanırım, artık orada da arkadaşım var bunu bilmek bile çok güzel benim için seni görmeye de geliriz, inşallah karnın da büyümüş olurAllahım innnnşşşaaaalllaaahhhh
Otur tabı ya calıs calıs ne olacak ole arada sırada dınlemek lazım caım benım.Istanbulda olsam oturmaya gelırdım sana.Bol bol sohbet ederdikInsallah baska zamana:))
gunaydın güzellerrr ay anca girebildim ve nekedar güzel birsürü haber aldım çok mutluyummmmmm
Herlasles - Tugdemsu sizin adınıza çok çok çokkkkk sevindim ben olumsuz hiçbirşey düşünmemeiştim satennn veeee sonuçlarda olumlu olacak öyle hissediyorum gönlünüz ferah olsun yeni yıl müjdemiz iki tane annesine tutumuş bebeiş olacak ve yeni yıla nasıl girersek öyle gidermiş 2011 çok bebekli olacak çoookkkkkkkkkkkkkdualarımızla yanınızdayız Tv karşısında bol bol güzel neşeli şeyler izleyin çünkü ben transferden sonra hormonlardan mı ne en ufak bişeyde hüngür hüngür ağlıyodum sonra ne var bunda yaaa niye ağladım ki oluyodum Cem yılmazın yeni oyun DVD si çıkmış alın telekom da güzeldi seyredip seyredip gülün tavsiyedir
Zarpdeniz ve Esmeralda güzel annecikleerrrr bebekleriniz eminim çok sağlılılar ve sizlerin kucaklarına kurulmak için biran önce büyüyorlarO masaya yatıp da stres olmamak çok zor tahmin edebiliyorum ben sizin 100 katınız falan olurdum heralde
Suyasem Sonbahar hadi bakalım heycanla sizlerin tedavisini bekliyoruz bu sinerji ile ben buradan olumsuz bir sonuç çıkmayacağına eminimmm geliyor bebekler geliyoorrrrrr
bende daha regl olmadımbakalım hayırlısıııııı:26:
hayırlısı canım sen igneleri alıcam demişsın ocak başındamı başlayacaksın?ben ocak sonunda baslarım sanırım ocak başında istanbulda olmayacagım için bu adet boş geçecek malesef.bide bişey sormak istiyorum adetin 2 veya 3. günü ignelere başladıktan sonra doktora kaç günde bir gitmemiz gerekiyor?
Arkadaşlar az önce tuvalate gıttım yıne 1 tatlı kaşıgı kadar kıpkırmızı kan geldi..Doktoru aradım oda şaşırıyo niye boyle oluyor dıye gel dedi...Ben bırazdan gıdıcem..Şuan tam şirketlerin beyanneme günü bugun bende beyannameyi yapıyorum oturdugum yerdenn..1 saat sonra doktora gıdıcem çok korkuyorum
Arkadaşlar az önce tuvalate gıttım yıne 1 tatlı kaşıgı kadar kıpkırmızı kan geldi..Doktoru aradım oda şaşırıyo niye boyle oluyor dıye gel dedi...Ben bırazdan gıdıcem..Şuan tam şirketlerin beyanneme günü bugun bende beyannameyi yapıyorum oturdugum yerdenn..1 saat sonra doktora gıdıcem çok korkuyorum
canım iğneler 15 günlük bi süreç ve ilk iğnelerde 4-5 günde bir sonlara doğru günaşırı filan gitmek gerekiyormuş arzu hn vasıtasıyla cem beye sormuştum
ben de avrupa yakasında oturuyorum aslında niyetim şişli memorial de yapmaktı tedaviyi evimede yakın ama tesadüfler ve kader beni cem beye yönlendirdi bende dedim bi hayır vardır bu işte aslında zamanlama olarak yanlış bi zamanlama benim için yılbaşı işler yoğunlaşıyor ama sabredemicem bi kaç ay daha beklemeye 2011 içinde anne olmak istiyorum olsun bitsin bian önce istiyorummmm
sonbaharbence güzel bir karar verdin Cem bey ve ekibi konusunda. Allah hayırlı uğurlu tedaviler sonuçlar nasip etsin inşallah. Artık bişey kalmadı başlıyosu çok yakında.... Herşeyde bi hayır vardır,,,Zorlu bi süreç olmayacak sakın endişelenme
Ben pimpirikliyim arkadaşlarımda saolsunlar çok rahatlatıyorlar beni o yüzden burdan hiç kopma seni her konuda destekleriz merak etme olur mu?
merhaba arkadaşlar bende istanbula gelip tüp bebek tedavisine başlayacağım.tavsiyelerinize ihtiyacım var.göztepe medical park hast.dr serdar beyi düşünüyoruz ama yinede tavsiyelerinize açığım.,
merhaba arkadaşlar bende istanbula gelip tüp bebek tedavisine başlayacağım.tavsiyelerinize ihtiyacım var.göztepe medical park hast.dr serdar beyi düşünüyoruz ama yinede tavsiyelerinize açığım.,
esmeralda iyimisin güzelim? Senin bu yaramaz sürekli onu düşünmen için kendini hatırlatıyor sanırım :80: korkulacak birşey yoktur ama işte biz malum hepimiz aynıyız en ufak bişeyde kalbimiz ağzımızda atıyor noldu diye :79: Herşeyin yolunla olması için dularım seninle...
Tugdemsu oldu oldu temizlik yap senSen p.tesiye kadar yatmaktan başka bişi yapmıyosun hadi bakalım gülebilceğin nekar cd varsa eşine söyle gelirken alsın otur meyvalarını koy tabaka çerez dicem ama zararlımı bilmem :) hem izle yem he hem kafanı dağıt yok sana gezmekkk P.tesi zaten işe gitceksin tadını çıkar evde olmanın ay şuan nekadar çok isterddimmmmmmmmmmm
herkeze iyi akşamlar yarın görüşürüz
Enıse bu topık adından da anlasılacagı gıbı Cem bey ve memorıal'in topıgı:)Buradakı herkes Cem beydn ve hastanesınden cok memnun.Kendı adıma medıcal park ı sadece ısım olarak duydum ve basarısı hakkında fıkrım olmadıgı ıcın bır yorum yapamayacagım.Ama Cem Demırel cok ıyı bvır doktor ve doktorlugundan once cok ıyı bır ınsan bence.Ayrıca hastanenın uyguladıgı yontemler en son teknolojı ıle uygulanıyor.Bu benım tavsıyem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?