Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Merhaba canım,

bende bugün ev kızı oldum, oturuyorum evde. bende olumlu şeyler düşünmek istiyorum olumlu şeyler olsun diye....önce teyzesinin bitanesi için dua edecez yapışsın sana sımsıkı diye,,,sonra sıra bana gelecek,,,

gunaydın güzellerrr ay anca girebildim ve nekedar güzel birsürü haber aldım çok mutluyummmmmm

Herlasles - Tugdemsu sizin adınıza çok çok çokkkkk sevindim ben olumsuz hiçbirşey düşünmemeiştim satennn veeee sonuçlarda olumlu olacak öyle hissediyorum gönlünüz ferah olsun yeni yıl müjdemiz iki tane annesine tutumuş bebeiş olacak ve yeni yıla nasıl girersek öyle gidermiş 2011 çok bebekli olacak çoookkkkkkkkkkkkk dualarımızla yanınızdayız Tv karşısında bol bol güzel neşeli şeyler izleyin çünkü ben transferden sonra hormonlardan mı ne en ufak bişeyde hüngür hüngür ağlıyodum sonra ne var bunda yaaa niye ağladım ki oluyodum Cem yılmazın yeni oyun DVD si çıkmış alın telekom da güzeldi seyredip seyredip gülün tavsiyedir

Zarpdeniz ve Esmeralda güzel annecikleerrrr bebekleriniz eminim çok sağlılılar ve sizlerin kucaklarına kurulmak için biran önce büyüyorlar O masaya yatıp da stres olmamak çok zor tahmin edebiliyorum ben sizin 100 katınız falan olurdum heralde

Suyasem Sonbahar hadi bakalım heycanla sizlerin tedavisini bekliyoruz bu sinerji ile ben buradan olumsuz bir sonuç çıkmayacağına eminimmm geliyor bebekler geliyoorrrrrr

bende daha regl olmadım bakalım hayırlısıııııı:26:

Can canocugum valla senın pozıtıflıgın benı de oldukca pozıtıf hale getırıyor
Cem Yılmaz a bayılırım tavsıyenı en yakın zamanda yerıne getırecegım.
Cok sagol canım hersey ıcın.Bu arada Adana da yaz havası var yaaa:) Resmen gunes yakıyor suan benı salonda:)

Hearles canım, iyi olmana çok sevindim, biz artık tedaviler dışında da arkadaşız ve hep devam edecek inşallah, kışın güney doğu gezisi planlıyoruz, adanaya uğrarız sanırım, artık orada da arkadaşım var bunu bilmek bile çok güzel benim için seni görmeye de geliriz, inşallah karnın da büyümüş olur Allahım innnnşşşaaaalllaaahhhh

Otur tabı ya calıs calıs ne olacak ole arada sırada dınlemek lazım caım benım.Istanbulda olsam oturmaya gelırdım sana.Bol bol sohbet ederdikInsallah baska zamana:))

Suyasem canım benim inşaaaaalllaaaahhhh çok isterim gelmeni misafirimiz olun evimizde müsait valla:)
Yatılı mısafırımız pek sık olmuyor bızım.Olunca da gobek atıyoruz vallaGezdırırız sızı Adana da ıstedgınız her yeri.Her zaman sızlerı dusunen bırı var artık Adana da emın olabılırsınız

Otur tabı ya calıs calıs ne olacak ole arada sırada dınlemek lazım caım benım.Istanbulda olsam oturmaya gelırdım sana.Bol bol sohbet ederdikInsallah baska zamana:))

çok haklısın canım benim,,,ama sıkıntıdan patlicam,,,zaman geçmek bilmiyor,,,alışkın olmayınca, aslında temizlik yapılabilirdi ama korkumdan az dolanıp geri oturuyorum ...:44:

kaldı 8 gün,,,hadi bakalım

bu arada gerçekten keşke burda olsaydın yaa,,,ne güzel kakara kikiri geçirirdik zamanı

Son düzenleme:

cancanocum,
tavsiyeler için çok saol,,,yapmadığım kalmadı zaten,,uğraş olsun diye
allah dualarımızı kabul etsin, artık 1 değil 2 değil 3 değil,,,kocaman bir aile olduk burda....yine duygulandım yaa, ağlıcam yine
Hiç unutamıyorum moralimin sıfır olduğu gün yani daha 2 gün öncesi beni kendime getirdiniz...

Bu güçle allah duydu sesimizi,,o yüzden bozmayalım bu sinerjiyi,,,hepimize faydası olacak ben buna inanıyorum...

canım iğneler 15 günlük bi süreç ve ilk iğnelerde 4-5 günde bir sonlara doğru günaşırı filan gitmek gerekiyormuş arzu hn vasıtasıyla cem beye sormuştum
ben de avrupa yakasında oturuyorum aslında niyetim şişli memorial de yapmaktı tedaviyi evimede yakın ama tesadüfler ve kader beni cem beye yönlendirdi bende dedim bi hayır vardır bu işte aslında zamanlama olarak yanlış bi zamanlama benim için yılbaşı işler yoğunlaşıyor ama sabredemicem bi kaç ay daha beklemeye 2011 içinde anne olmak istiyorum olsun bitsin bian önce istiyorummmm

Arkadaşlar az önce tuvalate gıttım yıne 1 tatlı kaşıgı kadar kıpkırmızı kan geldi..Doktoru aradım oda şaşırıyo niye boyle oluyor dıye gel dedi...Ben bırazdan gıdıcem..Şuan tam şirketlerin beyanneme günü bugun bende beyannameyi yapıyorum oturdugum yerdenn..1 saat sonra doktora gıdıcem çok korkuyorum

inşallah önemli bişi değildir canım ya

esmeralda, canım endişelenme,,,kötü bişey yok bence ama yinede gitmende yarar var akıl sağlığın iç huzurun için.
endişeni çok iyi anlıyorum.ama beyannama hzırlarken arada kafanı kaldır dua et...ben şuanda senin için ediyorum

sonbaharbence güzel bir karar verdin Cem bey ve ekibi konusunda. Allah hayırlı uğurlu tedaviler sonuçlar nasip etsin inşallah. Artık bişey kalmadı başlıyosu çok yakında.... Herşeyde bi hayır vardır,,,Zorlu bi süreç olmayacak sakın endişelenme

Ben pimpirikliyim arkadaşlarımda saolsunlar çok rahatlatıyorlar beni o yüzden burdan hiç kopma seni her konuda destekleriz merak etme olur mu?

merhaba arkadaşlar bende istanbula gelip tüp bebek tedavisine başlayacağım.tavsiyelerinize ihtiyacım var.göztepe medical park hast.dr serdar beyi düşünüyoruz ama yinede tavsiyelerinize açığım.,

esmereldacıgım sakın korkma ve bol bol dua et bızde senın ıcın dua edıyoruz.Bır sorsan doktora bence ıkı embrıyo konuldugu ıcın belkı tutmayan embrıyo kanama yapıyordur.Yanı tutmayan dıger embrıyo bır sekılde vucuttan dısarı cıkacak ve bu sekılde kanama ıle cıkıyor olamaz mı?Kendıne dıkkat et olr mu?

merhaba arkadaşlar bende istanbula gelip tüp bebek tedavisine başlayacağım.tavsiyelerinize ihtiyacım var.göztepe medical park hast.dr serdar beyi düşünüyoruz ama yinede tavsiyelerinize açığım.,

Enıse bu topık adından da anlasılacagı gıbı Cem bey ve memorıal'in topıgı:)Buradakı herkes Cem beydn ve hastanesınden cok memnun.Kendı adıma medıcal park ı sadece ısım olarak duydum ve basarısı hakkında fıkrım olmadıgı ıcın bır yorum yapamayacagım.Ama Cem Demırel cok ıyı bvır doktor ve doktorlugundan once cok ıyı bır ınsan bence.Ayrıca hastanenın uyguladıgı yontemler en son teknolojı ıle uygulanıyor.Bu benım tavsıyem:)

esmeralda iyimisin güzelim? Senin bu yaramaz sürekli onu düşünmen için kendini hatırlatıyor sanırım :80: korkulacak birşey yoktur ama işte biz malum hepimiz aynıyız en ufak bişeyde kalbimiz ağzımızda atıyor noldu diye :79: Herşeyin yolunla olması için dularım seninle...

Tugdemsu oldu oldu temizlik yap sen Sen p.tesiye kadar yatmaktan başka bişi yapmıyosun hadi bakalım gülebilceğin nekar cd varsa eşine söyle gelirken alsın otur meyvalarını koy tabaka çerez dicem ama zararlımı bilmem :) hem izle yem he hem kafanı dağıt yok sana gezmekkk P.tesi zaten işe gitceksin tadını çıkar evde olmanın ay şuan nekadar çok isterddimmmmmmmmmmm

herkeze iyi akşamlar yarın görüşürüz

Enise Merhaba,
Sanırm gerekli araştırmalar yapmışsındır, Öğrenmek istediğn neyse sen sor ben yada arkadaşlarım mutlaka yardımcı oluruz. Cem bey hepimzin doktoru, benm şahsi fikrim gerçi heran dile getiriyorum okuduysa önceki sayfalarımızı,,, Cem bey harika bir doktor, harika bir insan,, Çok ilgili herhastasını ayrı ayrı tanıyor biliyor. Hastane gayet iyi,,,Ekipteki tüm hemşirelerle diyalogum var hepsi çok güleryüzlü, ilgili, Bunlar bu tedavi aşamasında oldukça dikkat edilen hususlar oluyor.
Ne öğrenmek istersen sor cevaplayalım?

Bu arada nerden geleceksin? İlk tüp bebek mi?

Cancanocum ilahi ya

Yapmadım zaten bir iki kıyafet katladım kaldırdım dolaba, bulaşık makinesine 2-3 tabak çanak koydum, makineye 2 çamaşır attım yıkanıyor, eşim gelince rica edecem asması için...

Arada da dolanmak gerekiyormuş, o yüzden yaptım kızma olur mu

Öptüm seni kocaman

Bende katılıyorum arkadaşım Herasles e , tüp bebe kardeşliği oldu bu topikte...:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…