Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

günaydınlarrrr

herkez nasıl nakalım:26: ben iyiyim bugün regl tarihim bakalım gelicekmi yoksa gelmicek miiii

tugdemsu nasılsın şekerim varmı arayan soran bugün ben transfer olur diye düşünmüştüm ama :26: aslında bu 3,gün transferleri sanırım daha iyi oluyor 5 e kadar beklediklerinde sanki tutma oranı düşüyor gibi geliyor bana o nebiliyim :26: bizde uzman olduk valla ya bize tüp bebek uzmanı diploması vermezler miii

Herlasles nasılsın evine ulaştın mı keyfin nasıl hadi bizi böle habersiz bırakma kar kış yollar felan merak ediyoruz keyfin sağlığın herşey iyidir umarıımmmm

Suyasem tedavin hayırlı olsun oh oh valla 2011 çok bereketli olacak

herkezleri kocaman öpüyorruummmmmm

canım çok sağol az kaldı heyecanla bekliyorum bende :)) zaman biran önce geçse de seni de takip etsek böyle :))

evet canım bende cem beyde başlayacagım,araştırdım aklıma en yatan yer orası geldi ,adet öncesi gidip tanışmak ve tahlillerimi felan gösteririm dıye düşünüyorum vede gereken yeni tahlillleri yaparız en azından vakit kaybetmeyiz.senin az kalmış ne kaldı 5 ocaga senın transferın yapıldıgında bende yenı başlamış olurum herhalde:):

bence en sulugözünüz benim canlarım
cumartesi gidip iğnelerimi teslim alıcam ve sanırım hemen herşey başlıcak 10 adet menogon kullanıcam devamına durumuma göre bakacak cem bey
az önce annemle konuşurken telefonda işyerindeyim ama kendimi tutamadım ağladım konuşurken bile heyecanmdan mutluluktan ağlayıveriyorum
sonu güzel olsunda o bebeğimi kucağıma bi alayım kötü anıların hepsini silicem kafamdan yeterki Allah bana ve size isteyen herkese o günleri göstersin
çok dua ediyorum birinden biri tutsa yeter ...

gülnihal seninle aynı zamand başlıyoruz herşeye hadi hayırlısı kardeşimmm

canım yaaa bende öyleyim reklamlara bile ağlarım boşver ağlayarak hiç değilse duygularımızı bir şekilde dışa vuruyoruz... inşallah Allah tez zamanda bebişini gönderir.

TUGDEMSU dan heber yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:26:

Varrrrr!!! haber varrr

Transferim yapıldı. Yani embriyo transfer edilecek durumda dedi Cem bey. Ama ben senden tedirginim dedi Gülerek... Epeyce şakalaştı benle, Mükemmel bir insan,,,Cem beyle yeni başlıcak arkadaşlar sakın aklınızda tek şüphe bile kalmasın...Herşeyi açık ve net söylüyor. Üstü kapalı birşey kalmıyor...

Azönce hastaneden geldim. Transfer işlemi zor değil. Hemn bitiyor anlamadan..

Yine dualara devam.Hiç bitmeyen dualarımıza devam.... Umarım tutunur...Artık 3 ocak 2011'i bekliyoruz

Orda bile hepiniz aklımdaydınız tekte saydm isimlerinizi, kızlar meraktan ölmüşlerdir, hemen eve gidelim dedim

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepimizin birden duası sayesnde tek embriyom vardı o da trasfer edildi.. Hepiniz duaları sayesinde oldu...

Cnm çok sevindim.İnşallah sağlıklı sımsıkı tutunur bırakmaz seni heşey çok güzel olur.Artık bu süreçte pimpiriklik yok rahat ol güzelce dinlen kendine çok iyi bak.Dualarımız seninle ve tüm isteyenlerle...Sevgiler... :)

incicimçok saol canım artık başka bir bekleme sürecine girdik, allah yardımcımız olsun. Cem bey herşey olabilir o yüzden bu transfer olumlu sonuçlanacak diye bişey yok,,, bekleyip görecez inşallah tutunur. pimpiriklilik yok evet olmamalı çok haklısın:18:zaten tırnak kalmadı ellerimde

Hadi sende iyice toparlanda başla heyecanlı günlere...

geçmiş olsun canım,heyecanlı bekleyiş başladı desene,inş 3 ocak unutamayacagın mutlu bi gun olarak kalır hatıralarında...

geçmiş olsun canım,heyecanlı bekleyiş başladı desene,inş 3 ocak unutamayacagın mutlu bi gun olarak kalır hatıralarında...

gülnihall çokk saol güüzel dileklerin için umarım herşey hepmizin gönlüne göre olur... Ben duları ağzımdan eksik etmiyorum... allah emeklermzi boşa çkarmasın hayırlısı nasılsa onnu yaşatsın

Öncelikle Suyasemciğim evet dediğin gibi telefonum kapalı oldugu sırada buyuk ıhtımalle ucaktayımdır.Ama avea oldugu ıcın arayanlar mesaj olarak gelmedıgı ıcın bılemedım senın aradıgını canım.Şükür Adana'ya yuvamıza döndük:)Ne kadar akrabada da kalsan insanın evi yatağı bır baska oluyor:)Genel anlamda dınlenıyorum cok hareket etmemeye gayret gosterıyorum ama gunluk hayatta yapacagım herseyı de hemen hemen yapıyorum.

Can canocugum evet sonunda evdeyım.Ama kar kış pek görmedim desem yalan olmaz ucakla yolculuk tercıh ettık.Her ne kadar ben kokuyor olsamda:)Cem bey ucak daha kısa surer yoksa yolculugun embrıyoya hıcbır zararı yok dedı.Sımdı 31 aralık tarıhını beklıyoruz heyecanla.Esım ayın 1 ınde yapalım dıyor tahlılı ama dayanabılır mıyım bılmıyorum?

Suyasem,can cano,sonbahar,gülnihel hadi bakalım sıra sızlerde:)Sızın heyecanlarınızı da beraber yasayacagız ınsallahBızım bu topık cok bereketlı olacak benım ıcımden oyle gelıyor umarım hıslerımde yanılmam

Ozellıkle gulnıhal ve sonbahar sızde ben ve tugdemsu gıbı aynı tarıhlerde baslayacaksınız sanırım.Resmen tüp bebek kardeşliği oluşuyor burda süper yaaa

Esmeraldacıgım sende bızı ıhmal etme olur mu?Bu arada ben su jel konusunda yıne bısey sorucam sana.Bugun tugdemsu ıle konustuk jelı sıktıktan sonra gezmek gerekıyormus ama sıktıktan sonra 2 saat kadar uyudum.Jelde katılastı ve aktı dısarıya o sekılde.Bır zararı olmaz ınsallah.Ben yıne de en sona dogru ıtıp de sıkamıyorum onu ya korkudan:26:

gülnihal seninle aynı zamand başlıyoruz herşeye hadi hayırlısı kardeşimmm

hayırlısı canım sen igneleri alıcam demişsın ocak başındamı başlayacaksın?ben ocak sonunda baslarım sanırım ocak başında istanbulda olmayacagım için bu adet boş geçecek malesef.bide bişey sormak istiyorum adetin 2 veya 3. günü ignelere başladıktan sonra doktora kaç günde bir gitmemiz gerekiyor?

Tugdemsu çok sevimdim..İçime doğmuştu transfer oldu bak...Heycanlı bekleyiş başladı canım...

Herasles, benim kanamam oldugu zaman yatakdan kalkamıyordum biliyorsun.. o zamanlar jeli yatarak yaptım ve yine yattım hiç sorun olmaz canım...Vucut alacağını alıyor içinden zaten..jeller 10 gun sonra arta kalan kısımları biraz ıkınımanızda buyuk bır topak olarak çıkıyor...Endişelenmeyin korkmayın...Normalmiş..

Benimde hafif lekelenmem var..Kahverengi ama normaldir sanırım..Kırmızı kan olmadıkdan sonra..

Zarpdenız nasıl acaba hıc yazmıyor bıze

Can cano seni kocaman öpüyorum neşe kaynagımızsın bızım..

Yarın doktor kontrolum var...Çooook Korkuyorum..O Koltuga oturdugum anda kalbım çarpıyor...Acaba yaşıyormu nasıl diye...Bu endişeler yüzünden birgün kalbim duracak

Günaydın Gülnihal,
İğnelere kullanıyorsun 5.gün kontrole gidiyorsun.Gittiğim gün kan testi yapıldı bana, sonra 8 gün tekrar gidiyorsun, sonra benim ekstra ilaç kullanmam gerekti, (1 fazla puregon ve org)o yüzden cem bey 10.gün ve 11.gün kontrol etti. Akşam da pregnly çatlatma iğnesi vuruldum. 13.gün toplama oldu 3.gün sonrada transfer.

Yine aklına takılan bişey olursa seve seve anlatırım:79:

GüNAYDIN Esmeralda,

Çok saol canım, dediğin gibi heyecanlı bekleyiş başladı, inşallah hayırlı haberler alırız...Herasles ve ben yaklaşık günlerde sonuç alıyor olacağız. Umarım 2011 uğurlu gelir.

Doktor kontrolün için panik olma diyeblmeyi çok isterdim ama bunu kendim yapamadığım için tavsiye edemiyorum. Fakat şu var. Zarpdeniz'in bana tavsiyesi çok işime yaradı. Lütfen sende dene. Hatta şimdi bile ara ara yap bunu çok iyi geliyor. Derin derin nefes al, tut biraz,,nefesin tüm içini dolaşacak sonra bırak.(gerçi lk denememi zarpdeniz telefonda yaptırdı az kalsın öksürmekten kusacaktım )Birde boş durdukça dua oku içinden....
Benim her duamda hepimizin adını tek tek sayıyorum...

Zarpdeniz gayet iyi, herşey yolunda, dün kalp atışı dinlemeye gittiler, duydu meleklerinin içerden gelen gürültüsünü İnterneti olmadığı için yazamıyor.

Son düzenleme:
Tuğdemsu canım günaydın :))) transferin hayırlı olsun, bak herşey yolunda gidiyor, bundan sonrası takdiri ilahi, dualarımız seninle bunu unutma, bak bukadar bekledin zaman nasıl geçti gitti 10 gün daha geçecek, biz hepimiz yanındayız bunu unutma :))) inşallah bebeciğin sana tutunur şu anda aslında zaten içinde bunu biliyorsun değilmi geriye kuvvetli olup tutunması kalıyor

canım günaydın,

Evet çok haklısın, zaman su gibi akıyor umarım tutunur bana, bırakmaz,,, Hayırlısı olsun..
Şimdi evdeyim, hep yatmıyorum, ama işe gidip sürekli streste 12 saat geçirmekten daha iyi,, pzt.iş başı yapacam artık.
dualarınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum, bu çocuk olursa sadece benim değil hepimizin olacak :))emeklerinizi inkar edemem

Canım benim inşallah tutunacaklar bebeklerimiz Allah'ın izni ile:)Güzel haberlerimizi yine buradan paylaşacagız inşallahBen sana her zaman dedım transferının gerceklesmeyecegını hıc dusunmemıstım.Iyı seyler dıledık ıyı seyler oldu.Zaman gercekten su gıbı akıyor.Haftaya yarın buyuk gun ama bakalım o gun yaptırabılecek mıyım tahlılı?Tedavılerımız ne sekılde sonuclanırsa sonuclansın ırtıbatımızı koparmak yok olur mu kızlar:)optum sızleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…