Bakalım canım ya pazar da olabilir cumarteside sana bilgi veririm burdan. Önce Herasles var zaten... 31 aralık onun sonucunu alacağız...İnşallah güzel güzel haberler almış oluruz.
Ben burdan yazıp sizinle paylaşına rahtlıyorum,,,hatta kimse olmayıncada canım sıkılıyor,,,
tuğdemsu canım ben cem beyden randevu aldım tüp bebek öncesi görüşeceğiz, öğlen 12 de görüşeceğim, istersen senin test işinide ogün halledebiliriz, eğer erken öğrenmek istersen...
akşam eve gidince ararım seni hem konuşuruz hemde plan yaparız canım,,,
kızlar selam benim testim negatif, artık bu tatsız haberi sizin güzel haberlerinizle unutmalıyım öpüyoruuummmm
kızlar selam benim testim negatif, artık bu tatsız haberi sizin güzel haberlerinizle unutmalıyım öpüyoruuummmm
Bugun ancak gırebıldım ben nete kızlar annemdeydım sabahtan beri.Eşim İş toplantısı dolayısı ile İstanbul'a gitti 1 günlüğüne bende fırsatı degerlendıreyım dedım annemde gecırdım gunumu:)
Oncelıkle Esmereldacıgım basına gelmeyen kalmadı kuzucugum gecmıs olsun kasıntı olsun da daha buyuk sıkıntıların olasın Allah'a sukur zor zamanları atlatıyorsun.
Tugdemsucugum yanlız oldugun ıcın cok fazla kımse ıle dertlerını paylasamadıgın ıcın boyle dusunuyorsun.Ama bızler buradayız ve senın yanındayız sakın sıkma canını.Bende her an adet olacakmısım gıbı gelıyor.Ama sende cok guzel bır yazı yazmıssın canım önce saglıklı olmamız lazım ki saglıklı bebeklerımız olsun.Eger bu deneme olumlu olmazsa yılmak yok ve daha yolun cok basındayız bunu sende bılıyorsun.Evet cok ıstıyoruz ve olmazsa cok uzulecegız ama herseyin hayırlısı diyecegiz ve yola devam edeceğiz.Dedıgın gıbı jelı aynı sekılde sıkıyorum ama nadirde olsa ıkı kez o sekılde sıarı cıktı.Dıger zamanlarda cıkmıyor nereye gıdıyor anlamıyorum ama:))
Suyasemmm ne guzel keske bende orada olsaydımda ıkımızın testını bır yaptırıp sende bızle olsaydın.Oradanda artık kutlamaya gıderdık:)Dıger ıhtımalı aklıma getırmek ıstemıyorum bu arada:))Can dostlar olduk resmen ne kadar uzak olsamda sıze her zaman elımden geldıgınce bende yardımınıza kosacagım bundan emın olun.
Can canocugum ınşallahhh senden de mutlu haberler alırız.İnşallah mucizen gerçekleşmiştir.2011 yılı hepimize uğur ve bebeklerini getirir inşallaaahhhhh...
Tugdemsucugum sanırım ben dedıgın gıbı persembe gunu kanımı verecegım ama sonucunu cuma gunu alacagım ıcın persembe gunu verıyorum.Saglık ocagı evımın yanında orası da kanı alıyor ve sonucu bır gun sonra ogleden sonra verıyor.Bende orada yaptırım dedım hem eve cok yakın hemde ucretsız yapıyorlarmıs:)))Özel tıp merkezıne de sordumda 54 lıra dıyorlar sadece bu tahlıl ıcın ınsaf yaaa:)))
tuğdemsu canım cumartesiyi iple çekiyorum... iyisi de bizim kötüsüde biliyorsun :)) herşeye hazırız, güçlüyüz dimi arkadaşım
hearles canım cuma öğleden sonra inşallah çoook güzel haberler alırız ben nete giremeyeceğim ama telefonla mutlaka konuşuruz tuğdemsuya söylediklerim senin içinde geçerli...
esmeraldacım ikili teste ne gün gidecektin, kızımızı mı oğlumuzmu geliyor çok merak ediyorum :13:
günaydın güzellerrr
iyiyim iyiyim alıştım artıkYıl sonu iyce geldi işler çok yoğun ondan bakamadım buralara
hadi bakalım herlasles senden cuma tugdemcim senden c.tesi güzel haberler bekliyoruzValla bzizim burada kan testi 12 TL ama dün akşam 30 TL ye yaptırdım szizn orda nekadar pahalı öyle bence birkaç yere sorsan olur özel klinik hastane bunlar diyorumya fiyar çok değişebiliyor. Ama yine de evinin yakınında biyer varken oraya yaptırmayı tercih etmen daha doğru ama sana söyliyim o kanı verdikten sonra zaman geçmiyor 1 saati zor bekliyoruz sen 1 gün nasıl dayanırsın bilmem en kabus en stresli zaman o zaman valla akşam elim telefona gidip geldi zor aradım sonuç için
Allah hayırlı haberlerinizi almayı nasip etsin kızlar
Günaydın, Ben tedaviye başlmadan önce rahimde polip vardı. Memorial Ataşehir hastanasinde oldum. Doktorum Cem beyin Yakın arkadaşı Tolga Ergin. Çok memnunum kendisinden, operasyon sonrası 2 saat kaldım hastanede sonra taburcu oldum.Ben Tolga bey sayesinde Cem Beyi tanıdım. Bağdat caddesinde klinkleri var. Cem Bey,Tolga bey ve Arda beyin kendilerine ait. Dilersen gidip orda kontrol olabilirsin sonra dilediğin bir hastanede operasyon olursun...Yada direk Cem bey'den randevu alıp Memorial'a gelebilirsin. Büyük ihtimalle o da yapıyordur operasyon. Biz arkadaşlarımla burda tüp bebek için Cem Bey'den tedavi görüyoruz.
Miyom nerde? Büyüklüğü nekadar?
miyomun yeri rahimin arka duvarında.Dejenere olmuş yani çürümüş bozulmuş canım.16mm ve 12mm boyutunda 2 tane.Bi doktor aldır diyo bi doktor o ameliyat kolay değil almanı gerektirecek yerde değil aldırma diyo ne yapmalıyım bilmiyorum.Kafam çok karışık.Güvenebilceğim bir doktor arayışı içindeyim.Sırf para için bile amelyat ol diyen doktorlar var.
miyomun yeri rahimin arka duvarında.Dejenere olmuş yani çürümüş bozulmuş canım.16mm ve 12mm boyutunda 2 tane.Bi doktor aldır diyo bi doktor o ameliyat kolay değil almanı gerektirecek yerde değil aldırma diyo ne yapmalıyım bilmiyorum.Kafam çok karışık.Güvenebilceğim bir doktor arayışı içindeyim.Sırf para için bile amelyat ol diyen doktorlar var.
öncelikle tekrar geçmiş olsun, bende 5.4 mm polip vardı. Bir sürü doktora gittiim, ilk doktorum sana bahsettiğm gibi tolga ergin’di, o bana çocuk planlıyorsan bu polip olmamalı dedi. Rahim içinin tertemiz olması gerek dedi. Bende sinir olup çıktım. Ağladım, daha çocuk yapmadan rahim içine müdahale ettirmem ben dedim.:95: Başladım doktor doktor gezmeye, kimisi çok küçük gerek yok dedi, kimisi bu senin hamileliğine engel değil ama embriyo oraya yapışırsa tutunamaz düşük yaparsın...dedi. öyle canım sıkıldıki..... Karma karışık bir kafa..:18:.
En son tüp bebek düşünmeye başlayınca bu yazın sonu, tolga bey’i aradım ve hemen muayene oldum, ilk adetimin 4.günü operasyon oldum...maaşallah çok memnun kaldım. Sonrasında tolga bey beni cem bey’e yönlendirdi. Ve onunla devam ettik.
Yani diyeceğim şu ki bu bahsettiğimiz insanlar zaten para hırsı olmayan kişiler. Neyse onu söylüyorlar. Cem bey ve tolga bey eşsiz doktorlar çok kaliteli insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?