Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Tugdemsu ne yapıyorsun canımmm???

Ne yapayım canım , pc'de oyun oynuyorum bir yandan arada yaprak döküüne bakıyorum...

Ben polip operasyonunu histereskopi ile oldum ,,,yani toplama işlemi yapılırken olan işlem gibiydi ..zaten 35 dakika kadar sürmüştü...
Yazdıklarını okudum allah yaşatmısın öyle acılar...Çok zor... O yüzden allah iyi doktorlar iyi insanlar çıkarsın karşımıza.

Sen ne yapıyorsun?

Teşekkür ederim cnm.Yarına randevu albilirsem giderim olmazsa.

Benimki rahim içinde değil canım rahimim çok şükür temiz.Kafamızı karıştıranlarda biride bu.Benimki rahim duvarının arkasında.Kafam iyice bulanmış durumda

Doğru söylüyorsun.Bana ilk ameliyat dendiğinde olurum kurtulurum diye düşünmüştüm ama başka bir doktora gittiğimde hemen ameliyatı düşünmemen gerektiğini çok önemli bi ameliyat olduğunu sonrasında bir çok sorunlada karşılaşma ihtimalimin olabilceğini söyledi.Of neyapcam bilmiyorum ya

Benimki rahim içinde değil canım rahimim çok şükür temiz.Kafamızı karıştıranlarda biride bu.Benimki rahim duvarının arkasında.Kafam iyice bulanmış durumda

Hiç kafanı bulandırma,,,sen iyice kafanı temizle, diğer duyduğun herşeyi at bi kenara...O şekilde git kontrole. Yanında sonuçlarını testlerinide götür mutlaka,,,Cem bey titizlikle hepsini inceler...O konuda hiç endişe etme.

Ne yapım canım bende ıkı gozum ıkı cesme agladım valla yaprak dokumu cok duygulandıdı benı yaaCok az kaldı ve gergınlık,korku ve heyecan dorukta bakalım ne olacak??

Ne yapım canım bende ıkı gozum ıkı cesme agladım valla yaprak dokumu cok duygulandıdı benı yaaCok az kaldı ve gergınlık,korku ve heyecan dorukta bakalım ne olacak??

Günaydın Arkadaşlarımmmmm,

Dün akşam yaprak dökümünde bende çok ağladım aslında izlemem o diziyi ama son bölüm olunca bakayım dedim....Ayyyy tutamadım gözlerimi,,,

Hadi bakalım bugün kan veriyorsun canım,,, artık pek bişey kalmadı... Sonucu güzel olacak ben inanıyorum senden olumlu haber alacazz,,hissediyorum

herkese günaydııınnn,
ben iki gündür dizilere ağlamaktan perişan oldum, salı günü öyle bir geçer zamankide osmana çok ağladım, dün de yaprak dökümüne çok ağladım oh be bitti de kurtulduk valla...
hearles canım bugün büyük gün allah yarına kadar dayanma gücü versin, sabırlarınızın karşılığını versin inşallah..
tuğdemsu canım bizimde iki günümüz kaldı cumartesi benim doğumgünüm inşallah sana da uğurlu gelir :))
findikk canım cem bey seni en doğrusuna yönlendirecek bence hiiiç kafanı diğer yorumlarla bulandırma sen :))
canocum sen nasılsın doktor işini neyaptın??

Herasles canım,

İnşallah hakkında hayırlısı olur...Bize burda kocaman puntolarla hamıleyım dıye yaz oldumu :) seni bekliyoruz...Senın kadar heycanlıyız

Kızlar Hearles ile görüştüm, sabah kanaması vardı hemen gidip kan testi yaptır demiş arzu hanım, az önce konuştum negatifmiş, çok kararsız kaldım onun yerine yazsammı yazmasammı diye ama neyse ben önden söylemiş olayım... herşeyden önce can sağlığı, burada bir forumda okudum kızcağızın biri 4. denemesinde kalmış hamile ama ohss olmuş, karnından ciğerlerinden sürekli su çekmişler koca koca şırıngalarla 9 gün hastanede yaşadığı eziyet herşeyi unutturmuş önce can sağlığı diyordu yazısında bencede öyle daha çok gençler canları sağolsun daha yolun başı elbet olacak, sadece bu sefer değilmiş, Hearles canım seni çoook seviyoruz...

Bende konuştum ama aklıma takılan bir soru oldu..Daha adet gününe 1 hafta varmış..ve kanama çok az gelmış ve durmuş..Değeride 5 çıkmış acaba diyorum tutunma kanaması olup değeri adet gunune kadar katlamış olabilir mi ? cem bey heraslesi arıycakmış arayınca sor bır bakalım dedim

Bende

aa evet 5 zaten hafif bir tutunma olduğunu gösteriyor 5 in altı negatif sayılıyor, belkide dediğin gibidir ayyy inşallah öyledir... bebiş ya kalacak ya gidecek bu durumda...

Canım bende konuştum...Şimdi daha iyi hissediyor. İnşallah tutunma kanaması olsun, Çok bilgim olmadığından çok yorumda yapamıyorum.

Bende üzüldüm ama sağlık herşeyden önce geliyor...O yüzden yapacak bişey yok... Zaman akıp gidiyor...Dert etmeye değer mi ?? Değmez bence..... Üzüleceğiz ama çabuk toparlanmak gerek yeni bir savaş için kuşanmak gerek...

Hosbulduk canım evet valla sımdı daha ıyıyım zaten bu ılk deneme dıye cokta umutlanmamıstım ya hıssettıklerım oldu.Kaderımızı yasıyoruz ne yapalım Allah can saglıgı versın yıne denerız.Hayırlısı boyleymıs demek kı?Bende sızlerı ÇOOOOOOOOK SEVİYORUM.Kız kardeşim yok diye üzülmeyim sizler varsınız ya sanalda olsa buradaki destek kendımı ıyı hıssetmemı saglıyor.Cem beyı aradım cıdoşum musaıt degıldı cepten aradım.Ben senı arayacagım dedı ama daha aramadı

işte budur yaaaaa,,,,yarın yeni yıla giriyoruzz...Telde dediklerimi unutma...(((hani akşam yapacaklarını )))
Yiteeeer yaaa,,,,

canım benim işteyim çalışıyorum ama bu sayfa hep açık ara ara kontrol ediyorum...Geldin mi diye? Bak herkes senin yanında...Bu işin sanallıda kalamdı,, telefonun susmamıştır sabahtan beri eminim....

Hep söylediğimmmm gibi iyiside bizim kötüsüde bizim....yapacak bişey yok....yola devam...

Son düzenleme:
Öyle öyle canım benim inşallah senin güzel haberlerini bekliyoruz.Yani yıl yeni umut sende canım benim dualarım sizinle artık.Unuturmuyum telde dedıklerını :)Öpüyorum sizleriiiii:)

Öyle öyle canım benim inşallah senin güzel haberlerini bekliyoruz.Yani yıl yeni umut sende canım benim dualarım sizinle artık.Unuturmuyum telde dedıklerını :)Öpüyorum sizleriiiii:)

Canım benim ....öyle halsiz öyle yorgun öyle bitkinimki :2: soğukalgınlığı başlangıcı gibi...kırılıyorum sanki... Allahım dökülmeden eve ulaştır beni....

merrhaba herasles nasılsın canım sonucun ne zaman belli olcak merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…