Hosbulduk canım evet valla sımdı daha ıyıyım zaten bu ılk deneme dıye cokta umutlanmamıstım ya hıssettıklerım oldu.Kaderımızı yasıyoruz ne yapalım Allah can saglıgı versın yıne denerız.Hayırlısı boyleymıs demek kı?Bende sızlerı ÇOOOOOOOOK SEVİYORUM.Kız kardeşim yok diye üzülmeyim sizler varsınız ya sanalda olsa buradaki destek kendımı ıyı hıssetmemı saglıyor.Cem beyı aradım cıdoşum musaıt degıldı cepten aradım.Ben senı arayacagım dedı ama daha aramadı
Cancanocugum hayranım valla verdıgın destege:)Sızlerle konusmak bana cok ıyı gelıyor gercekten burada ıyı hıssedıyorum kendımı.Buradaakrabam yok denecek kadar az ve kız kardesım yok dıye uzun zamandır dertlenıp hep ıcıme atıyordum herseyı.Ama artık sızler varsınız ve bu yolda hep bırlıkte ılerlıyoruz.İnşallaaaahhhhh Allah'tan dileğim Tugdemsumun bebişi sıkı sıkı tutunsun ona bizlere mutluluk ve umut ışığı olsun.2010 u bıtırırken seytanın bacagını kıralım hadi Çidoşummmm bize buyuk puntolarla haberlerını ver.Incıcım senı altta onlıne gordum sen nasılsın atlatabıldın mı?Bızden daha deneyımlısın sen ve bızden cok daha uzucu bır olay yasadın.Allah tez zamanda bıze bebeklerımıze kavusma sansı versın ınsallah
Arkadaşlar günaydın Herkesin yeni yılında ilk once sağlık sonra bebek sonra mutluluk sonra bol para versin inşallah diyorum...
Benımde 2 gundur pembe pembe akıntım var..Sulu kan gibidoktoru aradım yapcak birşey yok bekliycez diyor... Kırmızıya dönerse gel dedi...Allahım sorunsuz gunler nezaman gelıcek ?
Eşimi arıyorum bana diyorki, iş saatlerinde beni arama her aradıgında kalbım durcak diyor :)
Tugdemsu canın sıkılınca gel bızde kal..Ev biraz uzak ama servis geçiyorsa tuzladan sorun yok...
Canım öncelikle teklifin için çok teşekkür ederim, bi gün gelirim inş.
Senin bebe doğsun ...burdan şu seslerini duyacağız sanırımmmm,,,,kızlarrrr yemek yemiyorrrr!!! Kızlaaarrr sürekli kucak istiyorrrr....uyumak istemiyor sabaha kadar uyutmadııı....
Ben hazırlıklıyımmm bunları duyacağıma
Allah hepimize bu tarz sıkıntılar yaşatsın uyumasakta olur değil mi???
2010 'un son gününü de geride bırakıyoruz.Kendi adıma konuşayım bana hiç uğur getirmedi 2010 yılı.İşimi kaybettim,çok sevdiğim annanemi kaybettim ve songün golünü attı adetim yoğunlaştı bu yıla ait olan bebiş umudumu kaybettim((Ama 2011 inanıyorum ki bizlere bol şans,sağlıklı ve bol neşeli güzler,mis kokulu bebişler getirecek.Tedavim olumsuz sonuçlandı evet ama bu sonuç güzel birseye vesıle olacak ve 3 ay sonra ben inşallah yine sizlerle birlikte olma şansı yakalayacağım.Belki o günlerde inşallah Çidoşumum karnı hafif belirginleşicek ve ben tedavi görürken onun yanında olacağım.Tabi ki uygun olursa:)))Suyasemciğim siz gerçekten çok içten söylüyorum beni ayakta tutan ve moral veren arkadaslar oldunuz.Bende yıkılmadım,ayaktayım ve sizlerle başbaşa olacağım:)))Güzel günleri ileride de olsa hep beraber yine buradan yaşayacağız çooook öpüyorum sizleriii:))))
Selam şimdi daha iyiyim bi bakayım neler yapıyosunuz diye
tugdemsu yarın kaçta gitceksin ? bugun 9. gün dimi ? Valla ben de tüp bebek 9,gün sendromu oluştu eğer 9 u atlatıyosan o bebek tutmuştur diye içimde öyle bir his uyandı artıkO yüzdeeennn hiç korkma senden müjde gelicek benim tezime göre mucukkkk
2010 'un son gününü de geride bırakıyoruz.Kendi adıma konuşayım bana hiç uğur getirmedi 2010 yılı.İşimi kaybettim,çok sevdiğim annanemi kaybettim ve songün golünü attı adetim yoğunlaştı bu yıla ait olan bebiş umudumu kaybettim((Ama 2011 inanıyorum ki bizlere bol şans,sağlıklı ve bol neşeli güzler,mis kokulu bebişler getirecek.Tedavim olumsuz sonuçlandı evet ama bu sonuç güzel birseye vesıle olacak ve 3 ay sonra ben inşallah yine sizlerle birlikte olma şansı yakalayacağım.Belki o günlerde inşallah Çidoşumum karnı hafif belirginleşicek ve ben tedavi görürken onun yanında olacağım.Tabi ki uygun olursa:)))Suyasemciğim siz gerçekten çok içten söylüyorum beni ayakta tutan ve moral veren arkadaslar oldunuz.Bende yıkılmadım,ayaktayım ve sizlerle başbaşa olacağım:)))Güzel günleri ileride de olsa hep beraber yine buradan yaşayacağız çooook öpüyorum sizleriii:))))
Canım benim başım gözüm üstünde yerin var... Umarım dediğin gibi olur,, Umarım sizlere güzel güzel haberler verebilirim... Hiç bir yorum yapamıyorum...Test içinde Arzu gününde yap dedi ama ben yinede cumartesi yapacam sanırım:18:
Canım benim başım gözüm üstünde yerin var... Umarım dediğin gibi olur,, Umarım sizlere güzel güzel haberler verebilirim... Hiç bir yorum yapamıyorum...Test içinde Arzu gününde yap dedi ama ben yinede cumartesi yapacam sanırım:18:
Tugdemsuuu benım kocamın ıcınde doğgmuş senın bebek tutucakmış....:) Öle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?