Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Herlasles Allah sabır versin öncelikle yaşadıkların yaşadıklarımızın aynısı çok iyi biliyoruz ama aynı kaderi yaşamış ve asla yılmamış kardeşlerin olarak hep yanındayız bu savaşta yılmadan devam edeceğiz. Sende çok güçlü bir insansın 2. denemede bu sefer belki birlikte oluruz Olucak olucak birgün bizimde bebişlerimiz olacak ama çok nazlılar bizi biraz daha bekletip sonunda kavuşunca iyce şımarık iyce bizi parmaklarında oynatcakları günü bekliyorlar Şimdiden bunları yapan ay doğup büyüyünce bize neler yaparlar kim bilirriirrrrr :26:

Esmeralda benimde regl tarihime 1 hafta kala gelmişti pek regl tarihini beklemiyor yani normal gebelik gibi hani gün geçti acaba demiyosun test 1 hafta öncesine gelmişti benimde ama testi bile beklemeden gelmişti maseleefffff

Ben daha regl olmadım dr gitmeye fırsatım yok işler okadar yoğun ki napıcam bilmiyorum:26: atık pazar kurs çıkışı falan bişiler ayarlıycam yarın ve ayın 1 inde fulllll çalışıyorummmmmmmmm

tugdemsu hadi bakalım ya c.tesi senden müjde gelsin de artık bi bayram havası öalığ oynayalım ben helasles arka arkaya haberleri kötü verdik bari bi nazar boncuğumuz olsun Allahımmm lütffeeennnnnnnnnnnnnn

öpüyorum sizleriii işler çok dönmem lasımmmmm

Cancanocugum hayranım valla verdıgın destege:)Sızlerle konusmak bana cok ıyı gelıyor gercekten burada ıyı hıssedıyorum kendımı.Buradaakrabam yok denecek kadar az ve kız kardesım yok dıye uzun zamandır dertlenıp hep ıcıme atıyordum herseyı.Ama artık sızler varsınız ve bu yolda hep bırlıkte ılerlıyoruz.İnşallaaaahhhhh Allah'tan dileğim Tugdemsumun bebişi sıkı sıkı tutunsun ona bizlere mutluluk ve umut ışığı olsun.2010 u bıtırırken seytanın bacagını kıralım hadi Çidoşummmm bize buyuk puntolarla haberlerını ver.Incıcım senı altta onlıne gordum sen nasılsın atlatabıldın mı?Bızden daha deneyımlısın sen ve bızden cok daha uzucu bır olay yasadın.Allah tez zamanda bıze bebeklerımıze kavusma sansı versın ınsallah

Cnm Allah sabır versin.Arada sırada takip ediyorum yazdıklarınızı.Şimdi açıp öğrenince çok üzüldüm.Ama inan yakın zamanda üzüntü yaşayan birisi olarak zamanın herşeye ilaç olduğunu söyleyebilirim.Üzüntü zamanla hafifliyor .Yeni umutlara kucak açıyoruz.Seninde dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demekki.Önemli olan umutsuzluğa kapılmamak.İnşallah bir gün hepimiz meleklerimize kavuşuruz.Kendine çok iyi bak.Sevgiler....:))
Diğer arkadaşlara da selamlar.Herkes iyidir inşallah.Sevgiler...:))

Vallahi daha şimdi oturdum,,,şarjım bitti o sırada da yemek yapıyordum kendime Ama şimdi yedim ve hemen aldım pc'yi kucağıma...Evde yalnız olmak çok sıkıcı yaaa...hele bide yemek yoksa ozaman hem sıkıcı hemde sinir bozucu Kocalarınızın kıymetini bilinnnn,,,,kocaman kocaman sarılın

Neyse Fatmagülüde açtım...Kendimi dinlemek istemiyorum...Böylesi daha iyi oluyor

Canım benim umarım istediğin şekilde güzel güzel haberlerle gelirim size...Hayırlsıı olsun,,,Allah nasıl nasp gördüyse öyle olsun...Ayrıca heraslescim çok şanslısın senin kardeşlerin oldu İstanbulda birsürü kapın var,,,başım üstünde yerin var, sakın unutma şekerim

Arkadaşlarıııııımmmmmm :) Günayadınlarrr

2010'un son günü ve yarın yeni bir yılın başlangıcı Dilerim hepimiz için sağlıklı,umutlarla dolu, neşeli,huzurlu, mutlu, sevinçli, heyecanlı, sevgi dolu, aşk dolu....süper bir yıl olsun diliyorum....Taaaa içimden kocamn diliyorum bunu!!!

Hepinizi kocaman kocaman

sana da günaydın Tuğdemsucum

herkese mutlu yıllar diliyorum, Heraslescim artık üzülme oralarda da olsan bak burada kaçtane kızkardeşin var nezaman ne istersen yardıma hazırız, artık hiçbirşeyi içine atmak yok kızarım

canımcıklarımmmmm günaydınnnnnn

2011 bizlere en başta sağlık sonra huzur veeeeeeee Bebişşşş getirsinnnnn allah dönlümüzden geçen herşeyin hayırlısını nasip ettiği güzel bir yıl olur umarım

Ben dün akşam rgl oldum sonundaaaaaaa yani bekledi bekledi bugünü buldu gelcek yawww ne diyim

Bem bugün çok yoğunum yarında çalışıyorum yeni yılın ilk müjdesni tugdemcim bak dörtttt gözle bekliyorum hastaneden postaneden artık nerden yazarsın bilmem ama 2011 in ilk bebeğinin müjdesi için bizi çok bekletme tamam mııııı

hepinizi tanıdığıma çok mutluyum 2011 de en güzel mutlulukları yine paylaşmak umuduyla hadi hep beraber bebek istiyoruzzz hemde çok istiyoruzzz 2011 ver bebklerimiziiii

Arkadaşlar günaydın Herkesin yeni yılında ilk once sağlık sonra bebek sonra mutluluk sonra bol para versin inşallah diyorum...

Benımde 2 gundur pembe pembe akıntım var..Sulu kan gibi doktoru aradım yapcak birşey yok bekliycez diyor... Kırmızıya dönerse gel dedi...Allahım sorunsuz gunler nezaman gelıcek ?
Eşimi arıyorum bana diyorki, iş saatlerinde beni arama her aradıgında kalbım durcak diyor :)

Tugdemsu canın sıkılınca gel bızde kal..Ev biraz uzak ama servis geçiyorsa tuzladan sorun yok...

Canım öncelikle teklifin için çok teşekkür ederim, bi gün gelirim inş.

Senin bebe doğsun ... burdan şu seslerini duyacağız sanırımmmm,,,,kızlarrrr yemek yemiyorrrr!!! Kızlaaarrr sürekli kucak istiyorrrr....uyumak istemiyor sabaha kadar uyutmadııı....
Ben hazırlıklıyımmm bunları duyacağıma
Allah hepimize bu tarz sıkıntılar yaşatsın uyumasakta olur değil mi???

2010 'un son gününü de geride bırakıyoruz.Kendi adıma konuşayım bana hiç uğur getirmedi 2010 yılı.İşimi kaybettim,çok sevdiğim annanemi kaybettim ve songün golünü attı adetim yoğunlaştı bu yıla ait olan bebiş umudumu kaybettim((Ama 2011 inanıyorum ki bizlere bol şans,sağlıklı ve bol neşeli güzler,mis kokulu bebişler getirecek.Tedavim olumsuz sonuçlandı evet ama bu sonuç güzel birseye vesıle olacak ve 3 ay sonra ben inşallah yine sizlerle birlikte olma şansı yakalayacağım.Belki o günlerde inşallah Çidoşumum karnı hafif belirginleşicek ve ben tedavi görürken onun yanında olacağım.Tabi ki uygun olursa:)))Suyasemciğim siz gerçekten çok içten söylüyorum beni ayakta tutan ve moral veren arkadaslar oldunuz.Bende yıkılmadım,ayaktayım ve sizlerle başbaşa olacağım:)))Güzel günleri ileride de olsa hep beraber yine buradan yaşayacağız çooook öpüyorum sizleriii:))))

kızlar çok ağrım var İlaç almayı unutmuşum işim çok ay geberiyorum ben napıcaammmmmmm eczanede uzak buraya ay yılın son günü ağlamakla geçiyor yaw

Yaa napıyım arkadaşlar..Sizde olmasanız kımle paylaşıcam..Bide pimpirik olarak herşeyden korkar oldum artık...Karnım ağrısa doktora gıdıcem...:)

canım beni yazını inan ağlayarak okudum... anneciğini kaybettiğini bilmiyordum... Allah sana inşallah tez zamanda çok tatlı bir bebecik gönderir ve eviniz şenlenir bunu canı gönülden diliyorum senin için... hatta bir kız bir erkek ikiz gelir erkek babasına kız annesine yoldaş olur :13: 2011 hepimize uğur getirir dileklerimiz gerçekleşir inşallah burada senin için herzaman bir kapı var başım gözüm üstüne bunu unutma kocaman öpüyorum

tuğdemsu, esmeralda, zarpdeniz, can cano, sonbahar, incicim ve adını yazmayı atladığım tüm arkadaşlarıma nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ve bebişli seneler diliyorum :80:

Selam şimdi daha iyiyim bi bakayım neler yapıyosunuz diye

tugdemsu yarın kaçta gitceksin ? bugun 9. gün dimi ? Valla ben de tüp bebek 9,gün sendromu oluştu eğer 9 u atlatıyosan o bebek tutmuştur diye içimde öyle bir his uyandı artık O yüzdeeennn hiç korkma senden müjde gelicek benim tezime göre mucukkkk

Canım benim iyi olmana sevindim, bende oldukça yoğun bir şekilde çalışıyrom ama burdan da ayrılamıyorum.

Ben senin kadar emin olamıyorum neler olduğunu daha önce hiç bilmediğim için şuanda adet olacakmışım gibi bir his içindeyim gerçi yaklaşık olarak salı gününden beri öyleyim.:26:
Evet benden daha iyi biliyorsun saydım 9.gündeyim. Transfer olan insanlar adet günü gelince mi adet olur yoksa adeti şaşıp geç mi olur?? Yani benim yarın adet günüm normal zamana göre. Umarım olmamda sizlere burdan müjdeli haberler veririm...

Artık kendime bir görev almış ve bu görevi olumlu sonuçlandırmak zorunda gibi hissediyorum.(sizlere karşı)....Zaten olumlu olursa hep dediğim gibi sadece benim değil hepimizin zaferi olacak hepimizin bebesi olacak....

Çok çok öpüyorum seni canımcım...

Canım benim başım gözüm üstünde yerin var... Umarım dediğin gibi olur,, Umarım sizlere güzel güzel haberler verebilirim... Hiç bir yorum yapamıyorum...Test içinde Arzu gününde yap dedi ama ben yinede cumartesi yapacam sanırım:18:

Tugdemsuuu benım kocamın ıcınde doğgmuş senın bebek tutucakmış....:) Öle dedi

Ayyyyy inanmıyorummmm Koptum burda gülmektennnn Kocacığına selam söyle hatta bizi kendiside yakından takip ettiği için,,,bende burdan kendisine selamlarımı iletiyorum,,,Beni böyle umutlandırdı,,,Tutmazsa Tuzla'da soluğu alırım ona göre

Ben sizler kadar umutlu değilim ama inşallah hayırlsıı neyse öyle olsun...Artık bu konuda tek duam bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…