Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Merhaba aklıma takılan bı durumoldu arkadaşlar benim transferimden sonra kalkıp dinlenme odasına yürüyerek gittim.Sizlerede o şekildemi yapıldı benim açıkcası aklıma taklıdı,onun yerine kıpırdamadan sedye ile dinlenme odasına yatırılmam gerekmezmiydi diye düşünüyorum (tabi negatif olunca insanın aklına ister istemez takılıyor açıkcası) sizlerde nasıl olduu ?

merhaba benim transferimden sonrada beni ve diğer bayanlarıda yürüterek odaya götürdüler hatta 10 dk.dinlenip gidebilirsiniz dediler.ben 20-25 dk sonra ayrıldım hastaneden birde yolculuk yaptım çünkü hiçbir zararı olmaz dediler.pek içim rahat olmadı tabi..kısmet değilmiş benimkide negatif sonuçlandı ama hastanede tanıştığım ablanın pozitifti sonucu..

benim ilk denememde sedye ile çıkarıldım ve 1 saat ayaklarım hava da bekletildim. Tuvalete gitmeme de izin vermedilker. Amna negatif oldu. Burda da dediğiniz gibi yürüyerek odama gittim ve hemen tuvalete gidebileceğimi söylediler. Şimdi sonuç bekliyorum hayırlısı.

benim de hep öle oldu yanii 3.de de transfer edilir edilmez odama yürüyerek getirildim 15 20 dk zor tuttum kendimi wc ye kalktım 1 saat dinlenip çıktım hiç biri de olmadı ben de acaba mı diye düşünüyorum başka bi topikteki arkadaş sendeyle gelmiş odasına ve sonda taktırmış tuvalete kalkmamak için dr uma sorucam gerekirse ben de öle yaptırıcam iyi günler

selam emnbhr nasılsın sen de cem beyin hastasıymışsın benim gibi kaç kez denediniz yaşın kaç biraz yazabilirmisin iyi günler

Canım, bana da mesaj geldi bugun.AMa istanbul dışında oturmam ve çalışmam sebebiyle katılamayacagım.Canım sen de cem beyin hastası mısın?Tedavi oldun mu?

Evet canım bende hastasıyım. ben tup bebek talebi ile gittim ama bana gerek olmadıgını ve baska tedavi sekillerini denememizi tavsiye etti. İlk ay gebe kaldım ancak dıs gebelikmis. Cem beyin söyledigi gibi bu kötü bir talihsizlik ama bize gebe kalabildigimi gosterdi o yüzden suan yumurta takibi yapıyoruz. bu ayda olmazsa farklı bir tedaviye baslayacağız. Senin durumun nedir?
Daha oncede yazdıysan kusura bakma tekrarlatıcam ama cok sık giremedigimden için sıkı takip edemiyorum.

selam emnbhr nasılsın sen de cem beyin hastasıymışsın benim gibi kaç kez denediniz yaşın kaç biraz yazabilirmisin iyi günler

Canım bizim 2. denememiz. İlkini Bursa Acı Bademde yaptırdık. 2. dememizide Cem Bey de. Şimdi sonuç bekliyorum. Bugün 7. günüm. İdrardan baktım dayanamayıp ama negatif gösterdi. Bakalım bekliyoruz. 29 yaşındayım canım ben. Cem bey hafif derecede erkek infertilitesi dedi. Yani sperm sayısında düşüklük var az miktarda. Ama olmayınca olmuyor işte. Bu denemede olumsuz sonuçlanırsa inan ne yapacağımızı bilmiyorum. Kendimi toparlamam çok zor olacak. Bide eşimin işi gereği Mardinde yaşıyoruz. Oralardan bu işleri yaptırmak inan çok zor.
Sizin kaçıncı denemeniz. Tekrar denerseniz nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz. Sevgiler...

allah bebeğine kavuştursun bian evvel inşallah canımm bizim sorunumuz da erkek infertilitesi sayı bayağı bi düşük ve hareketlilik az benim ilk dr um maslak acıbademdi tüp bebek tedavisine başladık 6.gün yumurtam çatladı maalesef aşılamaya döndük tüpten ama olmadı sonra dr umuz yurtdışına döndü bizi de cem beye yönlendirdi 2010 mayısta cem beyle denedik olmadı bu nisan başında tekrar denedik maalesef oda olmadı hatta geçen ay tam bugün negatif sonucumu almıştım şimdi reglimi bekliyorum dondurulmuşlarla deneciz bu kez 2.5 senelik evliyim 34 yaşındayım ama önce allahıma sonra cem beye çok güveniyorum olana kadar ona devam edicez inşallah sana da allahım pozitif sonucunu göstermeyi nasip etsin görüşmek üzere

Nekadar şanslısın en azından dondurulacak ebriyoların var. Biz de 3 senelik evliyiz. Bizim sayı çok düşük değil ama yinede dondurulamadı. İlkindede öyle olmuştu. Bakalım yaşayıp göreceğiz.Ben negatif sonuçlardan aşırı derecede etkileniyorum. Hemen üstüste deneyemeyecekmişim gibi geliyo. Ama bakarsın 26 sında mutlu sonuç alırım.

Merhaba ben yenikatildim. Bizde morfoloji dusuk sayi ve hareket normal ama doktorlar morfoloji cok kati kurallarla belirleniyor duruma gore degisir yani buna bakarak olmaz denemez dediler. Banada yumurta takibi yapildi ama olmadi. Sizin sorun nedir?

Canım, iyi akşamlar,

biz de de benzer sorun var. sperm değerleri nasıl acaba? Biz de sayı 15 milyon civarı,hareketlilik ileri hızlı %20 morfoloji 4..Ama bunlar mikroenjeksiyonda çok farketmemesi gerekmez mi?Sonuçta eğer olacaksa bir tane kaliteli sperm yetiyor.

Merhaba ben yenikatildim. Bizde morfoloji dusuk sayi ve hareket normal ama doktorlar morfoloji cok kati kurallarla belirleniyor duruma gore degisir yani buna bakarak olmaz denemez dediler. Banada yumurta takibi yapildi ama olmadi. Sizin sorun nedir?

Hoşgeldin..Ne için denenmez dediler canımYumurta takibi ile normal ilişki mi aşılama mı yapıldı

Denenmez degil olmaz denemez dediler. Yumurta takibi ile hem normal iliski denendi hemde ignelerle yumurtlama saglanip asilama denedik bu ayda igne kullandim Cem bey yumurta gec gelistigi ocin asilama yapmadi iliski verdi bakalim bekliyoruz sizin sorun nedir?

Canım, bizim de aslında durum cok kötü değil ama normal yolla hemen de olabilir, zaman da alabilir dedi doktor.Sperm sayısı 15 milyon hareketlilik de fena değil, MORFOLOJİ 4..ama 8 aydır falan deniyoruz.Artık yaş da ilerliyor onun için mayıs reglisiyle insallah mikro yaptırcaz cem beyde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…