Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

zarpdeniz, sen bu dediklerini yaptırabildin mi Cem beyde.Çünkü, malum, araştırmaya gerek görmüyor.ben bu senin yazdıklarını söylesem, rahim filmi, histereskopi, kan pıhtılaşması, tiroid vs, internette okuduğun şeyleri sorma bana dicek, öyle diyo çünkü her seferinde.sen bunları nasıl yaptırdın, başka bir doktora mı gittin ?
 

Teşekkür ederim canım senin prensesine kavuşmana da az kaldı sağlıkla kucağına almak nasip olsun bu yolda çoook uğraştın biliyorum. Bizim cinsiyetimiz henüz belli olamadı maalesef meraktan ölüyorum doktorumuz biraz temkinli galiba herhangi birşey söylemek istemedi bakalım belki bu hafta netleşir
 
Herkese tekrar merhaba
15 Nisanda transferim yapıldı. Ebriyoların kalitesinin iyi olduğunu söyledi Cem bey. Umarım sonuç pozitifle sonuçlanır. Şimdi zaman geçmek bilmiyor:)) Aynı tarihlerde transferi olan varmı? Yaşadıklarımızı paylaşalım. İçimdeki ses bu sefer olacak diyo ama bakalım hayırlısı:))
 

Ben bunlari Cem Bey'e gelmeden once, diger yurtdisindaki tedavilerimde yaptirmistim, eger hemen tedaviye baslamayacaksaniz siz de kendi vucudunuzla ilgili bilgi edinmek ve tedaviye faydasi adina bunlari yaptirabilirsiniz. :13:
 

Hadi bakalim, saglikla gelsin bebegin de cinsiyeti ilkinde o kadar da sorun degil canim. Umarim bir sonrakine ogrenirsiniz, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.
 

Umarim guzel haberlerini yakinda aliriz, icindeki sese guven.
 
canım hayırlısı olsun....umarım bu sefer hsmiş olursun.....emeklerin boşa çıkmaz.....
 
hayırlı olsun canım
 
arkadaşlar yumurta toplama sonra hastanede yatırıyorlarmı ek bir ücret varmı ....paylaşırsanız
toplama işi zaten ameliyathanede yapılıyor, hemen yakınında dinlenme odaları var, orada en az iki saat dinlendiriyorlar. ben işe dönmek zorunda olduğum için kalamamıştım fazla çok pişman oldum. sonuçta genel anestezi yapılıyor ve kendini iyi hissedene ve toparlanana kadar beklemelisin. bu yapılan işlemlere dahil, ücret falan alınmıyor canım.
 
Umarim guzel haberlerini yakinda aliriz, icindeki sese guven.

Çok teşekkür ederim iyi dileklrin için. Umarım iyi sonuç alırız. Çünkü çok yorucu bir maraton. Ben acaba belirti oluyormu çok merak ediyorum. İlk denememde hiç bir şey hissetmemiştim malesef negatif oldu. Ama şimdide bişey hissetmiyorum. Hakikaten endişe içindeyim. İdrar testi yapıp silik çizgi gören arkadaşlar varmış. Acaba kaçıncı günde fikir verebilir.
 

Bu bekleme surecinde herhangi bir belirti aramamak en iyisi cunku zaten hormon almaya devam ettiginiz icin normalden zaten kendinizi farkli hissedeceksiniz. ( goguslerde dolgunluk, vucutta sislik vs. gibi) Ben 10.gunde kanda Bghc yaptirmistim ve gebe oldugumu ogrenmistim. En az 10 gun sabretmek ve kan sonucuna guvenmek en iyisi diye dusunuyorum, normalde bu test 12.gunde yapilmasi gerekiyor ama ben dayanamamistim.
 
Yaklasik 5-6 aydir siteyi ve sizleri takip ediyorum. Benim doktorum Tolga bey ama onun vasitasiyla Cem beyde asilama yapti. Ben 6,5 yildir evliyim. Gecen yil agustos ayina kadar da dogum kontrol hapi kullandim. Ekim ayinda denemeye basladik ama o ay yumurtlama olmamis oysa 1 onceki ay yumurtlama olmustu ama bekleme sureci oldugu icin o ayi denwmemistik. Hormon testlerimde normal cikmisti. Ekim ayi sonunda pko oldugumu ogrendim. Sonraki 2 ay klomenle yumurtlamam saglandi ama sonuc olumsuz. Tabi 2 ayda olmayabilir. Ancak 3.ay klomen etki etmedi. Sonraki ay puregon yumurtlama ignesini basladim 1 yumurta elde ettik ihtimali arttirmak icin asilama yaptik o da olumsuz. Bu mart ayiydi. Bu ayda ayni igneleri oldum ama yumurtam birturlu buyumedi17. Gunde 11mm idi ilaci arttirmaya ragmen buyumeyince doktor tedaviyi birakalim dedi. Bundan sonrasi icinde IVF onerdi. Boyle bi planim vardi ama yine de cok uzuldum. Bu arada elimde 3 gunluk daha igne vardi kalmasin bu kadar gun igne oldum onlari bitireyim dedim doktor beyde tamam zarari olmaz dedi. Bu arada kendimizi aistirdik bu duruma. 3 gun sonra kontrole gittigimde yumurtam buyumustu. Doktor bey yumurtayi degerlendirelim dedi igneye devam ettim cuma aksami catlatma ignesi oldum asilama yapmadik cunku yumurta buyumesi icin gec olmus endometriumla uyumlu gitmedi dedi doktor. kisacasi cok umitlu diilim ama 23gun igne olduktan sonra deneyebiliyor olmak bile sevindirici. Benim durumum bu. Hepiniz icin dua ediyorum. Bana bu surecte moral oldunuz.
 

Canım hayırlı olsun..insallah olumlu sonuçlanır.Transferini cem bey mi yaptı?
 
Bayanlar 21 Nisan Persembe gunu Memorial Atasehirde saat 14:00 te Tup Bebek Seminri var. İlgilenenlere duyurulur. Özellikle Cem beyin hastası olmayan ve merak edenlerin katılması iyi olabilir. Katılım ücretsizmiş.
sevgiler:81:
 

Canım, bana da mesaj geldi bugun.AMa istanbul dışında oturmam ve çalışmam sebebiyle katılamayacagım.Canım sen de cem beyin hastası mısın?Tedavi oldun mu?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…