zarpdeniz, sen bu dediklerini yaptırabildin mi Cem beyde.Çünkü, malum, araştırmaya gerek görmüyor.ben bu senin yazdıklarını söylesem, rahim filmi, histereskopi, kan pıhtılaşması, tiroid vs, internette okuduğun şeyleri sorma bana dicek, öyle diyo çünkü her seferinde.sen bunları nasıl yaptırdın, başka bir doktora mı gittin ?Bazi arkadaslar gibi ben de rahim filmi ve histereskopiyi eger yaptirmadiysaniz kesinlikle oneriyorum. Kendinizden vucudunuzdan, yumurtalarinizdan, spermlerinizden haberiniz olsun.
Tedaviye baslamadan once akapunkturun biz psikolojik olarak faydasini gorduk, bir de kan pihtilasmaniz var mi yok mu bunu mutlaka test yaptirarak ogrenin arkadaslar. Embriyolar transfer edildikten sonra rahimyataginin nemli olmasi gerekiyor ki embriyolariniz size sikica tutunsun. Akapunktur hocam bana, bir tohum ektiginizde toprak kuruysa, nemli degilse tohumu olume terkedersiniz demisti bunu hic unutmuyorum, lutfen siz de hatirlayin. Tedavi oncesi protein agirlikli beslenmenin biz faydasini gorduk, sogan-incir kurlerini ben de yaptim. Esime de keciboyunuzu kuru yaptik ve beslenmemize ikimizde dikkat ettik, sigara zaten kullanmiyorduk ama alkollu icecekleri de tamamen biraktik. Her sabah ac karna ve gece yatmadan yumurta kalitesini arttirdigina inanilan bal-corekotu-tarcin-polen karisimini bir cay kasigi yedik. Yanliz bal ve polen kaliteli olsun.
Triodiniz var mi? Varsa kesinlikle kontrol altina alinmasi gerekiyor.
Kan pihtilasmasi olup olmadigini ogrenin.
Sperm kalite ve hareketliliginde sorun olan arkadaslar IMSI yapildigindan emin olun.
Sizin yada esinizin genetik bir problemi var mi yada ailede var mi? Kan vererek bunu ogrenmeniz mumkun ve bir kere yaptirmak yeterli cunku genetiginiz hic degimiyor.
Tedavi baslangicinda kendinize bir gunluk tutun. Hangi gun hangi igne ilaclar kacar dozda verildi, neler hissettiniz, endometrium kalinliginiz neydi? Akliniza gelen herseyi kisaca not edin, faydasi olacagina inaniyorum.
Simdilik aklima gelenler bunlar, herseyden onemlisi UMUDUNUZU hic kaybetmeyin.
Arkadaslar uzunca bir aradan sonra herkese Merhaba
Yeni gelen arkadaslar Hosgeldiniz!
Hamile kalan arkadaslar hepinizi cok tebrik ederim ve gebeliginizin saglikla devam etmesini dilerim.
Tedavi planlayan ve tedavide olan arkadaslar, bu sefer umudunuza kavusmanizi cani gonulden dilerim.
Suyasem, test sonucunuzun iyi ciktigina sevindim, gozunuzaydin. Saglikla gebeliginin devamini dilerim.
Yazdiklarinizin hepsini okuyamadim ama Sonbahar ikizlerine hamile oldugunu ogrendim cokkkkk sevindim canim,Allah saglikla kavusmayi da nasip etsin. Riskli donemi cok sukur atlatmisiniz. Cinsiyetiniz belli oldu mu? Biz ikili testi de orada yaptirmistik, Tolga Bey yapmisti
12 haftalikken %100 kesin olmamakla birlikte " Kiz bebek" demisti, gercekten de simdi bir minik prenses bekliyoruz, cok sukur Allahima. Tum isteyenlere Allah bu duyguyu tattirsin arkadaslar, tedavi surecleri hem maddi hem manevi acidan cok yipratici durumlar, doktorunuza inanin ama siz de arastirmaci gazateci olmayi elden birakmayin derim.
Bol sanslar diliyorum, savasa devam, bebekleriniz biryerlerde sizi bekliyor.
zarpdeniz, sen bu dediklerini yaptırabildin mi Cem beyde.Çünkü, malum, araştırmaya gerek görmüyor.ben bu senin yazdıklarını söylesem, rahim filmi, histereskopi, kan pıhtılaşması, tiroid vs, internette okuduğun şeyleri sorma bana dicek, öyle diyo çünkü her seferinde.sen bunları nasıl yaptırdın, başka bir doktora mı gittin ?
Teşekkür ederim canım senin prensesine kavuşmana da az kaldı sağlıkla kucağına almak nasip olsun bu yolda çoook uğraştın biliyorum. Bizim cinsiyetimiz henüz belli olamadı maalesef meraktan ölüyorum doktorumuz biraz temkinli galiba herhangi birşey söylemek istemedi bakalım belki bu hafta netleşir
Herkese tekrar merhaba
15 Nisanda transferim yapıldı. Ebriyoların kalitesinin iyi olduğunu söyledi Cem bey. Umarım sonuç pozitifle sonuçlanır. Şimdi zaman geçmek bilmiyor:)) Aynı tarihlerde transferi olan varmı? Yaşadıklarımızı paylaşalım. İçimdeki ses bu sefer olacak diyo ama bakalım hayırlısı:))
canım hayırlısı olsun....umarım bu sefer hsmiş olursun.....emeklerin boşa çıkmaz.....Herkese tekrar merhaba
15 Nisanda transferim yapıldı. Ebriyoların kalitesinin iyi olduğunu söyledi Cem bey. Umarım sonuç pozitifle sonuçlanır. Şimdi zaman geçmek bilmiyor:)) Aynı tarihlerde transferi olan varmı? Yaşadıklarımızı paylaşalım. İçimdeki ses bu sefer olacak diyo ama bakalım hayırlısı:))
hayırlı olsun canımHerkese tekrar merhaba
toplama işi zaten ameliyathanede yapılıyor, hemen yakınında dinlenme odaları var, orada en az iki saat dinlendiriyorlar. ben işe dönmek zorunda olduğum için kalamamıştım fazla çok pişman oldum. sonuçta genel anestezi yapılıyor ve kendini iyi hissedene ve toparlanana kadar beklemelisin. bu yapılan işlemlere dahil, ücret falan alınmıyor canım.arkadaşlar yumurta toplama sonra hastanede yatırıyorlarmı ek bir ücret varmı ....paylaşırsanız
bende bu hastanede çalısıyorum:)
Umarim guzel haberlerini yakinda aliriz, icindeki sese guven.
hayırlı olsun canım
canım hayırlısı olsun....umarım bu sefer hsmiş olursun.....emeklerin boşa çıkmaz.....
Çok teşekkür ederim iyi dileklrin için. Umarım iyi sonuç alırız. Çünkü çok yorucu bir maraton. Ben acaba belirti oluyormu çok merak ediyorum. İlk denememde hiç bir şey hissetmemiştim malesef negatif oldu. Ama şimdide bişey hissetmiyorum. Hakikaten endişe içindeyim. İdrar testi yapıp silik çizgi gören arkadaşlar varmış. Acaba kaçıncı günde fikir verebilir.
Herkese tekrar merhaba
Bayanlar 21 Nisan Persembe gunu Memorial Atasehirde saat 14:00 te Tup Bebek Seminri var. İlgilenenlere duyurulur. Özellikle Cem beyin hastası olmayan ve merak edenlerin katılması iyi olabilir. Katılım ücretsizmiş.
sevgiler:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?