Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Herkese merhaba benimde cem beyle negatif sonuçlanan bir tedavim var ve bundan öncede 3 negatifim olmuştu.sonuç olarak devam diyorlar.sadece genetik test istendi çok şükür oda temiz çıktı.başka da bir test istenmedi.şimdi 5.denemeye başlamayı düşünüyoruz ancak benimde kafam çok karışık yani yapılması gereken bu kadar mı bilmiyorum ve bende sorduğumda banada başka teste gerek yok dedi 2 dr.umda..güvenmek çok önemli biliyorum ama her negatif denemede daha da yıkılıyor insan...

ne güzel sizde şanslısınız ikizleriniz olmuş bende acaba ilerde tekrar çocuk istermiyim di,ye düşünüyorum bazen bakalım zaman ne gösterecek
yaşınız geç değil ama kesin istiyorsanız bir an önce baaşlamalısnız bence
Cem bey çok iyi bi doktor yoğunluğu ve bazen stresli oluşu normal yaptığı iş hiç kolay değil
ben minnettarım kendisine gebelik takibimi ona yaptırmıyorum ama ikizlerimi kucağıma alır almaz ilk işim cem beyi ziyarete tmek olacak

bence söylediği şeyde çok haklı biraz ona da hak verin yaptığı iş gerçekten hiç kolay değil bence işini o gayet iyi yapıyor gerisi Allahın takdiriidir.

benim cem beyde 3 negatif tedavim var ve size nasıl cevap verdiyse bende aynısını aldım ,ben de şuan doktor araştırması içerisindeyim,temmuzda tekrar düşünüyorum.

slm ecinni....ben de inşlh mayısta başlıyam...görüştüm çok iyiler..bakalım hayırlısı...bu arada bol bol incir ye çok faydası oluyo yumurtalık kalitesi bakımından yani.....başarılar

Pikocu, teşekkür ederim önerin için.Başlıycam artık incire bende:)) İnsallah, hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız..

HTML:
İyi kalitede embriyo transferine rağmen gebe kalamayan çiftlerde ise başka araştırmaların yapılması gerekebilir. Bunların başında rahim içinde herhangi bir anormallik olup olmadığının değerlendirilmesi amacı ile Histeroskopi yapılmasıdır. Histeroskopi ışıklı bir teleskop yardımı ile rahim içine girilerek rahim su ile şişirilmesinden sonra içine gözle bakılması işlemidir. Histeroskopi de daha önce gözden kaçmış olan myom polip veya yapışıklıklar görülebilir. Bunların aynı anda Histeroskopi ile tedavisi de çoğu zaman mümkündür. Kötü embriyo transfer tekniği veya zor embriyo transferi de gebelik oranlarını düşürecektir. Embriyo transferleri hep zor olan kadınlarda rahim ağzının genişletilmesi veya Histeroskopi ile tıraşlaması yapılabilir. Tüpleri tıkalı olan kadınlarda eğer tüplerin içinde su birikmiş ise (hidrosalpinks) bu tüplerin yeni bir tüp bebek denemesinden önce çıkarılması gerekir. Bu şekildeki tüplerin mevcudiyeti tüp bebekteki başarıyı yarı yarıya azaltacaktır. Eğer embriyo transferleri hep 2 veya 3. günlerde yapılmış ise gecikmiş bir embriyo transferinin (Blastokist transferi) yararı olabilir. Bu şekilde daha önceki denemelerinde başarısız olan çiftlerde gebelik oranları artırılabilmektedir. Bu sayılanların dışında antifosfolipid taramalarının veya tüp bebek tedavisi sırasında verilecek olan kan sulandırıcı ajanların herhangi bir yararı gösterilmemiştir. Preimplantasyon genetik tanı ise bu grup hastalarda bilgilendirici olmasına rağmen gebelik oranlarında herhangi bir artışa neden olmaz.

canım ne kadar güzel Allah bir isterken iki tane birden vermiş evet benim ilk hamileliğim doğal oldu, ikinci de 3 sene bekledil ilk denememizde oldu şükürler olsun ben 32 yaşındayım bence 35 çok uygun bir yaş özellikle 2. gebeliklerde gayet normal, artık devir değişti insanlar ilkini 30- 35 arası yapıyorlar, bence zamanı geldi diye düşünüyorsan en kısa sürede başla, belki bende ilerde 3. yü düşünebilirim, eşim de ben de çocukları çoook seviyoruz allah herkese nasip etsin inşallah

bu yazıyı internetten aldım, siz de okumuşsunuzdur daha önce belki ama paylaşmak istedim.
eğer gözden kaçan birşey varsa ve bunu defalarca denedikten sonra anlarsak çok üzülürüm.çünkü bana tüm şartlarım olumlu ve genç olduğum için yüzde 60 şans vermişti ki o zaman tek embriyo transfer edilmişti, ikincisinde 2 embriyo transfer edildi, ikisi de birinci kalite.bu sefer şansımı sormadım ama yüzde 60 tan yüksek olmalıydı mantıken.yine de olmadıysa bir sebep olmalı diyorum.
perlanore ve sosyall, görüyorumki 2 değil 5 kere de denesem durum ve açıklama değişmeyecek.ben de temmuzda tekrar denemeyi düşünüyorum.biraz araştırıp, iyice düşünmekte fayda var.görüşelim....

eğer rahim filmi çektirdiyseniz bildiğim kadarı ile orada herşey çıkıyor. Ben yaptırmıştım mesela miyom, kist, yapışıklık herşey orada belli oluyor.

transfer yaptıran arkadas size bi sorum olacak,transfer günü normal muayene odasındamı oluyor yoksa yumurta toplamada oldugu gibi ameliyata girer gibi hazırlanıptamı oluyor

transfer yaptıran arkadas size bi sorum olacak,transfer günü normal muayene odasındamı oluyor yoksa yumurta toplamada oldugu gibi ameliyata girer gibi hazırlanıptamı oluyor

slmcanım....toplamada olduğu gibi ameliyat hanede yapılıyo...fakat sıkışık oluyosun idrara kısa sürüyo bebişleri görmek çok güzel....başarılar ........

Arkadaslar uzunca bir aradan sonra herkese Merhaba

Yeni gelen arkadaslar Hosgeldiniz!

Hamile kalan arkadaslar hepinizi cok tebrik ederim ve gebeliginizin saglikla devam etmesini dilerim.

Tedavi planlayan ve tedavide olan arkadaslar, bu sefer umudunuza kavusmanizi cani gonulden dilerim.

Suyasem, test sonucunuzun iyi ciktigina sevindim, gozunuzaydin. Saglikla gebeliginin devamini dilerim.

Yazdiklarinizin hepsini okuyamadim ama Sonbahar ikizlerine hamile oldugunu ogrendim cokkkkk sevindim canim, Allah saglikla kavusmayi da nasip etsin. Riskli donemi cok sukur atlatmisiniz. Cinsiyetiniz belli oldu mu? Biz ikili testi de orada yaptirmistik, Tolga Bey yapmisti
12 haftalikken %100 kesin olmamakla birlikte " Kiz bebek" demisti, gercekten de simdi bir minik prenses bekliyoruz, cok sukur Allahima. Tum isteyenlere Allah bu duyguyu tattirsin arkadaslar, tedavi surecleri hem maddi hem manevi acidan cok yipratici durumlar, doktorunuza inanin ama siz de arastirmaci gazateci olmayi elden birakmayin derim.

Bol sanslar diliyorum, savasa devam, bebekleriniz biryerlerde sizi bekliyor.

Son düzenleme:
Bazi arkadaslar gibi ben de rahim filmi ve histereskopiyi eger yaptirmadiysaniz kesinlikle oneriyorum. Kendinizden vucudunuzdan, yumurtalarinizdan, spermlerinizden haberiniz olsun.

Tedaviye baslamadan once akapunkturun biz psikolojik olarak faydasini gorduk, bir de kan pihtilasmaniz var mi yok mu bunu mutlaka test yaptirarak ogrenin arkadaslar. Embriyolar transfer edildikten sonra rahimyataginin nemli olmasi gerekiyor ki embriyolariniz size sikica tutunsun. Akapunktur hocam bana, bir tohum ektiginizde toprak kuruysa, nemli degilse tohumu olume terkedersiniz demisti bunu hic unutmuyorum, lutfen siz de hatirlayin. Tedavi oncesi protein agirlikli beslenmenin biz faydasini gorduk, sogan-incir kurlerini ben de yaptim. Esime de keciboyunuzu kuru yaptik ve beslenmemize ikimizde dikkat ettik, sigara zaten kullanmiyorduk ama alkollu icecekleri de tamamen biraktik. Her sabah ac karna ve gece yatmadan yumurta kalitesini arttirdigina inanilan bal-corekotu-tarcin-polen karisimini bir cay kasigi yedik. Yanliz bal ve polen kaliteli olsun.

Triodiniz var mi? Varsa kesinlikle kontrol altina alinmasi gerekiyor.

Kan pihtilasmasi olup olmadigini ogrenin.

Sperm kalite ve hareketliliginde sorun olan arkadaslar IMSI yapildigindan emin olun.

Sizin yada esinizin genetik bir problemi var mi yada ailede var mi? Kan vererek bunu ogrenmeniz mumkun ve bir kere yaptirmak yeterli cunku genetiginiz hic degimiyor.

Tedavi baslangicinda kendinize bir gunluk tutun. Hangi gun hangi igne ilaclar kacar dozda verildi, neler hissettiniz, endometrium kalinliginiz neydi? Akliniza gelen herseyi kisaca not edin, faydasi olacagina inaniyorum.

Simdilik aklima gelenler bunlar, herseyden onemlisi UMUDUNUZU hic kaybetmeyin.

Son düzenleme:
Esmeralda, seni merak ediyordum, masallah 7 aylik olmusunuz! Saglikla bebisine kavusman dilegiyle ticker yapsan cok iyi olur, cinsiyetiniz nedir?

Yagmursesi, dogal yoldan gebe kalmak da mucize! Azmettin basardin arkadasim, gebeliginin devami saglikla gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…