Bizim 2. denememiz canım. 10. güne kadar idrarda çıkmadı.Hiçbir belirtimde olmadı. Bizim sorun az derecede erkek infertilitesi dedi dr. Yani spermlerindedüşüklük varda diyemem yokta diyemem dedi.
Canim 10. Gunde idrarda silik bir cizgi bile cikmadi mi? Hangi marka testi kullandin bide? Bunlari soruyorum cunku benim de yumurtam catladiktan sonraki 9. Gundu bugun test yaptim negatif. En azindan silik bir cizgi olurdu bisey olsaydi. Cok moralim bozuldu. Cunku artik ara vericez ve agustos gibi kismetse tup bebek yaptiricaz biz de cem beyde bunu onerdi. Bu arda benim test predictordu.
Merhaba arkadaşlar,
Bugün test günümdü. Yaptırdım vee sonuç pozitifff :) Burda bana destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İsteyen herkesin de çoçuk sahibi olmasını canı gönülden isterim. Hala inannamıyorum. Darısı sizlerin başına.
Merak edenler için söyleyeyyim. Hiç bir belirtim olmadı hatta düne kadar idrarda da çıkmadı. Ne ayrı ne sancı ne kanama. Hatta bu seferde tutmadı diye üzülüyordum bile. Cem Bey hakikatten süper. Ama burda beni takip eden dr umuda es geçemeyeceğim. Sormak istedikleriniz olursa cevaplamaya hazırım.
Bende cikarttirmak istiyorum rapor. Neler gerekiyo? Zor mu? Senin tanidik falan mi vardi? Bi de hsg cektirmek gerekiyormu? Detayli bilgi verirsen sevinirim.
Tesekkur ederim canim bilgi verdigin icin ben hsg cektirmemistim dmek ki once onu cektirmem gerekli ugrasmak istiyorum bu raporla zaten cokmaliyetli bi is insan 1kerede hallolucagini bilse sorun diil ama. Neyse olumlu dusunmek lazim İnsallah ilk seferde tutar. Senin tanidik doktor filan varmiydi. Bu rapor cikarma isi ilgili aklina gelen baska bisey olursa yazarsan sevinirim.hayatım zeynep kamilde çıkardım ben ilk olarak elinde eşinin sperm testleri vardır illaki onları ve olan testlerin zeynep kamildede interfilite bölümüne git orda doktorla görüş randevu almana gerek yok onlar sana gerekli testler için kağıt veriyorlar hangi testler gerekli hepsi yazıyor onları tamamladıktan sonra dosya açıyor doktor sonra kurula gidiyor ayrıca hsg gerekiyor dışarda çektirdiğin varsa onuda kabul ediyorlar elinde olması iyi tam olarak2 yada 3 ay kadar zaman alıyor ama bana kalırsa yaptır hayatım raporda al devlat bize bu şansı vermiş değerlendirelim
ban ben sana ne diyorum benim de transfer dahil 11. günümde test yaptım neredeyse yok denecek kadar silik bir çizgi vardı bu işler hiç belli olmuyor o yüzden doktorlar biliyorlar de 12. gün diyorlar. bekle 2 gün daha moralini bozma...
Ayın 15 inde transfer yapıldı. Transfer gününü sayarsak 12 saymazsak 11. günüm. 129 çıktı sonucum.
Dr baya yüksek çıkmış belki ikiside tutunmuştur dedi. bekleyip göreceğiz bakalım.
Merhaba arkadaşlar,
Bugün test günümdü. Yaptırdım vee sonuç pozitifff :) Burda bana destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İsteyen herkesin de çoçuk sahibi olmasını canı gönülden isterim. Hala inannamıyorum. Darısı sizlerin başına.
Merak edenler için söyleyeyyim. Hiç bir belirtim olmadı hatta düne kadar idrarda da çıkmadı. Ne ayrı ne sancı ne kanama. Hatta bu seferde tutmadı diye üzülüyordum bile. Cem Bey hakikatten süper. Ama burda beni takip eden dr umuda es geçemeyeceğim. Sormak istedikleriniz olursa cevaplamaya hazırım.
Ayın 15 inde transfer yapıldı. Transfer gününü sayarsak 12 saymazsak 11. günüm. 129 çıktı sonucum.
Dr baya yüksek çıkmış belki ikiside tutunmuştur dedi. bekleyip göreceğiz bakalım.
Bazi arkadaslar gibi ben de rahim filmi ve histereskopiyi eger yaptirmadiysaniz kesinlikle oneriyorum. Kendinizden vucudunuzdan, yumurtalarinizdan, spermlerinizden haberiniz olsun.
Tedaviye baslamadan once akapunkturun biz psikolojik olarak faydasini gorduk, bir de kan pihtilasmaniz var mi yok mu bunu mutlaka test yaptirarak ogrenin arkadaslar. Embriyolar transfer edildikten sonra rahimyataginin nemli olmasi gerekiyor ki embriyolariniz size sikica tutunsun. Akapunktur hocam bana, bir tohum ektiginizde toprak kuruysa, nemli degilse tohumu olume terkedersiniz demisti bunu hic unutmuyorum, lutfen siz de hatirlayin. Tedavi oncesi protein agirlikli beslenmenin biz faydasini gorduk, sogan-incir kurlerini ben de yaptim. Esime de keciboyunuzu kuru yaptik ve beslenmemize ikimizde dikkat ettik, sigara zaten kullanmiyorduk ama alkollu icecekleri de tamamen biraktik. Her sabah ac karna ve gece yatmadan yumurta kalitesini arttirdigina inanilan bal-corekotu-tarcin-polen karisimini bir cay kasigi yedik. Yanliz bal ve polen kaliteli olsun.
Triodiniz var mi? Varsa kesinlikle kontrol altina alinmasi gerekiyor.
Kan pihtilasmasi olup olmadigini ogrenin.
Sperm kalite ve hareketliliginde sorun olan arkadaslar IMSI yapildigindan emin olun.
Sizin yada esinizin genetik bir problemi var mi yada ailede var mi? Kan vererek bunu ogrenmeniz mumkun ve bir kere yaptirmak yeterli cunku genetiginiz hic degimiyor.
Tedavi baslangicinda kendinize bir gunluk tutun. Hangi gun hangi igne ilaclar kacar dozda verildi, neler hissettiniz, endometrium kalinliginiz neydi? Akliniza gelen herseyi kisaca not edin, faydasi olacagina inaniyorum.
Simdilik aklima gelenler bunlar, herseyden onemlisi UMUDUNUZU hic kaybetmeyin.
benim cem beyde 3 negatif tedavim var ve size nasıl cevap verdiyse bende aynısını aldım ,ben de şuan doktor araştırması içerisindeyim,temmuzda tekrar düşünüyorum.
hayatım bende şuan doktor araştırıyorum bana sorarsan umut tüp bebek merkezi ve anadolu sağlık merkeziyle bir görüş derim negatif sonuçlanan gebelikleri daha iyi araştırıyorlar
Herkese gunaydin. 23-24 gun boyunca oldugum igneler yine bosa gitti. Bu sabah regl oldum. İnanilmaz biagrim var yataktan kalkamiyorum ve cooooooook uzgunum.
Herkese gunaydin. 23-24 gun boyunca oldugum igneler yine bosa gitti. Bu sabah regl oldum. İnanilmaz biagrim var yataktan kalkamiyorum ve cooooooook uzgunum.
canım çook geçmiş olsun bu ilaçlardan sanırım, çoğu arkadaşım tedaviden sonra çok ağrılı geçirdiler maalesef... böyle durumlarda ne desek boş.. üzüleceksin ama kendini toparlayınca yine devam edeceksin, bu işin bir günü var seni bekliyor ama ne zaman işte bunu bir tek Allah biliyor birtanem... Allah sana ve eşine sağlık ve mutluluk verdikçe, dayanma gücü verdikçe olur elbet... pes etmek yok vazgeçmek hiç yok bedenini ve ruhunu dinlendir şimdi en önemlisi bu, seni kocaman öpüyorum
geçmiş olsun arkadaşımm ben de üzüldüm şimdi
Canim 10. Gunde idrarda silik bir cizgi bile cikmadi mi? Hangi marka testi kullandin bide? Bunlari soruyorum cunku benim de yumurtam catladiktan sonraki 9. Gundu bugun test yaptim negatif. En azindan silik bir cizgi olurdu bisey olsaydi. Cok moralim bozuldu. Cunku artik ara vericez ve agustos gibi kismetse tup bebek yaptiricaz biz de cem beyde bunu onerdi. Bu arda benim test predictordu.
Ama silik bi cizgi bile cikmadi. Zaten cok umutlu diildim ama yine de uzuldum cok. Cok tesekkur ederim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?