tebrik ederim canımmmmm inşallah ikisi birden tutmuştur çooook mutluyum senin adına bu sana ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ oldu bak müthiş birşey seni ve bebişini çoook öpüyorum darısı diğer isteyen herkesin başına inşallah!!!!!!!!1
benim de aşılmamanın 14. günü 236 idi sonuç
Cem bey telefonda söyler söylemez ooooo gebesin demişti
ooooooo deyişi hiç kulağından gitmiyor
ikiz olduğunu o an hissetmiştim
bence evet seninde ikizolabilri yükse çıkmış bayaaa
Sormustum ama gormedin heralde, rapor icin hsg mutlaka gereklimi? Ne gibi testler istiyorlardi sen testleri nerede yaptirmistin bilgi verirsen sevinirim
Canım lütfen üzülme. Benimde olumsuz sonuçlanan bir denemem oldu ve neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Ve ben psikolojik olarak çok yıprandığım için birdaha denememeyi bile düşündük. Ama güçlü olman lazım. Çok zor bir süreç. Umutlu olmamız lazım ve güçlü olmamız lazım. İnan olacak. Ben inanıyorum. Ve Cem beye güven derim. Benim çok büyük bir güven sorunumda vardı. Eşim ve bezi Cem beye yönlendiren dr çok destek oldu.
İnan çok üzüldüm yapabileceğim bişey olursa lütfen ulaş bana . Sevgiler...
evet hayatım gerekli istersen zeynep kamil hastaneside çekiyor ama dışardanda kabul ediyorlar sana kalmış testlerimin hepsini orda yaptırdım ben sadece hsg dışardan kabul ediyorlar diğer testleri orda yaptırmak zorundasınn zaten onlar seni yönlendiriyorlar zaten gerkli evrak listesi veriyorlar sana sende onları tamamladıktan sonra eşinle beraber gidip dosya açtırıyorsun
Hsg yi nasil cekiyorlar orda agrili bi islem diyo herkes anesteziylemi cektirdin. Baska ne gibi testler istiyorlar genel bir bilgi verirsen cok sevinirim simdiden cok tesekkur ederim
canım ben ve çoğu arkadaşım Cem Bey'in tavsiyesiyle fındıkzadede radyotom-radyomar'da çektirdik, fiyatı kasım ayında 320 tl idi, dijital çeken tek yer ve kullandıkları yöntem mucize gibi hiçbirşey hissetmiyorsun tıpkı muayene olur gibi, diğer yerlerde rahim duvarlarına kanca falan takıp görüntü alabilmek için çekiştiriyorlar bu da ister istemez çok can yakıyor ve bu nedenle çoğu yer anestezi altında yapıyor bu işlemi, ama burada özel kıvrılan bir aletleri var rahim duvarlarına hiç değmediği için hiç birşey de hissetmiyorsun ve görüntü anında senin de izleyebildiğin bir ekrandan çıkıyor, çok iyi de bir doktoru var.. bence biraz parayı gözden çıkar ve orada yaptır.
Saol canim cok ilgilisin cok teseekkur ederim. Ben aslinda tolga beyin hastasiyim orayi duymustum ondan. Bu hafta randevum var gidince soracaktim. Ama tabi yasayan kisiden alinacak bilgi cok daha iyi oluyor. Para canimdan onemli diil sonucta bende orada cektiririm. Ben aslinda rapor alabilmek icin hsg cektiricem. Sen rapor almismiydin?
Hsg yi nasil cekiyorlar orda agrili bi islem diyo herkes anesteziylemi cektirdin. Baska ne gibi testler istiyorlar genel bir bilgi verirsen cok sevinirim simdiden cok tesekkur ederim
evet haytım ağrılı ama o anlık 5dk. sürüyor ama bu bünyeden bünyeye değişir dayanmam diyorsan dışarda yaptır anestezili değil devlet hastanesinde dışarda anesteziyle yaptır o zaman testlere gelince onlar söylüyor hayatım sen bir git doktorla görüş smear kültür hormon testleri senin ve eşinin basit şeyler yani
Saol canim cok ilgilisin cok teseekkur ederim. Ben aslinda tolga beyin hastasiyim orayi duymustum ondan. Bu hafta randevum var gidince soracaktim. Ama tabi yasayan kisiden alinacak bilgi cok daha iyi oluyor. Para canimdan onemli diil sonucta bende orada cektiririm. Ben aslinda rapor alabilmek icin hsg cektiricem. Sen rapor almismiydin?
canım ben ve çoğu arkadaşım Cem Bey'in tavsiyesiyle fındıkzadede radyotom-radyomar'da çektirdik, fiyatı kasım ayında 320 tl idi, dijital çeken tek yer ve kullandıkları yöntem mucize gibi hiçbirşey hissetmiyorsun tıpkı muayene olur gibi, diğer yerlerde rahim duvarlarına kanca falan takıp görüntü alabilmek için çekiştiriyorlar bu da ister istemez çok can yakıyor ve bu nedenle çoğu yer anestezi altında yapıyor bu işlemi, ama burada özel kıvrılan bir aletleri var rahim duvarlarına hiç değmediği için hiç birşey de hissetmiyorsun ve görüntü anında senin de izleyebildiğin bir ekrandan çıkıyor, çok iyi de bir doktoru var.. bence biraz parayı gözden çıkar ve orada yaptır.
Arkadaşlar,ben de önümüzdeki hafta tedaviye başlıyorum.İlaçları aldım.3 kutu gonal-f 450 , 5 kutu cetrotide bir de çatlatma iğnesi.Doğrusu gözüm korktu bu kadar seyden zaten iğneden korkarım.Şimdi deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum.gonal f'in iki çeşidi varmış.Birisinin kullaımı daha kolay dedi eczacı.Bana şırıngalı olanı verdiler.Farkedermi sizce?Bir de ilaçları ne zaman ve nasıl kullanıyoruz?Benim takibimi burdaki doktor yapacak.Onunda agzından laf almak icin bayagı ugrasmak gerekiyor. Bana yalnızca adetin 2. günü gel ilaçları getirme dedi.bu kadar iğneyi hangi arada olucaz. Deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
canım ben de tedavimde bu ilaçları kullanmıştım. tedavinin 2. günü kontrolün temiz çıkınca hemen başlıyorsun ve hergün oluyorsun, doktorun ya da hemşire sana bununla ilgili bir saat ve çizelge verecek zaten, kontrollerinde yumurtalar gerekli olgunluğa gelince birden büyüyüp çatlamalarını engellemek için cetrotide yi de beraberinde olmaya başlıyorsun hepsi yeterli olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi için sana gün ve saat veriyorlar ve onu yaprıktan 3yaklaşık 36 saat sonra merkeze önce eşin gidip spermlerini veriyor 2 saat kadar sonra da senden anestezi ile yumurtalar toplanıyor bütün bu süreç 10-15 gün arasında değişiyor vücudun ilaca vereceği tepkilere bağlı.. toplama işlemi dahil 4 gün sonra bu 3-6 arası değişiyor ama genelde 4 gün sonra ki buna 3. gün embriyosu deniliyor. gün söylediklerinde toplama gününü saymıyorlar, seni transfer için çağırıyorlar. transfere kadarki süreçte seni ara ara arayıp döllenen ve bölünmeye devam eden embriyolarınla ilgili bilgilendiriyorlar. eğer çalışıyorsan yumurta toplama günü ve transferin yapıldığı gün ve onu takip eden 3 gün izin almanı öneririm. Şimdiden hayırlı olsun
canım .her şey gönlünce olsun inşlh...Sevgili suyasem, ayrıntılı açıklaman için çok teşekkür ederim. Canım ben de opu da ve transfer sonrası izin rapor bişeyler ayarlıycam.Bir süre istirahat etmek yine de iyi olur tabiki.En azından iş ortamının stresinden biraz uzak kalmakta fayda var.
Arkadaşlar aranızda uzun protokol tedavi gören var mı?
Kısmet olursa benim tedavim uzun protokol olacak.Acaba fark sadece süresi mi dir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?