merhaba,
biz de dün pozitif sonuç aldık heyecandan halen kendimize gelebilmiş değiliz ama forumdaki ümitsizlere ,negatif sonuç alanlara ışık olması açısından paylaşmak istedim.
biz Cem bey le ağustos 2010 da tanıştık ve 1aşılama,1tüp bebek ,bir de dondurulmuş transferi olmak üzere 3ayrı negatif sonuç aldık ama tüm buna rağmen tedavimize onunla devam ettik ve nitekim kendisine olan güvenimiz bizi yanıltmadı ve 2.tüp bebek denememizde pozitif sonuca ulaştık.
Sakin ve kendinden emin,herşeyden öte son derece alçakgönüllü ,işine hakim tavrıyla mükemmel bir bilimadamı O...
bu uzun süreçte her soruma açık ve net cevaplar aldım ,uzun uzun zaman ayırdı hiçbir zaman geçiştirmedi ,çok fazla düşünmeyin bu işi ,lütfen bana bırakın biz sizin yerinize yeterince düşünüyoruz diyerek beni tatmin etti. Her ne zmn aradıysam ulaştım ,müsait olmadığında ise bana mutlaka en kısa sürede geri döndü ,haftaiçi haftasonu hergününü bu işe adamış bir doktor diyebilirim kesinlikle
ayrıca tüm muayenelerimi ,yumurta toplamayı ve transferimide bizzat kendisi yaparak benim ve eşimin de bu tedaviye fazlasıyla inanmamıza gerçekten çok yardımcı oldu .
Düne kadar ağrı,sancı ,kanama vs..hiçbir belirtim olmadığı için ben yine negatif olduğuna kanaat getirmiştim ki ;eşimle pozitif sonucu görünce nasıl sevineceğimizi ne yapacağımızı şaşırdık :)))
Cem beyin negatif sonuçlarımıza bizimle birlikte üzüldüğüne o kadar inandık ki;dün pozitif sonuç için aradığımda tüm alçakgönüllüğüyle beni tebrik etti ama asıl tebrik edilmesi gereken kesinlikle kendisidir....
not olarak ta ben ilaçlarımı aksatmadım , transferden 15dak sonra tuvalete de gittim,1saat sonrada evdeydim , toplamda 1gün yattım o da sadece transferin yapıldığı gün evde dinlendim,ertesi günü işe gittim
12gün süresince de özel hiçbir şey yapmadım çünkü Cem bey yatmakla falan bir alakası yok bu işin demişti. Bu yüzden Cem beyde negatif sonuçlarınız da olsa bence inanın ve onunla yola devam edin ...
Cem bey ile hemen hemen aynı deneyimleri 1 negatif tüp bebek ve 1 negatif dondurulmuş tedavi geçiren biri olarak yine de cem beyden ve onun doktorluğundan, iyi niyetinden vazgeçmeyin derim.
Gerçekten moral olarakta her anlamada yanınızda olmaya çalışıyor. Ben önce Rabbimin isteği sonra cem beyin vesilesi ile şuanda 6 aylık ikizlerime hamileyim.
Kimse gerçekten bu yolda vazgeçmesin pes etmesin. Cem beyin deyimiyle "havlu atmak yok"....
Arkadaşım seni de canı gönülden tebrik eder yavrunu sağlıkla kucağına almanı dilerim.
canım tebrikle........böyle haberler alınca çok seviniyoruz...inşlh bizde bir gün böyle sevincimizi sizlerle paylaşırız...sağlıkla kucağına alırsın inşlh.........merhaba,
biz de dün pozitif sonuç aldık heyecandan halen kendimize gelebilmiş değiliz ama forumdaki ümitsizlere ,negatif sonuç alanlara ışık olması açısından paylaşmak istedim.
biz Cem bey le ağustos 2010 da tanıştık ve 1aşılama,1tüp bebek ,bir de dondurulmuş transferi olmak üzere 3ayrı negatif sonuç aldık ama tüm buna rağmen tedavimize onunla devam ettik ve nitekim kendisine olan güvenimiz bizi yanıltmadı ve 2.tüp bebek denememizde pozitif sonuca ulaştık.
Sakin ve kendinden emin,herşeyden öte son derece alçakgönüllü ,işine hakim tavrıyla mükemmel bir bilimadamı O...
bu uzun süreçte her soruma açık ve net cevaplar aldım ,uzun uzun zaman ayırdı hiçbir zaman geçiştirmedi ,çok fazla düşünmeyin bu işi ,lütfen bana bırakın biz sizin yerinize yeterince düşünüyoruz diyerek beni tatmin etti. Her ne zmn aradıysam ulaştım ,müsait olmadığında ise bana mutlaka en kısa sürede geri döndü ,haftaiçi haftasonu hergününü bu işe adamış bir doktor diyebilirim kesinlikle
ayrıca tüm muayenelerimi ,yumurta toplamayı ve transferimide bizzat kendisi yaparak benim ve eşimin de bu tedaviye fazlasıyla inanmamıza gerçekten çok yardımcı oldu .
Düne kadar ağrı,sancı ,kanama vs..hiçbir belirtim olmadığı için ben yine negatif olduğuna kanaat getirmiştim ki ;eşimle pozitif sonucu görünce nasıl sevineceğimizi ne yapacağımızı şaşırdık :)))
Cem beyin negatif sonuçlarımıza bizimle birlikte üzüldüğüne o kadar inandık ki;dün pozitif sonuç için aradığımda tüm alçakgönüllüğüyle beni tebrik etti ama asıl tebrik edilmesi gereken kesinlikle kendisidir....
not olarak ta ben ilaçlarımı aksatmadım , transferden 15dak sonra tuvalete de gittim,1saat sonrada evdeydim , toplamda 1gün yattım o da sadece transferin yapıldığı gün evde dinlendim,ertesi günü işe gittim
12gün süresince de özel hiçbir şey yapmadım çünkü Cem bey yatmakla falan bir alakası yok bu işin demişti. Bu yüzden Cem beyde negatif sonuçlarınız da olsa bence inanın ve onunla yola devam edin ...
seni hatırlıyorum.. bebişlerin 6 aylık oldu demek maaşallahsağlıkla kucağına alırsın umarım
Hsg cekimi ile ilgili bilgi veren herkese cok tesekkur ederim. Ben de yarinradyoromda hsg cektiricem. Yalniz gidicem umarim bir sorun olmaz.
canım .her şey gönlünce olsun inşlh...
Evet canım Allahıma çok şükür bende anlayamadım valla işe gidip gelmekten ne zaman 6 aylık oldular
Bende işyerindeki yoğunluktan dolayı yazamıyorum ama hepinizi okuyarak takip etmeye çalışıyorum ve hepiniz için dua ediyorum inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız..
Bu yolda çok gözyaşı akıtmış biri olarak hiçkimsenin umudunu kaybetmesini istemiyorum
Buarada senin ve anne adayı olan herkesin anneler günü kutlu olsun
merhaba,
bende Cem beyle ilk aşılama denememde ikizleirme hammile kaldım 5 ayı doldurucaz yakında vee iki gün önce öğrendikki iki güzel kızımız olacak
senin cinsiyetlerin nedir acaba
Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinnn inşallah
Allah seni ve 2 kızını nazarlardan korusun inşallah
Allah nasip ederse inşallah benimde 1 kızım 1 oğlum olacak
Gözünü korkutmak istemem ama 6.aya biraz hazırlıklı girmelisin 6 ayda başlayan mide yanmalarımı sana anlatmaya kelimeler yetmez :) Yaşarsan sakın panik yapma olur mu çünkü cem beyin dediğine göre ikiz bebekte 6 aylık hamileliğin sıkıntıları tek gebelikteki 9.aya eşdeğer oluyormuş
canım tedavin inşlh pozitif sonuçlanır......dualarımız karşılıklı......her şey gönlünce olsun.bende aranıza yeni katıldım.hepımız ıcın en hayırlısı neyse o olsun.butun yazdıklarınızı okudum ınanın zaman zaman agladım ve sevındım.bnm ılk denemem ıns son olur.cunku cok abartıyor ve stres yapıorum kendımeigeneden bıle korkan bırı olarak kısaca.yarın sabah kontrole gıdıcem 9.günüm bakalım ne olucak.en son gıttıgımde yumurtaların durumları ıcın ıyı dedı cem bey.sızlerın bılgılerınıze ıhtıyacım var zaman zaman bana yardımcı olursanız sevınırım.baslangıcta oldugum ve bılgım az oldugu ıcın bana soylıcenız ve nasıhat edıcenız seyler vardır ıns.sımdıden tsk ederım arkadaslar
canım tedavin inşlh pozitif sonuçlanır......dualarımız karşılıklı......her şey gönlünce olsun.[/QU
ıns tesekkur ederım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?