bende aranıza yeni katıldım.hepımız ıcın en hayırlısı neyse o olsun.butun yazdıklarınızı okudum ınanın zaman zaman agladım ve sevındım.bnm ılk denemem ıns son olur.cunku cok abartıyor ve stres yapıorum kendımeigeneden bıle korkan bırı olarak kısaca.yarın sabah kontrole gıdıcem 9.günüm bakalım ne olucak.en son gıttıgımde yumurtaların durumları ıcın ıyı dedı cem bey.sızlerın bılgılerınıze ıhtıyacım var zaman zaman bana yardımcı olursanız sevınırım.baslangıcta oldugum ve bılgım az oldugu ıcın bana soylıcenız ve nasıhat edıcenız seyler vardır ıns.sımdıden tsk ederım arkadaslar
Arkadaşlar suan tedavi sürecinde olanlar durumlarını bildirebilir mi?
birbirimizden haberimiz olsun, topik boşa gitmesin :)
tesekkur ederım ıns.bızde sperm azlıgı var.ılk denememız ıns son olur:)herkesınde.Canim umarim tedavin hayirli olur ve olumlu sonuc alirsin. Bende temmuz sonu gibi tup bebege baslayacagim İnsallah. Buradaki olumlu sonuclar hepimize umut oluyor. Senden de olumlu sonuc gelir İnsallah. Sizin sorun neydi? Bugune kadar neler yapildi anlatirsan sevinirim.
tesekkur ederım ıns.bızde sperm azlıgı var.ılk denememız ıns son olur:)herkesınde.
bugun kontrole gıttım ve ılacım 150 den 225 e cıktı.cumartesı tekrar kontrol.2 tane 13,1 tane 11,1 tanede 10 varmıs yumurtalar.ıyı dedıler ama artırıldı derecesı ıgnenın .bakaalım cumartesı ne olacak?bızde sperm azlıgı sorun.ıns hersey yolunda gıder.hafıf agrım var kasıklarda ıgenelerden dolayı.bıraz gergın ve duygusalım
Duygusallık bende de var, kesinlikle düzenim bozuldu, dengem sastı. bu değerler ilacın kacıncı günü için cıktı cnm?
Ben PKO luyum o yüzden az dozda basladık ilaca ve 14. gün 1 yumurta ve 14mm. Bizim tüp bebek değil o yüzden tek yumurta bizim istediğimiz sonuc. Bana sans dileyin
Benimde de tüm dualarım siz arkadaslarımla birlikte. Bu olayı yasamayan bilemez ve anlamaz...
canım inşlh bebişin gelir anne olursun....toplamadan hiç korkma saten uyutuyolar...sonrada kandini oyalamak ve rahatlamak için bişiyler yap kafanı dağıt....umarım her şey yolunda gider
mrb canım ...ben alabilirim..ama nasıl olcak..sen nerdesin haberleşelim olurmu....Arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olur insallah. Bu arada ihtiyacı olanlar varsa, elimde 3 kutu gonal-f 5 kutu citrotide, bir de ovitrelle çatlatma iğnesi var.
tsk ederım Allah razı olsun su an basımın agrısından ınanın aglıorum catlatma ıgnesının tesırımı bılmem ama dayanamıyorumyarın ıcınde yapacak bıse yok mecbur katlanacam ıns emeklerımız bosa gıtmez bana dua edın [/QUOTE
kelebekgs, canım kafanı rahatlatmaya çalış. Çünkü stres te cok öenmli. Olumlu düşün, Allahın izniyle herşey yolunda gidecek güzel haberlerini buradan alacağız. Orda ortam güzel, benyatmadım ama hep gördüğüm dsanki çiftler geliyo otele giriş yaptırıyo, sende öyle düşün. hayatında olacak en güzel şey için bi adım. düşünki çaresi var ve sen deneyebiliyorsun. o yüzden eşinle otele giriyormus gibi git yat, en güzel şekilde de agrısız sızısız bitsin işlemlerin. Şöyle düşün Türkiyeni,n en iyi ekiplerinden birinin elindesin. Kalbim ve dualarım seninle
mrb canım ...ben alabilirim..ama nasıl olcak..sen nerdesin haberleşelim olurmu....
cok cokk tesk ederım cnm.anca kendıme gelebıldım agrılarım var hala ama cogu gectı beterın beterı var dıyıp oturuyorum.karnımdakı baskı ve belımde agrılarım var.ılac verdıler onları kullanıorum.demın tel geldı 15 yumurta toplanmıs ve 12 si ıyı durumda persembe haber verecekler transfer ıcın hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?