Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

canim benim verdigin bilgi icin tesekkur ederim.benim transferim 5.gun oldu ozaman hangi maddeden bakmaliyim 5 .md den sonrami

Hayır Candost, sen bu listedeki 3ü, kendi 1in olarak düşüneceksin. Yani senin transferin ertesi günü, buradaki 3 numara olacak. Devamını öyle takip edeceksin.

kizlar merhaba, transfer gunu saymazsak bugun 5.gunum.ayakda 10 dk dursam hemen belim agriyor.kasiklarim agriyor.suan uzaniyorum kac gundur sol kasigim agriyordu simdi sag.kasigima gecti agri gibi degil ama sanci gibi.birde gobek deligim asagi cekiliyor sanki.igne batmalari oluyor.aman sasirdim valla bir suru sey var isde.gecen yatarken kasigima gaz sancisi gibi sancilar giriyor.birde belimden asagi sicak basti dun gece.atesli gibiydim.bunlar psikolojikmi yoksa gercekmi anlamadim.

kizlar belim cok agriyor.sol yumurtaligim cok zonkluyor.bacagimi cekiyor ya.bisiler soleyin kizlar nedir bu belirtililer pozitifmi ?diger ikisinde hc olmamamisti ama onlarda yatmadim hic acaba bunda yattigim icinmi kaynaklaniyor?

kizlar belim cok agriyor.sol yumurtaligim cok zonkluyor.bacagimi cekiyor ya.bisiler soleyin kizlar nedir bu belirtililer pozitifmi ?diger ikisinde hc olmamamisti ama onlarda yatmadim hic acaba bunda yattigim icinmi kaynaklaniyor?

bunların hiç birini dinleme yorma kafanı mühim olan sonuç..
dua et emiiiii kısmette varsa görücez hepbirlikte..

kizlar belim cok agriyor.sol yumurtaligim cok zonkluyor.bacagimi cekiyor ya.bisiler soleyin kizlar nedir bu belirtililer pozitifmi ?diger ikisinde hc olmamamisti ama onlarda yatmadim hic acaba bunda yattigim icinmi kaynaklaniyor?[/QUO

merhabalar canım, günlerin baya azaldı heyecan arttı tabi doğal olarak..inş..bu belirtiler güzel haberlere ikiz bebişlere işarettir sen bize umut olursun inş..
kendini çok dinleme başka şeylerle ilgilenmeye çalış çok kafana takma kendinede bebişlerinede dikkat et :)

kizlar belim cok agriyor.sol yumurtaligim cok zonkluyor.bacagimi cekiyor ya.bisiler soleyin kizlar nedir bu belirtililer pozitifmi ?diger ikisinde hc olmamamisti ama onlarda yatmadim hic acaba bunda yattigim icinmi kaynaklaniyor?[/QUO

merhabalar canım, günlerin baya azaldı heyecan arttı tabi doğal olarak..inş..bu belirtiler güzel haberlere ikiz bebişlere işarettir sen bize umut olursun inş..
kendini çok dinleme başka şeylerle ilgilenmeye çalış çok kafana takma kendinede bebişlerinede dikkat et :)

alyacigim bugun 6.gunum allahimin izniyle.dun gecede bu sabahda kasiklarima adet olcakmisim gibi sanci giriyor.buda beni uzuyor sanki olmuyacak gibi"-(((

Şu linkte transferden sonra gün gün ne olduğu anlatılmış.
What Happens After an Embryo Transfer? | NYU Fertility Center

Burası New York Universitesi'nin sitesi, Infertilite merkezi'nin. Maalesef türkçe böyle bir kaynak yok..
Dileyenler için ben çevireyim..

Üçüncü gün transferinin ertesi gününü 1. gün sayarak, embriyonun gelişimi:
1 - Embriyo gelişmeye devam eder, 6-8hücreden, "morula" adı verilen yapıya dönüşür.
2. gün- Morula bölünmeye devam eder, "blastokist"e dönüşür
3. gün- Blastokist, kabuğunu kırmaya başlar.
4. gün- Blastokist, kabuğundan çıkmaya ve rahim duvarına temas etmeye başlar.
5. gün- Blastokist, rahim duvarına daha çok yaklaşır ve tutunmayı başlatır.
6. gün- Tutunma devam eder.
7. gün- Tutunma tamamlanmıştır, fetüs ve plasentayı oluşturacak hücreler gelişmeye başlar.
8. gün- HCG, annenin kan dolaşımına girmeye başlar.
9. gün- Fetüs gelişimi ve HCG salınımı devam eder.
10. gün- Fetüs gelişimi ve HCG salınımı devam eder.
11. gün- HCG seviyesi, gebeliği tespit edecek kadar yükselmiştir.

merhaba canim, nasilsin ?nasil gidiyor hic sesin cikmiyor?? benim yasadiklarimi sende yasiyormusun?test gunun ne zaman?alalh hepize hayirlisini versin canim.optum

candost, bence sen hamilesin. bak göreceksin doğru çıkacak.ben de bir defa boş gebelik geçirdim, aynı senin anlattoğın gibi çok fazla kasık batması yaşamıştım. bazı kişiler de adet sancısına benzer ağrılar yaşadığını söylüyor. az kaldı, 3 gün sonra test yaptırsan çıkar bence. hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.

oktaymedine, senin de pozitif haberine çok sevindim. 4 hazirana da az kaldı. inş. kalp atışını da duyar bize müjdeli haberi verirsin. kalbim sizlerle.. sevgiyle kalın.

primu..cum, senin de 9.günün sanırım bugün. yarın test yaptırmayı düşünüyor musun? 9. cu gününde belli olan çok kişiyi okudum forumda. hadi yaptırda sevinelim biran önce. bekliyoruz. sevgiler...

Son düzenleme:
candost, bence sen hamilesin. bak göreceksin doğru çıkacak.ben de bir defa boş gebelik geçirdim, aynı senin anlattoğın gibi çok fazla kasık batması yaşamıştım. bazı kişiler de adet sancısına benzer ağrılar yaşadığını söylüyor. az kaldı, 3 gün sonra test yaptırsan çıkar bence. hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.

insalalh meliscim,dua et benim icin.

başka ne tür belirtilerin var? göğüslerin şiş ve acıyor mu? kasık ağrın uzun mu sürüyor anlık olup geçiyor mu?

canim benim,mide bulantisi veya bas donmesi yok .istahim da yok normalde cok yerim canim bisi isityor gidiyorum almaya sonra gorunce vazgeciyorum.dun biraz fazla ayaktaydim misafir vardi.gece belim cok agridi gunduz iyiyim ama birden bir agri giriyor sanci gibi sol kasigima batip cikiyor saniyelik.gecedeoldu sabaha karsida oldu o baya siddetliydi.valla ne diycegimi ne dusuncegimi sasirdim ben.bunda biraz umitliyim diger ikisinde hic yasamadim bunlari birde cem bey ikiz olabilir hazirlikli olun deyince dahada pozitifim suan:-)))he birde goguslerim normalde kucuk:-)) ama sanki bir dolgunluk geldi uclari dokununca aciyor sadece ilaclara basladigim gunden beri aciyor ama.

başka ne tür belirtilerin var? göğüslerin şiş ve acıyor mu? kasık ağrın uzun mu sürüyor anlık olup geçiyor mu?

canim benim,mide bulantisi veya bas donmesi yok .istahim da yok normalde cok yerim canim bisi isityor gidiyorum almaya sonra gorunce vazgeciyorum.dun biraz fazla ayaktaydim misafir vardi.gece belim cok agridi gunduz iyiyim ama birden bir agri giriyor sanci gibi sol kasigima batip cikiyor saniyelik.gecedeoldu sabaha karsida oldu o baya siddetliydi.valla ne diycegimi ne dusuncegimi sasirdim ben.bunda biraz umitliyim diger ikisinde hic yasamadim bunlari birde cem bey ikiz olabilir hazirlikli olun deyince dahada pozitifim suan:-)))he birde goguslerim normalde kucuk:-)) ama sanki bir dolgunluk geldi uclari dokununca aciyor sadece.ilaclara basladigim gunden beri aciyor ama.

kızlar.. memorilde ne kadr tüp bebek fiyatı biliyormusunuzz..cem bey çok i bir doktor...bende yaptırmayı düşünüyorumm nasipse...cevap yazarsanız sevinirim:)

merhabalar,bende 1 ay önce tedaviye başladım 340 tl muayene ücreti 2100 Euro tüp bebek tedavisi için 1120 tl ilaçlar (sonradan yetmediği için tekrar 190 tl daha) ayrıca 200 tl bazı kan tahlilleri (biz o tahlilleri farklı bi hastanede yaptırdık) transfer sonrası ilaçlar 50 tl biz bu kadar harcadık canım..şimdiden tedavin hayırlı olur inş..

Back
X