- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
nasıl uymazsa yani? çok uyumlu birisi. Benim ailemi de biliyorBir sey soylemenize gerek yok.
Bulusunca zaten sohbette her sey belli olur.
Size uymazsa bir daha gorusmezsiniz olur biter.
Sohbette konu konuyu acacaktir.nasıl uymazsa yani? çok uyumlu birisi. Benim ailemi de biliyoren baştan kendisi söyler mi ki acaba???
o benim ailemi biliyor bizim eve bana özel ders vermek için gelmişti hatta kurban kesmiştik ailemin ne kadar dindar olduğuunu biliyor neye güvenerek benle görüşmek istedi acabazaten sohbet ettikçe ortaya çıkar dünya görüşlerinizin farklı oluşu. muhtemelen o da seni tercih etmeyebilir, senin onu tercih etmediğin nedenden.
o benim ailemi biliyor bizim eve bana özel ders vermek için gelmişti hatta kurban kesmiştik ailemin ne kadar dindar olduğuunu biliyor neye güvenerek benle görüşmek istedi acaba
İnsanların kendisine böyle öcü gibi baktığını bildiği için söylemez tabi ki.nasıl uymazsa yani? çok uyumlu birisi. Benim ailemi de biliyoren baştan kendisi söyler mi ki acaba???
Birşeye güvenmesi gerekmiyor,çünkü o dine takık değil dolayısıyla umursamıyor da a veya b dininden olmanı. Sadece sana bakıyoro benim ailemi biliyor bizim eve bana özel ders vermek için gelmişti hatta kurban kesmiştik ailemin ne kadar dindar olduğuunu biliyor neye güvenerek benle görüşmek istedi acaba
bende bundan korkuyorumBenzer durumu bende yaşadım. Sevgilim ateistti, bu yüzden sıkıntı yaşayacağımı pek düşünmezdim çünkü kendisi gayet olgun, iyi bir insandı fakat belli bir noktadan sonra dini inancıma alttan alttan laf sokmalara, gereksiz yorumlara girmeye başladı ki ortada hiçbir şey yokken. Bu durum insanın canını sıkınca, bir yerlerden karşısındakinin canını yakmak istiyor ve olay iki taraf içinde kötü oluyor. En olmadık şeylerden kavga etmeye başladık ve sonunda yıpranmış bir şekilde ilişkiyi bitirdik ama keşke başlamasaydım diyor insan.
ben mevla inancı olan biri olarak onunla bu konuda büyük sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum. Ben hatta namaz kılan biriyle evleneyim beni de teşvik etsin isterken böyle biriyle maalesef sürmez gibi geliyoro zaman demek ki o dini görüşe pek takılmıyor. senden de hoşlanmış anlaşılan. üzüldüm, başlamadan bitecek. keşke bir tanısan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?