Atel ciktiktan sonra değişir mi mahvolmus haldeym

Kızlar atelim çıktı biraz daha küçükmüş gerçekten atel bi miktar büyük gösteriyor yeni yaptırıp kafasına takan arkadaşlarımız varsa takmasın. Ama bu sefer de kavisi kayboldu kızlar ayy bantsız da göremedim acaba banttan mı kavisi belli olmuyor? Ne zor süreçmiş bu be bi dert bitiyo öbürü başlıyo 😂😂😂

Eklentiler

• B5B08350-187C-4BDC-835E-995DD8378516.webp
    B5B08350-187C-4BDC-835E-995DD8378516.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 137
Kızlar atelim çıktı biraz daha küçükmüş gerçekten atel bi miktar büyük gösteriyor yeni yaptırıp kafasına takan arkadaşlarımız varsa takmasın. Ama bu sefer de kavisi kayboldu kızlar ayy bantsız da göremedim acaba banttan mı kavisi belli olmuyor? Ne zor süreçmiş bu be bi dert bitiyo öbürü başlıyo 😂😂😂
Onun derdi bitmez. Daha bantlar çıktıktan sonra her gün başka burunla uyancaksın :KK48:

Kızlar psikolojim bozuldu resmen acil yardım :( ameliyatımın 21. Günü bugün ve sanki yamuk gibi bu şişliklerden olabilir mi bir de burnumun ucu top gibi sanki eskiden burnum daha küçüktü lütfen biri yardım Ersin

Kızlar psikolojim bozuldu resmen acil yardım :KK43: ameliyatımın 21. Günü bugün ve sanki yamuk gibi bu şişliklerden olabilir mi bir de burnumun ucu top gibi sanki eskiden burnum daha küçüktü lütfen biri yardım Ersin
BEnimde 25. /26 günüm doktor oturması 6 ayı bulur aynayı alıp eline her dakika orası mı burası mı dersen kendini yıpratırsın dedi ve her gün uyandıgımda değişiyor şekli ilk hafta her dakika ayna elimde baktım durdum psikolojimi bozdum şimdi daha az bakmaya özen gösteriyorum.o burnundaki ödemdendir benimde top gibi çok sert yıkayamıyorum silerken bile cok az dokunabiliyorum bence normal kardeşimin bir yıla yaklaştı burnu oturdu ilk zamanlar aynı sorun vardı benim tavsiyem tabiki geçmiş olsun :)

BEnimde 25. /26 günüm doktor oturması 6 ayı bulur aynayı alıp eline her dakika orası mı burası mı dersen kendini yıpratırsın dedi ve her gün uyandıgımda değişiyor şekli ilk hafta her dakika ayna elimde baktım durdum psikolojimi bozdum şimdi daha az bakmaya özen gösteriyorum.o burnundaki ödemdendir benimde top gibi çok sert yıkayamıyorum silerken bile cok az dokunabiliyorum bence normal kardeşimin bir yıla yaklaştı burnu oturdu ilk zamanlar aynı sorun vardı benim tavsiyem tabiki geçmiş olsun :)
Cevap için teşekkür ederim 🙏🏻 ben bakmayayım diyorum gelen yamuk diyor giden yamuk diyor allahım çıldırmak üzereyim ikinci ameliyatı da olamam ciddi külfet :( burun ucundan resmen yeni burun çıkar o kadar büyük ve top duruyor yamukluk hariç 😭 seninki de yamuk duruyor mu acaba

Cevap için teşekkür ederim 🙏🏻 ben bakmayayım diyorum gelen yamuk diyor giden yamuk diyor allahım çıldırmak üzereyim ikinci ameliyatı da olamam ciddi külfet :KK43: burun ucundan resmen yeni burun çıkar o kadar büyük ve top duruyor yamukluk hariç 😭 seninki de yamuk duruyor mu acaba
Hergün ödemlerin yeri değiştiği şişlik boyutları değiştiği için benim de deliğimin yamukluğu değişiyor :)) deliğin biri daha küçük gibi biri daha büyük ama takılmıyorum zamanla oturacak havalar sucak havalardan dolayı ödemler inmiyor tabi kardeşimib ilk altı ay hergün şekli ufak çaplı değişiyodu bizde o süreçteyiz bende heycanlıyım hemen olsun bitsin diyorum ama olmuyor sabredeceğiz mecburen :) hem anadan doğma güzel dediğimiz kusursuz olarak adlandırdığımız burunlar da bile var asimetri o yüzden cok ufak şeylere takılmamaya calısıyorum suan ki hali bile büyük değişim bu bile mutlu ediyor acıkcası beni

Hergün ödemlerin yeri değiştiği şişlik boyutları değiştiği için benim de deliğimin yamukluğu değişiyor :)) deliğin biri daha küçük gibi biri daha büyük ama takılmıyorum zamanla oturacak havalar sucak havalardan dolayı ödemler inmiyor tabi kardeşimib ilk altı ay hergün şekli ufak çaplı değişiyodu bizde o süreçteyiz bende heycanlıyım hemen olsun bitsin diyorum ama olmuyor sabredeceğiz mecburen :) hem anadan doğma güzel dediğimiz kusursuz olarak adlandırdığımız burunlar da bile var asimetri o yüzden cok ufak şeylere takılmamaya calısıyorum suan ki hali bile büyük değişim bu bile mutlu ediyor acıkcası beni
Haklısın sanırım sabredip beklemek lazım umarım çok uzamaz beklemek

O kadar içime dert oldu ki buraya kayıt olup hemen sormak istedm. Burnumu pazartesi yaptırdım daha alçısı üstünde önden iyidir gayet. ama yandan önceki halinden daha uzun olmuş ve çok kalkık olmus Yüzüm ve cenem zaten ufak kabak gibi kaldi suratimda yandn. Atel var diye bu kadar uzun gelmiş olabilir mi gözüme alçı çıktıktan sonra düzelir mi??? Ya da ucundaki acaba ödem midir geçer mi Allah rızası için söyleyin hanimlar atel çıktıktan sonra bunu yandan küçülen oldu mu yoksa bu böyle kalır mı mahvolmus durumdaym
Bence eski burnunuz çok hoş görünüyormuş aslında

Bence suanki burnun çok hoş bende ameliyatının 5. Günümdeyim ve keşke daha kalkık isteseydim diyorum benimde atelim çıkmadı çıkınca acaba nasıl bişey olcak hatta bugün oğlum burnuma kafasiyla çarptı çok zor süreç ya

Back
X