benim kızım gibi yerinde durmayan bi çocukta ne makattan nede koltuk altından ölçüm yapamazsınız 
doktorumuz kullanıyordu bende sordum; "doğru ayarlandıktan sonra oldukça güvenilir"dedi..
makattan ateş ölçümünü ancak bebekken yapabiliyorsunuz, tabir caizse "köşe minderi" oldukları zamanda..ama en doğru ölçümü bu verirmiş..
ağızdan ölçümü çocuklara önermiyorlar,ısırma ihtimalleri oldukça yüksek :)
koltuk altı ölçümüde makat kadar güvenilirmiş.4-5 dk bekletebilirseniz tabi :)
kulaktan ölçüm;doğru ayarlandığında oldukça güvenilir..biraz el alışkanlığı bide kullanım kılavuzunu doğru okumaktan geciyor :)
biz memnunuz, evde nasıl ölçüyorsam hastanede de (gidene kadar tabiki değişiyor) +,- doğru bir sonuç çıkıyor..
ben benim kızım gibi durmak bilmeyen annelere önerebilirim :)
sevgiler..

doktorumuz kullanıyordu bende sordum; "doğru ayarlandıktan sonra oldukça güvenilir"dedi..
makattan ateş ölçümünü ancak bebekken yapabiliyorsunuz, tabir caizse "köşe minderi" oldukları zamanda..ama en doğru ölçümü bu verirmiş..
ağızdan ölçümü çocuklara önermiyorlar,ısırma ihtimalleri oldukça yüksek :)
koltuk altı ölçümüde makat kadar güvenilirmiş.4-5 dk bekletebilirseniz tabi :)
kulaktan ölçüm;doğru ayarlandığında oldukça güvenilir..biraz el alışkanlığı bide kullanım kılavuzunu doğru okumaktan geciyor :)
biz memnunuz, evde nasıl ölçüyorsam hastanede de (gidene kadar tabiki değişiyor) +,- doğru bir sonuç çıkıyor..
ben benim kızım gibi durmak bilmeyen annelere önerebilirim :)
sevgiler..