eşin kesin bulsun o eriği, kıyamam ya..bu arada erik tatlı mı oluyor şimdi ekşi miyok canım yaaa esım gec oldugu ıcn bırsey yapmadıı bgn alırız ama:)
kızlar gece gozumu kapatıyorummm erık gozumun onunde ve agzım sulandııı yutkundumm esım dıyo nıe yutkundun dedımm erık goumunn nunde yaaaaaaaaaaaaaa ayyy
everyy dınlen tatlımmaz azz yapp herseyınıı dunkı kıyafet bulanamamnızdaaa hereseyın cokgusel oldugundandır kesınnnn heheh ıs yerıne bnmkı bırseylerısmarlmaıs baba oluyorumm dıee bakalım bırde dogunca ınsl..saglıcakla gelsınde bebegımm
gece gene uyandırdı benı melegımm cennet kokulummm benımmm bulantı mıde kazınması vee acıll wc ıhtıyacıı ıcın ama sukur annesını sabah namazına kaldırıyor bebegımbenı coks sukurr tammıstedıgım gıbı bır bebek olacakkk melegımmm
bızden sıze bır ılahııı ınsll bebeklerımıze boll ca dınletelımm
http://www.youtube.com/watch?v=GFiaf2Nq9mA
aa every senin eşin ne iş yapıyor böyle, eğlence sektörü mü o, her hafta ayrı bir eğlenceben pek sevmem iş yeri eğlencelerini, katılsan bunalırsın katılmasan bi ton laf..bi de bizim eğlenceler bir garip, sanırsın ki akademisyenler keman eşliğinde kokteyl ile eğlenir yok bee baya baya piyanist şantörle vur patlasın çal oynasın, ooo dekan beyler de gelmişler fln
aa every senin eşin ne iş yapıyor böyle, eğlence sektörü mü o, her hafta ayrı bir eğlenceben pek sevmem iş yeri eğlencelerini, katılsan bunalırsın katılmasan bi ton laf..bi de bizim eğlenceler bir garip, sanırsın ki akademisyenler keman eşliğinde kokteyl ile eğlenir yok bee baya baya piyanist şantörle vur patlasın çal oynasın, ooo dekan beyler de gelmişler fln
komikliğin üstünde yine
eşim yine balık tutmaya gitti. balık görünce böyle oluyorum:120:
:104:
baliiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkyemem lazim ama yoooooook mumkun degilllllll
et yiyemiyorum onu nasil yiycem
every sence et yiyememek kız çocuğa mı mahsus yoksa istisnalar var mıdır?
bir arkadas var 5 yasinda oglu var
surekl bana 4 seyden tiksindim: cekirdek, domates, et, cay diyor
ama kiz doguran baska arkadasim var, etin her cesidini tiksinmeden yedi kiz.
pek oyle olmuyor herhalde canim.
ben de ilk haftaarda ne guzel somon baligi, et tavuk yedim ama ne olduysa su tiksinme donemi oldu bana anlamadim cogu sey iptal oldu
ama bu sabah birsey farkettim, sutu isitip icine bal koyarsam sutu icebiliyorumuzun bir aradan sonra zevkle ictim.
bulduk sekerrreşin kesin bulsun o eriği, kıyamam ya..bu arada erik tatlı mı oluyor şimdi ekşi mi
ay senn ıcın daha zor tabıı cnmmm everyy cımmmayyy umarim vardir da bulur yersin suzan
ben canimin cektigi birseye kavusmak icin haftalarca bekledim bir arkadas sayesinde kavustum nasil mutlu oldum anlatamam
simdi de var bir iki sey gidince yerim artik
ayy o ortama esımel gıtmekkk yolarım uleynnnnnnnnnnnnnnnn kıskanclık damarımkabardıda pardon!!!!!!!ben senin mesaji gormedim alintisini gordum rezenenin de oyle okudum
yok kiz iki ayda bir yapiyorlar da bu ara buyuk patronlar falan gelince sIklasti
ayy bizimki guzel oluyor
ben turk gormus oluyorum icim aciliyor muhabbet falan ondan
tabi bizim eglencelerin yarisi rus hatun sevgililer hanimlarla doldugundan striptiz tarzi goruntulere sahit oluyoruzbr dans ediyorlr kendilerinden geciyorlar sagolsunlar bize de izlemek dusuyor
sizinki demek oylesen bizim eglencelere gel gozun gonlun acilsin biraz
bende yıyorum ama yedıkden sonra gozumun onune geldgınde mıdemm ögg luyor hehehehebaliiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkyemem lazim ama yoooooook mumkun degilllllll
et yiyemiyorum onu nasil yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?