Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
eşin kesin bulsun o eriği, kıyamam ya..bu arada erik tatlı mı oluyor şimdi ekşi mi

ayyy umarim vardir da bulur yersin suzan

ben canimin cektigi birseye kavusmak icin haftalarca bekledim bir arkadas sayesinde kavustum nasil mutlu oldum anlatamam

simdi de var bir iki sey gidince yerim artik

komikliğin üstünde yine

eşim yine balık tutmaya gitti. balık görünce böyle oluyorum:120:
:104:

ben senin mesaji gormedim alintisini gordum rezenenin de oyle okudum
yok kiz iki ayda bir yapiyorlar da bu ara buyuk patronlar falan gelince sIklasti
ayy bizimki guzel oluyor
ben turk gormus oluyorum icim aciliyor muhabbet falan ondan
tabi bizim eglencelerin yarisi rus hatun sevgililer hanimlarla doldugundan striptiz tarzi goruntulere sahit oluyoruz br dans ediyorlr kendilerinden geciyorlar sagolsunlar bize de izlemek dusuyor

sizinki demek oyle sen bizim eglencelere gel gozun gonlun acilsin biraz

every sence et yiyememek kız çocuğa mı mahsus yoksa istisnalar var mıdır?

bir arkadas var 5 yasinda oglu var
surekl bana 4 seyden tiksindim: cekirdek, domates, et, cay diyor
ama kiz doguran baska arkadasim var, etin her cesidini tiksinmeden yedi kiz.
pek oyle olmuyor herhalde canim.
ben de ilk haftaarda ne guzel somon baligi, et tavuk yedim ama ne olduysa su tiksinme donemi oldu bana anlamadim cogu sey iptal oldu
ama bu sabah birsey farkettim, sutu isitip icine bal koyarsam sutu icebiliyorumuzun bir aradan sonra zevkle ictim.

demek ki yine kocakarı inancıymış bu et mevzusu onu anladım
hayvansal tüm yiyeceklere karşı tiksindim ben
buna süt ve yumurta da aday oldu
umarım en azından onlara devam ederim
herşey fazla ağır kokuyor bana
kendime şunu söylüyorum hep değişen yiyecekler değil senin hormonların ama nafile

genel olarak tum hamilelerde oluyor bence
boyle kokan agir seylere karsi tiksinti
belki hemen hemen ayni seyleri yiyemiyoruz
mesela ben tost, salatalik, beyaz peynir,patates bunlara asla hayir diyemem ve cogu hamile icin de oyledir diye dusunuyorum salatalikla geciyorum kac gundur gunumu, manadalina salatalik..

bır kac gundurmıdem bulanıyor kabuslarım basladıı hep esımle kandırılıyorum yaaa bugund egerılerek uyandımm pöffff

kızlar sbhları mıdem kazınıyor ve bulanıyorr artık 7.haftadayız cok sukur
4 gundurde sbh namazına kaldırıyor kalkkk acıktım dercesıne bende cbuk kraker yırorum heheh hafta sonu akrabalar vardı hayırlı olsuna gelmısler dı eee 4 sendır herkes bu bebgı beklıyor cok sukurr bıze bu anları yasatanaaaa ee sız nasılsınızz

erıkı buldukk canımmm hemde ılk gırdıgımmarkette br yedım tıka basaa halende yıyorum heheheh cok sukurr...
eşin kesin bulsun o eriği, kıyamam ya..bu arada erik tatlı mı oluyor şimdi ekşi mi
bulduk sekerrr
ayyy umarim vardir da bulur yersin suzan

ben canimin cektigi birseye kavusmak icin haftalarca bekledim bir arkadas sayesinde kavustum nasil mutlu oldum anlatamam

simdi de var bir iki sey gidince yerim artik
ay senn ıcın daha zor tabıı cnmmm everyy cımmm

ayy o ortama esımel gıtmekkk yolarım uleynnnnnnnnnnnnnnnn kıskanclık damarımkabardıda pardon!!!!!!!

baliiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkyemem lazim ama yoooooook mumkun degilllllll
et yiyemiyorum onu nasil yiycem
bende yıyorum ama yedıkden sonra gozumun onune geldgınde mıdemm ögg luyor hehehehe da suyu ıcemıyorum tıksınme gıbı bırsey oldu sanırımmkokuyor gıbı gelıyor artık yaaaaaaaaaaa

tam yemelik degil miiiiiiiiiiiiiii

Eki Görüntüle 550313

buda bendeennn hhehee

buyurunnnn heheh

kızlar haftaya cars..taaa nasıl geceek gunlerr haftaya 8.haftadayız ınslll

suzannnn bu ne senin bebis cok kokos

merhaba canim
bulanti basladi demek
ama suyu ihmal etme olur mu
suyu ihmal ettim idrarda bakteri var bende
bol su icmek lazim bir de amniyon sivisinin yenilenmesi icin gerekliymis
ama seni cok iyi anliyorum 3 hafta boyunca su ictikce cikariyordum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…