iş basıyaptıysa yogundur kuzucuklaaa...keep gelmedi bugun:26:
kızlaaar ben geldim, bebişimin hareketlerini gördüm çok şükürilk başta uyuyordu doktor amca şöyle bir salladı karnıma vurdu uyandırdı Sonra da "vay siz misiniz beni uyandıran" der gibi kıpır kıpır kıpırdandı sıpam Bir de poz verdi, resmini aldık ama şimdi yükleyemiyorum:26:. Kollar ayaklar her bişeyi tamam, dolaşımını kontrol etti, normal Bulantılar devam ettiğinden 10 gün daha rapor aldım İkili testi cuma günü yapacağız. İnşallah tertemiz çıkar. Bir de ben geç yumurtlamıştım, biz beş gün geriden geliyorduk her hafta, bu hafta iki günlük arayı kapatmış, 3 gün gerideydi:119:Bir kötü haber (bu da nazar boncuğumuz) bir kg. daha verirsem hastaneye yatacağım ama bebek gayet sağlıklı
Doktor amcanın dediklerini de aktarayım size;
1)Gelecek hafta kulakları oluşacak o yüzden iletişime başlıyoruz
2)Yüksek ses, ani ışık değişimleri ve özellikle bas sesler bebeğin gelişimini yavaşlatıyormuş, bunlardan uzak durulacak ve özellikle yattığımız odada ses ışık olmayacak, televizyon karşısında uyunmayacak
3)Günde 1,5 lt su içmem yeterli imiş
4)Bu haftalarda yoğun duygu patlamaları olabileceği için önemli kararlar almayın vee bol bol naz yapın dedi
İşte böyle
çok güzel haber
ben de iple çekiyorum ama neredeyse 10 günümüz var gün geçmiyor
geriden gelip arayı kapatma olayı iyiymiş çünkü bizim de geç döllenme
televizyon karşısıında uyumayı ben çok yapıyorum. nasıl vazgeçeceğim bakalım
baska topicte arkadasim var simdi kizi oldu, onun da ilk haftalar geriden gelmis
hatta uzunz aman kalp atisini bile duyamamis
ama sorna da gelisimi onden giden bir kizim var diye yazmisti
degisiyor durumlar umaim oyle olur senin icin de canim
gec yumurtlama olunca gec dollenme normal
rezene canin mi cekti pardonuzuldum
ama feslegeni abartma olur mu feslegen bizim icin tehlikeli rahim kasilmasi dusuk riski var
ben hic kullanamiyorum canim istese de
yine de soyleyeyim istersen hamuru kendin yap ama hazir ekmegi kucuk dilimlesen de guzel
sarimsagi kucuk kucuk dograyip zeytinyagiyla karistir, onu ekmegin uzerine sur, ustune toz feslegen serp
sonra firinda pisiriyorsun kizarana kadar
oyle birsey
kendim ekmek yapamıyorum ne yazık ki
hiç denemedim aslında
dilim derken şu şekil m[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]i
[/FONT]Eki Görüntüle 551118
canım çok sağolselam kızlaaarnasılsınız? keep çok mutlu oldum valla okurken gülümsediğimi farkettim. Allah tez zamanda isteyen herkese ve bana da nasip eder de bu topiğe gebelik sohbetlerine de gelirim
canım bunlar araştırma sonuçları imiş ama bilmem bi akşamdan birşey olur mu, çünkü ses vs. büyüme hormonunu yavaşlatıyormuş ve işte düşük kilolu vs. doğuyormuş bebişler öyle bi gecede yavaşlar mı ki:44: sanmam, ama elimizden geldiği kadar dikkat edeceğiz iştene guzel haberler bunlar keep
coook mutlu oldum canim
masallah bebisine
yuksek ses hakkinda yazdigin iyi oldu, ben bir kere gittim eve geldigimde kulaklar cinliyordu
yine gidicem 21 kasimda oyle birsey soz konusuysa gitmem ama
canım çok sağoleminim kısa zamanda sen de aramıza geleceksin.Derler di ki "düşüğün bir ayağı içerdedir", gerçekten de öyle. Senin için dua ediyorum orkideciğim
canım bunlar araştırma sonuçları imiş ama bilmem bi akşamdan birşey olur mu, çünkü ses vs. büyüme hormonunu yavaşlatıyormuş ve işte düşük kilolu vs. doğuyormuş bebişler öyle bi gecede yavaşlar mı ki:44: sanmam, ama elimizden geldiği kadar dikkat edeceğiz işte
rezenecim haklisin canim
iki gundur bir takinti yaptim sorma
sirkelendim hersey iyi iyi olacak inaniyorum
dedigin gibi olmasi lazim cunku yumurtlama oncesi normal vucut atesime donmus vucudum
ama ne gerek var olcmeye kirmak atmak lazimmis dereceyi
kızlaaar ben geldim, bebişimin hareketlerini gördüm çok şükürilk başta uyuyordu doktor amca şöyle bir salladı karnıma vurdu uyandırdı Sonra da "vay siz misiniz beni uyandıran" der gibi kıpır kıpır kıpırdandı sıpam Bir de poz verdi, resmini aldık ama şimdi yükleyemiyorum:26:. Kollar ayaklar her bişeyi tamam, dolaşımını kontrol etti, normal Bulantılar devam ettiğinden 10 gün daha rapor aldım İkili testi cuma günü yapacağız. İnşallah tertemiz çıkar. Bir de ben geç yumurtlamıştım, biz beş gün geriden geliyorduk her hafta, bu hafta iki günlük arayı kapatmış, 3 gün gerideydi:119:Bir kötü haber (bu da nazar boncuğumuz) bir kg. daha verirsem hastaneye yatacağım ama bebek gayet sağlıklı
Doktor amcanın dediklerini de aktarayım size;
1)Gelecek hafta kulakları oluşacak o yüzden iletişime başlıyoruz
2)Yüksek ses, ani ışık değişimleri ve özellikle bas sesler bebeğin gelişimini yavaşlatıyormuş, bunlardan uzak durulacak ve özellikle yattığımız odada ses ışık olmayacak, televizyon karşısında uyunmayacak
3)Günde 1,5 lt su içmem yeterli imiş
4)Bu haftalarda yoğun duygu patlamaları olabileceği için önemli kararlar almayın vee bol bol naz yapın dedi
İşte böyle
egızgecen cumartesi gittigim usg goruntusu cok kotu hic belli olmuyor
yeniden gitmek icin 3 haftam var
ama size ikili testten bir uc boyutlu goruntu verebilirim12 +1 goruntusu bu ama usg cok gelismis
Eki Görüntüle 551334
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?