Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
keep gelmedi bugun:26:
iş basıyaptıysa yogundur kuzucuklaaa...

ya aslında bulantı dgl 3-4gundur gece mıdem kazınıyor arkasıda bulanıyorrr kokularda cok keskınn kokuu seylerı aklıma gelınce nmıdem bulanıyor ama pardon ama ben normaldede kusamammm en son anestazı ıcınolmustu yoksack zordu rbnm ıcın heralde bolede olur ne dersınnyoksa dahda ılerkı gunlerr basımamı gelecekk sımdık su sısemı aldım yanıma zorda olsa ıcerım hehehe

kızlaaar ben geldim, bebişimin hareketlerini gördüm çok şükür ilk başta uyuyordu doktor amca şöyle bir salladı karnıma vurdu uyandırdı Sonra da "vay siz misiniz beni uyandıran" der gibi kıpır kıpır kıpırdandı sıpam Bir de poz verdi, resmini aldık ama şimdi yükleyemiyorum:26:. Kollar ayaklar her bişeyi tamam, dolaşımını kontrol etti, normal Bulantılar devam ettiğinden 10 gün daha rapor aldım İkili testi cuma günü yapacağız. İnşallah tertemiz çıkar. Bir de ben geç yumurtlamıştım, biz beş gün geriden geliyorduk her hafta, bu hafta iki günlük arayı kapatmış, 3 gün gerideydi:119:Bir kötü haber (bu da nazar boncuğumuz) bir kg. daha verirsem hastaneye yatacağım ama bebek gayet sağlıklı

Doktor amcanın dediklerini de aktarayım size;

1)Gelecek hafta kulakları oluşacak o yüzden iletişime başlıyoruz
2)Yüksek ses, ani ışık değişimleri ve özellikle bas sesler bebeğin gelişimini yavaşlatıyormuş, bunlardan uzak durulacak ve özellikle yattığımız odada ses ışık olmayacak, televizyon karşısında uyunmayacak
3)Günde 1,5 lt su içmem yeterli imiş
4)Bu haftalarda yoğun duygu patlamaları olabileceği için önemli kararlar almayın vee bol bol naz yapın dedi

İşte böyle

selam kızlaaar nasılsınız? keep çok mutlu oldum valla okurken gülümsediğimi farkettim. Allah tez zamanda isteyen herkese ve bana da nasip eder de bu topiğe gebelik sohbetlerine de gelirim

ne guzel haberler bunlar keep
coook mutlu oldum canim
masallah bebisine
yuksek ses hakkinda yazdigin iyi oldu, ben bir kere gittim eve geldigimde kulaklar cinliyordu
yine gidicem 21 kasimda oyle birsey soz konusuysa gitmem ama

çok güzel haber

ben de iple çekiyorum ama neredeyse 10 günümüz var gün geçmiyor
geriden gelip arayı kapatma olayı iyiymiş çünkü bizim de geç döllenme
televizyon karşısıında uyumayı ben çok yapıyorum. nasıl vazgeçeceğim bakalım

baska topicte arkadasim var simdi kizi oldu, onun da ilk haftalar geriden gelmis
hatta uzunz aman kalp atisini bile duyamamis
ama sorna da gelisimi onden giden bir kizim var diye yazmisti
degisiyor durumlar umaim oyle olur senin icin de canim
gec yumurtlama olunca gec dollenme normal

rezene canin mi cekti pardon uzuldum
ama feslegeni abartma olur mu feslegen bizim icin tehlikeli rahim kasilmasi dusuk riski var
ben hic kullanamiyorum canim istese de
yine de soyleyeyim istersen hamuru kendin yap ama hazir ekmegi kucuk dilimlesen de guzel
sarimsagi kucuk kucuk dograyip zeytinyagiyla karistir, onu ekmegin uzerine sur, ustune toz feslegen serp
sonra firinda pisiriyorsun kizarana kadar
oyle birsey

haklısın aslında ben şükrediyorum bir yandan. bu yumurta benim tahmin ettiğim günlerde olsaydı hiç çalışma yoktu o günler. bunalıma girmiştim olmadı diye. sonra tataaaaa sürpriz yumurta çıka geldi. tabloda da işaretli ilişki günleri
sonra hatırlarsan ilk defa çok net yumurta akı görmüştüm ve o gün ilişki olmuştu
sormuştum yumurta akından sonra mı yoksa önce mi yumurtlamış oluyoruz diye

kendim ekmek yapamıyorum ne yazık ki
hiç denemedim aslında
dilim derken şu şekil m[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]i
[/FONT]

selam kızlaaar nasılsınız? keep çok mutlu oldum valla okurken gülümsediğimi farkettim. Allah tez zamanda isteyen herkese ve bana da nasip eder de bu topiğe gebelik sohbetlerine de gelirim
canım çok sağoleminim kısa zamanda sen de aramıza geleceksin.Derler di ki "düşüğün bir ayağı içerdedir", gerçekten de öyle. Senin için dua ediyorum orkideciğim

ne guzel haberler bunlar keep
coook mutlu oldum canim
masallah bebisine
yuksek ses hakkinda yazdigin iyi oldu, ben bir kere gittim eve geldigimde kulaklar cinliyordu
yine gidicem 21 kasimda oyle birsey soz konusuysa gitmem ama
canım bunlar araştırma sonuçları imiş ama bilmem bi akşamdan birşey olur mu, çünkü ses vs. büyüme hormonunu yavaşlatıyormuş ve işte düşük kilolu vs. doğuyormuş bebişler öyle bi gecede yavaşlar mı ki:44: sanmam, ama elimizden geldiği kadar dikkat edeceğiz işte

canım keepçok teşekkür ederim

kızlar eşim grip oldu, iki gündür annesinin evinde:26: arada bizi özleyip geliyor ama maalesef kovuyorum çünkü bana bir bulaşırsa hastaneyi garantileriz,Allah korusun Annem geldi, bana bakıyor. Keşke daha önce çağırsaymışım. Bana yemek yedirme konusunda bebekliğimden beri annemin üstüne yoktur çünkü Üç gündür 300 gr kadar aldım bir de dün doktor çıkışı annemle dolaştık biraz, ilk hamiş pantolonumu aldım, aman ne rahat şeylermiş onlar öyle tasarım harikası valla Gerçi kenarında köşesinde minik kalpler fln var ama idare edeceğiz artık.

keepcim gecmis olsun esine yaninda olmamasi iyi olmus simdi hassassin bir de grip agir gelirdi
hadi bakalim daha da kilo almaya basla insallah

ben bugun 700 gr eksik cikti tartida anlamadim gitti bu isi yiyorum aslinda
dolabi actim buzdolabindan gelen kokuyla wcy boyladim
kusmalar ara ara devam benden

bu arada aklima takildi bilginiz var mi ilk zamanlar progestan artisiyla ateste yukselme oluyor ya bir sure yuksek ates devam ediyoruz
peki ilerleyen donemde de oyle mi yoksa baska hormonlar devreye giriyor ve ateste dusus oluyor mu acaba
aklima takildi normalde 36,4 benim atesim ya,uzun sure olcmedim ama dun 35,8 bugun 35,7 cikti da:44:

every sen kendin söylemiştin bize ateş ölçmeyi bırakın diye
kafanız karışır felan
benim bildiğim belli bir süre sonra progesteron hormonu salgılaması yumurtalıktaki sarı cisimden plasenta devralırmış. bu devirden sonra herşeyin aynı olacağını zannetmiyorum. bu sadece bir yorum ama devir olduğunu biliyorum.

keep geçmiş olsun eşine
ne güzel eşine bakacak annesi
sana bakacak senin annen yanında
bu nasıl bir nimet sakın unutmayın.
bizim yanımızda kimse olmadığı gibi annemlerle mesafem 12 saat

Son düzenleme:
rezenecim haklisin canim
iki gundur bir takinti yaptim sorma
sirkelendim hersey iyi iyi olacak inaniyorum
dedigin gibi olmasi lazim cunku yumurtlama oncesi normal vucut atesime donmus vucudum
ama ne gerek var olcmeye kirmak atmak lazimmis dereceyi

every annen boll yedırsın sanaaa cnmm muckk sızleree bu arada 4.maddeyı cokk beyendımm hehehe

gecen cumartesi gittigim usg goruntusu cok kotu hic belli olmuyor
yeniden gitmek icin 3 haftam var
ama size ikili testten bir uc boyutlu goruntu verebilirim 12 +1 goruntusu bu ama usg cok gelismis

Eki Görüntüle 551334
egız
olsun yaa bende ıstıyrumm ınslls aglıkıca bu goruntulerdenn zaman gecıyor ama gecmıyor kııı

evryy gece hıc uyku yok bana yaa belım cok agrıyor yataga yatınca yaa korkuyorum :18:ınsll normaldır dr haftaya cars.gıdecegız dahagece 3-4 kere wc ye kalkkıyorum ve bel agrısı uyandırıyor benı bu sabah da kalktım yuzumu yıkadımm emızlerken mıdem bulandııkendımdenn hee ögg ledım hemenn bır sekıl oldummm ya cnm bırsey yemek ıstemıyorrrrrrrr7.haftadamı baslıyormus demek asıl hamıslıkkk de uykusuzluk damı normal kızlar yaaa

rezene selamm cnmmmm benden 2 hafta öndesınızz muckkk sızee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…