eşim kaza yapmış kızlar, neyse ki önemli bir şey yokmuşAllah hepimizi,ailelerimizi ve bebişlerimizi korusun
eşim kaza yapmış kızlar, neyse ki önemli bir şey yokmuşAllah hepimizi,ailelerimizi ve bebişlerimizi korusun
Geçmiş olsun canımm
Aminn ...
Rabbim kazalardan belalerdan kötülüklerden hastalıklardan korusun kollasın ailemizi
Sen yinede bi sadaka ver canımnazar tümle yok olsun başınızın gözünüzün üstünden
amin, ben de bu hafta evden cikmadim ben de sadaka vermeliyim unutmadan
ucuz atlattim ben de
sert vurda araba ne olurdu kimbilir
belki sne ilmiyorsundur benim de doktor donusu oturdugum koltuga araa kaydi ve carpti ama kapiyi siyirdi neyseki.
bugun cikicam disari ve korkarak binicem taksiye her yer kar buz
keep tekrar geçmiş olsun
Allah bir daha yaşatmasın
every ne güzel alışverişe gidiyorsun
ben de bi öğrensem dondurma almaya giden çocuk gibi gideceğim alışverişe
everyyyy ne aldınızzz, ona bakmaya geldimkızlar bu arada bebekler için satılan tarhanalar var ya, aman diyim onlardan uzak durun berbat tatları var, yenecek gibi değil. Biz epeyce de almıştık ama kesinlikle içemem ben onu, bebişler içsin
benim de öyle bir dinozorlu t-shirt hikayem var. Kotonda görmüştüm çoook beğenmiştim ama hamile değildim arkadaşım aldırtmamıştı hala aklımdacok yoruldum kizlar bugun
evde oturmaya alismisim vucudum kaldirmadi bugun
saat 3ten aksam 9a kadar avmdeydim
cok tatli birsey begendim ben bayildimmm hatta
esimi cagirdim baktik, ilk olacaksa ozel olsun bu bluz normal daha guzel birsey alalim dedi
bozuldum tabi nitekim almadik. oysa nasil cici bir beyaz bluz uzerine cici kibar cicekli suslemeleri vardi
gozum kaldi
ama esimle bu ilk kiyafetimizi alalim direk saldiricam ben alicam cesit cesit
esimle ayakkabi ve mont baktim cok ciciler ama kararsiz kaldik
baska gune kaldi hala bebisimizin ilk kiyafetini alamadik
kendime hamileyken disarda da giyebilecegim pembe bir kadife esortman takimi aldim, esim iyice ruslastin diyor
oyle disarda bir istahim acildi gozum dondu surekli birsey yemek istiyorum doymak bilmeyecek gibi hissediyorum
ama eve gelince istah gitti bulantim oldu
arada disarda yemek iyi gelecek sanirim
benim de öyle bir dinozorlu t-shirt hikayem var. Kotonda görmüştüm çoook beğenmiştim ama hamile değildim arkadaşım aldırtmamıştı hala aklımdabi de demişti ki ya kız olursa, olsun kızlar da dinozor sevebilir bkz şekil 1A bendeniz
tareveryyyy ne aldınızzz, ona bakmaya geldimkızlar bu arada bebekler için satılan tarhanalar var ya, aman diyim onlardan uzak durun berbat tatları var, yenecek gibi değil. Biz epeyce de almıştık ama kesinlikle içemem ben onu, bebişler içsin
Yat canım sen, öyle hergün her gün gezme olmaz. Kasık ağrısı için bu son ayın sanırım, bundan sonra bitiyorbu kadar gezmenin uzerine kasik agrim var simdi de ama uzaniyorum gecer
yarin da gidecektim ama yarin yatma vakti
evi temizlemeyi falan da yapmam yarin dinleneyim bol bol
senin rapor ne zamana kadar
ee buldunuz mu erik? benim ilk hamileliğimde aşermem olmuştu bunda hiç olmadı. Zaten benim isteğime kalsa hiç birşey yemem ama bebiş için zorla yiyorumtar
tarhanamıı ıyyyyyyyyyy doma tes corbası ıyyyy
kızlar bu arada sanırımm as erıyorumm 3-4 gundur gozumunn onune sıyah erık varyaaa(tatlı olandann)onu goruyorumm k.v ve komsular soruyor cnın bırsey ıstıyormu dıe bende dedım bole bole 3-4 gundur gozumun onune gelıyor o as ermekse evet dedım guldurlerrr:!: sımdı esıme dıyorumda bızım sıpaa sımdıdenn ısteklı cıktı desene eenerden bulucazz dıyor
:44: ee en basıtı metro var yakında oradan heraldeee
çokk sukurbıze bu duyguları yasatanaacok sukkurrrrrrrrrrrrrrr
yok canım yaaa esım gec oldugu ıcn bırsey yapmadıı bgn alırız ama:)Yat canım sen, öyle hergün her gün gezme olmaz. Kasık ağrısı için bu son ayın sanırım, bundan sonra bitiyor. Benim rapor çarşambaya bitiyor, bakalım neler olacak okul çok karışık hiç gidesim yok öyle uzun süre nasıl dayanırım bilemem bir de yemek konusu var, okulda hiç birşey yiyemem ki ben
ee buldunuz mu erik? benim ilk hamileliğimde aşermem olmuştu bunda hiç olmadı. Zaten benim isteğime kalsa hiç birşey yemem ama bebiş için zorla yiyorum
aa every senin eşin ne iş yapıyor böyle, eğlence sektörü mü o, her hafta ayrı bir eğlencekizlar bugun gelmiyorsunuz. haftasonu geldi iyi haftasonlari hepinize
ben bugun dinleniyorum evde
en ilik gun aslina gezmek istiyorum ama dun cok yordum keepin dedigi gibi ara ara dinlenmek lazim
oyle ki bugun temizlik yapmam azim onu da yapmiycam yarin sabah kalkip hallederim bugun uzanmaya devam edeyim
aksama sadece market alisverisi icin hava almaya cikarim esimle.
bir de bizim iki tane kutlamamiz olacak is yeriyle ilgili bu ay icinde arka arkaya
bebisimi onlara goturmek istiyorum
biraz enerji toplayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?