Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
eşim kaza yapmış kızlar, neyse ki önemli bir şey yokmuş Allah hepimizi,ailelerimizi ve bebişlerimizi korusun

Geçmiş olsun canımm
Aminn ...
Rabbim kazalardan belalerdan kötülüklerden hastalıklardan korusun kollasın ailemizi
Sen yinede bi sadaka ver canım nazar tümle yok olsun başınızın gözünüzün üstünden

amin, ben de bu hafta evden cikmadim ben de sadaka vermeliyim unutmadan
ucuz atlattim ben de
sert vurda araba ne olurdu kimbilir
belki sne ilmiyorsundur benim de doktor donusu oturdugum koltuga araa kaydi ve carpti ama kapiyi siyirdi neyseki.
bugun cikicam disari ve korkarak binicem taksiye her yer kar buz

keep tekrar geçmiş olsun
Allah bir daha yaşatmasın

every ne güzel alışverişe gidiyorsun
ben de bi öğrensem dondurma almaya giden çocuk gibi gideceğim alışverişe

Çoook geçmiş olsunn canımm
Bilmiyordumm
Rabbim korusun kollasın bebişinide senide ailenidee
Amaann erken çık biraz taksiye yavaş gitmesini söyle acele etmesin o kar buzdaa
Ama sen yinede taksiciye bile olsa 1 lira (rus parası neyse artık ) fazla ver içinden benim ve bebeğimin başımın gözümün sadakası olsun dee, ben dilenciye verirken hep öyle derim

keep tekrar geçmiş olsun
Allah bir daha yaşatmasın

every ne güzel alışverişe gidiyorsun
ben de bi öğrensem dondurma almaya giden çocuk gibi gideceğim alışverişe

bugun icimden geldi birsey alalim daha da baglanir hem kocam bebegine aldigimiz baktikca

bir de kendim icin krem bakma zamani karnim kasiniyor catlamak istemiyorum
bebe yagi yetmiycek gibi
krem arastirayim bugun bir de hamile ve emzirme sutyeni
su an kullandiklarim rahatsiz etmeye basladi

kızlar şu bebek takımlarını alıp da ne kadar küçük olduklarını gördüğümden beri beni bir korku kapladı, nasıl bakacağım becerebilecek miyim diye. Her gün youtubedan videolar izliyorum. Bugün ilk banyo videoları izledim. Değişik banyo teknikleri var ama türkçe videoları çok beğenmedim, o şekilde yaptıracağımı hiç sanmıyorum. Nasıl bir küvet ve küvet aparatı almam gerektiği konusunda da fikrim oldu. Diğer topikte paylaştım sizinle de paylaşayım dedim.

Yeni doğan bebek banyosu | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube (Türkçe)

Essential Newborn First Bath Nurse Tutorial - With Julie & Eloise - YouTube (burada bir tencerede yıkıyorlar bebişi)

Courtney's First Bath at the Hospital - YouTube (biraz uzun ama bunu beğendim)

How to give a baby a bath for the first time! - YouTube (bu da güzel, babası yıkadı)

every guzel guzel alısverıslerrrr

keep cımgecmısolsun ınsll cnmm sadakanızı eksık etmeyınız lutfennn

pekcıcı oruc konusunda dogrulukpayı vr tmm ınsl tutmam bende bebegım saglıklı olsunda ınslll

everyyyy ne aldınızzz, ona bakmaya geldim kızlar bu arada bebekler için satılan tarhanalar var ya, aman diyim onlardan uzak durun berbat tatları var, yenecek gibi değil. Biz epeyce de almıştık ama kesinlikle içemem ben onu, bebişler içsin

cok yoruldum kizlar bugun
evde oturmaya alismisim vucudum kaldirmadi bugun
saat 3ten aksam 9a kadar avmdeydim
cok tatli birsey begendim ben bayildimmm hatta
esimi cagirdim baktik, ilk olacaksa ozel olsun bu bluz normal daha guzel birsey alalim dedi
bozuldum tabi nitekim almadik. oysa nasil cici bir beyaz bluz uzerine cici kibar cicekli suslemeleri vardi
gozum kaldi
ama esimle bu ilk kiyafetimizi alalim direk saldiricam ben alicam cesit cesit
esimle ayakkabi ve mont baktim cok ciciler ama kararsiz kaldik
baska gune kaldi hala bebisimizin ilk kiyafetini alamadik
kendime hamileyken disarda da giyebilecegim pembe bir kadife esortman takimi aldim, esim iyice ruslastin diyor
oyle disarda bir istahim acildi gozum dondu surekli birsey yemek istiyorum doymak bilmeyecek gibi hissediyorum
ama eve gelince istah gitti bulantim oldu
arada disarda yemek iyi gelecek sanirim

hic duymamistim
ama teyzem yapti onunki nefis oluyor
sabirsizlaniyorum Tr'de icmek icin
bol bol yapar annem.

ya arkadas geldi o getirmis bana cok sagolsun. kendileri yapmislar ellerine saglik. Allah gunah yazmasin cok koktu bana icemedim doktum yapamiycam canim cok cekmisti ama kokusundan kotu oldum icemedim ben de

benim de öyle bir dinozorlu t-shirt hikayem var. Kotonda görmüştüm çoook beğenmiştim ama hamile değildim arkadaşım aldırtmamıştı hala aklımda bi de demişti ki ya kız olursa, olsun kızlar da dinozor sevebilir bkz şekil 1A bendeniz

sorma icinde kaliyor insanin
ama dur birsey alalim amacimizi gerceklestirelim hemen hemen alicammmm kendi basima da
cok harika seylerrr varrr ayakkabi aradik bulamadik, kucucuk botlar cizmeler var bebisler icin ee burasi malum ulke, cok sirinlerrr ama

bu kadar gezmenin uzerine kasik agrim var simdi de ama uzaniyorum gecer
yarin da gidecektim ama yarin yatma vakti
evi temizlemeyi falan da yapmam yarin dinleneyim bol bol
senin rapor ne zamana kadar

tar
tarhanamıı ıyyyyyyyyyy doma tes corbası ıyyyy

kızlar bu arada sanırımm as erıyorumm 3-4 gundur gozumunn onune sıyah erık varyaaa(tatlı olandann)onu goruyorumm k.v ve komsular soruyor cnın bırsey ıstıyormu dıe bende dedım bole bole 3-4 gundur gozumun onune gelıyor o as ermekse evet dedım guldurlerrr:!: sımdı esıme dıyorumda bızım sıpaa sımdıdenn ısteklı cıktı desene eenerden bulucazz dıyor
:44: ee en basıtı metro var yakında oradan heraldeee

çokk sukurbıze bu duyguları yasatanaacok sukkurrrrrrrrrrrrrrr

bu kadar gezmenin uzerine kasik agrim var simdi de ama uzaniyorum gecer
yarin da gidecektim ama yarin yatma vakti
evi temizlemeyi falan da yapmam yarin dinleneyim bol bol
senin rapor ne zamana kadar
Yat canım sen, öyle hergün her gün gezme olmaz. Kasık ağrısı için bu son ayın sanırım, bundan sonra bitiyor. Benim rapor çarşambaya bitiyor, bakalım neler olacak okul çok karışık hiç gidesim yok öyle uzun süre nasıl dayanırım bilemem bir de yemek konusu var, okulda hiç birşey yiyemem ki ben

ee buldunuz mu erik? benim ilk hamileliğimde aşermem olmuştu bunda hiç olmadı. Zaten benim isteğime kalsa hiç birşey yemem ama bebiş için zorla yiyorum

kizlar bugun gelmiyorsunuz. haftasonu geldi iyi haftasonlari hepinize
ben bugun dinleniyorum evde
en ilik gun aslina gezmek istiyorum ama dun cok yordum keepin dedigi gibi ara ara dinlenmek lazim
oyle ki bugun temizlik yapmam azim onu da yapmiycam yarin sabah kalkip hallederim bugun uzanmaya devam edeyim
aksama sadece market alisverisi icin hava almaya cikarim esimle.
bir de bizim iki tane kutlamamiz olacak is yeriyle ilgili bu ay icinde arka arkaya
bebisimi onlara goturmek istiyorum
biraz enerji toplayalim

yok canım yaaa esım gec oldugu ıcn bırsey yapmadıı bgn alırız ama:)

kızlar gece gozumu kapatıyorummm erık gozumun onunde ve agzım sulandııı yutkundumm esım dıyo nıe yutkundun dedımm erık goumunn nunde yaaaaaaaaaaaaaa ayyy

everyy dınlen tatlımmaz azz yapp herseyınıı dunkı kıyafet bulanamamnızdaaa hereseyın cokgusel oldugundandır kesınnnn heheh ıs yerıne bnmkı bırseylerısmarlmaıs baba oluyorumm dıee bakalım bırde dogunca ınsl..saglıcakla gelsınde bebegımm

gece gene uyandırdı benı melegımm cennet kokulummm benımmm bulantı mıde kazınması vee acıll wc ıhtıyacıı ıcın ama sukur annesını sabah namazına kaldırıyor bebegımbenı coks sukurr tammıstedıgım gıbı bır bebek olacakkk melegımmm

bızden sıze bır ılahııı ınsll bebeklerımıze boll ca dınletelımm

http://www.youtube.com/watch?v=GFiaf2Nq9mA

aa every senin eşin ne iş yapıyor böyle, eğlence sektörü mü o, her hafta ayrı bir eğlence ben pek sevmem iş yeri eğlencelerini, katılsan bunalırsın katılmasan bi ton laf..bi de bizim eğlenceler bir garip, sanırsın ki akademisyenler keman eşliğinde kokteyl ile eğlenir yok bee baya baya piyanist şantörle vur patlasın çal oynasın, ooo dekan beyler de gelmişler fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…