dr farklılıgı ıste cnmm ınsl bulantıların hafıflerde sende bebegıne odaklanırsınnn yaaa nende unıv.yatacaksınkıı hayırdır canımmmmerhaba kızlar, bilgisayar başında hiç zaman geçiremiyorum artık ama sizi çok özledim. Dün yine hastanedeydim o yüzden bugün biraz daha katlanılır halde bulantılar. Allah kimseye böyle birşey göstermesin. Bir de farklı bir doktora gittik ikinci bir görüş için, kendi doktorumun kıymetini anladım resmen. Adam suratımıza bile bakmadı, eşimi hafiften azarladı,bizim doktordan çok daha kötü aletleri vardı ve bilmediğimiz hiç bir şey söylemedi vs. Haftaya Ege üniversitesine yatacağım sanırım, en azından o işe yarayacak, adam orada doçentmiş. Bu arada bebiş iyi Hepinize sorunsuz sıkıntısız bulantısız hamilelik diliyorum
umarım olmaz sen rahat edersin cnmgünaydın canlar hakkaten buraya gelen giden yok ben yazıyorum ama .....
2 gündür acıktığımda midem bulanmaya başladı benim keşke bu kadarla kalsa bakalım göreceğiz
keepcim kendine iyi bakmerhaba kızlar, bilgisayar başında hiç zaman geçiremiyorum artık ama sizi çok özledim. Dün yine hastanedeydim o yüzden bugün biraz daha katlanılır halde bulantılar. Allah kimseye böyle birşey göstermesin. Bir de farklı bir doktora gittik ikinci bir görüş için, kendi doktorumun kıymetini anladım resmen. Adam suratımıza bile bakmadı, eşimi hafiften azarladı,bizim doktordan çok daha kötü aletleri vardı ve bilmediğimiz hiç bir şey söylemedi vs. Haftaya Ege üniversitesine yatacağım sanırım, en azından o işe yarayacak, adam orada doçentmiş. Bu arada bebiş iyi Hepinize sorunsuz sıkıntısız bulantısız hamilelik diliyorum
merhabalar kızlarr kac gundur gıremıyorum mısafırler vardı benım agrılarımvar dun hep dısardaydıkk dr da ark.goturduk derken aksam geldık ancak eve ve cok agrım vardııı korkuyorum bebegıme bırsey olursa dıee dun cok az kahe akıntım gelmıss ardındanda hanı yuos gunude gelen yumurta akı varya sarı akıntı ıle o gelmıss:18::18:ama sonrasında bırsey yokk ve 10.haftadan gun aldık ınsll bgnde belım cok agrıyorrr akama gecmes ıse acıle gıderız kocısle ınsl gerek kalmazda bebegımıde ozledım 2 haftadır goremıyorumm kontrolumuzzz haftaya cumaa st 2 taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26:sızce normalmıdır bunlarrrrrrrrr yaa
umarım olmaz sen rahat edersin cnm
olursa da bebis ıcın katlanıcaz
bugün başladı galiba benimde bulantılarım canım sabah bi sucuk kokusundan öyle kötü oldum kii akşşama kadar çektim ama hayırlısı bakalım bebişimiz iyi olsun da dediğin gibi katlanırız her türlü
senin de erken baslayanlardan olacak oyleyse
umarim cok surmez ve cok kotu boyutta olmaz
ınsl grunce bır ohhh cok sukur yasatana dıyeceksınn ve sevınc den aglayacaksın ben keseyı goruncede kalp atısın dyuncada agladımmmmmmmmm kı nasıllllcanım suzanım sevindim bebeğinin iyi olmasına bi ben hayırlısıyla göreydim kendinisini içim rahatlayacaktı ama
ınsl grunce bır ohhh cok sukur yasatana dıyeceksınn ve sevınc den aglayacaksın ben keseyı goruncede kalp atısın dyuncada agladımmmmmmmmm kı nasıllllcok ukur ıcıdeydı bebegım elhamdulıllah yasatnaaa ınsl sende goreceksın hep olumlu dusun elını arnına koy bol caa ,,ya varıs,ya mubdi,ya muhyi husnalarını okuu hatıme basla arapça bılmesende turkce hatım yap canım her gun mutlaka bır ayette olsa bebegın duysun kur an sesını ınsl
ben bazen okuyamıyorum o zamnda ezberımdekı duaları okuyorummm kı her gun duysun dıe zaten namazda hep okuyorummm bebegımle secde ye gıdıyoruzz cok sukur ben musluman dogdm bebegımde musluman olacak dıye sukur ler edıyoruzz rabbım eee
elımızden geldıgınce dua ıl e ınsallahh rbabımın emanetıı bıze bebkelrımız ınsll hayırlısı ıl egelırler evımızıı meyvesız bırakmaslar cnm yaa hayırlısı ıleeecanımm benim inş. bende göreceğim sağlıklı sıhhatl,i de mi korkuyorum arada ama dediğin gibi her sabah elim karnımda uyanıyorum elim karnımda uyuyorum hatime başladım inş. bol bol yusuf suresi meryem suresi ve ibrahim sureside okumaya niyet ettim ama 2 gündür ağır grip geçiriyorum düzelsem bi daha iyi olacak daha çok vakit ayıracağım okumaya ....
Rabbim sabır versin yaa ben çok yoğun çalışıyorum bi de bu sene formasyon derslerm var ikisi bir arada çok zor oluyor dua et de kolaylıkla atlatayım canım yaaa
Kızlar benimde kız ihtimalim %100 erkeke dönüştüü
Kısmetse paşam geliyoorr
Sağlığımız gayet iyi çok şükürr
Sizleride arada okuyorumm
Bulantılar umarım geçmiştir keep
Suzan sen nasıl oldun canım
merhaba kizlar
ozledim nerelerdesiniz
benden haberlerbugun kotu
korkunc birgun geciriyorum bulantilar ve kusma felaket bugun
1 saatlik ucakta ucak inince inanilmaz kustum rezil oldum sonra otobuste tam 4 kere feciydi bugun
hala devam
umairm keep iyidir
pekbicici cok sevindim canim bir pasa daha
hepiniziopuyorum
merhaba kizlar
ozledim nerelerdesiniz
benden haberlerbugun kotu
korkunc birgun geciriyorum bulantilar ve kusma felaket bugun
1 saatlik ucakta ucak inince inanilmaz kustum rezil oldum sonra otobuste tam 4 kere feciydi bugun
hala devam
umairm keep iyidir
pekbicici cok sevindim canim bir pasa daha
hepiniziopuyorum
ay cok sevındımmmınsalah hayırlı evlat olurlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benım de bulantılar basladı leke durumu fılan yokda hıc ıstahımolmuyor sbhdan berı ac tımm avm ye kv halı bamaya gıttık esımıde yoldan aldıkk orada markete gırdık peynırlı cubuk aldımm buyk patın hepsını halı bakarken bıtırdım sonraa ög öggg dıyerek eve geldım kv soylemesı ayıp koftee ekmek tarsı yapmıss dedım ben yemıycemm esım cok snırlendıı bana cok kızdı yarm ekmek yapmıstı kendınee bu bıtecek ulennndediii mecbur kaldımmm ceyrekde olsa bulanarak yedımm sımdı gene mıdemm aklıma geldıkce gozumunonune gelyor ögggggggggg ıkıncı pasaa darısı basımızaa cuma kontrolumuz varrr bızımdeeeeeeeeeeee bu hafta hep doluyumm bugun utu awm dii,,yarın sohbet kek ,fılann yapacagım,,,bırgunee ark..toplantıda ,sonra bnm yakın ark.cagırdımm cumayada dr dayızzzzzzzzz [/B][/COLOR][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?