pervanecim, vücudunun kendiliğinden yaptığı şeyler bebeğine zarar vermez canım. Hatta senin yaptığın pek çok şey de öyle. O şimdi kat kat korunaklı bir yerde. İçini ferah tut, ani hareketler baş dönmesine vs. sebep oluyor ama, kaçınmak lazım
hemde nasıl sanki bi ay filan var gitmeme :)
inşallah bi sorunla karşılaşmam canım ya çok korkuyorum..yeterki bişey olmasın bi sürü tüp kan alsınlar farketmez valla
tekmeler cok rahatlatiyor keepcim gercekten
yesil cayi deli gibi severim hamile kaldim hemen biraktim
benim bir arkadas her sabah yaseminli yesil cay iciyordu hem de ilk haftasinda baslamisti, hatta disari ciktigimiz zamanlarda da iciyordu birssey olmadi ona
ama ben de yasak diye biliyorum
benim de canim buraya geldigimden beri siyah cay istiyor burnumda tutuyor
normalde hic icmezdim 4 ay icmedim diyeyim size buraya geldim gozumde donuyor
iciyorum 3 cay bardagi bazen 4 cay bardagi ne yapayim
günde bi tane bişey olmaz diye düşünüyorum ama demir emilimini engelliyor ve hamilelikte demir çok önemli olabildiğince almalıı ve böyle engelleyen şeylerden uzak kalmalıyızkızlar ya ben hergün açık çay içiyorum kahvaltıda çalıştığım için bazen geliyo canım çekiyo sıcak sıcak inşallah bişey olmaz ya bide benim bulantım falan da yok hala perşembeyi iple çekiyorum artık
kızlar burda çin takvimi tutan kimler var görelim bakalım ????????????????????????
evet folik asit benimde aklımı karıştıryo doktora gidene kadar birer tane alayım bari günde decavitin içinde yeteri kadar var demişti bana da az geldi o miktar yani haklısın bunu danışmak lazım
mide bulantısı için çevremde kimisi diyo şimdi yoksa bidaha olmaz kimisi diyo daha erken bakalım ya herşey yolunda olsun da bulantım olmasın ama yavaş yavaş iştaha vuruyo şöyle ki çok fazla yiyemiyorum yani tam doymadan kalkıyorum yemekten sanki bi yudum daha alsam çıkartcakmışım gb geliyo şimdilik sadece bu var ilk zamanlar benim canım tuzlu istiyodu böle tuzlu ayran tuzlu cacık tatlı hiç yiyemiyodum şimdi tatlıyıda yiyorum göbek şekli ne zaman belli olmaya başlıyo yayvan mı ileri doğrumu diye ne zaman bakcaz :) sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil ama tabi insan merak da ediyo yani
takvimler banada inandırıcı gelmiyo canım bakalım benim miniğimin cinsiyeti ne inşallah çabucak gelir o günler ya daha bir hafta bana öyle uzun geliyoki bi ömür gibi bi görebilsem kendisini herşeyin yolunda olduğunu bi duyabilsem Rabbimin izniyle
ayy geridönüşümün cinsiyeti belli olmuş, geldim baktım buraya yazmış mı diye, burda da yok
çatlatmadan söyle ayyy
nasılsınız bakalımmm fındıgımla bız geldıkk cok sukur saglıgı yerınde herseyısı normall cıktı bız 2 3 lu test ıstemedık zatende dr ultrsondaa ense kalınlıgı burun kemıgısı normal dedııı cok sukur gelısıyorr oglumuz esım cınsıyet dedııııı dr bellı olmaz dedı ıncelemeye basladıııı veeeeeeeeeeeeeeeeee pipi görüyorum sankimm dediiABOW ESIM COSTU /HER ERKEK FARK ETMES DESEDE BU BIR GERCEK ERKEK ISTERLERMIS BUNU ANLADIM GENEEE:)
cok sukur saglıklı olması ennn onemlısıydı bızım ıcınnnn cok sukuragrılarımada normaldır dedıı folık asıt bıtınce elıvete basla dedıı cok sukur kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmm fındıgımla bız geldıkk cok sukur saglıgı yerınde herseyısı normall cıktı bız 2 3 lu test ıstemedık zatende dr ultrsondaa ense kalınlıgı burun kemıgısı normal dedııı cok sukur gelısıyorr oglumuz esım cınsıyet dedııııı dr bellı olmaz dedı ıncelemeye basladıııı veeeeeeeeeeeeeeeeee pipi görüyorum sankimm dediiABOW ESIM COSTU /HER ERKEK FARK ETMES DESEDE BU BIR GERCEK ERKEK ISTERLERMIS BUNU ANLADIM GENEEE:)
cok sukur saglıklı olması ennn onemlısıydı bızım ıcınnnn cok sukuragrılarımada normaldır dedıı folık asıt bıtınce elıvete basla dedıı cok sukur kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızzzzzz....nurgul yanımda ortadan ıkıye ayrıldı catladı...onunkı dotunu donmus utanmıs gostermemıs hanfendi
bız hnfendı ıstıoruz bakalım hayırlısı.
senı de tebrık ederım hayırlı evlat eylesın rabbım.saglıcakla kucagına al oglusuma arkadas gelıooo
burayada yazayım :) cinsiyet belli oldu bizim. doktor kesin konuştu. erkek
yok canım bebegımız oyle saglam bır yerdekı ınsallahhh rabbım onları onu korur ınsallah orkma ıyı dusunn lutfennn ııı olsun ınsllyaa canlar bi şey soracaktım arada ani harekelerde sonra hapşırınca filn karnım yırtılacak gibi oluyor neden acaba bebeğime bi şey olur mu ki Allah korusun randevu da taa 21 ocakta
hos geldınızz efendımm nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmm dr duruma gore degıstıgı ıcın solemesler sekerrr gunluk bnmkı halende demedı hehemerhaba
kızlar öncelikle hepinize merhaba diyorum
bende zamanında ateş topiğindeydim ve hamileyim..burayıda eveynin tavsiyesiyle buldum kendisi bana link atmış sağolsun :)
ancak yazabildim :)
sizlere bi sorum var kızlar son adet tarihime göre 9+3 olarak gözüküyorum doktorum bunun haricind herhangi birşey söylemedi henüz...
dün geceden itibaren göğsümdeki ağrı azaldı..sadece koltuk altıma giden yerde bi ağrı var ama oda ellersem..m,de bulantımda hafifler gibi dünden beri aklıma kötü kötü şeyler geliyo sürekli..sizce kötü bir durum vardmırı?
cnm acık ıctıkden sonra bırsey omaz ben et tarsı hıcc yıyemıyorumm dr bırsey olmaz o gene besenır ılerkı aylarda ıstahın full olucak zaten dedıı hehehe:26:kızlar ya ben hergün açık çay içiyorum kahvaltıda çalıştığım için bazen geliyo canım çekiyo sıcak sıcak inşallah bişey olmaz ya bide benim bulantım falan da yok hala perşembeyi iple çekiyorum artık
ay canımmmm bırdaha erkekkkkk pipiiiiiiiiiii heheh benımdr erkege benzettıııburayada yazayım :) cinsiyet belli oldu bizim. doktor kesin konuştu. erkek
ayyy canım duygulsallıkkk hormonlar amannnnnnnnnnnnnnn ıste bosver dusunmee s..et pardon ama deymesss s..ler ııcınn takma bende dr ultrasonla ıncelerken kıpırdamasını gorunce aglamaklı oldummesım ııı ce ınceledı ama benım gozler yas doldugu ıcın bulanık gordumm hehehehbugün bebeğime yapacağım en büyük kötülüğü yaptım
beş para etmez hayatımda hiç bir değeri olmayan belki bir daha görmeyeceğim biri yüzünden ağladım
bi siteden aldığım bir ürünü iade için göndermek için gittim
şimdi ayrıntıya girmeyim sıkıcı olabilir
işten çıktım başım kazan bi de baş ağrısı var
ben adamın söylediğini anlamıyorum o beni anlamıyor
adam küstahlaşmaya ve sonunda terbiyesizleşmeye bağırmaya başladı ben de aynı sertlikte bağırıyorum. sonra yanındaki kız da bana bağırmayın felan diyor. ondan sonra ben de kayış iyice koptu adama rica etmeden emrederek söyledim. sonra yandaki kıza doğru benim paketi fırlatttı al sen yap diye. ben de kızın elinden aldım verin ben götürürüm, sizin yapacağınız işe de size de diye çıktım
doluyum tabi çıkınca ağlamaya başladım. ama o kadar eminlerki sanki çalışan onlar değil benim.
dışarı çıkınca olaya şahit olan bi müşteri geldi "niye ağlıyorsunuz size böyle davranmaya hakları yok. hemen şikayet edin dedi. ne demek paketi almamak dedi. çok terbiyesizler dedi."
tabi ben ağlamaya devam ama kendimi zor attım karşıya geçtim. başım dönüyor midem bulanıyor eczane var hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sinirden. gireyim dedim sonra durduramıyorum ağlamayı. eşimi aradım hemen gel diye kafayı yiyecektim. koşarak geldi eşim anlattım. o beni öyle görünce kızdı tabi böyle şeylere ağlanır mı diye ama bilse ben nelere ağlamak istiyorum. neyse hallettik ama ben sinir olmakla ve ağlamakla kaldım.
heralde canımm hehehe bu sene erkek ler senesıı ee bız oglanlara kızce yı nerden bulupda evlendırceezz kızzzzzzzzanaam bi erkek daha
Allah kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin
futbol takımı kuracağız
every, keep, ben, suzan, geridön 5 etti dimi eee
basketbol takımı da olur
benim oğluşum ultrasondan el salladı anneciğine, melek gibi ben kefilimkız bebekler melek de oğlanlar değil mi heeee diyin bakayım bana
oğlan anaları hadi ayaklanıınnn
kız bebekler melek de oğlanlar değil mi heeee diyin bakayım bana
oğlan anaları hadi ayaklanıınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?