Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

doğru diyorsun canım arada ister istemez endişe ediyor insan Allaha emanet yavrularımız

lillum
buyukler derler 'bulantin simdi basladiysa basladi yoksa 9 ay olmaz' diye
tamamen yanlis
11. haftada kusmalarim basladi
herkesin ilk 3 ay olur benim sonradan basladi siddetlendi
bir de gobek sekli ancak 20. haftadan sonra basliyor o da zaten cinsiyet ogrenilmis oluyor

nasılsınız bakalımmm fındıgımla bız geldıkk cok sukur saglıgı yerınde herseyısı normall cıktı bız 2 3 lu test ıstemedık zatende dr ultrsondaa ense kalınlıgı burun kemıgısı normal dedııı cok sukur gelısıyorr oglumuz esım cınsıyet dedııııı dr bellı olmaz dedı ıncelemeye basladıııı veeeeeeeeeeeeeeeeee pipi görüyorum sankimm dediiABOW ESIM COSTU /HER ERKEK FARK ETMES DESEDE BU BIR GERCEK ERKEK ISTERLERMIS BUNU ANLADIM GENEEE:)
cok sukur saglıklı olması ennn onemlısıydı bızım ıcınnnn cok sukur agrılarımada normaldır dedıı folık asıt bıtınce elıvete basla dedıı cok sukur kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hemde nasıl sanki bi ay filan var gitmeme :)

inşallah bi sorunla karşılaşmam canım ya çok korkuyorum..yeterki bişey olmasın bi sürü tüp kan alsınlar farketmez valla

canım hoşgeldin topiğimize
bebeğinin kalp atışlarını görmek nasıl harika değil mi
bu arada gögüs ağrısı için endişelenme bazen olmamasına sevineceğin günler yoolacak çünkü ben ergenlikteki günlerimde gibi oluyorum bazen. ara ara rahatlıyorum bazen buz koyasım geliyor.

yeşil çay da siyah çay gibi tein içeriyor
ama zehir değil sonuçta o nedenle çok kasmıyorum ben
ha çay içiyor musunuz derseniz bir çay tiryakisi olarak aklıma bile gelmiyor diyebilirim
bu arada 3-4 içtim demişsin ya haftada mı
o zaman normal
günde bi tane bişey olmaz diye düşünüyorum ama demir emilimini engelliyor ve hamilelikte demir çok önemli olabildiğince almalıı ve böyle engelleyen şeylerden uzak kalmalıyız

kızlar burda çin takvimi tutan kimler var görelim bakalım ????????????????????????

çin takvimi tuttu aslında rus da tuttu da onu biraz ben tutturdu diyorum çünkü benim adet düzenim son altı ayda düzensizdi
oralamaya vurunca eylül ayı adetim 14 eylül oluyordu ve öyle olunca erkek gösteriyor
mide bulantısı hiç isteyeceğin bişety olmasın
bazen ben tiksinmeyi bile olmasa diye düşünüyorum
okuduğum birçok yerde ve birçok hamilede tuza düşkünlük varmış
ben az tuzlu yerdim şimdi normal tuzlu yemeye başladım ama fazlası su tutar da şişeriz balon gibi
cinsiyetin yeme içmeyle hiç alakası yok ama everynin yeme içmesine benziyor benimde
mandalina yemekten bir hoş olmuştum da şimdi mandalinaların tadı kalmadı

ayy geridönüşümün cinsiyeti belli olmuş, geldim baktım buraya yazmış mı diye, burda da yok

çatlatmadan söyle ayyy

merak ettim ya

tebrik ederim
sağlıcakla büyüsün bebeğin
evet erkekler kulübü oldu bu topik

kızzzzzz....nurgul yanımda ortadan ıkıye ayrıldı catladı...onunkı dotunu donmus utanmıs gostermemıs hanfendi
bız hnfendı ıstıoruz bakalım hayırlısı.
senı de tebrık ederım hayırlı evlat eylesın rabbım.saglıcakla kucagına al oglusuma arkadas gelıooo

ayyy canım benım ben aadım onları bıbım actı telııı yaaaaaaaa banada kızı olacakmıs gıbı gelıyorrrr haydı hayırlısı bılmem dr oglana benzıyor pıpı gordum sankım dedı hayırlısı saglıklısından olsunda ınsl..cınsıyetın ıkısınede ıhtıyacımız var canım yaaaaaaaaaa:13:ınsallah hakkımızda hayırlısıııııı

burayada yazayım :) cinsiyet belli oldu bizim. doktor kesin konuştu. erkek

bugün bebeğime yapacağım en büyük kötülüğü yaptım
beş para etmez hayatımda hiç bir değeri olmayan belki bir daha görmeyeceğim biri yüzünden ağladım
bi siteden aldığım bir ürünü iade göndermek için gittim
şimdi ayrıntıya girmeyim sıkıcı olabilir
işten çıktım başım kazan bi de baş ağrısı var
ben adamın söylediğini anlamıyorum o beni anlamıyor
adam küstahlaşmaya ve sonunda terbiyesizleşmeye bağırmaya başladı ben de aynı sertlikte bağırıyorum. sonra yanındaki kız da bana bağırmayın felan diyor. ondan sonra ben de kayış iyice koptu adama rica etmeden emrederek söyledim. sonra yandaki kıza doğru benim paketi fırlatttı al sen yap diye. ben de kızın elinden aldım verin ben götürürüm, sizin yapacağınız işe de size de diye çıktım
doluyum tabi çıkınca ağlamaya başladım. ama o kadar eminlerki sanki çalışan onlar değil benim.
dışarı çıkınca olaya şahit olan bi müşteri geldi "niye ağlıyorsunuz size böyle davranmaya hakları yok. hemen şikayet edin dedi. ne demek paketi almamak dedi. çok terbiyesizler dedi."
tabi ben ağlamaya devam ama kendimi zor attım karşıya geçtim. başım dönüyor midem bulanıyor eczane var hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sinirden. gireyim dedim sonra durduramıyorum ağlamayı. eşimi aradım hemen gel diye kafayı yiyecektim. koşarak geldi eşim anlattım. o beni öyle görünce kızdı tabi böyle şeylere ağlanır mı diye ama bilse ben nelere ağlamak istiyorum. neyse hallettik ama ben sinir olmakla ve ağlamakla kaldım.

Son düzenleme:
yaa canlar bi şey soracaktım arada ani harekelerde sonra hapşırınca filn karnım yırtılacak gibi oluyor neden acaba bebeğime bi şey olur mu ki Allah korusun randevu da taa 21 ocakta
yok canım bebegımız oyle saglam bır yerdekı ınsallahhh rabbım onları onu korur ınsallah orkma ıyı dusunn lutfennn ııı olsun ınsll
hos geldınızz efendımm nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmm dr duruma gore degıstıgı ıcın solemesler sekerrr gunluk bnmkı halende demedı hehe

cnm acık ıctıkden sonra bırsey omaz ben et tarsı hıcc yıyemıyorumm dr bırsey olmaz o gene besenır ılerkı aylarda ıstahın full olucak zaten dedıı hehehe:26:

burayada yazayım :) cinsiyet belli oldu bizim. doktor kesin konuştu. erkek
ay canımmmm bırdaha erkekkkkk pipiiiiiiiiiii heheh benımdr erkege benzettııııcımden gecende oydu hayırlısı saglıkı olsunlarda tekkkk ınsallahhh pipi gordum sankı dedııı heheh

ayyy canım duygulsallıkkk hormonlar amannnnnnnnnnnnnnn ıste bosver dusunmee s..et pardon ama deymesss s..ler ııcınn takma bende dr ultrasonla ıncelerken kıpırdamasını gorunce aglamaklı oldummesım ııı ce ınceledı ama benım gozler yas doldugu ıcın bulanık gordumm hehehehama sonraaaaa hehehe ıı ce baktım heheh cok sukurr

anaam bi erkek daha
Allah kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin
futbol takımı kuracağız
every, keep, ben, suzan, geridön 5 etti dimi eee
basketbol takımı da olur
heralde canımm hehehe bu sene erkek ler senesıı ee bız oglanlara kızce yı nerden bulupda evlendırceezz kızzzzzzzz

oyyyy yeni pipililerimiz geliyorrrrrrr
cidden kizlar ne bu surekli oglan geliyor
ben, sonra pekbicici,sonra rezene, sonra keep, sonra suzan, sonra geri donusum saglikla gelsin ogullarimiz saglikla doguralim mutlu mesut yasayalim insallah
bakalim lillum ve roma roma sizlerden ne haber gelecek

Son düzenleme:
kız bebekler melek de oğlanlar değil mi heeee diyin bakayım bana
oğlan anaları hadi ayaklanıınnn

günaydın kızlar, geridönüşümü diğer forumda kutladım bir daha kutlayayım

gerçekten ne çok oğlan haberi geldi

rezene, basket takımı iyi fikirmiş öyle yapalım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…