- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
benim oğluşum ultrasondan el salladı anneciğine, melek gibi ben kefilim
oleyyyyy topicimizin ilk erkegi Metu gelecekmelek olmazlar mi annesi bir taneeee bizim ogullarimiz kizlarimiz
aa şimdi gördüm, hepberaber 35.haftadaymışsınmelekler tabi hepsi melekler
ben bir doğurayım meleğimi de sıra size gelsinn
sağlıkla sıhatlee
cinsiyeti belli olanları tebrik ediyorum
Allah hayırlı evlat eylesin hepimizinkini
aa şimdi gördüm, hepberaber 35.haftadaymışsınaz kalmış ya ne güzel inşallah bir avazda kavuş oğluşuna
temızledımm canım kutumuu da evımıde heheh belkım tetem gelırr ıkı uc gundur pek ygunum yaa annem rahatsızdı üf kasılma olmus yuruyemıyor,,oturamıyor fılann da cok sukur daha ıı ıgne verdı dr bgnde ben yorgun dustum 1 st de olsam uyudumm üff sımdıde akama hoca emmılerle pasa emmıler gelıyormus pöffkıııııız pipicanın annesi
senin bebiş sohbeetlere gidder
mesaj kutunu temizlee kuşum ya mesaaaj atamııooooom
allah kurtarsın canımmmmtabi teyzesi son düzlüğe girdik biz
yarenimiz de oglusunu dogurmus
bırı yarenmı dedı haha hadı burdan devam edelım ay bugun duşundumde gecen sene bu zamanlar dekı gıbı ateş ölcuyodum
şimdi ise korunma yöntemı peşındeyım
ay bıde bı arkadaş vardı her sabah bırbırımıze ateşlerımızı yazar işimize gelmedgınde ıse aaaaa uyku bölundu yataktan kalktık falan dıye kendımızı ıkna ederdık
every ay ne kadar tatlı orantılı bı göbuşun var senın maşalla cnm ya nazar olmasın
di mi yaaaa
o donemleri unutmak mumkun degil
ne stres yapardik kendimize bir yandn ates olcerken cok sukru bebislere kavustuk
korunma yontemi konusunu ben simdiden dusunuyorum da dogumdan hemen sonra zor is, dogum kontorl hapi cok isterdim ama olmuyor sut vericez. uc aylik igneye iyi demiyorlar. sprialden korkarim simdi 2. dogumdan sonra olsa neyse ama birinciden sonra kullanamam. simdiden o gunleir dusunyuorum bir yandan kocadan da ayri olunca ozluyor insan
gercekten cok sukur bu gunlerimize hamile kalmis olmak cok guzel saglikla dogururuz insallah bizler de
ah cnm benım ya ben arasın gözunun ıcıne baktıkca ıcı tıtrıyo ınan bende cok ıstedım duşuk yaptım cok agladım
yarende sanırım bıraz cahılışım yada ılk ayda hamıle kaldıgım ıcın sanırım daha ormaldı
ama zor sahıp olunca daha farklı oldu gece emzırmeye kalkıyorum ınan uykum bölundu dıye hıc darlanmıyom
kokluyorum özluyorum uyurken bıle her halını doyasıya yaşıyrum yavrum oda pek sakın uzmuyo hıc benı
cnm valla ne yapıcaz korunma olayını bılmıyorum bende hep duşuncelerdeyım
nasil da seker olurlar
bu anlari yasamak inanilmaz guzeldir eminim
simdi daha da mutlusunuzdur sen esin ve kizin oglusla beraber
bebegi emzirmek icin bile uyanmak, onun bolunen uykularina uyanmak bile cok guzel yuzunu gormek yeter bebegin
every tatlım bol badem ve kecıboynuzu pekmezı ye cnm bebşi çokguzel beslıyo
aras 37 hafda 3780 doğdu
ama kı normal doğum yapıcaksan yanaşma dr 40 haftalık olsa 5 kg gıbı beklıyodu
masallah cok iyi dogmus
ben normal dogumu cok istiyorum canim ama tabi son dk ne olacagi belli olmuyor o yuzden sartlamiyorum kendimi illa normal dogum diye
badem ceviz findik iyi tuketiyorum de pekmezle cok aram yok malesef
bazen dusunyuorim iyi besliyor muyum diye surkeli takiliyor ama aslinda dikkat ediyorum yiyorum bir guzel ne gerekliyse
oo super cnm eger dıkkalı beslenıyosan bebışte alıyodur senden faydalı besınlerı
cnm hangı ılaçları kullanıyosun kalsıyuma başladınmı
bıde hangu şehırdesın kafana göre dr bulabıldınmı
burda ne kadar rahat dımı kontroller
yarenimiz de oglusunu dogurmus
ah cnm benım ya ben arasın gözunun ıcıne baktıkca ıcı tıtrıyo ınan bende cok ıstedım duşuk yaptım cok agladım
yarende sanırım bıraz cahılışım yada ılk ayda hamıle kaldıgım ıcın sanırım daha ormaldı
ama zor sahıp olunca daha farklı oldu gece emzırmeye kalkıyorum ınan uykum bölundu dıye hıc darlanmıyom
kokluyorum özluyorum uyurken bıle her halını doyasıya yaşıyrum yavrum oda pek sakın uzmuyo hıc benı
cnm valla ne yapıcaz korunma olayını bılmıyorum bende hep duşuncelerdeyım
ama gece gece cektim kocaman
sabahlari daha kucuk
top gibi oluyor da keske daha zayif hamile kalsaydim o zaman cok seker olacakti simdi popo bir yandan buyuyoruz
buna yeni ekledim simdi
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/569198-2013-mayis-annelerinin-gobusleri-39.html
every hiç öyle deme çok tatlı ya
ama gece gece cektim kocaman
sabahlari daha kucuk
top gibi oluyor da keske daha zayif hamile kalsaydim o zaman cok seker olacakti simdi popo bir yandan buyuyoruz
buna yeni ekledim simdi
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/569198-2013-mayis-annelerinin-gobusleri-39.html
every gobısın cok tatlıevery tatlım bol badem ve kecıboynuzu pekmezı ye cnm bebşi çokguzel beslıyo
aras 37 hafda 3780 doğdu
ama kı normal doğum yapıcaksan yanaşma dr 40 haftalık olsa 5 kg gıbı beklıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?