Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
melekler tabi hepsi melekler
ben bir doğurayım meleğimi de sıra size gelsinn
sağlıkla sıhatlee

cinsiyeti belli olanları tebrik ediyorum
Allah hayırlı evlat eylesin hepimizinkini
aa şimdi gördüm, hepberaber 35.haftadaymışsın az kalmış ya ne güzelinşallah bir avazda kavuş oğluşuna

kıııııız pipicanın annesi
senin bebiş sohbeetlere gidder
mesaj kutunu temizlee kuşum ya mesaaaj atamııooooom
temızledımm canım kutumuu da evımıde heheh belkım tetem gelırr ıkı uc gundur pek ygunum yaa annem rahatsızdı üf kasılma olmus yuruyemıyor,,oturamıyor fılann da cok sukur daha ıı ıgne verdı dr bgnde ben yorgun dustum 1 st de olsam uyudumm üff sımdıde akama hoca emmılerle pasa emmıler gelıyormus pöffzaten yorgunum yaaaaa

tabi teyzesi son düzlüğe girdik biz
allah kurtarsın canımmmmkolay kolay dogurasın ınsallahhhh

yarenimiz de oglusunu dogurmus

bırı yarenmı dedı haha hadı burdan devam edelım ay bugun duşundumde gecen sene bu zamanlar dekı gıbı ateş ölcuyodum
şimdi ise korunma yöntemı peşındeyım
ay bıde bı arkadaş vardı her sabah bırbırımıze ateşlerımızı yazar işimize gelmedgınde ıse aaaaa uyku bölundu yataktan kalktık falan dıye kendımızı ıkna ederdık

di mi yaaaa
o donemleri unutmak mumkun degil
ne stres yapardik kendimize bir yandn ates olcerken cok sukru bebislere kavustuk
korunma yontemi konusunu ben simdiden dusunuyorum da dogumdan hemen sonra zor is, dogum kontorl hapi cok isterdim ama olmuyor sut vericez. uc aylik igneye iyi demiyorlar. sprialden korkarim simdi 2. dogumdan sonra olsa neyse ama birinciden sonra kullanamam. simdiden o gunleir dusunyuorum bir yandan kocadan da ayri olunca ozluyor insan
gercekten cok sukur bu gunlerimize hamile kalmis olmak cok guzel saglikla dogururuz insallah bizler de

ah cnm benım ya ben arasın gözunun ıcıne baktıkca ıcı tıtrıyo ınan bende cok ıstedım duşuk yaptım cok agladım
yarende sanırım bıraz cahılışım yada ılk ayda hamıle kaldıgım ıcın sanırım daha ormaldı
ama zor sahıp olunca daha farklı oldu gece emzırmeye kalkıyorum ınan uykum bölundu dıye hıc darlanmıyom
kokluyorum özluyorum uyurken bıle her halını doyasıya yaşıyrum yavrum oda pek sakın uzmuyo hıc benı

cnm valla ne yapıcaz korunma olayını bılmıyorum bende hep duşuncelerdeyım

nasil da seker olurlar
bu anlari yasamak inanilmaz guzeldir eminim
simdi daha da mutlusunuzdur sen esin ve kizin oglusla beraber
bebegi emzirmek icin bile uyanmak, onun bolunen uykularina uyanmak bile cok guzel yuzunu gormek yeter bebegin

nasil da seker olurlar
bu anlari yasamak inanilmaz guzeldir eminim
simdi daha da mutlusunuzdur sen esin ve kizin oglusla beraber
bebegi emzirmek icin bile uyanmak, onun bolunen uykularina uyanmak bile cok guzel yuzunu gormek yeter bebegin

evt cnm ya daha ne ısterımkı rabbımden duzenımız bozumasın hıc
cnm ınşalla sende yasıcaksın o gnlerı

bu arada göbuş konusunda mutavazı olma cnm çok orantılı maşalla

every tatlım bol badem ve kecıboynuzu pekmezı ye cnm bebşi çokguzel beslıyo
aras 37 hafda 3780 doğdu
ama kı normal doğum yapıcaksan yanaşma dr 40 haftalık olsa 5 kg gıbı beklıyodu

aras 37 hafda 3780 doğdu

masallah cok iyi dogmus
ben normal dogumu cok istiyorum canim ama tabi son dk ne olacagi belli olmuyor o yuzden sartlamiyorum kendimi illa normal dogum diye
badem ceviz findik iyi tuketiyorum de pekmezle cok aram yok malesef
bazen dusunyuorim iyi besliyor muyum diye surkeli takiliyor ama aslinda dikkat ediyorum yiyorum bir guzel ne gerekliyse

oo super cnm eger dıkkalı beslenıyosan bebışte alıyodur senden faydalı besınlerı
cnm hangı ılaçları kullanıyosun kalsıyuma başladınmı
bıde hangu şehırdesın kafana göre dr bulabıldınmı
burda ne kadar rahat dımı kontroller

canim turk doktor olmasi benim icin cok iyi inan
kafam rahat ediyor iletisimde problem yok hem de guven
buldum galiba bir kisi buldum ve degistirmiycem kafami bulandirmiycam
adam cok ilgili gorunuyr

su an kan hapi ve elevit kullaniyorum sadece
kalsiyum verdi ama baslamadim yogurt peynir bolca tuketiyorum simdilik dogal alaym dedim

yarenimiz de oglusunu dogurmus

hayırlı uğurlu olsun
evladın sağlıkla büyüsün yaren

ya ben gece uykum bölününce inanılmaz bişey oluyorum
kimse yanıma yaklaşmak istemez
ama anneliğin bunu değiştireceğine inanıyorum
bir kere küçük bi çocuk ben de kalmıştı
gece on kere kalkıp kontrol etmiştim

aras 37 hafda 3780 doğdu
every gobısın cok tatlıyaa sende ne kg sı varkı de prolem edıyorsunn benden zayıfsın o kesınnnben 70 le kaldım suan 72 kg yım bende alt traf yok karakatur gıbıydım gogus ve gobıs vardı dıette gobıs gıttı azda gogus ama 2 kg aldım ve gobegım bebgımın belırtılerı gosterdıgı ıcın cok sukur gerı cıktıcıksında ben gerı verırıım nasılsa ınsl bebegım saglıklı olsundaasende kg yok gıbı yanı no stres no problem sekerrbende toto yok bacak yyok sımdııde tam orantısız karaature oldum heheh gogus gobek kocaman egerkı dr dedıgı gıbı oglan sada sıvrı bır gobek olur sade totom gene kucucuk kalır esıme dıyorm sakın dalga gecme uleynndıyeoda tmm dıyor

dun gebegım ıcene rahatsız ettı otururken dık oturmak ıstıyor yoksa kasılıyorryatarkende yan yatmam en ı sii eteklerım olmuyorrrrrrr efosmanda sıkıyo gıbı hamış etegı ıcınde erkennnnee ben ne gıyeyımmm kv eteklerınımı gıysem acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…