Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

canim rahat bol birseyler giy evde de
hamile etegi icin de erken degil
ben ilk gunden beri hep hamile pantolonumu giydim cok da rahat ettim
kendini nasil rahat hissediyorsan o sekilde giyin
ben doktordan uayri aldim ilk gittigimde, pantolonun cok dar dedi, ben de hamile pantolonu modeli boyle dedim ben dar paca seviyorum genelde. ustumdeki kazak da dardi diye bol giymeye dikkat ediyoruz uyarisi aldim yok cnm kilou dert etmiyorum artik zaten kg vardi basta hamile kaldigimda da simdi bebegim guzele buyusun dogumdan sonra hepsi gider bebegim icin herseye hazirim

suzan giy hamiş eteği, erkeni mi olurmuş ihtiyaç hasıl olmuş işte ben de ilk zamanlar giydim hamiş pantolonu ama şimdi kilo verdiğim için hepsi bol geliyor, gelecek aya tekrar giyebilirim gibi geliyor

Bugün eşim beni ekmezse bebek mağazasına gideceğiz..bakalım neler görüp beğeneceğiz...

bişeyler ben de almak istiyorum
ama ne alacağım gereksiz yere almak istemiyorum
0-3 aylık çok alma diyorlar çabuk büyüyor 3 ayda diye
en güzel aylar da o üç aya denk gelecek mesela bayram var
neyse ben bir ay daha sabredeyim en iyisi
buranın semt pazarında çok güzel ihraç ürünü satan bir yer varmış orayı da merak ediyorum

kızlaaaaaaaaaaaaar az önce bebişimi hissettim ay çok farklıydı
bağırsak hareketi ya da gaz gibi değildi
daha önce hiç hissetmediğim bişey gibiydi
ön kemiğin üstünde elma çapı kadar alanda hissettim kayma gibi dönme gibi

gozun aydin canim

ben de erkenden hissediyordum o zaman balik kayar gibi kelebek ucusur gibi oluyordu
cok guzel bir duygu
tekmemi ise 18. haftada yemeye basladim
simdi tekmeler cok seker guclu guclu ayy diyorum bazen annemler ne oldu diyorlar hic diyorum ama cok hos duygu Allahim isteyen herkese nasip etsin

amin amin ezan vakti
yani erken değil dimi every

amin amin ezan vakti
yani erken değil dimi every

kisiden kisiye degisiyor canim kimisi cok gec de olsa hissetmiyor
ama bana doktorum demisti 15. haftamdayken baslaid mi diye ben de birseyler oluyor sag tarafta diyordum o zaman pitpit tarzi birseyler oluyordu sanki
sonraki hafta iste o balik kayar gibi hafif birseyler oldu
bence bebisinden hareket o 18. haftaya dogru guclenirse bagirsaklarinda birsye oluyor gibi algilayabilirsin oysa bebek hareketi onlar ben tam anlayamiyordum 18. 19. haftada meger bebisten bariz hareketlermis.
bir de buyukler erkek bebek erken hissettirir derler bilmem dogru mu

eşimde futbol oynuyor içeride o diye seviyor

ben de ne almali diye dusunurken bazen yoruluyorum :) ilk 3 ay cok alma dediklerinden ben de 3-6 6-9 zibinlarina daha cok yoneldim ama ilk aylarinda cok hizla kirleniyormus ve gerekecek bir yandan. annem aldiklarin cok fazla yeter diyor, ben size o kadar almadim diyor tamam dedim :) benim simdi banyo havlusu, kalin battaniyesi, nevresim takimi ve sIk birkac takima ihtiyacim var gezmeye goturmelik gomlek, pantolon falan onlari da zamanla alicam cunku surekli bebek magazalari dolasiyorum bir sure bakmakla yetinicem

İLK 3 AY
•5 adet esnek tulum (%100 pamuklu) ya da önden açılan pijama takımı (zıbın)
•5 adet body
•2 adet Hırka
•Yelek 4-5 adet (Yataktan kaldırıldığında kendini üşümemesi için)
•4-5 adet çorap
•5 çift eldiven
•2 patik
•3 adet kulağı kapatan başlık
•2 adet gezmeye giderken giyilmek için kıyafet
•Bebek montu
•4 adet Bebek önlüğü
•1 atkı
•Şapka: Kış için sıcak tutan ve yaz bebeği için güneş başlığı
•Kış bebeği için kar giysisi
•Mevsimine göre penye ya da polar battaniye
•Pamuklu kumaştan mendil

3-6 AY ARASI

3 aylık giysilerin küçülenleri büyük olanlarıyla değiştirilir.

6-9 AY ARASI

•Bebek artık zıbından kurtulmuştur yine bebek tulumları tercih edebilirsiniz ve artık bebeğinizi yatağa yatırırken pijama giydirebilirsiniz (3 adet pijama)
•5 adet body
•5 çift çorap
•3 adet kulağı kapatan başlık
•Mevsim kış ise tulum şeklinde kaban
•Atkı, eldiven ve yün başlık
•2 adet yelek
•2 adet hırka
•Bebek emekliyorsa 2 çift dizlik
•1 adet bornoz
•Alt ve üst eşofmanlar
•Bahçıvan pantalonlar
•Kot pantalonlar
•Etek, Elbise
•Bebek kızsa eteğin altına külotlu çorap giydirilir.
•5 adet temel kıyafet
•Satın alırken her pantalon veya etek için bir üst düşünün.
•İlk adım ayakkabısı
•Yürüyüş ayakkabısı

•9-12 AY ARASI İHTİYAÇLARI
••Bebeğinizin küçülen giysilerinin yerine yenilerini satın alın. Artık bebeğiniz hareketlenmesi arttığı için kıyafetleri daha çabuk eskiyecektir. Özellikle 2 adet eşofman altı almanızı öneririz.
•Eşofman takımları
•Bahçıvan pantalonlar (hem kız hem erkek için)

bgn tevafuk hast.yolum dustu ark.ile e o cınsıyet ıcın dr gırdı bende yanında grdım dr dedım banada bakın tekrardan baktıı veeeeeeeeeeeee işte pipi bu dedı hehe 2.kez daha onaylandı oglumun pipi siiiii her seyın hayırlısı en saglıklısı ama oglumunppıpısı ıkıncı kes de tescıllendii elhamdulıllah bagıslayanaaa sukurler olsun bız esımle memelekete geldıkk gezıyoruzz kendınıze ıı bakın hanmlarrrrrrrrrrrrrrrr bu arada dunnn bebegımın yusudugunu hıssttım cokk guseldı elhamdulıllah

canim arkadaslarim benimmm
guzel annelerrrr
yeni yiliniz kutlu olsun

bebisimiz eslerimiz ailelerimizle nice guzel yillari mutlu mesut gecirmemiz dilegiyle

kızlar hayırlı yıl gecırmemız dılegıle bebeklerımızleee eslerımızlee bu arada dub gece bebegımı gordum ruyamda ılk kez canımaa benzıyorduuu emzırıyordum cokk gusel bır duyguydu ınsll temmuzda tadarım bu duyguyuuuuuuu herkesler yasasın ınslll

kızlar 2013,te bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah sağlık mutkluluk huzur yuvamızdan eksik olmasın inşallah

yıl sonu olduğu için sayımlar vardı depodaydım ve saatlerce ayaktaydım nerdeyse çok üşüdüm ve ayakta durmaktan belim koptu Rabbim korusun inşallah bebeğimi perşembeye az kaldı inşallah kalp atışlarını ve kendisini ilk kez görcez çok dua edin canlar bana

az kaldı canım gormene bırkac gun sonra bebısının pıtpıtları bugun cok yorduysan gidince eve dinlen canim bol bol uzat bacaklari bebis de yorulmustur

bir yandan ev topluyorum bir yandan bebek arabası araştırıp bi de topiklere laf yetiştiriyorum- bkz multitask mom 101

gittin sandım :) bende bugün süt pompası araştırmalarına giriştim. doğurmak üzere olan bi arkdaşa aldın mı diye sordum sonra kendimi saatlerce araştırma yaparkn buldum :)

araştırmak lazım ama eskisi gibi araştırma yapamıorum. sıkılıorum artık. halbuki hamile kalmadan önce ne çok araştırıodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…