every gobısın cok tatlıyaa sende ne kg sı varkı de prolem edıyorsunn benden zayıfsın o kesınnn ben 70 le kaldım suan 72 kg yım bende alt traf yok karakatur gıbıydım gogus ve gobıs vardı dıette gobıs gıttı azda gogus ama 2 kg aldım ve gobegım bebgımın belırtılerı gosterdıgı ıcın cok sukur gerı cıktı cıksında ben gerı verırıım nasılsa ınsl bebegım saglıklı olsundaa sende kg yok gıbı yanı no stres no problem sekerr bende toto yok bacak yyok sımdııde tam orantısız karaature oldum heheh gogus gobek kocaman egerkı dr dedıgı gıbı oglan sada sıvrı bır gobek olur sade totom gene kucucuk kalır esıme dıyorm sakın dalga gecme uleynn dıye oda tmm dıyor
dun gebegım ıcene rahatsız ettı otururken dık oturmak ıstıyor yoksa kasılıyorryatarkende yan yatmam en ı sii eteklerım olmuyorrrrrrr efosmanda sıkıyo gıbı hamış etegı ıcınde erkennnnee ben ne gıyeyımmm kv eteklerınımı gıysem acabaa
suzan giy hamiş eteği, erkeni mi olurmuş ihtiyaç hasıl olmuş işteben de ilk zamanlar giydim hamiş pantolonu ama şimdi kilo verdiğim için hepsi bol geliyor, gelecek aya tekrar giyebilirim gibi geliyor
Bugün eşim beni ekmezse bebek mağazasına gideceğiz..bakalım neler görüp beğeneceğiz...
kızlaaaaaaaaaaaaar az önce bebişimi hissettim ay çok farklıydı
bağırsak hareketi ya da gaz gibi değildi
daha önce hiç hissetmediğim bişey gibiydi
ön kemiğin üstünde elma çapı kadar alanda hissettim kayma gibi dönme gibi
gozun aydin canim
ben de erkenden hissediyordum o zaman balik kayar gibi kelebek ucusur gibi oluyordu
cok guzel bir duygu
tekmemi ise 18. haftada yemeye basladim
simdi tekmeler cok sekerguclu guclu ayy diyorum bazen annemler ne oldu diyorlar hic diyorum ama cok hos duygu Allahim isteyen herkese nasip etsin
amin amin ezan vakti
yani erken değil dimi every
kisiden kisiye degisiyor canim kimisi cok gec de olsa hissetmiyor
ama bana doktorum demisti 15. haftamdayken baslaid mi diye ben de birseyler oluyor sag tarafta diyordum o zaman pitpit tarzi birseyler oluyordu sanki
sonraki hafta iste o balik kayar gibi hafif birseyler oldu
bence bebisinden hareket o18. haftaya dogru guclenirse bagirsaklarinda birsye oluyor gibi algilayabilirsin oysa bebek hareketi onlar ben tam anlayamiyordum 18. 19. haftada meger bebisten bariz hareketlermis.
bir de buyukler erkek bebek erken hissettirir derler bilmem dogru mu
bişeyler ben de almak istiyorum
ama ne alacağım gereksiz yere almak istemiyorum
0-3 aylık çok alma diyorlar çabuk büyüyor 3 ayda diye
en güzel aylar da o üç aya denk gelecek mesela bayram var
neyse ben bir ay daha sabredeyim en iyisi
buranın semt pazarında çok güzel ihraç ürünü satan bir yer varmış orayı da merak ediyorum
kızlar 2013,te bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah sağlık mutkluluk huzur yuvamızdan eksik olmasın inşallah
yıl sonu olduğu için sayımlar vardı depodaydım ve saatlerce ayaktaydım nerdeyse çok üşüdüm ve ayakta durmaktan belim koptu Rabbim korusun inşallah bebeğimi perşembeye az kaldı inşallah kalp atışlarını ve kendisini ilk kez görcez çok dua edin canlar bana
bir yandan ev topluyorum bir yandan bebek arabası araştırıp bi de topiklere laf yetiştiriyorum- bkz multitask mom 101keep seni aradım buldum :) napıosun
bir yandan ev topluyorum bir yandan bebek arabası araştırıp bi de topiklere laf yetiştiriyorum- bkz multitask mom 101
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?