Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

every harikaymış bu ya:) çok güzel, inşallah Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder sağlıkla

günaydın herkese çok az kaldı yarın bebeğiğmi görcem Rabbimin izniyle çok heycanlıyım çok tedirginim dün bi tartışma yaşadık eşimle inşallah bebeğim sağlıkla benimledir pıtpıtlarını da duyarız inşallah çok dua edin bana kızlar. . .

mrb canım bende çok heyecanlıyım gün sayıyorum bebeğimi görmek için 10 ocak ta da ben gidicem inşallah herşey yolundadır ,sanırım bu süreç hep böyle endişeli geçiyo,bende çok evham yapıyorum every ne yapsak geçer bu tedirginliklerimiz ,inşAllah kucağımıza almakta nasip olur sağlıkla bebeklerimizi

ara ara olacak tedırgınlıkler kızlar sizi cok iyi anliyorum
ben de cok sIkInti yaptim
kalp atisini dinleyince derin nefes aliyor insan sonra baya bir rahatlama oluyor
ara ara olan korkularin da cogu bebek hareketleri hissedilince cok buyum oranda gidiyor
ama unutmayin dogana kadar karnimizdalar ve biz sadece iyi dusunmek bebegi iyi hissettirmek zorundayiz
hersey guzel olacak diye inanin, simdi sizi buyuk macera bekliyor, kese, kalp atisi, cinsiyet, testler, bebek hareketleri.. derken

hersye cok guzel olacak kizlar insallah bebeklerimiz bizlerle

hadi birsey kalmadi canim
gun saydin geldi bak yarin bize guzel haberler vereceksin
bu gece zor uyursun gibi lillum seni cok iyi anliyorum ben de son 7 gunum kaldi gun sayiyorum bebis icin
ama benim disimde iltihap var kizlar cok ciddi boyutta cok korkuyorum , kiste donusmus resmen damakta
kana karismis olmasi bebege zarar vermis olmasi beni korkutuyor
disciye gidicem bugun

aynen öyle canım önümüzde epey bi yol var Rabbim kolayca sağlıkla atlatmmızı nasip eder inşallah .bwende öyle düşünüyorum every kalp atışlarında birazda olsa rahatlarım gibi geliyo ,inşAllah sağlıkla duyarız görürüz bebişlerimizi<<
bu arada sanada çok geçmiş olsun canım diş çok kötü inşAllah atlatırsın en kısa sürede

az kaldi efesudecim cabucak gececek insallah zaman

ben de antibiyotik kullanmak zorundaymisim bakalim icime sinmiyor ama kullanmazsam iltihap ne boyutta olacak bilemedigimden basliycam sanriim yarin

ben bebek arabasını o kadar araştırdım ki (sonuç alamadım o ayrı) yapamıyorum dmek haksızlık olur bana

aaaa efesude, sen de gelmişsin bebişinleeeetebrikler canım, hoşgeldin

gnaydın kızlar,işle ilgili çok önemli bir durumiçin uçak olmayan bir ile apar topar gitmek zorunda kaldık. Bir günde toplam 17 saat yol gittim. Bebişe birşey olur diye çok korktum ama sanırım iyiyiz
işi de güzelce hallettim ve rahatladım. Bu arada bulantılarım epeyce geçti, fark ettim ki büyük bir kısmı strestenmiş.
Umarım hepiniz iyisinizdir,bebişler de rahat ve mutludur

aaaa çok geçmiş olsun canım ya inşallah ciddi bi durum değildir evet everyim ya geldi çattı işte o gün şimdi saatleri sayıyorum inşallah Rabbimin izniyle bebeğimi ve kalp atışlarını görmek nasip olur hem heyecan hem tedirginlik karışık bi duygu bi göreyim de gerçekten derin bi nefes alcam çok dua edin nolur....

hadi bekliyoruz lillum, güzel haberinle gel

bu heyecandan sonra o kalp atışları dünyanın en güzel sesi ya da görüntüsü

hadi bekliyoruz lillum, güzel haberinle gel

bu heyecandan sonra o kalp atışları dünyanın en güzel sesi ya da görüntüsü

olmazmı keepcim ya tabiki dünyanın en güzel şeyi bu inşallah güzel haberlerle gelirim çok sağol duan için inşallah bizler de böle büyük haftalara erişiriz sağlıkla randevum 16,40ta eve attığım gb kendimi yazıcam size zaten inşallah bebeğim çok iyidir kalp atışlarınıda görürüz inşallah

ayy unutulmaz bir heyecandı o gün benim için gözümün önünden uzun süre gitmemişti
ne büyük bir aşk
hadi gör gel bize

every geçmiş olsun inşallah ilaca gereke kalmadan geçer
ama içmek zorundaysan iç ve kutunun hepsini de bitir mutlaka
geçmiş olsun canım

keep
uzun yolculuk şu an en korktuğum durum çok yorucu oluyor ve şişiyorsun
bebeğin iyidir pamuklar içinde o merak etme

Son düzenleme:

keepcim yolu dert etme
benimki nasildi onu hatirlatayim hep sana
2 saatlik uyku 3 ucak
ve uzun yolculuk
uff neydi o gunler ama bebis cok iyiydi cok sukur otobus yoluclugum kabustu ama sen iyi gitmissin
5 saatlik yolucluk nasil kabusa donmustu :)) her kusmanin arkasindan 'oglumun adini ben koyucam ona gore' demistim babasina gulusuyorduk o halde

RomaRomanın mesaj kutusu dolmuş :)))
gören olursa mesajımı söyleyebilirmisiniz kızlarrr

selam canım ben gelecek_se hatırladın mı?

ya sende hamileymişsin şimdi gördümmmm
nasıl oldu sence?
rahim filmi cekilmiştin acaba ondan mı ??

bende 13. haftadayım

bende bugün gittim doktora resimlerini yükledim temmuz topiğinde var bakabilirsin:))
hiç bişi olmaz inşallah
kalp atışlarını da duymuşsıun ya inşallah hersey güzel olacak ikimiz içindeee cok sevindimmm

ay hatırlamazmıyım kız seni :) bende her yerde seni arıyorum dedim gitmiş bi haber bile vermemiş ama burdaymışsın demekki :)

canım hamile olmana çoook sevindim ne güzel ikimizde aynı ay hamile kalmışız :)

canım ben rahim filmini ağustosta çektirmiştim kasım ayında hamile oldugumu öğrendim onunla bi ilgisi olduguna inanmıyorum açıkçası..sadece ben hamile kaldıgım ay hiç bişey düşünmedim mecburiyetten dolayı çalışmadık bile ama şükürler olsunki hamileyim :)

Allah ol dedi ve oldu ben buna inanıyorum sadece demekki vakti zamanı gelmemişti diyorum..kafam rahatladıgı ay hamile kaldım yani :)

ay aramızda çok az varmış ya bende 11.haftanın içerisindeyim...konakta gülçin hanıma gitmeye başlıyorum yarından itibaren umarım memnun kalırım....

canım haberleşmeye devam edelim olurmu yakaladım artık seni bırakmam ona göre :) çok öptüm

nolur yardım edin ya dün çok yorulmuştum annemin doğum günü vardı bütün hediye işlerine koşturdum ve dünden beri acayip sancım var öle ağrı gaz sancısı gibi değil dün akıntımda sanki renkli gibiydi çok korktum progestandan iki tane kullandım dün gece ama sancı hala devam ediyo oturduğum yerden bile şimdi dakka başı kontrole gitmek de istemiyorum Allahım bebeğimi koru sana emanetiz sancı da böle geriyolarmış gibi içinden hem yırtılcak gibi hem bıçak saplaması gibi

doktora gıdıcen mı lıllum ya da arama sansın var mı
durumu belırtsen ona da
agrılar bazen oluyor onemsızdır umaırm canım

doktora gıdıcen mı lıllum ya da arama sansın var mı
durumu belırtsen ona da
agrılar bazen oluyor onemsızdır umaırm canım

bugün arıcam tahlil sonuçlarım çıkmış onları sorcam umarım telefonda bilgi veriri bide eğer bugünde akıntım değişik renkte olursa muhakkak sölerim inşallah normal bir durumdur everycim baya tedirgin etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…