bugün arıcam tahlil sonuçlarım çıkmış onları sorcam umarım telefonda bilgi veriri bide eğer bugünde akıntım değişik renkte olursa muhakkak sölerim inşallah normal bir durumdur everycim baya tedirgin etti beni
dun kalp atısını duydun ıcını ferah tut
ben de kalp atisini duydugumda bir damla pembe akintim olmustu
ama yorma kendini dinlen surekli
bu 3 ay firsat buldukca yat canim sonra yavs yavs yaparsin islerini
doktoruna da durumu soylemek iyidir belki geri cagirir ya da cogalir kirmiziya donerse gel der falan
ama korkma sakin birsye olmaz insallah akinti oluyor bu donemde cogu kiside
every bişey sormak istiyorum bebeğim 13mm çıktı ama doktor dediki kese daha büyük dedi bu nedemek oluyor bilgin varmı hiç
ay hatırlamazmıyım kız seni :) bende her yerde seni arıyorum dedim gitmiş bi haber bile vermemiş ama burdaymışsın demekki :)
canım hamile olmana çoook sevindim ne güzel ikimizde aynı ay hamile kalmışız :)
canım ben rahim filmini ağustosta çektirmiştim kasım ayında hamile oldugumu öğrendim onunla bi ilgisi olduguna inanmıyorum açıkçası..sadece ben hamile kaldıgım ay hiç bişey düşünmedim mecburiyetten dolayı çalışmadık bile ama şükürler olsunki hamileyim :)
Allah ol dedi ve oldu ben buna inanıyorum sadece demekki vakti zamanı gelmemişti diyorum..kafam rahatladıgı ay hamile kaldım yani :)
ay aramızda çok az varmış ya bende 11.haftanın içerisindeyim...konakta gülçin hanıma gitmeye başlıyorum yarından itibaren umarım memnun kalırım....
canım haberleşmeye devam edelim olurmu yakaladım artık seni bırakmam ona göre :) çok öptüm
RomaRomanın mesaj kutusu dolmuş :)))
gören olursa mesajımı söyleyebilirmisiniz kızlarrr
selam canım ben gelecek_se hatırladın mı?
ya sende hamileymişsin şimdi gördümmmm
nasıl oldu sence?
rahim filmi cekilmiştin acaba ondan mı ??
bende 13. haftadayım
bende bugün gittim doktora resimlerini yükledim temmuz topiğinde var bakabilirsin:))
hiç bişi olmaz inşallah
kalp atışlarını da duymuşsıun ya inşallah hersey güzel olacak ikimiz içindeeecok sevindimmm
ben deeeeeeeeeekızlar haftaya cuma tam bir ay sonra bebeğimi görmüş olacağım
çok özeldimmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 596092
15+2 aksam tok karna gobusum
haziran annelerinin gobus topigi yok ben de buradan paylasiyorum
sağol canım, aman ne yoldu, iki gün kendime gelemedim. Ertesi gün koşa koşa ultrasona girdik baktık ki oğluşumuz sağlıkla büyüyorkeepcim yolu dert etme
benimki nasildi onu hatirlatayim hep sana
2 saatlik uyku 3 ucak
ve uzun yolculuk
uff neydi o gunler ama bebis cok iyiydi cok sukurotobus yoluclugum kabustu ama sen iyi gitmissin
5 saatlik yolucluk nasil kabusa donmustu :)) her kusmanin arkasindan 'oglumun adini ben koyucam ona gore' demistim babasinagulusuyorduk o halde
ayy gobısınnn ne gusel sukurler olsunn bu durumu bıze yasatanaaaa elhamdulıllah canımmmmmmmmmmmEki Görüntüle 596092
15+2 aksam tok karna gobusum
haziran annelerinin gobus topigi yok ben de buradan paylasiyorum
sağol canım, aman ne yoldu, iki gün kendime gelemedim. Ertesi gün koşa koşa ultrasona girdik baktık ki oğluşumuz sağlıkla büyüyorİçim rahatladı o yüzden. Senin diş kötü olmuş canım ya, inşallah atlatırsın çabucak. Hamilelik dişleri fln mahvediyor.
LİLLUM akıntı çoğu kişide oluyor canım, yine de doktoru bilgilendirmekte ve yatıp dinlenmekte fayda var. İnşallah ağrıların da geçer. Dua ediyorum senin için.
REZENEE amaan ne özlemişsindir canım şimdi bebişi, git de gör ohhh missss
SUZAN çok gezmeyin şekerim ya, nerden buluyorsunuz o kadar enerjiyi. Ben bi yolculuk yaptım bütün hafta iptal oldum
çok sukur e su anda zorlandıgım en zor konu yemek konusu ve o yapıyor yemekleriiisuzan umarim kv sana yardim ediyordur
hamile hamile yorulursun sen bir suru kisiye hazirlik yaparken
zor olur ya rahatiniz yerinde olsun sne ve bebisin umarim
kızlar İKEA ya gitmiştik, beşik baktık ve hayal kırıklığına uğradık. Sadece 2 çeşit var ve çok vasatlar. Oradan umutluydum ben yaaa
ben bebek arabasını o kadar araştırdım ki (sonuç alamadım o ayrı) yapamıyorum dmek haksızlık olur bana
aaaa efesude, sen de gelmişsin bebişinleeeetebrikler canım, hoşgeldin
nasılsınız bakalımm
lılıı cok sevındım cnmm kalp atıslarını duymusssunnn ohh bee
every dısın nasıl oldu canımmmm
efesudee hoss geldınnnnnnnnnnnnnnnnn cok sevındım canımmmmmmmmmmm rabbım pıt pıt larınııı cısıyetını veeeeeeeeee kolay bır dogum nasıp etsın cemıl cumleye ınsllllltek mı cıft mı kızz
kepp yoldan bırsey olmaz canımmm bende 1 haftadır her gun bır meknadayım kocıs lee gezıyoruz bebegılee daha cıkamam dıyee yarın evımıze dnuyoruz k .v il
geri donusum nasılsın canımmmmmmm
eee ısmını hatır edemedıgım kım varsaa ınsl cok ıyıdırlerrrr ozledım sızlerıı göbişim icee cıktıgören hemen bakıyor bebegım burda artıkk
kızlar bnm ıstaj sıfırr 3 gundur evıkep dıye muttı vıtamın dıe ılacada baslaım ama sıfır ıstahım yaaa:18: mıdem bulanıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
everyy tecrubelısın bıse gore yaa bn oturuken alt tarafım agrıyor sankı dısardaymıs gıbı yaaa korkuorum ama dr da ıdrar tahlılı yaptı bırsey bulamadıkııııı:44: hayırlısı baklaımmmmmmmmuck hepınızeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?