Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

dun kalp atısını duydun ıcını ferah tut
ben de kalp atisini duydugumda bir damla pembe akintim olmustu

ama yorma kendini dinlen surekli
bu 3 ay firsat buldukca yat canim sonra yavs yavs yaparsin islerini
doktoruna da durumu soylemek iyidir belki geri cagirir ya da cogalir kirmiziya donerse gel der falan
ama korkma sakin birsye olmaz insallah akinti oluyor bu donemde cogu kiside

Son düzenleme:

doktoru aradım tahliller için çok müsait değilmiş bulantımı sordu kusmam yok hafif bulantım oluyo dedim bol bol su içsin herşey normal demiş akıntımla ilgili birşey söyleyemedim ama inşallah tekrar etmez ederse hemen ararım giderim zaten inşallah normaldir herşey

every bişey sormak istiyorum bebeğim 13mm çıktı ama doktor dediki kese daha büyük dedi bu nedemek oluyor bilgin varmı hiç

every bişey sormak istiyorum bebeğim 13mm çıktı ama doktor dediki kese daha büyük dedi bu nedemek oluyor bilgin varmı hiç

olcumlere takilma canim hic
biz simdi bile boyu su kadar dese aldiris etmiyoruz cunku yanilticiymis bu olcumler ama kg soylenince onu ciddiye aliyoruz ileride onu takip edersin sen de
ama kese daha buyuk ne demek bilmiyorum:44: bence kafayi takcak birsey degil bir sorun olsa soyler zaten doktor

:))) evet cok pişmanın eski nickimi geri istiyorum ama verirler mi kii kime yazsam acabaaaa

neyse bende hatırlatıyorum iştee böyle kendimiii

evet aynı anda olmuş vlla zaten ne varsa şu ekim ayında çok bereketliymiş bende çok haberler aldım hamile olsun bebek dogumları olsun...
açıkcası bende o ay bi hastalık ve ölüm olayı olmuştu sürekli onu düşünüyordum kafam hiç bebege gitmiyordu bide bal + tarcın + çörek otu kullandım
kısmet oldu vallaaaaaa
büyüde bile cok sükürr inşallah Rabbim saglıklı kucagımıza alacagımız günleri de göstersinnn
görünce seni o kadar sevindim ki anlaatamam

:118::119::119::119::119:

ekliyorum arkadaş listeme

bende suanda tahsin özbek e gidyorum ama kadın dogum hastanesinde ayşegül hanıma gidicem orda dogum yapıcam mecburen, özelden yapamam cünküüü

nasılsınız bakalımm
lılıı cok sevındım cnmm kalp atıslarını duymusssunnn ohh bee
every dısın nasıl oldu canımmmm
efesudee hoss geldınnnnnnnnnnnnnnnnn cok sevındım canımmmmmmmmmmm rabbım pıt pıt larınııı cısıyetını veeeeeeeeee kolay bır dogum nasıp etsın cemıl cumleye ınsllllltek mı cıft mı kızz
kepp yoldan bırsey olmaz canımmm bende 1 haftadır her gun bır meknadayım kocıs lee gezıyoruz bebegılee daha cıkamam dıyee yarın evımıze dnuyoruz k .v il
geri donusum nasılsın canımmmmmmm

eee ısmını hatır edemedıgım kım varsaa ınsl cok ıyıdırlerrrr ozledım sızlerıı göbişim icee cıktıgören hemen bakıyorbebegım burda artıkk

kızlar bnm ıstaj sıfırr 3 gundur evıkep dıye muttı vıtamın dıe ılacada baslaım ama sıfır ıstahım yaaa:18: mıdem bulanıyorrrrrrrrrrrrrrrrr

everyy tecrubelısın bıse gore yaa bn oturuken alt tarafım agrıyor sankı dısardaymıs gıbı yaaa korkuorum ama dr da ıdrar tahlılı yaptı bırsey bulamadıkııııı:44: hayırlısı baklaımmmmmmm muck hepınızeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

suzancim disim duzelicek iltihap iniyor sanirim
4 antibiyotik icmis olucam bugun
sali da doktora gidicez bakalim umarim hicbir sey yapmaya gerek kalmadan iltihap yok olur sislik tamamen gider

o dedigin gibi bende ara ara oluyor, bazen karnin alti oyle bir agriyor ki oturuken agirlik hissediyorum, kalkarken ayni sekilde. ben idrar yollarinda sorun var sandim ama temiz cikti benim de 20. haftada bakilmisti sanirim. bir sorun gorulmuyor ama bazen yatakta saga sola donerken bile agridigi oluyor 18. 19. haftada o tarz sikayetler olmustu. rahim buyuyor baski artiyor suzancim
ama boyle seyleri doktoruna da mutlaka danis gerci agri durumuna pek birsye demiyorlar. cok sukur kanama lekelenmemiz yok, o zaman normal diyorlar genelde
bir de tabi siddetli gecmeyen agri olmamasi gerekiyor

gelecek_se ismini mi değiştirdin bende seni merak ediordum.

bu mesajını da bi an bana yazdın sandım. beni unuttun mu :)

kızlar haftaya cuma tam bir ay sonra bebeğimi görmüş olacağım

çok özeldimmmmmmmmmmmmm
ben deeeeeeeeee
ozlenmez mi
aslinda ben gordum brikac gun once doktor 2 dk bakti gosterdi
kalp atisina baktik
detayli usg var cok heyecanliyim haftaya
Eki Görüntüle 596092
15+2 aksam tok karna gobusum
haziran annelerinin gobus topigi yok ben de buradan paylasiyorum

oy masallah citir annesin sen
ama bebis belli ediyor artik annesi

sağol canım, aman ne yoldu, iki gün kendime gelemedim. Ertesi gün koşa koşa ultrasona girdik baktık ki oğluşumuz sağlıkla büyüyor İçim rahatladı o yüzden. Senin diş kötü olmuş canım ya, inşallah atlatırsın çabucak. Hamilelik dişleri fln mahvediyor.

LİLLUM akıntı çoğu kişide oluyor canım, yine de doktoru bilgilendirmekte ve yatıp dinlenmekte fayda var. İnşallah ağrıların da geçer. Dua ediyorum senin için.

REZENEE amaan ne özlemişsindir canım şimdi bebişi, git de gör ohhh missss

SUZAN çok gezmeyin şekerim ya, nerden buluyorsunuz o kadar enerjiyi. Ben bi yolculuk yaptım bütün hafta iptal oldum

Eki Görüntüle 596092
15+2 aksam tok karna gobusum
haziran annelerinin gobus topigi yok ben de buradan paylasiyorum
ayy gobısınnn ne gusel sukurler olsunn bu durumu bıze yasatanaaaa elhamdulıllah canımmmmmmmmmmmbenım gobıs de bellı bol kıyafetler gıyıyorum bellı olmasın dıeeeeeee ama yanlısken heheheh hayırlısı ıle kucagımıza alırız ınsl

ayy sorma esımın enerjısı ıle turne mız bıttı daha cıkmam da cıkamamda sanırım heheh pıpıcanımla otururuz yuvamızdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dün gece geldık evımıze gece 2,5 gıbı uyudukkk sbh a kdr 2 kere wc ye kalktık standartsonra taaaaaa 12 de uyandık hehehe öle işte evımdeyım artık kv kb lar da geldii yuvaya artıkınn full genıs aıleyızzzzzzzzzzzzz:26:

suzan umarim kv sana yardim ediyordur
hamile hamile yorulursun sen bir suru kisiye hazirlik yaparken
zor olur ya rahatiniz yerinde olsun sne ve bebisin umarim

suzan umarim kv sana yardim ediyordur
hamile hamile yorulursun sen bir suru kisiye hazirlik yaparken
zor olur ya rahatiniz yerinde olsun sne ve bebisin umarim
çok sukur e su anda zorlandıgım en zor konu yemek konusu ve o yapıyor yemekleriiibende ıstahım acılsın dıyorm ama nafıle betın benzın solmus dıyor kv bır aydır ank.kızındaydı daa:)
u arada benım bebek duden berı bır sagımda bır solumda toplanıyor yerını genısletıyor mazarat melegım benımmm nrmal dımı canımmmbana dua edın yarın ev gorusmemız var ınsl hayırlısı ıle olurrrrrrrrrrrrrrr
dua edınnnnnn

kızlar İKEA ya gitmiştik, beşik baktık ve hayal kırıklığına uğradık. Sadece 2 çeşit var ve çok vasatlar. Oradan umutluydum ben yaaa

kızlar İKEA ya gitmiştik, beşik baktık ve hayal kırıklığına uğradık. Sadece 2 çeşit var ve çok vasatlar. Oradan umutluydum ben yaaa

bizim icin de iyi olurdu gittigimizde ikea secenek olurdu
neyse baska cok bulursun
ben su an cok buyuk bir sehirde degilim ama secenek cok ve ben cok masrafa kacmadan 40 gun bizi idare edecek sonra da gidip gelmelerimizde bebegimizin yatacagi sekilde birsye alicam birakicam annemlere

günaydın herkese valla işler o kadar yoğun ki kızlar kafamı kaşımaya fırsatım olmuyor bayadır yazamıyorum umarım herkes iyidir nasılsınız güzel anneler

kızlar merhaba iyi haftalar :)

kızlar hafta sonu doktora gittim gayet güzel geçti bebişimi gördük..ama aklıma takılan birşey var bebeğim hiç kımıldamadı acaba bi sıkıntımı var ?

sizinkiler ne zamanlıkken hareket etmişti ?

ben bebek arabasını o kadar araştırdım ki (sonuç alamadım o ayrı) yapamıyorum dmek haksızlık olur bana

aaaa efesude, sen de gelmişsin bebişinleeeetebrikler canım, hoşgeldin

hoşbulduk canım ,çok şükür bu günleride gösterene ,sağlıkla kucağıma almakta nasip olur inşallah..

suzicimmm çok teşekkür ederim canım aminnnnnn diyorum dualarına
daha belli değil canım 1 mi 2 mi? perşembe günü kese görcez inşAllah onda belli olur..

kızlar 5+6 da kalp atışı duyulurmu perşembe günü 5+6 oluyorum hesaplamalarıma göre:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…