roma roma kendin hissetmen acisindan mi soruyorsunkızlar merhaba iyi haftalar :)
kızlar hafta sonu doktora gittim gayet güzel geçti bebişimi gördük..ama aklıma takılan birşey var bebeğim hiç kımıldamadı acaba bi sıkıntımı var ?
sizinkiler ne zamanlıkken hareket etmişti ?
efesudecim biz 6+6 da gormustuk kalp atislarinihoşbulduk canım ,çok şükür bu günleride gösterene ,sağlıkla kucağıma almakta nasip olur inşallah..
suzicimmm çok teşekkür ederim canım aminnnnnn diyorum dualarına
daha belli değil canım 1 mi 2 mi? perşembe günü kese görcez inşAllah onda belli olur..
kızlar 5+6 da kalp atışı duyulurmu perşembe günü 5+6 oluyorum hesaplamalarıma göre:44:
roma roma kendin hissetmen acisindan mi soruyorsun
usg sirasinda kimildamadi mi onu mi diyorsun:44:
ben usgde 10. haftada hareketini gormustum. cikolata yiyip gidiyordum ben usg oncesi
belki seninki uyuyordu
kalp atislarini duyduktan sonra dusuncek birsye yok canim
usg olarak sormuştum canım ben kıpırdadığını görmedim ama kötü birşey olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum ve içimi ferahlatmaya çalışıyorum..
kalp atışlarını bu gittiğimizdede duyduk çok şükür :)
doktor ellerini ayaklarını kalbini bile göterdi maşallah
hayırlısı olsunda ınsll ben pıpıcanımı 7+2 de duydum usg den canım alltan baktırma bosver usg yı bekle yaradanım saglıklısından en hayırlıaından versın ınsl emanetlerımızıııııııııhoşbulduk canım ,çok şükür bu günleride gösterene ,sağlıkla kucağıma almakta nasip olur inşallah..
suzicimmm çok teşekkür ederim canım aminnnnnn diyorum dualarına
daha belli değil canım 1 mi 2 mi? perşembe günü kese görcez inşAllah onda belli olur..
kızlar 5+6 da kalp atışı duyulurmu perşembe günü 5+6 oluyorum hesaplamalarıma göre:44:
usg olarak sormuştum canım ben kıpırdadığını görmedim ama kötü birşey olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum ve içimi ferahlatmaya çalışıyorum..
kalp atışlarını bu gittiğimizdede duyduk çok şükür :)
doktor ellerini ayaklarını kalbini bile göterdi maşallah
aranızda hamile kilodu kullanan varmı
eski çamaşırlarım sıkmaya başladı
acaba büyük çamaşır mı alsam yoksa hamileler için bel destekli çamaşırlar var onlardan mı alayım
bi de sütyenlerim olmuyor
hamile sütyenini gerekli gören var mı
destekli mi ben sarkmasını pek istemiyorum
ben hamile sutyenini 18. haftamdan beri kullaniyorum inanilmaz memnunum
oncesinde destekliler artik canimi yakmaya baslamisti gogusler cok agriyordu, hamile sutyeni penye ve yumusacik, rahat, yalniz 1 beden buyuk al giydiginden ben buyuk aldim simdi sIkmaya basladi yeniden alicam. desteklile,r deforme olmaz goguslerin merak etme
seninkinin markası ne every
biraz hazırcıyım galiba
markayı da ver gidip alıyım
ben birini 19 tlye birini 18 tlye almistim
nbb emzirme sutyeni gordum gecende model hos 11 tlydi rastlarsan
ama bedeni mutlaka buyuk al 90 aldim bastan buyuk olur mu dedim ama kisa zaman icinde bu bile kucuk olmaya basladi sanki
iki tane almistim. ikisi de sekil olarak da ozellikle de tamamen ayni. klasik model. alirken hosuna gitmeyebilir belki ama giyince cok guzel duruyorlar. bebefox biri. digerinin markasi yazmiyor hafizami zorladim hatirlayamiyorum ama sanirim m harfiyle basliyordu. bebe magazalarinda satiliyor
"ama kisa zaman icinde bu bile kucuk olmaya basladi sanki"
sağol canım resimlerde kullandıkların bunlar mı dışarıdan iyi görünüyor çünkü
sadece ilk resmim olan pembe tshirtlu fotoda destek sutyen var
ondan sonrakilerde bu hamile sutyeni
ama gogsu oldugundan kucuk gosteriyor bu sutyenler penye olduklarindan
destekleri de alttan
ama o kadar raht ki
gece bile cikarmiyorum
oo süper hemen almak lazım özellikle gece ve sabah kalkınca inanılmaz ağrıyor
ben çok rahatsız oluyorum sütyen takmadığımda
gece şu ankileri kullanamam
ayy every hemen almalıyım ya
al tabi canim neden daha once kullanmamisim ki diycen
cok ihtiyca var daha bizler icin de
lohusa geceligi pijamasi hamile kilodu gogus pedi.. falan filan
bir ara halletmek lazim
ben cikinca bebise aliyorum surekli :) bundan sonra kendim icin alisveris pek yapmiycam sanki
hemen bebek reyonuna cikiyorum kendim icin bakmiyorum bile :)
every sen yarın mı gidiyorsun doktora
benim de cuma günü
bakalım geldi neredeyse cuma
kızlar İKEA ya gitmiştik, beşik baktık ve hayal kırıklığına uğradık. Sadece 2 çeşit var ve çok vasatlar. Oradan umutluydum ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?