every nettesin baya :)
ya benim sütyenlerde olmuyor. bi tane var büyük. diğerlerini dar mar takıorum. eve gelince hemen çıkarıyorum :)
lohusa pijamasını bende araştırdım bi ara. şimdiden alim diye.ama bedenini tutturamam diye vazgeçtim
everycim senin bu hamile sütyeni dediklerin şöyle birşeymi canım
Bebefox Klasik Emzirme Sütyen Siyah - e-bebek.com
evet bunun beyazi benimki
ama begendigim model bu, bu daha ince askili cunkuhttp://www.bebekbayi.com/Sutyen/Bebefox-Krovaze-Emzirme-Sutyeni-100-Beden-Siyah.aspx
tamam canım bende alayım bundan bi tane o zaman
kızlaaaar, bugün ilk defa oğluşumun hareketlerini hissettim ve onca haftanın acısını çıkarttı resmen, sabahtan beri kaç defa oldu
böyle bazen kayma gibi oluyor bazen de sanki büyükçe bir fındık büyüklüğünde bir tekme hissediyorum
ayy çok keyifliymiş yaa, konuşurken vuruyor sanki muhabbete dalar gibi, bir de İzmir'de deprem oldu ben korktum sonrasında bu da hareketlendi biraz
herkes farklı şekilde hissediyor galiba, rezene elma büyüklüğünde birşey çarptı demişti (sırtı idi galiba), benimki hani şu büyükçe kemik bilyeler var ya o büyüklükte bir tepik sanırımhadi gözün aydın. bende bugün kıpırtılar hissettim ama neydi kimdi bilmiorum :)
burda da hissettik biz, arkadaşlara gitmiştim boş bulunmuşum "bebeğimi doğurmadan ölemem" demişim, önce herkes beni sakinleştirdi sonra epeyce güldük benim lafakeep özledim seni nerelerdeydin :)
bütün gün yatıp nette takıldım. hiçbişi yapmadım. şu an onun moral bozukluğu var.
birde deprem oldu üstünemodum düştü
herkes farklı şekilde hissediyor galiba, rezene elma büyüklüğünde birşey çarptı demişti (sırtı idi galiba), benimki hani şu büyükçe kemik bilyeler var ya o büyüklükte bir tepik sanırımBir de epeyce aşağıda, gazdan farklı yani hissi fln da..seninki nasıldı?
burda da hissettik biz, arkadaşlara gitmiştim boş bulunmuşum "bebeğimi doğurmadan ölemem" demişim, önce herkes beni sakinleştirdi sonra epeyce güldük benim lafaAllah korusun hepimizi ve bebişlerimizi Sen işe gitmedin mi kii
burda da hissettik biz, arkadaşlara gitmiştim boş bulunmuşum "bebeğimi doğurmadan ölemem" demişim, önce herkes beni sakinleştirdi sonra epeyce güldük benim lafaAllah korusun hepimizi ve bebişlerimizi Sen işe gitmedin mi kii
benim daha haraketleri net değil ya. karnım mı gurulduyor o mu haraket edior anlamıyorum. keep depremde sen benim halimi göreydin :)
ev dağınık benim toplamamı bekler vaziyette, elimde bi örgü bi gayret ona uğraşıyorum, karşımda pc film izliorum, bi taraftan da kayınvalide ile hafiften atışmışım sinirliyim.
bi deprem oldu. önce kamyon geçio sandım. genelde sallanıo bizim ev. sonra anladım deprem. kaynar sular döküldü başımdan. panik beni sardı. ne yapcağımı bilemedim. pc nin kapama düğmesine uzunca bastım.
koştum kayınvalideye. deprem oluyor, oldu dimi, hala oluyor mu dedim. gaz , tel dedim. o ara montumu giydim. telefonu alın gazı kapayın aşağı gelin dedim. çorapsız bi vaziyette, kapı önündeki kayınvalidenin terliği ile fırladım aşağı.
benden başka kimse yoktu tabi. tel de yok yanımda biriyle konuşup sakinleşeyim. az durdum durdum. sakinleşince çıktım yukarı. komşularda ben aşağı indim diye gülüodu bana
ah canım ya, insan hamileyken bi başka korkuyor galiba, ben normalde korkmam yerimden bile kalkmam ama bu sefer benim de çıkasım geldi. Arkadaşlar o kadar gülmeseydi muhtemelen çıkardım. KAr tatili süper olmuş işte, niye suçlu hissediyorsun bişi yapmadım diye. Mis gibi dinlenip bebişi büyütmüşsün iştebenim daha haraketleri net değil ya. karnım mı gurulduyor o mu haraket edior anlamıyorum. keep depremde sen benim halimi göreydin :)
ev dağınık benim toplamamı bekler vaziyette, elimde bi örgü bi gayret ona uğraşıyorum, karşımda pc film izliorum, bi taraftan da kayınvalide ile hafiften atışmışım sinirliyim.
bi deprem oldu. önce kamyon geçio sandım. genelde sallanıo bizim ev. sonra anladım deprem. kaynar sular döküldü başımdan. panik beni sardı. ne yapcağımı bilemedim. pc nin kapama düğmesine uzunca bastım.
koştum kayınvalideye. deprem oluyor, oldu dimi, hala oluyor mu dedim. gaz , tel dedim. o ara montumu giydim. telefonu alın gazı kapayın aşağı gelin dedim. çorapsız bi vaziyette, kapı önündeki kayınvalidenin terliği ile fırladım aşağı.
benden başka kimse yoktu tabi. tel de yok yanımda biriyle konuşup sakinleşeyim. az durdum durdum. sakinleşince çıktım yukarı. komşularda ben aşağı indim diye gülüodu bana
kayma gibi yani seninkihissetttiğim alanın büyüklüğü o elma büyüklüğü gibi bir yerde kayma hissettim
şimdi elmayı al eline üstten alta doğru o elmanın içinde hareket ettiğini düşün o şekildeydi yani boyutunu hiç bilemiyorum
yok canım tek sen değilsin, bir sürü kişi inmiş. İnsan annelik iç güdüsü ile daha bi korumacı oluyor zaten. Gayet doğal korkmamız, sanırım hissediyor bebişler korkuyu çünkü benimki biraz kıpırdandı sonrasında ama acıkmış olduğumdan da olabilirsenn hikaye de iyiymiş rezene :)
ya marmara da büyük deprem beklenmese ben kormam belki o kadar da :)
az depremde hemen ya o deprem sanıorum, yada onun öncüsü olabilir diye korkuyorum. marmarada olmadığını öğrenince biraz sakinleşiorum. aşağı inen tek akıllı benim galiba ülke genelinde de :)
ya millet faceden naklen yayın yapmış deprem oluyor diye. keşke bende öle rahat olsam :) çok korktum çocuk etkilenmemiştir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?