Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
ee daha napıosunuz.

rezene sen hangi ildeydin. ocağın son haftası istanbulda bebek fuarı varmış

ee daha napıosunuz.

rezene sen hangi ildeydin. ocağın son haftası istanbulda bebek fuarı varmış
ben bir sürü insanla konuşup bizim için en doğru seçim ne olur diye düşünüp, bebeğin yatacağı yeri son karar park yatak almaya karar verdim yine. Bir sene sonra fln da şu uzayan çalışma masası vs. olanlardan alacağım. Park yatak olarak da Graco prestij beğendim bakalım sonradan değişecek mi fikrim

ben park yataklara ısınamadım bi türlü.

büyüyen beşikte benim açımdan uygun değil. oda falan olmayacak şimdilik . birde ben bi eşyayı çok uzun kullanmam zaten. hor kullanırım biraz.

çocuk büyüyene kadar beşik yıpranır nasılsa. ilerde başka bişi bakarım.

şimdilik normal sallanan karyola beşikler bana daha mantıklı gelior.

aslında ufak ahşap süslü beşikler var onlar çok hoşuma gidiyorda , en fazla bi yaşa kadar kullanılıo dediler vazgeçtim o yüzden.

ben turkıyede olsam ufak suslu bebıslerden alırdım
yuvarlak ustu tulle kapalı
350 liraymis fiyati
ama bebek buyuyunce mumkun degil tabi duser ama kucukken kullanisli sallaniyor bu besikler bir de
ben bayildim bunlara ama rusyada karyola tipi alirim sanirim ben de

every o süslülüleri bende seviorum da bi yaşından sonra kullanılmıor diyorlar. bütçede az olunca, alayım 1 yaşından sonra yenisini alırım diyemiorum.

every o süslülüleri bende seviorum da bi yaşından sonra kullanılmıor diyorlar. bütçede az olunca, alayım 1 yaşından sonra yenisini alırım diyemiorum.

cok haklisin
dusununce anlamsiz aslinda:44:
eltimde gorunce bayildim ben sonra kendim de bebek magazinda gordum hosuma gitti cok da, sadece belli donem icin masraf olmus oluyor o zaman bosver cidden icine sinen uzun sureli daha kullanisli birsye alirsin

birdeyer kaplıyacak o var. katlanıp koyulmaz bi yere. atsan atamaz, satsan satamazsın .

epeyce foruma fln girdim çıktım, insanlara sordum park yatağın tek dez avantajı kötü görünmesi ve insanın içine sinmemesi diyorlar. Ama özellik açısından bakınca daha uygun geldi bana..bilemem belki değişir sonra fikrim.

ne güzel büyüttünüz bebişleri maşallah size göbüşlerin de maşallahı var darısı biz yeni hamişlerin başına diyorum inşallah herkes tatil modunda ama ben yoğun bi şekilde çalışmaya devam oturduğum yer dağlardan bi kesit adeta çok açıklık olduğu için heryer baya kar ve buz tabiki evden işe zor çıkıyoruz bide stresli bi çalışma günündeyim offf ki ne offf kamuda olaydım hamilelere ne güzel iki gün tatildi ama nerde bizde o şans

günaydınn.. uyutmadılar beni gene önce telefonlar susmadı. şimdide açlıktan uyuyamadım. bebekte aç olduğumda kıpırtılar yapıo içimde. o da uyutmuo :)

gdk ben her sabah bebegimin tekmeleriyle uayniyorum sabah 8de kanri acikinca benimki de kipir kipir

kizlar detayli usg temiz cikti saglikli oglusum cok sukur. buyudu baya.annesinin yakisiklisi 754 gr oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…