ben bir sürü insanla konuşup bizim için en doğru seçim ne olur diye düşünüp, bebeğin yatacağı yeri son karar park yatak almaya karar verdim yine. Bir sene sonra fln da şu uzayan çalışma masası vs. olanlardan alacağım. Park yatak olarak da Graco prestij beğendim bakalım sonradan değişecek mi fikrimee daha napıosunuz.
rezene sen hangi ildeydin. ocağın son haftası istanbulda bebek fuarı varmış
ben park yataklara ısınamadım bi türlü.
büyüyen beşikte benim açımdan uygun değil. oda falan olmayacak şimdilik . birde ben bi eşyayı çok uzun kullanmam zaten. hor kullanırım biraz.
çocuk büyüyene kadar beşik yıpranır nasılsa. ilerde başka bişi bakarım.
şimdilik normal sallanan karyola beşikler bana daha mantıklı gelior.
aslında ufak ahşap süslü beşikler var onlar çok hoşuma gidiyorda , en fazla bi yaşa kadar kullanılıo dediler vazgeçtim o yüzden.
every o süslülüleri bende seviorum da bi yaşından sonra kullanılmıor diyorlar. bütçede az olunca, alayım 1 yaşından sonra yenisini alırım diyemiorum.
epeyce foruma fln girdim çıktım, insanlara sordum park yatağın tek dez avantajı kötü görünmesi ve insanın içine sinmemesi diyorlar. Ama özellik açısından bakınca daha uygun geldi bana..bilemem belki değişir sonra fikrim.ben park yataklara ısınamadım bi türlü.
büyüyen beşikte benim açımdan uygun değil. oda falan olmayacak şimdilik . birde ben bi eşyayı çok uzun kullanmam zaten. hor kullanırım biraz.
çocuk büyüyene kadar beşik yıpranır nasılsa. ilerde başka bişi bakarım.
şimdilik normal sallanan karyola beşikler bana daha mantıklı gelior.
aslında ufak ahşap süslü beşikler var onlar çok hoşuma gidiyorda , en fazla bi yaşa kadar kullanılıo dediler vazgeçtim o yüzden.
ee daha napıosunuz.
rezene sen hangi ildeydin. ocağın son haftası istanbulda bebek fuarı varmış
çok tatlı yaa
o kadar kilo vermiştin maşallah büyümüş göbüşün
bana da hiç büyümeyecek gibi gelmeye başlamıştı ama bi iki haftada inanılmaz şişti. Benim oğlan bi atak yaptı galibacok tatlısınız keep
oglus kendini gostermis artik
sağol canım, aslında mor da fotoda öyle çıkmışmaşallah canım ne kadar tatlı bir göbeğin olmuş :)
kazağının rengide çok hoş :) çok severim parlement mavisini
sağol canım, aslında mor da fotoda öyle çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?