aman da aman kocaman olmuş maşallah, keep teyzesi yer onu (acıkmışım galibagdk ben her sabah bebegimin tekmeleriyle uayniyorum sabah 8dekanri acikinca benimki de kipir kipir
kizlar detayli usg temiz cikti saglikli oglusum cok sukur. buyudu baya.annesinin yakisiklisi 754 gr oldu
uyuma sen de annesi besle bebişiniiigünaydınn.. uyutmadılar beni geneönce telefonlar susmadı. şimdide açlıktan uyuyamadım. bebekte aç olduğumda kıpırtılar yapıo içimde. o da uyutmuo :)
günaydın canıım, o sancılar ağrılar ilk aylarda çok oluyor takılma, leke görmediğin sürece sorun yok. Bebiş kendine yer açıyor. Hapşırma vs. de sorun değil, vücudunun yaptığı herşey zararsız bebişe neyseki. Sen kendini çok yorma ama ağrılı zamanlarda bol bol otur dinlen.günaydın güzel anneler bugün sol kasığımda ağrı var ama normal olan gaz sancısı gb bi ağrı değğil daha farklı bide az önce hapşırdım bebeğimin olduğu yerde acayip bi atma gb birşey oldu bugün inşallah üşenmezsem sağlık ocağına gitcem progestanım bitti vitaminde bitmek üzere hem gebelik kaydımı yaptırcam hem ilaçlarımı yazdırcam
günaydın canıım, o sancılar ağrılar ilk aylarda çok oluyor takılma, leke görmediğin sürece sorun yok. Bebiş kendine yer açıyor. Hapşırma vs. de sorun değil, vücudunun yaptığı herşey zararsız bebişe neyseki. Sen kendini çok yorma ama ağrılı zamanlarda bol bol otur dinlen.
yok canım anne olmak böyle birşey sanırım, herşeye pimpirikleniyoruz..ilk aylarda benim kaygılarım çok daha fazlaydı, sonra biraz azaldı ama hala epey varbiz insanlarda nekadar memnunsuz bişeyiz yani kendim için konuşayım bazen doktorumun rahatlığı beni korkutuyor ağrıların olursa 3e kadar çıkartabilirsin progestanı demişti bi tehlik mi söz konusu ki acaba niye öyle dedi bide birşey sormak istiyorum progestanı 2ye 3e çıkardığım zaman hepsini gecemi kullancam fitil olarak ben çalışıyorum sabah kullanmam zaten imkansız zaten gece koyduğumda bile geri geliyor sabah nasıl olcak
yok canım anne olmak böyle birşey sanırım, herşeye pimpirikleniyoruz..ilk aylarda benim kaygılarım çok daha fazlaydı, sonra biraz azaldı ama hala epey vardoktor konusunda çok çekmiş biri olarak içine sinmeyen bir durum olduğunda bekletmeden ikinci bir doktora danışmak gerek diye düşünüyorum (illa ikincinin dediği olmuyor tabi, bazen ilk doktorun söyledikleri daha akla yatkın geliyor)
tedirgin olmabir haftadr uyku dusenım pek yok sagıma yatcam kramp soluma yatsam bebegım sankı sol tarafıma toplanıyor agrı olur tor top oluyor sankımm korkuyorum bırsey olursa dıee sızdede oluyormuyduu cvp lutfenn tedırgın yatyorum bu yusdennn
bugundee cok sukur 15 haftaya gırdım elhamdulıllahh
canım everynin dediği gibi sola yatmak iyi ama hep sola yatınca da insan uyuşuyor. Ben çoğunlukla sola yatıp arada bir değiştiriyorum. Bir de yastık kullanmakta fayda var, epey yardımı oluyorbir haftadr uyku dusenım pek yok sagıma yatcam kramp soluma yatsam bebegım sankı sol tarafıma toplanıyor agrı olur tor top oluyor sankımm korkuyorum bırsey olursa dıee sızdede oluyormuyduu cvp lutfenn tedırgın yatyorum bu yusdennn
bugundee cok sukur 15 haftaya gırdım elhamdulıllahh
aman da aman kocaman olmuş maşallah, keep teyzesi yer onu (acıkmışım galiba) çok sevindim canım herşey yolunda gidiyor
uyuma sen de annesi besle bebişiniiisabah ben de bi kahvaltı krizi yaşadım. Markete gidemedik kaç gündür erteliyoruz çünkü ya eşim ya ben geç geliyoruz eve. Benim içimin aldığı yiyebileceğim hiç bir şey kalmamış evde, dolabı açmam ve kapatmam bir oldu..Dışarı mı çıksam diye düşünüyorum. Şu mısır gevrekleri bari yasak olmayaydı hamilelikte, onlar iyi oluyordu böyle zamanlara
kızlar üşenmedim kendime 3 tane A4 sayfası uzunluğunda bir ihtiyaç listesi yaptım. Netten aldığım listeleri bir güzel birleştirdim, ihtiyaç duymadıklarımı eledim. Tavsiye edilen markaları da yanlarına koydum:126:. Böyle böyle geliştirmeye karar verdim çünkü her gün bir yenisini görüyorum. Epey çalıştım yani bugün
mısır gevrekleri yasak mı ??
ben yiyorum ama. hem onun sayesinde süt içiorum diye faydalı olduğunu düşünüodum
kızlar üşenmedim kendime 3 tane A4 sayfası uzunluğunda bir ihtiyaç listesi yaptım. Netten aldığım listeleri bir güzel birleştirdim, ihtiyaç duymadıklarımı eledim. Tavsiye edilen markaları da yanlarına koydum:126:. Böyle böyle geliştirmeye karar verdim çünkü her gün bir yenisini görüyorum. Epey çalıştım yani bugün
every,keep----sola yatıyorum 2 aydır fılan sagımada yatınca bacak arama kırlent yastık koyuyorum solumdada esımı yastık olarak kullanıyorummm
ama bgnlerde solumda bır toplanma var gıbı oluyor bebegımm sola toplanmıs gıbı oluyor bu normalmııı
,
evet every---daha dun gıbı esım az once aradı bıs ayın 25 randevu aldık 1 ay oluyor dıye esımın ızın gunune ama esım az once dıyor yarın ızın gunumm dr gıtsekde su pıpıcanı bır daha gorsekkmı dıyor hemen atladım ben olurrrrrrrrrrrrdıe yokk ula dıyor gerı ranyasyon bebıse olmazz dıyorrr gerı ben gıdek dıyınce dur bakalımda dedıı hehehe
bebe biskuvisiyle icebilirsin canim sutu
bu ara saleple içiorum.
kahvaltılık gevrek zararlı mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?