hmm ole dıyorlar ıcım rahatladı cnm sagolllyok suzancım ya radyasyon yok usglerde
doktorum da oyle dedı
hcbir zarari yok sIk girilse de dusunenin aksine
esin gormek istiyorsa gidin
ne guzel oyle sansiniz var esim cok merak ediyor benim icim aciyor o olmayinca
cnmm benım 2,5 aylıkta basladı yenı yenı gecergıbı sımdıde bulanıyor o yusden sbh hafıf yaptım kahvaltıyı baskada yemedımmm oglende ark.bebe gormesı var orda yeım bıraz belkımmmmmmcanlarım nasılsınız ya ben pek giremiyorum su bile içsem çıkarır durumdayım bu aralar sanki gün geçtikçe artıyor bulantılar ve safra ne zaman geçer dersiniz ?
şükrediyorum her kusmamda bunları yaşadığım için yine de Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
cnmm 4.aya gıınce sola yatmak ıı mıss ama sımdı sag sol fark etmez yuz ustu yatma yeter tmm muckkkk sızeeegünaydın kızlar bu sağa sola yatma meselesine ne zaman geçiliyor ben ilk zamanlar ne tarafta olduğunu bilmediğim için hep sırtüstü yattım belli bi zamandan sonra bebiş büyüyünce sırt üstü yatmanın tehlikeli olduğunu biliyorum ama henüz bebeğim daha küçük diye sağa sola yatamıyorum Allah korusun birşey olcakmış gb geliyor kaçıncı haftadan sonra sola yatmak gerekiyor acaba
zararlıymış canım, biz eşimle tek tek piyasadaki tüm markaların içeriğini kontrol ettik. Hepsindeki katkı maddeleri bebişe zararlı maalesefbu ara saleple içiorum
kahvaltılık gevrek zararlı mi ki
ah canım seni çok iyi anlıyorum. Benim 15. haftada belirgin şekilde azalmıştı. Şimdi senin bHCG düzeyin bu haftada en yüksek düzeyde, bulantıların da çok olur, haftaya sabitlenecek ve sonra düşüşe geçecek. Az kaldı yani. Bir de yediklerine içtiklerine dikkat edersen daha çabuk geçer. Günde kaç defa çıkarıyorsun?canlarım nasılsınız ya ben pek giremiyorum su bile içsem çıkarır durumdayım bu aralar sanki gün geçtikçe artıyor bulantılar ve safra ne zaman geçer dersiniz ?
şükrediyorum her kusmamda bunları yaşadığım için yine de Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
canım sırt üstü yatma bebiş için değil 6.-7. ayda biraz bizim için iyi değil çünkü iç organlara baskı yapıyormuş. Ama sen şimdi rahat rahat yatabilirsin çünkü bebiş henüz çok hafif hiç birşey yapmaz. Ben hala arada yatıyorum. 6.ayda fln kendin yatmak istemeyeceksin zaten rahatsız olacaksın ama. Senin haftalarda karnımın gerildiğini hissediyordum bu yüzden ayağımın altına yastık koyup yatıyordum gayet rahat oluyordu.günaydın kızlar bu sağa sola yatma meselesine ne zaman geçiliyor ben ilk zamanlar ne tarafta olduğunu bilmediğim için hep sırtüstü yattım belli bi zamandan sonra bebiş büyüyünce sırt üstü yatmanın tehlikeli olduğunu biliyorum ama henüz bebeğim daha küçük diye sağa sola yatamıyorum Allah korusun birşey olcakmış gb geliyor kaçıncı haftadan sonra sola yatmak gerekiyor acaba
aa geçmiş olsun canım benim de boynum tutulmak üzere sabah bi acıyla uyandım sıcak kompres yaptım şimdi hala acıyor ama biraz daha iyice, soğukta mı kaldık nedirlıllum sımdı cok farketmıyordur kendını kasma nasıl rahat edıyorsan oyle yat bence
sımdı ben soldayım ya hep sabah bır kalktım boynum nasıl tutulmus hala agrıyor boynumu cevıremıyorum dıger tarafa :) zorluklari cok sola yatmanin bebim icin ama bebis icin deger
aa geçmiş olsun canım benim de boynum tutulmak üzere sabah bi acıyla uyandım sıcak kompres yaptım şimdi hala acıyor ama biraz daha iyice, soğukta mı kaldık nedir
ohh ne güzel, iyi gezmeler sizesagol cnm boyun agrisi demiycez gezmeye cikicaz simdi oglumla :)
liste icin cok saol
kızlar üşenmedim kendime 3 tane A4 sayfası uzunluğunda bir ihtiyaç listesi yaptım. Netten aldığım listeleri bir güzel birleştirdim, ihtiyaç duymadıklarımı eledim. Tavsiye edilen markaları da yanlarına koydum:126:. Böyle böyle geliştirmeye karar verdim çünkü her gün bir yenisini görüyorum. Epey çalıştım yani bugün
günaydın kızlar bu sağa sola yatma meselesine ne zaman geçiliyor ben ilk zamanlar ne tarafta olduğunu bilmediğim için hep sırtüstü yattım belli bi zamandan sonra bebiş büyüyünce sırt üstü yatmanın tehlikeli olduğunu biliyorum ama henüz bebeğim daha küçük diye sağa sola yatamıyorum Allah korusun birşey olcakmış gb geliyor kaçıncı haftadan sonra sola yatmak gerekiyor acaba
merhaba
bugün doktor günümüzdü
sabah bir kaç kere alarmı erteledikten sonra uyandım anca ve 10.30 da yola çıktım. evde ikili test sonucunu unutmuşum. doktor getirmemi istemişti tekrar. eve döndüm aldım gittim. bu sefer yanımda kitapta götürmüştüm sıkılıyorum beklerken, okudum.
doktor tansiyonumu ölçtü bugün 13-7 çıktı, iyi değil mi?
doktora 3 tane miyom olduğunu söyledim bakalım dedi
ultrasonda ilk miyomları ölçtü. fazla büyük değil dedi. ama yüzünü öyle acı bir hal aldı ki görmeliydiniz. Dedi ki "senin ağrın sızın olmuyor mu hiç"
benim de aklıma kramplar geldi. birkaç kere oldu dedim. genelde sıkıntılı olduğumda ya da çok üzüldüğümde yorulduğumda kramp giriyor ve kıvrandırıyor dedim. hı hı dedi çünkü sıkışıp kangren gibi olmuş dedi. şu an için küçük ve daha fazla büyümezler o nedenle sıkıntı olmaz dedi. belli bir süre sonra küçülecek ama sıfır olmayacak dedi. çoğu kişi 4 cm lik miyomla hamileliğini geçirdi dedi.
doktor rahim ağzı uzunluğunu ölçtü. iyi dedi .suyun da iyi dedi. bebeği ölçtü bacak boyuna baktı. başını ölçtü ama kaç onu bilmiyorum
pipisini gördü bayağı uğraştıktan sonra. bebişim ilk sırtını dönmüştü sonra biraz gezdirdi bacakları bağdaş kurup kapattığını gördüm uğraştı ve gördü pipiyi
artık ekranda tek görüntüde görünmüyor. şurası başı şurasıı ayağı diye göbeğimde gezdirince anca görünüyor. tekmesini gördüm bir kere
bu sefer çok göremedim bebeğimi. doktor iyi herşey dedi kapattı. ben daha çok miyomlarda kaldım, onun için unuttum kalktı doktor benim kafa dank etti eeee bebişim işvesini cilvesini göremedim ki ben.
elevite devam dedi ilerki aylarda kan hapı veririm dedi. Tetanos aşısını sordum yaptır dedi 20. haftadan sonra.
5 şubat- 5 mart arası ayrıntılı ultrasona gideceğim. ben 10 şubatta gitmeyi planlıyorum bakalım.
bebeğim 16 cm 170 gr dı galibaultrason 195 yazıyor ama doktor 170 dedi diye hatırlıyorum.:44:
bizden haberler böyle sizler nerdesiniz neler yaptınız
merhaba kızlar
iki gündür yarım yamalak baktım
bugün kötü bir akşam geçirdim. hiç o konuya giresim yok
bi de güzel bir haber aldım hala oluyorum. abimin eşi 5 haftalık hamile. bebeğim erkenden abi olacak tabii ileride aynı yaş olacaklar ve umarım çok iyi anlaşacaklar kardeş gibi
cok sevındım bebegını gormene cnm mıyomlara gelınce takılmaa ya dr demıs ya 4 cm doguranlar var dıe bebegını yasadan yaradan onuda ayarlamıstır ınsll ıcını frahh tuttttttttt
bızde ebebgımle dısarı cıkacaız ınsl eltıme dogru babamız dısrı cıktı cok tannnnnnnnn emlak cı ıle gorusmesı varmıs bızım ev gorusmesı ıcın hakımızda hayrlıs ınsl bebegımm kısmetıyle gelırde evımızı alırız bsdeee dua ıle ıns
ayyy ne guzel hem anne olacaksın hem halaharıka bır haber
canım doktordan bebısın hakkında guzle haberlerle gelmıssıngozun aydin
emzirme sutyeninden memnun kaldin misağol canım
ne bileyim kangren deyince insan rahat olamıyor
naparsın işte
teşekkür ederim
kız kardeşim hem hala hem teyze hem de yenge olacak ikişer ay arayla
dün alışverişe gittim doktordan sonra
o kadar çok yoruldum ki dolaşmaktan ama istediğim şeyleri aldım
kendime bir tane eşofman ve bi tane kot bluz aldım on ayıma kadar giyilecek şekilde
bu arada bebefox emzirme sütyeni aldım ama küçük aldım sanırım son aylarda giyemem
kilot da almıştım onu da iki ay anca giyerim herhalde
c&a mağazalarında da hamile giyimi var isterseniz bir bakın kızlar
emzirme sutyeninden memnun kaldin mi
nasil
buyuk alsan iyidi cunku ben 18.haftamda aldim buyuk aldim simdi o kucuk geliyor
yeni almam lazim
nbb buldum 9 lira cok ucuz sasirdim ama model cirkindi cizgisi var kotu gorunuyor
baska bakicam
gule gule giy aldiklarini
ben hamile giyimden almiyorum ama kazak elbiseler aliyorum bir de taytlar cok rahat ediyorum
hamile kotumu giymeyi biraktim sknti veriyor simdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?