yaren cım hoş geldınızzz canımmmbebgının saglıklı ve hayırlı bır evlat olur ınsalah dua et bıze olurmu bısde saglıcakla kavusalım yavrularımıza ınslllcnm merhaba artık burdanmı devam
pekala doğum yapanlard dahıl olabılırı acep
senin adet agrilarin normalde nasil olur
mesela benim vainanin oldugu yerde asagida gerilme, sizlama, agri olur ve hamileligim ilk haftalarinda o agrinin aynisini yasadim durdum
eger senin karin agrin ve dedigin gibi gobege vuran bir agrin oluyorsa belki o da ondandir
benim ilk haftalarda gobek cevresinde boluncuk patlar gibi atmalar oluyordu
yarin doktoruna soylersin ama normaldir canim dedigin, sen unutma soyle aklinda kalmasin
heyecandan unuturum dersen kagida yaz bakarsin aklina gelir
ayy o benim en sevdiğim diziayy o diziyi eşimde izliyor ben korkarım öyle zombilerden felan izleyemiyorum
hatta dün dexter izleyecekmiş
dedim ki dexter et kesiyor orada ben etten tiksiniyorum yok ben sonra izlerim dedim
inşallah çocuğum benim gibi korkak olmaz
canım o halsizlik bende de var, bebişten olmasın o, içerde hızla büyümekle meşgul anneciğinin enerjisini bile gerekirse kullanıyor minik prensesGünaydınn güzell annelerrr
Bulantısız, kusmadan, çooookk güzel bir gün diliyorum sizleree
Benide bu demir hapı mahvettiBugün elim kolum kalkmıyor yamuldum resmen
canım tabloyu ben bi iki hafta götürürüm ama işe dönünce tekleyebilir. Sen ver istersen şifreyi, ekleyeyim oraya. Sonuçlara çok takılma canım, bugün keseyi görünce herşey daha güzel olacak gör bakkızlar kan sonucumuzu aldıkk bana gore dusuk cıkmıs kat kat artıyor dıe benım hesaba gore 3000 lerde olması gerekıyordu cunku cuma 860 dı bugun ama polıkılınıkde 1000 cıkmıs bende uzuldum bırseym oldu dıe esım erken cıkıp ısten sonucu almıs dr konusurken o actı kapıyı tamm dedım sonuc böle böle bılıyorm sonucu ben almıstımm dedı hemen ozeldekı dr ara dedımm yoksa acıle gıdelım dedım dr aradı dr muzda nazlı bebek yavas yavas ılerlıyor korkulacak bırsey yokdemıs cok sukurrr yarın gorunce rahatlarsınız demı sınsl..kızlaarrr dua edın lutfennn
sizcede normal mıdırrr
kızlar, ateş topiğinden çekildik özellikle every ve pekbicici hiiç kötü hissetmeyin bence. Ben sizden bir ay sonra hamile kaldım, o zaman boyunca ikinizin de desteği orada bana güç verdi. Kendinizle ilgili anlattıklarınız umut oldu. O bir ay boyunca hamişler gelsin de pozitif enerji versinler diye bekledim, yazdıklarınızı hevesle okudum. Ama şöyle de birşey var, insan bazen kırmızıları görünce ya da kötü haberler alınca çook daha negatif oluyor, böyle umut dolu sevgi dolu ve neşeli olmayabiliyor. O yüzden arkadaşların hislerini anlayabiliyorum. Ama everynin de dediği gibi ortada kötü niyetle yapılmış birşey yok, daha önceki zamanlarda hamile kalınca topikten gidenlere sitem edildiğini de hatırlıyorum ben o yüzden ah alınacak bir şey yapıldığını düşünmüyorum. Bu son zamanda biraz üst üste çok fazla kişinin haberi geldi, olay o diye düşünüyorum. Canlar, üzülmeyin inşallah birer birer gelir arkadaşlar buraya
Eki Görüntüle 547343 bakınnn nasıllmıs benım bebegımmmdunkı kan degrımız polıkılınıkdekı 1000 ustunu gostermezmıss bugunde duramadım kan verdım dr nıe verdın ben dırek gosterırdım dedıı ama sonucumuzda a 6000 cıkmıs cokk sukur yaradan aaa 15 gun snra carsamba gunu kalp atıslarımızı dınlemeye gıdecegız cokk sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrr duaile ınslll...
cok sukur canımınslll buyudugu anlarııı goruru z ınslll dua ıle ınslllNe güzel haberlerle geldin çok şükürr
Oyşş yerim ben onun minikk kesesiniii
Maşallahh subhanAllahh canımm ikinizedee
Rabbim sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsinn
Eki Görüntüle 547343 bakınnn nasıllmıs benım bebegımmmdunkı kan degrımız polıkılınıkdekı 1000 ustunu gostermezmıss bugunde duramadım kan verdım dr nıe verdın ben dırek gosterırdım dedıı ama sonucumuzda a 6000 cıkmıs cokk sukur yaradan aaa 15 gun snra carsamba gunu kalp atıslarımızı dınlemeye gıdecegız cokk sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrr duaile ınslll...
evett canım cok sukurr heyecan doluydu gene agladım duramadımm hehe ınslll darısı kucagımza almaya hayat bır baska gusel yahuuuuuuu ohhhhhhhhhhhbeeeeeeeeeeeeeeeeeecok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrohhhh masallahhhh
yerim ben o minik keseyi
deger de superrrrr
artik rahat ol tatlim ve kalp atisini da duyalim havalara ucalim
iki kese degilmis sanirim yanildim ben
ben bugun cok zaman geciridm bilgisayar basinda gozleirm agriyor resmen su an
bebisim de bunalmistir
gorusuruz yarin kizlar
kendinize miniklere iyi bakin
benimki gunde 3,4 kere tepki veriyor banasukurler olsun bu gunumuze
suzancım senin haberi almaya geldim ve çooooook sevindimEki Görüntüle 547343 bakınnn nasıllmıs benım bebegımmmdunkı kan degrımız polıkılınıkdekı 1000 ustunu gostermezmıss bugunde duramadım kan verdım dr nıe verdın ben dırek gosterırdım dedıı ama sonucumuzda a 6000 cıkmıs cokk sukur yaradan aaa 15 gun snra carsamba gunu kalp atıslarımızı dınlemeye gıdecegız cokk sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrr duaile ınslll...
canım,ben bugun cok zaman geciridm bilgisayar basinda gozleirm agriyor resmen su an
bebisim de bunalmistir
gorusuruz yarin kizlar
ben bugun cok zaman geciridm bilgisayar basinda gozleirm agriyor resmen su an
bebisim de bunalmistir
gorusuruz yarin kizlar
evet cok sukur canım yaa dua ıle ınsllSuzan masallah bebegine
Demek ki tedirgin olacak bisey yokmus
suzancım senin haberi almaya geldim ve çooooook sevindimmaşallah bebişineee
canım,başladı mı Almina? peki pırpır gibi mi oluyor yoksa kıpırtı ya da tekme mi? ah bizlere de nasip olur inşallah
suzancım senin haberi almaya geldim ve çooooook sevindimmaşallah bebişineee
canım,başladı mı Almina? peki pırpır gibi mi oluyor yoksa kıpırtı ya da tekme mi? ah bizlere de nasip olur inşallah
Ne guzel ben de istiyorum ben de
ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?