Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
cnm merhaba artık burdanmı devam
pekala doğum yapanlard dahıl olabılırı acep
yaren cım hoş geldınızzz canımmmbebgının saglıklı ve hayırlı bır evlat olur ınsalah dua et bıze olurmu bısde saglıcakla kavusalım yavrularımıza ınslll

dr soracagım ınsll cnm bırazdan eltım ıle kaynımgelecek dr goturmek ıcın benı esım ıse gıtı maalesefff ınsl bu beklemelı gunlerı atlatırız ınslll dua edın bana saglıklı sekılde goreyım bebegımı ınsllll olurmuu saglıcaklaa dua ıle ınslll

Günaydın hanımlaar
ayy o benim en sevdiğim dizikandan değil ama girişinde yumurta pişiriyor, ondan tiksindim biraz

Günaydınn güzell annelerrr
Bulantısız, kusmadan, çooookk güzel bir gün diliyorum sizleree
Benide bu demir hapı mahvetti Bugün elim kolum kalkmıyor yamuldum resmen
canım o halsizlik bende de var, bebişten olmasın o, içerde hızla büyümekle meşgul anneciğinin enerjisini bile gerekirse kullanıyor minik prenses

canım tabloyu ben bi iki hafta götürürüm ama işe dönünce tekleyebilir. Sen ver istersen şifreyi, ekleyeyim oraya. Sonuçlara çok takılma canım, bugün keseyi görünce herşey daha güzel olacak gör bak

kızlar, ateş topiğinden çekildik özellikle every ve pekbicici hiiç kötü hissetmeyin bence. Ben sizden bir ay sonra hamile kaldım, o zaman boyunca ikinizin de desteği orada bana güç verdi. Kendinizle ilgili anlattıklarınız umut oldu. O bir ay boyunca hamişler gelsin de pozitif enerji versinler diye bekledim, yazdıklarınızı hevesle okudum. Ama şöyle de birşey var, insan bazen kırmızıları görünce ya da kötü haberler alınca çook daha negatif oluyor, böyle umut dolu sevgi dolu ve neşeli olmayabiliyor. O yüzden arkadaşların hislerini anlayabiliyorum. Ama everynin de dediği gibi ortada kötü niyetle yapılmış birşey yok, daha önceki zamanlarda hamile kalınca topikten gidenlere sitem edildiğini de hatırlıyorum ben o yüzden ah alınacak bir şey yapıldığını düşünmüyorum. Bu son zamanda biraz üst üste çok fazla kişinin haberi geldi, olay o diye düşünüyorum. Canlar, üzülmeyin inşallah birer birer gelir arkadaşlar buraya

Bende öyle olduğunu düşünüyorumm canımm, reglinin verdiği stres ve bekleyiş sabırlarının tükenmesii
Ama ne sen,ne every ne ben nede diğer hamileler kötü düşünerek, eğlenerek veya nispet yaparak şu şu oldu demedi,diyemezdee
Hamilelikte böyle birşey iştee sen hamile kalınca hemen bekleyenlere dua edebilmek ve dilemektir
Ben shnaayın canı gönülden hamile kalmasını diliyorum ve bu zor günlerinde o güzel haberi alacak ben hala inanıyorumm
Ama dediğin gibi arkadaşları olarak veya hamile olanların belki desteği moral verebilirdiii
Ve şunu diyorum kii haklı hepsiii
ama ortada kötü niyet yok iştee
Çekilmekte tabii olmazz, birlikte başladık, bizler onları takip edip güzel haberleriyle yine halay çekeriz
Sizleri cok seviyorumm

bakınnn nasıllmıs benım bebegımmm dunkı kan degrımız polıkılınıkdekı 1000 ustunu gostermezmıss bugunde duramadım kan verdım dr nıe verdın ben dırek gosterırdım dedıı ama sonucumuzda a 6000cıkmıs cokk sukur yaradan aaa 15 gun snra carsamba gunu kalp atıslarımızı dınlemeye gıdecegız cokk sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrr duaile ınslll...

Ne güzel haberlerle geldin çok şükürr
Oyşş yerim ben onun minikk kesesiniii
Maşallahh subhanAllahh canımm ikinizedee
Rabbim sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsinn

Ne güzel haberlerle geldin çok şükürr
Oyşş yerim ben onun minikk kesesiniii
Maşallahh subhanAllahh canımm ikinizedee
Rabbim sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsinn
cok sukur canımınslll buyudugu anlarııı goruru z ınslll dua ıle ınslll

ohhhh masallahhhh
yerim ben o minik keseyi
deger de superrrrr
artik rahat ol tatlim ve kalp atisini da duyalim havalara ucalim
iki kese degilmis sanirim yanildim ben

ohhhh masallahhhh
yerim ben o minik keseyi
deger de superrrrr
artik rahat ol tatlim ve kalp atisini da duyalim havalara ucalim
iki kese degilmis sanirim yanildim ben
evett canım cok sukurr heyecan doluydu gene agladım duramadımm hehe ınslll darısı kucagımza almaya hayat bır baska gusel yahuuuuuuu ohhhhhhhhhhhbeeeeeeeeeeeeeeeeeecok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben bugun cok zaman geciridm bilgisayar basinda gozleirm agriyor resmen su an
bebisim de bunalmistir
gorusuruz yarin kizlar
kendinize miniklere iyi bakin
benimki gunde 3,4 kere tepki veriyor bana sukurler olsun bu gunumuze

suzancım senin haberi almaya geldim ve çooooook sevindimmaşallah bebişineee

bebisim de bunalmistir
gorusuruz yarin kizlar
canım, başladı mı Almina? peki pırpır gibi mi oluyor yoksa kıpırtı ya da tekme mi? ah bizlere de nasip olur inşallah

bebisim de bunalmistir
gorusuruz yarin kizlar
hemde mılyonlarcaaaaaaa sukurler olsunnn ınsl bısde goruruzo gunlerı havuc yaa every cımmm gozlerıne ıyı gelır ınsll

Suzan masallah bebegine
Demek ki tedirgin olacak bisey yokmus
evet cok sukur canım yaa dua ıle ınsll

canım, başladı mı Almina? peki pırpır gibi mi oluyor yoksa kıpırtı ya da tekme mi? ah bizlere de nasip olur inşallah
cok sukur keep cımmm cok sukurr ınsl kucagımıza da alırızz canımmmm sagolasınızzzz ıyıkı vrsınız cok sukurrrrrrrrrrrrr

canim tekme gibi guclu hareketleri sanirim 20.haftadan sonra tam anlamiyla hissederiz
bu simdlik kanat cirpmasi, dedigin gibi pir pir seklinde
ama inanilmaz hos
cok olmuyor ama olsun diye bekliyorum
gunde maksimum 4
sola donuyorum yatiyorum kapatiyorum bilgisayari, dinlenirken hiswediyorum daha cok
bir de yedigim bir takim seylerde tepkisini hissediyorum

Günaydın kızlar ilginç kabuslarıma bir yenisi eklendi. Şöyle ki bir bebeğim olmuş ama iki tane daha şımarık mı şımarık daha büyük çocuğum varmış ve ben bunlarla baş etmekte çok zorlanıyorum. Bir de bebeğe yeterince hazırlık yapmamışız, çocuk üşüyor ama hiç kalın giysisi yok. Tam da pazar günü, açık bir yer buluyoruz ama çok rezil bir yer ve bir türlü 0-3aylık için giysi bulamıyorlar. Bu arada bunlarla uğraşırken ben bebeği hiç doyurmadığımı altını değiştirmediğimi fark ediyorum. Berbat bir anneyim diye uyanıyorum:18: Neyse ki rüyaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…