kızlr aşı kolum cok acıyor gecede uyutmadı yaa:18::18::18:bundan sonrakı asım dahada cok acıtacakmıs yaa:18::18::18:tırsıyorumm sol kolumu kaldıramıyorumm gecede soluma ytamaya alıstıgım ıcın cok zor gectı gecem yaa:26: suandada zonkluyorrr
sabahları 7de yataktan kalmadan dil altından yaptığım sıcaklık ölçümlerim aşağıdaki şekilde,sizce nasıl yorumlayabilir misiniz???
düzenli adet görüyorum 28günde bir yani sata beş günüm var ....
11.gün:36,2
12.gün:36,2
13.gün:35,9
14.gün:36,6
15.gün:36,6
16.gün:36,7
17.gün:36,7
18.gün:36,8
19.gün:36,9
20.gün:37,0
21.gün:37,0
22.gün:37,1
bence 13.gun catlamissin canim. atesin de cok guzel masallah. insallah boyle devam eder :)
yorum için teşekkür ederim bende acaba ateşin düştüğü sonraki gün mü çatladı diye merak ediyordum,ilk defa bu yöntemi denedim uğurlu gelir umarım...inş. ateşim böyle devam ederde bende aranıza katılırım :)) ama adete yakın böyle yüksek olanlarında düşebiliyomuş sanırım(
bu arada tüm burdaki annecikleri ayrı ayrı tebrik ediyorum,,,
günaydın kızlartopiği açayım dedim bu arada birşey fark ettim, ayakkabı giymek için eğilmek eziyet oluyor artık, tabure koymak lazım sanırım
( gecmis olsun. daha o asamalara gelmeme cokk var. korktum simdiden.
kızlr aşı kolum cok acıyor gecede uyutmadı yaa:18::18::18:bundan sonrakı asım dahada cok acıtacakmıs yaa:18::18::18:tırsıyorumm sol kolumu kaldıramıyorumm gecede soluma ytamaya alıstıgım ıcın cok zor gectı gecem yaa:26: suandada zonkluyorrr
sabahları 7de yataktan kalmadan dil altından yaptığım sıcaklık ölçümlerim aşağıdaki şekilde,sizce nasıl yorumlayabilir misiniz???
merhaba kızlarrrrrrrr
herkes iyidir inşallah
komşudan anca istedik de aldık interneti
ben anneciğim ve babacığıma kavuştum eşimi evde bıraktım geldim
ben iyiyim burada bi doktor gözüme kestirdim
eğer burada doğum kısmet olursa gidip bi göreyim doktorumu dedim
pazartesi gideceğim bakalım
eşimi de özledim dönüş cuma günü
bebiş hareketini fazla fazla hissediyorum artık
aynen katılıyorum
tebrik ederim en son baktığım gün tablon çok güzeldi zaten
aramıza hoşgeldin
22 haftane kadarlik ki?
yok ya bildiğin yere oturuyorum ööyle kapı önünedizlerini bukup iyice yere otur durumda giyiyorsun ama di mi
belden egilme keepcim
tabure de iyi fikir
geçmiş olsun canımkızlr aşı kolum cok acıyor gecede uyutmadı yaa:18::18::18:bundan sonrakı asım dahada cok acıtacakmıs yaa:18::18::18:tırsıyorumm sol kolumu kaldıramıyorumm gecede soluma ytamaya alıstıgım ıcın cok zor gectı gecem yaa:26: suandada zonkluyorrr
bana 14. gün çatlamışsın gibi geldi. Ateşin de çok güzel gidiyorsabahları 7de yataktan kalmadan dil altından yaptığım sıcaklık ölçümlerim aşağıdaki şekilde,sizce nasıl yorumlayabilir misiniz???
kızlar, park yatak aldım, bakın bundan Eki Görüntüle 623262 kaç zamandır biri bir şey söylediğinde "benim oğlumun yatacak yeri yok" diye espri yapıyordum, artık var İlk kurulum biraz zorladı ama sonrası çok kolay oldu. Bir de elektrikli göğüs pompası aldım, lansinoh. O da güzel görünüyor ama deneyemiyorum tabiii
kızlar, park yatak aldım, bakın bundan Eki Görüntüle 623262 kaç zamandır biri bir şey söylediğinde "benim oğlumun yatacak yeri yok" diye espri yapıyordum, artık var İlk kurulum biraz zorladı ama sonrası çok kolay oldu. Bir de elektrikli göğüs pompası aldım, lansinoh. O da güzel görünüyor ama deneyemiyorum tabiii
korkma dahane acılılar gorecegız meleklerımız ıcn tabiiiiiiiiiiii rabım guc kuvvet versın ınslll ama acıyor sonucta cıssss( gecmis olsun. benim daha o asamalara gelmeme cokk var. korktum simdiden.
ohh cok sukur cnm elıne saglık komsunun bır fıncan ı.netın lafımı olurmuss canımmmmmmmmmmerhaba kızlarrrrrrrr
herkes iyidir inşallah
komşudan anca istedik de aldık interneti
ben anneciğim ve babacığıma kavuştum eşimi evde bıraktım geldim
ben iyiyim burada bi doktor gözüme kestirdim
eğer burada doğum kısmet olursa gidip bi göreyim doktorumu dedim
pazartesi gideceğim bakalım
eşimi de özledim dönüş cuma günü
bebiş hareketini fazla fazla hissediyorum artık
aynen katılıyorum
tebrik ederim en son baktığım gün tablon çok güzeldi zaten
aramıza hoşgeldin
sagol cnm bgn 3.gunn daha fasla acıyor ya gece uyutmadııı soluma yatmaya alıstıgım ıcın sagıma zor yattım yaa kac kere uyandım ben bıle bılmıyorumgecmis olsun canim
ikinci asidan korkma hic farketmiyorsun bile
ikincisi acitmiyor hic
herkes de oyle dedi acimamis hic
bunun da 2 gun surer gecer insallah
22 hafta
yok ya bildiğin yere oturuyorum ööyle kapı önünehala bi tabure koyamadık
geçmiş olsun canım
bana 14. gün çatlamışsın gibi geldi. Ateşin de çok güzel gidiyorinşallah aramıza katılırsın
yaa cok tatlı ne kaa dara aldın cnm bende bunlardan dusunyorum esım calıstıgı yerden bellonadan alalım dıyor am yer sonumuz var bızım kv ıle oturdugumuzdan dolayıı onun ıcın park yatak daha cazıp bana gore bır odaya sıgmamaız gerek cunkummmm bende bunun kırmızı sıyahını yada yesıl lısını ıstıyorumm ıkı cınsede gıtsın dıye ee pesındende kardess yapacagız ya ınslllllkızlar, park yatak aldım, bakın bundan Eki Görüntüle 623262 kaç zamandır biri bir şey söylediğinde "benim oğlumun yatacak yeri yok" diye espri yapıyordum, artık var İlk kurulum biraz zorladı ama sonrası çok kolay oldu. Bir de elektrikli göğüs pompası aldım, lansinoh. O da güzel görünüyor ama deneyemiyorum tabiii
günaydın güzel anneler nasılsınız birşey danışmak istiyorum gece uyuyakalmışız oturma odasında ve gece kalktım belimin altı kalça tarafına doğru bir yer tutulmuş zor doğruldum şuan hala hareketlerimi kısıtlıyo o acı ağrı yok ama dediim gb hareketlerde zorluyo böyle bişey yaşayan varmı sırt üstü yattığım için mi acaba ama daha erken değil mi benim sola yatmam için _? bide dün gece kabus gibi rüya gördüm bir an önce c.tesi gelse yaklaştıkça sanki günler geçmiyo gibi
sırt ustu yatarsam yerımden kalkamıyorum ben:) belim cok agriyor bazen tv izlerken kisa sureligine sirt ustu yatiyorum kalkmak mumkun dgil
bence alistir kendini sola yatmak icin erken degil
hem belin daha rahatlar oyle
ah o ruyalar hic bitmiyor
bir ara rahattim ama simdi yine goruyorum :)
Bu modelin siyahı yoktu, biz 400'e aldık ama internette aynı modelin yeşilini 340a gördüm. Siteyi bilmediğimiz için gidip mağazadan aldık yinede. Yalnız ev darsa bu modeli tavsiye etmem çünkü çok büyük, petit diye başka bir model var o işinize daha çok yarayabilir.korkma dahane acılılar gorecegız meleklerımız ıcn tabiiiiiiiiiiii rabım guc kuvvet versın ınslll ama acıyor sonucta cıssss
ohh cok sukur cnm elıne saglık komsunun bır fıncan ı.netın lafımı olurmuss canımmmmmmmmmbm oglumda her gunn cok sukur be burayım dıyor suandaa aıstırdım bırsey ler ve gene bende burdayım annnee dıyor cok sukurr cennet kokulu m benımmmmmmm
sagol cnm bgn 3.gunn daha fasla acıyor ya gece uyutmadııı soluma yatmaya alıstıgım ıcın sagıma zor yattım yaa kac kere uyandım ben bıle bılmıyorum
yaa cok tatlı ne kaa dara aldın cnm bende bunlardan dusunyorum esım calıstıgı yerden bellonadan alalım dıyor am yer sonumuz var bızım kv ıle oturdugumuzdan dolayıı onun ıcın park yatak daha cazıp bana gore bır odaya sıgmamaız gerek cunkummmm bende bunun kırmızı sıyahını yada yesıl lısını ıstıyorumm ıkı cınsede gıtsın dıye ee pesındende kardess yapacagız ya ınslllllbenım pompamda normal olandan ablam almıstı hheheh :26:
o bel ağrısı duruşundan olmuş olabilir, ben fırsatın varken biraz daha sırt üstü yat derim. Şu an ben yüz üstü hiç yatamıyorum ve kimi geceler oldukça can sıkıcı olabiliyor, yastığa rağmen kramplarla uyanıyorum.günaydın güzel anneler nasılsınız birşey danışmak istiyorum gece uyuyakalmışız oturma odasında ve gece kalktım belimin altı kalça tarafına doğru bir yer tutulmuş zor doğruldum şuan hala hareketlerimi kısıtlıyo o acı ağrı yok ama dediim gb hareketlerde zorluyo böyle bişey yaşayan varmı sırt üstü yattığım için mi acaba ama daha erken değil mi benim sola yatmam için _? bide dün gece kabus gibi rüya gördüm bir an önce c.tesi gelse yaklaştıkça sanki günler geçmiyo gibi
biz hello babyden aldık, yatağı da oradan aldık ama uyku setlerini hiç beğenmedik onu başka yerden alacağız. Pompayı da aynı yerden 129'a aldık ki piyasanın en iyi fiyatı buydu galiba, nette 145'e gördüm aynı modeli.keepcim park yatak çok güzelmiş bu arada bende lacivertini almayı düşünüyorum nerden aldın internetten filan mı yoksa bi mağazadan mı ismini alabilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?