kızlar dün yine bir klasik yaşayıp pazar gecesini kadın doğum acilde geçirdik. Akşama kadar oğluşum hiç hareket etmedi. Tatlı yedim, sırt üstü yattım, karnımı salladık fayda etmedi. Arabaya binip kemeri takınca hep ederdi, onu denedik yine olmayınca eşimle korkmaya başladık. Doktora da ulaşamayınca kadın doğum acile gittik. Nasıl bir sessizlikle gittik anlatamam. Oraya girer girmez ben ağlamaya başladım çünkü önceki bebeğimi de aynı yerde kaybetmiştim. Aklıma bin türlü şey geldi. Hemşirenin sorularına ağlamaktan cevap veremedim. Sonra ultrasona girdim. Doktor bebeğimi gösterdi, "bak yaşıyor, kalbi atıyor her şeyi normal ve sağlıklı" dedi(çok şükür) . Acilden çıktım, eşim dışarıda bekliyordu, bir yandan ağlıyoruz bir yandan gülüyoruz. Sonra arabaya binince tekmelemeye başladı. Eşim parmağını sallayıp "bundan sonra ödevler pazar gecesine bırakılmayacak, erkenden yapılacak" dedi. Neyse ki bir pazar gecesi maceramız mutlu sonla bitti.
everycim sola yatarken peki ayaklarımızın arasın ayastık almamız gerekiyor mu
kızlar dün yine bir klasik yaşayıp pazar gecesini kadın doğum acilde geçirdik. Akşama kadar oğluşum hiç hareket etmedi. Tatlı yedim, sırt üstü yattım, karnımı salladık fayda etmedi. Arabaya binip kemeri takınca hep ederdi, onu denedik yine olmayınca eşimle korkmaya başladık. Doktora da ulaşamayınca kadın doğum acile gittik. Nasıl bir sessizlikle gittik anlatamam. Oraya girer girmez ben ağlamaya başladım çünkü önceki bebeğimi de aynı yerde kaybetmiştim. Aklıma bin türlü şey geldi. Hemşirenin sorularına ağlamaktan cevap veremedim. Sonra ultrasona girdim. Doktor bebeğimi gösterdi, "bak yaşıyor, kalbi atıyor her şeyi normal ve sağlıklı" dedi(çok şükür) . Acilden çıktım, eşim dışarıda bekliyordu, bir yandan ağlıyoruz bir yandan gülüyoruz. Sonra arabaya binince tekmelemeye başladı. Eşim parmağını sallayıp "bundan sonra ödevler pazar gecesine bırakılmayacak, erkenden yapılacak" dedi. Neyse ki bir pazar gecesi maceramız mutlu sonla bitti.
kizlar. ben o kadar yorgun, o kadar halsizin ki. yerimden bile kalkamiyorum. surekli yatiyorum. normal mi bu durum?
bence cok normal
ben kendi adima soyliyim ilk 3 ay hep yattim
merhba guzel hamiş bayanlar.bende bır ay ates ölçme topiğinde bulunmuştum azıcık burdan destek alarak katılabılırmıyım aranıza
evet bugun dktora gıttık keseyı gorduk 4 hafta 2 gunluk hamileymişm.hamismisin canim :))
evet bugun dktora gıttık keseyı gorduk 4 hafta 2 gunluk hamileymişm.
anammmm. hayirli olsun. coj sevindim.
sağolasın canım sende yeni hamilelerdensin sanırsam
kızlar yıne ben affınıza sığınarak yine ateş tablom hakkında bişi sormak istiyorum sıcaklık derecem hala 37 devam ediyor yalnız biz sadece11. gün eşimle birlikte olabildik bu ay ilk defa klomen kullandım ve 10.gün bir tanesi 18mm, üç tanesi de 16 mm olan yumurtam vardı. sizce arada en az üç gün varken spermler yumurtayı dölleyebilir mi,, derece düşmedikçe umudum artıyoo( cuma günü adet olmam gerekiyor son üç günüm kaldı yani...yorum yapabilirseniz sevinirim ,inş. annelik heyacanını bende yaşarım,,
sabahları 7de yataktan kalmadan dil altından yaptığım sıcaklık ölçümlerim düzenli adet görüyorum 28günde bir yani sata üç günüm var ....
11.gün:36,2
12.gün:36,2
13.gün:35,9
14.gün:36,6
15.gün:36,6
16.gün:36,7
17.gün:36,7
18.gün:36,8
19.gün:36,9
20.gün:37,0
21.gün:37,0
22.gün:37,1 23.gün:37,0
24.gün:37,0
canim. ben de cok okumustum. spermler 5 gune kadar yasayabiliyormus. belki dollenmis olabilir. insallah olmustur. 2 gun daha sabir. umitlendirmeyim ama tablonun masallahi var.
inş.bunu hamile birisinden duymak bile mutluluk verici,,bende çok istiyorum bebişimin olmasını her zaman çok sevmişimdir çocukları,,,
herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum annecikler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?