Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
kızlar dün yine bir klasik yaşayıp pazar gecesini kadın doğum acilde geçirdik. Akşama kadar oğluşum hiç hareket etmedi. Tatlı yedim, sırt üstü yattım, karnımı salladık fayda etmedi. Arabaya binip kemeri takınca hep ederdi, onu denedik yine olmayınca eşimle korkmaya başladık. Doktora da ulaşamayınca kadın doğum acile gittik. Nasıl bir sessizlikle gittik anlatamam. Oraya girer girmez ben ağlamaya başladım çünkü önceki bebeğimi de aynı yerde kaybetmiştim. Aklıma bin türlü şey geldi. Hemşirenin sorularına ağlamaktan cevap veremedim. Sonra ultrasona girdim. Doktor bebeğimi gösterdi, "bak yaşıyor, kalbi atıyor her şeyi normal ve sağlıklı" dedi (çok şükür) . Acilden çıktım, eşim dışarıda bekliyordu, bir yandan ağlıyoruz bir yandan gülüyoruz. Sonra arabaya binince tekmelemeye başladı. Eşim parmağını sallayıp "bundan sonra ödevler pazar gecesine bırakılmayacak, erkenden yapılacak" dedi. Neyse ki bir pazar gecesi maceramız mutlu sonla bitti.

keepcim ne korkmussunuz ama neyseki oglus iyi size saka yapmis arada oyle yapmayi seviyorlar baksana onu gordukten sonra hemen ben burdayim diye isaretlere baslamis

everycim sola yatarken peki ayaklarımızın arasın ayastık almamız gerekiyor mu

lil canim naisl rahat edersen illa oyle ya da boyle diye bir sart yok
bana sorarsan ben genelde bacak arama yastik koyuyorum sola yattigimda ama gece yarisi cogu zaman cikarip saga donup sonra yine sola dondugum oluyor
ama mumkun oldugu kadar solda olmaya calisiyorum kan akisi icin
evde dinlenirken de sola donup bacaklari kiviriyorum oyle rahat ediyorum

(( oh cok sukur iyimis bebis. yaramaz korkutmus sizi.

kizlar. ben o kadar yorgun, o kadar halsizin ki. yerimden bile kalkamiyorum. surekli yatiyorum. normal mi bu durum?

ALLAH KORUSUN CNM GECMIS OLSUN INSL BOYLE sevıncle aglarız yaa
bende dun cok kotu korktumm belım cok agrıdı full tempolu mısafır ve ıs temıslık derkennnnnnnnnnn

akıntımda arttıdıı sonra bır uzandım bebegımm cosuyor ole oldukca cok mutlu oldumm esım e dedım annme yorgunn onu ben mutlu edeyım baba ıs yok dıyor alperen ım dıyorumm guluyorr amannnn cok sukur her gunumuzeeeeeeee

( kizlar cuma kan vermistim. betahcg 5 gun once 60; 5gun sonra 316. Diger kandegerleri ii sukur.
ama tsh yukselmis. 5 ay once normaldi. max.4.3. benim deger 5.8. nolcak simdi? canim sıkıldı. bebege dokunur mu? yine dusuk yapmak istemiyorum.

kızlar yıne ben affınıza sığınarak yine ateş tablom hakkında bişi sormak istiyorum sıcaklık derecem hala 37 devam ediyor yalnız biz sadece11. gün eşimle birlikte olabildik bu ay ilk defa klomen kullandım ve 10.gün bir tanesi 18mm, üç tanesi de 16 mm olan yumurtam vardı. sizce arada en az üç gün varken spermler yumurtayı dölleyebilir mi,, derece düşmedikçe umudum artıyoo ( cuma günü adet olmam gerekiyor son üç günüm kaldı yani...yorum yapabilirseniz sevinirim ,inş. annelik heyacanını bende yaşarım,,
sabahları 7de yataktan kalmadan dil altından yaptığım sıcaklık ölçümlerim düzenli adet görüyorum 28günde bir yani sata üç günüm var ....
11.gün:36,2
12.gün:36,2
13.gün:35,9
14.gün:36,6
15.gün:36,6
16.gün:36,7
17.gün:36,7
18.gün:36,8
19.gün:36,9
20.gün:37,0
21.gün:37,0
22.gün:37,1 23.gün:37,0
24.gün:37,0

canim. ben de cok okumustum. spermler 5 gune kadar yasayabiliyormus. belki dollenmis olabilir. insallah olmustur. 2 gun daha sabir. umitlendirmeyim ama tablonun masallahi var.

canim. ben de cok okumustum. spermler 5 gune kadar yasayabiliyormus. belki dollenmis olabilir. insallah olmustur. 2 gun daha sabir. umitlendirmeyim ama tablonun masallahi var.

inş.bunu hamile birisinden duymak bile mutluluk verici,,bende çok istiyorum bebişimin olmasını her zaman çok sevmişimdir çocukları,,,

herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum annecikler :))

keep
every
lillium

son birkaç sayfaya baktım ve tanıdıkları hamiş görmek çok mutlu etti beni.. Allah'ım sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin yavrularımızı..

inş.bunu hamile birisinden duymak bile mutluluk verici,,bende çok istiyorum bebişimin olmasını her zaman çok sevmişimdir çocukları,,,

herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum annecikler :))

saol canim. allah gonlune gore versin. regline 2 gun kala sabah ilk idrarinla test yaparsan cikma ihtimali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…