Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
keep
every
lillium

son birkaç sayfaya baktım ve tanıdıkları hamiş görmek çok mutlu etti beni.. Allah'ım sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin yavrularımızı..
canim merhaba
arada gel buraya habersiz birakma bizi
bir ay geriden takip ediyorum seni ben
kendine iyi bak dogumuna az kaldi

merhba guzel hamiş bayanlar.bende bır ay ates ölçme topiğinde bulunmuştum azıcık burdan destek alarak katılabılırmıyım aranıza

hosgeldin aramiza cok sevindim canim
gozunuz aydin tebrik ederim

tuncss duana yürekten amin diyorum canım çok sağolasın

aaa rümeysamustafada burdaymış hayırlı olsun çok sevindim ateş topiğine geldiğin günü hatırlıyorum inşallah kolay bi hamilelik geçirirsin canım ve sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımızda görmek nasip olur inşallah

gunaydın canlarım

lıl senın cınsıyetı ogrenmene de az kaldı dı mı

ben cok uyumusum bugun tekmelerle uyandirmadi bebisim, sanirim dun yordum onu
simdi kahvalti zamani
optum bebislerinizi

gunaydın canlarım

lıl senın cınsıyetı ogrenmene de az kaldı dı mı

ben cok uyumusum bugun tekmelerle uyandirmadi bebisim, sanirim dun yordum onu
simdi kahvalti zamani
optum bebislerinizi

. . . .evet sanırım c.tesi görürse doktorumuz bi tahminde bulunur birşeyler söler diye düşünüyorum ama inan sadece sağlıklı olduğunu duymak istiyorum başka birşey söylemese de yeter çünkü bir haftadır resmen kendimi yeedim bitirdim bulantım geçti hiç yok artık kabızlığım bile çok afedersin o bile geçti nerdeyse başağrısı vs de yok bende bebeğimi çok merak ediyorum ve özledim sadece sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum inan bana. hiç aklıma gelmezdi çok merak ediyordum ama şimdi durum değişti bir an önce c.tesi gelsin artık bu stresi hem ben taşıyamıyorum hem bebeğime yaşatmak istemiyorum inşallah herşey yolundadır . . . . . .

kızlar merhaba :)

yeni gelen arkadaşlarımda hoşgeldiler :)

sizlere yine birşey sormak istiyorum..sarı akıntısı olan varmı yada önce gelen..benim dün akşam sarı akıntım var acaba normalmi yoksa kötü bişeymidir Allah korusun

amin canım amin darısı tüm isteyenlerin başına evet ilk yorumuda sen yazmıştın bana o topikte benim bugün batı 14,gün gecmiş oldu beta değerim 2137 inşalllah bi sıkıntı olmassa cuma günü doktoruma gidicem

hoşbulduk o akıntı bendede var bazen kendimi okadar ıslak hisedyrm o derece kokusu olmadğı sürece sanırsam sıkıntı yok demek oluyr

bugün batı geceli 14,gün oldu ve betaya baktırdım 2137 dün de keseyi ölcmüştü doktor 0,45 cmm bu betayla bebeğin kesesi nin boyu normal mi sizce yda battan sonra 14 gün gecmesine rağmen beta normal mı

merhaba herkese
rümeysamustafa hoşgeldin
bugün burada doktora gittim
doğumu burada düşünüyoruz. doktorumuzu ve ebemizi gördük. doktor ölçtü heryerini 21 haftalık dedi. bebeğim iyi dedi yüz üstü yatmış kapatmış yüzünü. çok iyi göremedik
Bütün tetkikleri istanbuldaki doktor yaptırdığı için onun söylediğine uymak zorundayız dedi.sevdim doktoru. ebe de iyiydi.
kan hapı verecekti. diğer doktorum ilerki haftalarda vereceğim demişti. onu söyledim tamam dedi. tetanoz aşısını yaptır dedi.
doğumda kısmetse görüşmek üzere ayrıldık

hoşbulduk canım...gittğin yer özel hastahane mi

hayirli olsun rezenecim
doktoruna ayarlamak seni rahatlatmistir
ben de ebemi buldum annemin arkadasiymis hastende karsilastik hemen konustuk telini verdi bana
gelecek dogumuma bir aksilik olmazsa

hayirli olsun rezenecim
doktoruna ayarlamak seni rahatlatmistir
ben de ebemi buldum annemin arkadasiymis hastende karsilastik hemen konustuk telini verdi bana
gelecek dogumuma bir aksilik olmazsa

Sagol canim
İnsallah hayirilsi olur. Ben sadece doktor degil ebeye de sevindim.Ortami gordum doktor odasi ve dogum odasi,sanci odasi bir arada.sicak ve guven verici bir ev gibi geldi. Ama son haftalara kadar belli olmaz dogumun nerede olacagi ben iki doktora da guveniyorum.

evet özel hastane burada istanbula göre fiyatlar daha uygun
mesela sezeryan 300 tl miş normal doğumu bilmiyorum

memleket neresi bizde gelk oraya senin anlattığın kadarıyla bende sevdim orayı sen gözünle gördüysen icin cok rahat etmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…