saol canim. allah gonlune gore versin. regline 2 gun kala sabah ilk idrarinla test yaparsan cikma ihtimali var.
canim merhabakeep
every
lillium
son birkaç sayfaya baktım ve tanıdıkları hamiş görmek çok mutlu etti beni.. Allah'ım sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin yavrularımızı..
merhba guzel hamiş bayanlar.bende bır ay ates ölçme topiğinde bulunmuştum azıcık burdan destek alarak katılabılırmıyım aranıza
gunaydın canlarım
lıl senın cınsıyetı ogrenmene de az kaldı dı mı
ben cok uyumusum bugun tekmelerle uyandirmadi bebisim, sanirim dun yordum onu
simdi kahvalti zamani
optum bebislerinizi
amin canım amin darısı tüm isteyenlerin başına evet ilk yorumuda sen yazmıştın bana o topiktetuncss duana yürekten amin diyorum canım çok sağolasın
aaa rümeysamustafada burdaymış hayırlı olsun çok sevindim ateş topiğine geldiğin günü hatırlıyorum inşallah kolay bi hamilelik geçirirsin canım ve sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımızda görmek nasip olur inşallah
hoşbulduk o akıntı bendede var bazen kendimi okadar ıslak hisedyrm o derece kokusu olmadğı sürece sanırsam sıkıntı yok demek oluyrkızlar merhaba :)
yeni gelen arkadaşlarımda hoşgeldiler :)
sizlere yine birşey sormak istiyorum..sarı akıntısı olan varmı yada önce gelen..benim dün akşam sarı akıntım var acaba normalmi yoksa kötü bişeymidir Allah korusun
merhaba herkese
rümeysamustafa hoşgeldin
bugün burada doktora gittim
doğumu burada düşünüyoruz. doktorumuzu ve ebemizi gördük. doktor ölçtü heryerini 21 haftalık dedi.bebeğim iyi dedi yüz üstü yatmış kapatmış yüzünü. çok iyi göremedik
Bütün tetkikleri istanbuldaki doktor yaptırdığı için onun söylediğine uymak zorundayız dedi.sevdim doktoru. ebe de iyiydi.
kan hapı verecekti. diğer doktorum ilerki haftalarda vereceğim demişti. onu söyledim tamam dedi. tetanoz aşısını yaptır dedi.
doğumda kısmetse görüşmek üzere ayrıldık
hoşbulduk canım...gittğin yer özel hastahane mi
Rezenecim sen nerdesin ki?..
merhaba herkese
rümeysamustafa hoşgeldin
bugün burada doktora gittim
doğumu burada düşünüyoruz. doktorumuzu ve ebemizi gördük. doktor ölçtü heryerini 21 haftalık dedi.bebeğim iyi dedi yüz üstü yatmış kapatmış yüzünü. çok iyi göremedik
Bütün tetkikleri istanbuldaki doktor yaptırdığı için onun söylediğine uymak zorundayız dedi.sevdim doktoru. ebe de iyiydi.
kan hapı verecekti. diğer doktorum ilerki haftalarda vereceğim demişti. onu söyledim tamam dedi. tetanoz aşısını yaptır dedi.
doğumda kısmetse görüşmek üzere ayrıldık
Ateş ölçme tekniğinde hangi tür ateşölçer kullanılıyor?
hayirli olsun rezenecim
doktoruna ayarlamak seni rahatlatmistir
ben de ebemi buldum annemin arkadasiymis hastende karsilastik hemen konustuk telini verdi bana
gelecek dogumuma bir aksilik olmazsa
evet özel hastane burada istanbula göre fiyatlar daha uygun
mesela sezeryan 300 tl miş normal doğumu bilmiyorum
Sagol canim
İnsallah hayirilsi olur. Ben sadece doktor degil ebeye de sevindim.Ortami gordum doktor odasi ve dogum odasi,sanci odasi bir arada.sicak ve guven verici bir ev gibi geldi. Ama son haftalara kadar belli olmaz dogumun nerede olacagi ben iki doktora da guveniyorum.
şu an annemlerde memleketteyim
normalde istanbulda yaşıyorum
ben de annemlerdeyim
belki ayni yerdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?