gunaydin canlarimmmmm
uyandim karnimin sag tarafi oyle sis ki, sol taraf yumusacik :) oglus nasil kivrilip poposunu saga dayadiysa kocaman duruyordu orda. gune oyle mutlu baslatti ki beni, sonra sevdim hemen dondu tekmeler atti eski haline dondu karnim. bir bununla dunyanin en mutlu insani yapan bebegim dunyaya gelince nasil mutlu edecek kimbilir canim yavrummmm
gunaydin canlarimmmmm
uyandim karnimin sag tarafi oyle sis ki, sol taraf yumusacik :) oglus nasil kivrilip poposunu saga dayadiysa kocaman duruyordu orda. gune oyle mutlu baslatti ki beni, sonra sevdim hemen dondu tekmeler atti eski haline dondu karnim. bir bununla dunyanin en mutlu insani yapan bebegim dunyaya gelince nasil mutlu edecek kimbilir canim yavrummmm
kızlar nasılsınız bakalım heycan dorukta c.tesi çok az kaldı. . . bu sabah bi haber aldım aramızda 3 hafta olan arkadaşım cinsiyeti öğrenmiş erkekmiş bakalım benim bebeğimi cinsiyeti ne hem diyorum kız olsun erkek olsun farketmez hayırlı evlat olsun diyorum hem de bi yandan deli gb merak ediyorum etrafımdaki herkes hamileliğimi öğrenir öğrenmez ama kız kardeşim hariç herkes erkek dedi eşimde erkek istiyo hem soyisin eşimden yürüyeceği için hem de rahmetli kayınpederimin ismini koymak istiyor bende herkes böle düşündüğü için kız olur diyorum bakalım hayırlısı ne olcak belirtilere de takılmak istemiyorum yok karnın sivriyse yok ekşi yersen diye umarım bebeğim bizi merakta bırakmaz
hicbir sey kalmamis bebegini gormene
hayirli haberlerle gel canim
saglikli hayirli evladiniz olsun
yok zaten onlara bakma benimki eksici Hakki bebisim :)
bende öleyim erik aşerdim ilk zamanlar turşü yedim limonlu tuzlu göbek salata yedim cacık yapardım tuzlu yerdim tatlıyı hiç çekmedi canım bakalım ne olcak inşallah hayırlı haberlerle gelirim kız erkek tabiki farketmez sağlıklı olsun da ama hep bekarken de ilk çocuğumun erkek olmasını isterdim hayırlısı bakalım ya bana kızmış gibi geliyor artık halbuki bebeği ilk görmeye gideceğimiz günden önceki akşam rüyamda 3 4 yaşlarında eşime benzeyen erkek çocuğu görmüştüm merakla bekliyorum
hos geldın cnmm aramızaa saglıcakla ucaklarımıza alamaya ınsllmerhba guzel hamiş bayanlar.bende bır ay ates ölçme topiğinde bulunmuştum azıcık burdan destek alarak katılabılırmıyım aranıza
normal cnmmm gayettt bebegınden gelen bır sıvıı annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikızlar merhaba :)
yeni gelen arkadaşlarımda hoşgeldiler :)
sizlere yine birşey sormak istiyorum..sarı akıntısı olan varmı yada önce gelen..benim dün akşam sarı akıntım var acaba normalmi yoksa kötü bişeymidir Allah korusun
aynen everyyyyyyyyyyy aksam duamı okudummm karnıma surdum patt dıye tepkı verdı ayyy gozlerım bır doldukı sorma gıtsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok sukur bıze bu anları yasatana elhamdulıllahhhhhhhhhhhgunaydin canlarimmmmm
ayyyyyyyy erikk malatya kayısı-yesıl bademmmm bu aralar gozumun onundeler yaaaaaaaaa esımle metroya gıtık yoktu karpuz var onlar yokkkk ayyyyy bak oglumda suan tekme attı canı ıstıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabende öleyim erik aşerdim ilk zamanlar turşü yedim limonlu tuzlu göbek salata yedim cacık yapardım tuzlu yerdim tatlıyı hiç çekmedi canım bakalım ne olcak inşallah hayırlı haberlerle gelirim kız erkek tabiki farketmez sağlıklı olsun da ama hep bekarken de ilk çocuğumun erkek olmasını isterdim hayırlısı bakalım ya bana kızmış gibi geliyor artık halbuki bebeği ilk görmeye gideceğimiz günden önceki akşam rüyamda 3 4 yaşlarında eşime benzeyen erkek çocuğu görmüştüm merakla bekliyorum
liliii senınkı kız doguyor ıcıme benım hee bnm cucugummm 12 haftalıken dr erkek dedıydııı senn kıs ısee 20 haftalıga kadar gostermes heeeeeeeeeeeekızlar nasılsınız bakalım heycan dorukta c.tesi çok az kaldı. . . bu sabah bi haber aldım aramızda 3 hafta olan arkadaşım cinsiyeti öğrenmiş erkekmiş bakalım benim bebeğimi cinsiyeti ne hem diyorum kız olsun erkek olsun farketmez hayırlı evlat olsun diyorum hem de bi yandan deli gb merak ediyorum etrafımdaki herkes hamileliğimi öğrenir öğrenmez ama kız kardeşim hariç herkes erkek dedi eşimde erkek istiyo hem soyisin eşimden yürüyeceği için hem de rahmetli kayınpederimin ismini koymak istiyor bende herkes böle düşündüğü için kız olur diyorum bakalım hayırlısı ne olcak belirtilere de takılmak istemiyorum yok karnın sivriyse yok ekşi yersen diye umarım bebeğim bizi merakta bırakmaz
liliii senınkı kız doguyor ıcıme benım hee bnm cucugummm 12 haftalıken dr erkek dedıydııı senn kıs ısee 20 haftalıga kadar gostermes heeeeeeeeeeeehakkmızda hayırlısı ınsl daa ıcıme kız doguyorr sana belkımde yanılrımmmmmmmmmmmmm muckk sana cnmm benımmmmmmmmmmmmmmmmm
hos geldın cnmm aramızaa saglıcakla ucaklarımıza alamaya ınsll
normal cnmmm gayettt bebegınden gelen bır sıvıı annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aynen everyyyyyyyyyyy aksam duamı okudummm karnıma surdum patt dıye tepkı verdı ayyy gozlerım bır doldukı sorma gıtsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok sukur bıze bu anları yasatana elhamdulıllahhhhhhhhhhhebeb konusu senı cok rahatlatmıstırrrr ya bende ole rahatlamak ıstıyorum yaaaaaaaaaaaa dr doguma gelemıcek korkusu sarıyor benıdeeeeeeeeeeee:26:
ayyyyyyyy erikk malatya kayısı-yesıl bademmmm bu aralar gozumun onundeler yaaaaaaaaa esımle metroya gıtık yoktu karpuz var onlar yokkkk ayyyyy bak oglumda suan tekme attı canı ıstıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabu aralar super meyveler gozumun onunden gecıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizınde aklınıza dusurduysemmmm affola yaaaaaaaaaaaa evde full mısafır devamm edıyorrr gorumek uzre gene yaaaaaaaa
liliii senınkı kız doguyor ıcıme benım hee bnm cucugummm 12 haftalıken dr erkek dedıydııı senn kıs ısee 20 haftalıga kadar gostermes heeeeeeeeeeeehakkmızda hayırlısı ınsl daa ıcıme kız doguyorr sana belkımde yanılrımmmmmmmmmmmmm muckk sana cnmm benımmmmmmmmmmmmmmmmm
canim merhaba
arada gel buraya habersiz birakma bizi
bir ay geriden takip ediyorum seni ben
kendine iyi bak dogumuna az kaldi
zaman nasılda geçiyor değil mi..
sizde kocaman olmuşsunuz.. nasıl geçiyor hamileliğin?
bende değişik bir heyecan var.. hayırlısını diliyorum sürekli.. hala inanamıyorum hamile olduğuma.. elimi karnıma götürüyorum sürekli, gerçek mi diyorum
lillum canım cinsiyet için erken değil mi yahu? ben ilk 16. haftada kız olduğunu öğrendim.. sonra 18 de erkek dedi başka bir doktor.. sonra 20. haftada detaylıda kesin erkek dendibirde erkekler hemen gösterir derler valla yalan.. haa bi de ye tatlıyı çıkar hakkıyı yalan.. ben sürekli ekşi yedim ilk zamanlar.. günde 3-4 limon yiyordum tuzlaya tuzlaya.. ooff bak gene ağzım sulandı.. ama içimde bir hakkı mevcut, koskoca pipisini defalarca kez gözümüze soktu
Merhabalarbende bu ay k.k üye oldum ateş ölçmeye başladım ve tutturdum gibi benide aranıza alırmısınız
bılmem erık aklıma geıyor ama tadı da gelnce agzımın ıcı su doluyorr eksı yı ıstemıyorrrrrrrrrtatlım eriğin yerini tutmuyor ama bi tavsiyede bulunayım erik turşusu al benim aşermemi az da olsa bastırdı çok zor bulmak buldukarında dondurulmuş oluyo onları da yiyesi gelmez insanın çözülünce nasıl bişey olur ki hemde çok pahalı eşim sormuştu öyle büyük değil 3 adet erik 45 tl
hos geldın cnmmm aramızaaaaaaaaaaaaaMerhabalarbende bu ay k.k üye oldum ateş ölçmeye başladım ve tutturdum gibi benide aranıza alırmısınız
evet canım erken ama hani kimilerinin erken belli oluyor belki öğreniriz dedik bende hep ekşi ve tuzlu şeyler yedim hala bile öyleyim bakalım hayırlısı bide bişey sorcam erkek olunca göbeğin sivri olur diyorlar ya o ne zaman anlaşılıyo acaba bilen tecrübe eden varmı annişlerrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?