Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

benim basim gelen gelmis sana da :) biz de kiz saniyordum 18.haftaya kadar kiz sandik sonra erkek oldugunu ogrendik
inanmadik baska doktora gittik yine erkek
sora kendi doktorumu buldum o da erkek dedi
dun acilin doktorun da erkek dedi :)
defalarca pipisini gorduk oglusun biz de tamamdir artik erkek

benim oglus da eksiciiiiiiiii

Merhabalar bende bu ay k.k üye oldum ateş ölçmeye başladım ve tutturdum gibi benide aranıza alırmısınız
hosgeldin aramiza
sevgili göbüşler ) 6+0 da karin ultrasonunda kalp atisini duyar miyim dersiniz?

erken bence canim ya anca kese gorulen zaman bu
7.hafta civari kalp atisi duyuluyor da belli de olmaz tabi

dımtıs dımtıs dımtıs . . . doktor günü saatler kaldı bebeğimi görmeye Rabbimin izniyle bi duysam sağlıklı olduğunu bi görsem dünyalar benim olacak . . .

sevgili göbüşler ) 6+0 da karin ultrasonunda kalp atisini duyar miyim dersiniz?
tatlımmm beta degerın 6000 ve ustu olunda duyoluyorr kalp pıtpıtların ınslll cnm benımmmmmmmmmmmbız 7+2 deyken duymustukkkkkkkkkkkkk
dımtıs dımtıs dımtıs . . . doktor günü saatler kaldı bebeğimi görmeye Rabbimin izniyle bi duysam sağlıklı olduğunu bi görsem dünyalar benim olacak . . .
haydı hayırlı haberlle gell ınsl cnmmm

everyyyyyyyyy bugunkı takvımde yazan not dakı hıslerı yasadım bgn yaaaaaaaa benım oglan takvımcıı heheh tam bgnkı yasadıklarımı yazacaktım takvımı okudum demek omus dedım az oncee yataga uzandım bırazzz dınlenıyımm dıye ve arka arkaya 3-4 sefer cok sert hareketler hıssettım tam rahımın ustundee hemde bbebegımm toplanmstı oraya hehehe ve takvımın dedıgıne gore hıckırıkmıs onlarrrrrrrrrrrrrannesının melegı aglattı benı gene yaaaaaaaaaaaaaaaasevıncden ama melegım benımmmmmmmmmmmmmm

merhaba güzel annişler
ben eşime ve evime kavuştum

lillum ikili teste gidiyorsun sanırım çok heyecanlı
güzel haberlerle gel inşallah
every,suzan,keep, pervane, romaroma,cuteheart
sizler nasılsınız

meroo tebrik ederim sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum.

Biz geldik kizimla ense kalinliginin iyi oldugunu soledi doktorum burnu coknetdedi bi cikinti yokyani yuzde %70 kiz dedi doktorumuz ikili test istemedi bidahai ay uclu test yapariz istersen dedi hic kipirdamiyodu sordum onemli olan kalbinin atmasi dedi herzaman hareket etmezler dedi 65 mm ciktik esim sanirim bozuldu kiz olduuna bitek o uzuyo beni

topicin ilk prensesi mi gelecek yoksa.Allah sağlık büyümeyi nasip etsin
çok talip var prensese haberin olsun

merhaba canim. idare ediyoruz. bu hafta cok kosturdum ben. baya canim sıkkındı. simdi toparlamaya basliyorum. bi de migde bulantilari basliyor ama cok komik aksama dogru bu saatlerde oluyor.

oyyy oyyyy prensesimiz gelecekkkkk tebrik ederim lil ama canim daha erken ve yuzde 70 dedigine gore hala ihtimal var unutma, misal benim prenses prens oldu ya babasinin da kulaklarini cekmek lazim ne farkeder ki kiz ya da erkek sizin parcaniz o

suzancim ne guzel bir his o di mi annecigim ben burdayim diycek sana oglun surekli ve bir tekmeyle dunyanin en mutlu insani olacaksin

hos geldnız cnmmmmmmmmmm bende v temızlıyorum gorumcemler gıttı ler esımde araba ıle dısarda temıslık yapıyorrrrrrrrrrr ayyyy evımı cekırdek aıle ıle cok ozlemısım 10 gundur full dolu oluncaaaaaaaaaev gıbı sı varmııı

liliiiiiiiiiiiii 6.hissim dogru cıktı sanırım esını kafana takma erkekler kıslara daha cok baglı bunu dogunca anlıcaksın bızımkı oglan dedı dr ama esım halen son dk kız da olsa far k etmez ıkısıde melek ve 4 sene bekledık saglılı olsun yeter dıyor cok sukurrrrrrrrrsennde %70 demiş topıgımızın prensesıı ogullarımızınn goz alıcısı olucak desene anammmmmm kosturur duru pesınden deseneeeeeeeeeeee hakkıımzda hayırlısı cınsıyet fark etmes esınde dogunca anlıcak fark etmedıgınıııııııııı gunk gebelıkde herseyı bıs hıssedıyoruzz onlar bınde bır tekme o kaa ama doguncaaaaaaaaaa o mıss kokularını hepbırlıkteeeeeeeeeeeeeeee

eevt sbh gene tekmelediiii esımde hıssettı kerataa gunaydın dıyor dıyrr esım hehe cok sukur bıze bu anları yasatanaaaaaaaaaaaaa

Teşekkürederim güzel temennilerin için

Şu an kaçıncı haftadasınız? Benim oğlumada 34.haftaya kadar kız demişti doktor,sonra erkek dedi. Kız rengi pembelerle çıkardı ilk üç ayını yavrucak,çünkü herşeyini almıştım

aaaaa benim topikcanlarım buradaymış
kızlar bugün ben de ilk defa çift çizgiyi gördüm ve aranıza geldim
umarım erken davranmamışımdır, kanda da çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…