zaman nasılda geçiyor değil mi..
sizde kocaman olmuşsunuz.. nasıl geçiyor hamileliğin?
bende değişik bir heyecan var.. hayırlısını diliyorum sürekli.. hala inanamıyorum hamile olduğuma.. elimi karnıma götürüyorum sürekli, gerçek mi diyorum
lillum canım cinsiyet için erken değil mi yahu? ben ilk 16. haftada kız olduğunu öğrendim.. sonra 18 de erkek dedi başka bir doktor.. sonra 20. haftada detaylıda kesin erkek dendibirde erkekler hemen gösterir derler valla yalan.. haa bi de ye tatlıyı çıkar hakkıyı yalan.. ben sürekli ekşi yedim ilk zamanlar.. günde 3-4 limon yiyordum tuzlaya tuzlaya.. ooff bak gene ağzım sulandı.. ama içimde bir hakkı mevcut, koskoca pipisini defalarca kez gözümüze soktu
hosgeldin aramizaMerhabalarbende bu ay k.k üye oldum ateş ölçmeye başladım ve tutturdum gibi benide aranıza alırmısınız
sevgili göbüşler) 6+0 da karin ultrasonunda kalp atisini duyar miyim dersiniz?
tatlımmm beta degerın 6000 ve ustu olunda duyoluyorr kalp pıtpıtların ınslll cnm benımmmmmmmmmmmsevgili göbüşler) 6+0 da karin ultrasonunda kalp atisini duyar miyim dersiniz?
haydı hayırlı haberlle gell ınsl cnmmmdımtıs dımtıs dımtıs . . . doktor günü saatler kaldı bebeğimi görmeye Rabbimin izniyle bi duysam sağlıklı olduğunu bi görsem dünyalar benim olacak . . .
Biz geldik kizimla ense kalinliginin iyi oldugunu soledi doktorum burnu coknetdedi bi cikinti yokyani yuzde %70 kiz dedi doktorumuz ikili test istemedi bidahai ay uclu test yapariz istersen dedi hic kipirdamiyodu sordum onemli olan kalbinin atmasi dedi herzaman hareket etmezler dedi 65 mm ciktikesim sanirim bozuldu kiz olduuna bitek o uzuyo beni
Anam basima gelenlere bak hele daha dogmadan taliplerimi cikti benim kuzumun keske babasi da sevinseyditopicin ilk prensesi mi gelecek yoksa.Allah sağlık büyümeyi nasip etsin
çok talip var prensese haberin olsun
merhaba güzel annişler
ben eşime ve evime kavuştum
lillum ikili teste gidiyorsun sanırım çok heyecanlı
güzel haberlerle gel inşallah
every,suzan,keep, pervane, romaroma,cuteheart
sizler nasılsınız
meroo tebrik ederim sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum.
Anam basima gelenlere bak hele daha dogmadan taliplerimi cikti benim kuzumun keske babasi da sevinseydi
hos geldnız cnmmmmmmmmmm bende v temızlıyorum gorumcemler gıttı ler esımde araba ıle dısarda temıslık yapıyorrrrrrrrrrr ayyyy evımı cekırdek aıle ıle cok ozlemısım 10 gundur full dolu oluncaaaaaaaaamerhaba güzel annişler
sizler nasılsınız
liliiiiiiiiiiiii 6.hissim dogru cıktı sanırım esını kafana takma erkekler kıslara daha cok baglı bunu dogunca anlıcaksın bızımkı oglan dedı dr ama esım halen son dk kız da olsa far k etmez ıkısıde melek ve 4 sene bekledık saglılı olsun yeter dıyor cok sukurrrrrrrrrBiz geldik kizimla ense kalinliginin iyi oldugunu soledi doktorum burnu coknetdedi bi cikinti yokyani yuzde %70 kiz dedi doktorumuz ikili test istemedi bidahai ay uclu test yapariz istersen dedi hic kipirdamiyodu sordum onemli olan kalbinin atmasi dedi herzaman hareket etmezler dedi 65 mm ciktikesim sanirim bozuldu kiz olduuna bitek o uzuyo beni
eevt sbh gene tekmelediiii esımde hıssettı kerataa gunaydın dıyor dıyrr esım hehe cok sukur bıze bu anları yasatanaaaaaaaaaaaaaoyyy oyyyy prensesimiz gelecekkkkktebrik ederim lil ama canim daha erken ve yuzde 70 dedigine gore hala ihtimal var unutma, misal benim prenses prens oldu ya babasinin da kulaklarini cekmek lazim ne farkeder ki kiz ya da erkek sizin parcaniz o
suzancim ne guzel bir his o di miannecigim ben burdayim diycek sana oglun surekli ve bir tekmeyle dunyanin en mutlu insani olacaksin
iyidir canımm sen ve oglusun nasıl bakalımmmm pazar pazar takılıyoruz temıslıgımız bıttı oglumladaaaaaaaaa senle aramızda 3 hafta var cnmmmmmmmmmmmmmmmmslm kızlar. nasılsınız ne yapıorsunuz
merhaba güzel annişler
sizler nasılsınız
Biz geldik kizimla ense kalinliginin iyi oldugunu soledi doktorum burnu coknetdedi bi cikinti yokyani yuzde %70 kiz dedi doktorumuz ikili test istemedi bidahai ay uclu test yapariz istersen dedi hic kipirdamiyodu sordum onemli olan kalbinin atmasi dedi herzaman hareket etmezler dedi 65 mm ciktikesim sanirim bozuldu kiz olduuna bitek o uzuyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?