Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
aaaaa benim topikcanlarım buradaymış
kızlar bugün ben de ilk defa çift çizgiyi gördüm ve aranıza geldim
umarım erken davranmamışımdır, kanda da çıkar

hosgeldinnnn. ben de seni buraya bekliyordum

Şu an kaçıncı haftadasınız? Benim oğlumada 34.haftaya kadar kız demişti doktor,sonra erkek dedi. Kız rengi pembelerle çıkardı ilk üç ayını yavrucak,çünkü herşeyini almıştım
cok ilgincmis gercekten ya

hosgeldin aramiza
tebrik ederim canim
saglikli bir hamilelik dilerim

Şu an kaçıncı haftadasınız? Benim oğlumada 34.haftaya kadar kız demişti doktor,sonra erkek dedi. Kız rengi pembelerle çıkardı ilk üç ayını yavrucak,çünkü herşeyini almıştım

ayy kıyamam ya oğluşun pembiş pembiş gezdi desene 13 haftadayız tatlım doktor öle arasından bakmadı üstten baktı karnı iki bacağıu gözüküyodu bariz bi çıkıntı yok buda kız demektir ama çok erken dedi başta daha sonra da haftasına göre herşey çok net belirgin çenesi burnu hatta cinsiyeti bile dedi ve %70 kız dedi hayırlısı bakalım değişecekmiş gb gelmiyor ama değişirse de eşim uçar herhalde havalara ben kıza hazırlıyorum artık kendimi o benim bal kızım. . .

ekinci tatlım hoşgeldin bebişinle aramıza sağlıklı ve klay bir hamilelik olur inşallah ve sağlıkla kucaklarımızda görmek nasip olur bebişlerimizi (amin)

merhaba canim. idare ediyoruz. bu hafta cok kosturdum ben. baya canim sıkkındı. simdi toparlamaya basliyorum. bi de migde bulantilari basliyor ama cok komik aksama dogru bu saatlerde oluyor.

Yemek öncesi limon ye güzelim, azıcık olsun bulantını geçirir...

cok ilgincmis gercekten ya

hosgeldin aramiza
tebrik ederim canim
saglikli bir hamilelik dilerim

ekinci tatlım hoşgeldin bebişinle aramıza sağlıklı ve klay bir hamilelik olur inşallah ve sağlıkla kucaklarımızda görmek nasip olur bebişlerimizi (amin)

çok teşekkür ederim kızlar, inşallah hepimizin sağlıklı hamilelikleri olsun
doktor kontrolüm yarın, umarım kanda da çıkar
yalnız siz sormak istediğim, ultrasonda gözüküyor mu kızlar yani iç gebelik olduğu falan
adetimin 34. günü olacak yarın yani ff'de DPO 12 (doktora göre DPO 13-14'üm)

Son düzenleme:

tatlım 6.haftada kese gözüküyor ama sen bunlarla meşgul etme kafanı zaten 2 günde bir tekrarlarmanı isteyebilir doktorun değerin arttığı vakit derin bi nefes alabilrsin stres en büyük düşmanımız rahat ol ve çok dua et canım

hosss geldın cnmmm dıs yada ıc gebelık oldugu degerın ıkı gune bır kan degerın ıkıye katlarsaa normal ıc gebelık oluyor ama ck az yada aksı oluyorsa dr suphelenıyor cnmmmm ınsl gusel gusel artar vee doguma kadr hep berabe roluruz hos geldınıssssssssssss tekrardannnnnnnnnnnnnnnnnn

tamamdır canım
rahatlamaya çalışacağım, haklısın

çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için, inşallah dediğin gibi olur, bir aksilik çıkmaz
şimdiden heyecan yaptım Allahım mucizenden kimseyi mahrum bırakma

hapşırınca bile korkuyorum sanki bir şey olacak bebişe
Allahım sen büyüksün ya'rabbim
aklıma lillium geldi, sen de öyle demiştin canım yeni öğrendiğinde değil mi??
seni şimdi daha iyi anlıyorum

ben de oyleydim oksurmekten hapsirmaktan korkuyordum :) ama oyle seylerden birsey olmaz bebege oyle dusun

canımmm ben hamıslıgımı ogrenmeden onceee 3 ayrı sehırde 3 ayrı dugun geceırdım hepsıde tanıdıkdııı hopbala zıpppalba araba ıle seyahatt fılann fılannkoyde bayram temıslıgı fılann fılannn rabbımole bır koruma altına almıskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hıs bırsey olma z ınsllll

hakikaten buradan da anlayacağımız gibi, bebişler allah tarafından bir koruma altındalar

ben de oyleydim oksurmekten hapsirmaktan korkuyordum :) ama oyle seylerden birsey olmaz bebege oyle dusun

haklısın canım, nedense panik yapıyor insan yaaa, benim biraz rahatlamam lazım galibaaa

günaydınlar hanımlar nasılsınız every,lili,keep,gerii dönüşümm,rezene,ekinci,ve ismini hatırlayamadıgım dıger kızlar nasılsınızz bız ıyıyız cok sukurrrrrr koca göbişli olduk hehehe bebegım her gun bıraz daha buyuyorr ve bızı kendıne asık edıyorrrrrrrrrrrrrr cok sukuur rabbım herkeslere yasatsın ınslll

KIZLAR bu tekmeler oldukca bu sıpa dogmadan asık edıcek kendıne benıı yaaaaaaaaaaaaa

resmen oyun oynuyor benle tepkı verıyor acıkınca uyarıyor(bulantı verıyor)uyucamız zaman tekme ıle ı yı geceler dıyor sbh gozumu acıncaa oda uyanıyor hehehe cok sukur yaaaaaaaaaaaaa

KURBAN OLUURUM BEN ONU YARADANA ÇOK ŞÜKÜR İNŞL.KUCAGIMIZADA ALIRIZ SAGLIKLICA NORMAL DOGUMLA INSLLL BIR AVAZDA

eveyr kuyruk sokumunda agrılarım basladı yaa 2 gundur tam duz oturamıyorum ustune agrıyor ark.dedigine göre dogum ıcın hazırlanıyormus vucud genıslıyormus kalcaa hayırlısı bakalım yaaaaaaaaaaaaaa sende yasadınmı bunlarıııı

merhaba
bugün sağlık ocağına gittim kaydımı yaptım. tetanoz aşımı da oldum. tam zamanında gitmişim
ayrıca sürpriz bir durum oldu. benimle ilgilenen hemşire uzaktan akrabam çıktı. gurbette böyle bir rastlantı çok sevindim. daha önceden tanımıyordum ama tanıdığıma sevindim.
Dün oysaki bir başka sağlık ocağına kaydımı yaptırmak için göbeğimi çatlatırken boşuna uğraşmışım şimdi anlıyorum. kendimi çok güvende hissediyorum.
uzak ama olsun tanıdık birinin olması mükemmel oldu.
dün gece yatmadan önce kasığım top gibi taş gibi oldu. çok ağrıdı. yan döndüm sonra geçti sanırım.
hemşireye anlattım çok ayakta durmuşsun kasılma olmuştur dedi. çocuk aşağıda toplanmıştır. yorulunca çocuk sana yeter artık dinlen diyor dedi.
bebeğin kalbini dinledik, kilo tansiyon felan bakıldı.
benden bu kadar şimdi okula gideceğim
herkese iyi günler

asik ediyorlar daha karnimizdayken dunyaya gelince deli olucaz onlar icinnnnn

canim kuyruk sokumu agrisini duydum ama bende olmadi
bende sag kalca agrisi oldu cok ve ara ara oluyor, doguma hazirliyor dedigin gibi kemikler esniyor o tarz seyler normal
yalniz ilerleyen zamanda kalca agrisi baya zorluyor, sirt ustu yatmamaya calis hep yan yatip kivril ki kalca agrin cok olmasin

gecmis olsun rezenecim, kaydini yaptirmak iyi olmus. orasi da insana guven veriyor. tansiyon olcturmeye kalp atisi dinlemeye gitmek icin iyi oluyor. hem de doktorum benim erkek ve bir suru seyi konusamiyorum ama ebeyle doktorla ordaki rahatca konusuyorum. memleketlin olmasi seni mutlu etmistir iyi dersler

guzel anneler. birsey soracagim. acaba aranizda benim gibi " insani deli eden gece-gunduz surekli kulak cinlamasi" yasayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…