aaaaa benim topikcanlarım buradaymış
kızlar bugün ben de ilk defa çift çizgiyi gördüm ve aranıza geldim
umarım erken davranmamışımdır, kanda da çıkar
bensiz olur mu hiçhosgeldinnnn. ben de seni buraya bekliyordum
cok ilgincmis gercekten yaŞu an kaçıncı haftadasınız? Benim oğlumada 34.haftaya kadar kız demişti doktor,sonra erkek dedi. Kız rengi pembelerle çıkardı ilk üç ayını yavrucak,çünkü herşeyini almıştım
Şu an kaçıncı haftadasınız? Benim oğlumada 34.haftaya kadar kız demişti doktor,sonra erkek dedi. Kız rengi pembelerle çıkardı ilk üç ayını yavrucak,çünkü herşeyini almıştım
merhaba canim. idare ediyoruz. bu hafta cok kosturdum ben. baya canim sıkkındı. simdi toparlamaya basliyorum. bi de migde bulantilari basliyor ama cok komik aksama dogru bu saatlerde oluyor.
cok ilgincmis gercekten ya
hosgeldin aramiza
tebrik ederim canim
saglikli bir hamilelik dilerim
ekinci tatlım hoşgeldin bebişinle aramıza sağlıklı ve klay bir hamilelik olur inşallah ve sağlıkla kucaklarımızda görmek nasip olur bebişlerimizi (amin)
çok teşekkür ederim kızlar, inşallah hepimizin sağlıklı hamilelikleri olsun
doktor kontrolüm yarın, umarım kanda da çıkar
yalnız siz sormak istediğim, ultrasonda gözüküyor mu kızlar yani iç gebelik olduğu falan
adetimin 34. günü olacak yarın yani ff'de DPO 12 (doktora göre DPO 13-14'üm)
Yemek öncesi limon ye güzelim, azıcık olsun bulantını geçirir...
hosss geldın cnmmm dıs yada ıc gebelık oldugu degerın ıkı gune bır kan degerın ıkıye katlarsaa normal ıc gebelık oluyor ama ck az yada aksı oluyorsa dr suphelenıyor cnmmmm ınsl gusel gusel artar vee doguma kadr hep berabe roluruz hos geldınıssssssssssss tekrardannnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaa benim topikcanlarım buradaymış
tamamdır canımtatlım 6.haftada kese gözüküyor ama sen bunlarla meşgul etme kafanı zaten 2 günde bir tekrarlarmanı isteyebilir doktorun değerin arttığı vakit derin bi nefes alabilrsin stres en büyük düşmanımız rahat ol ve çok dua et canım
hosss geldın cnmmm dıs yada ıc gebelık oldugu degerın ıkı gune bır kan degerın ıkıye katlarsaa normal ıc gebelık oluyor ama ck az yada aksı oluyorsa dr suphelenıyor cnmmmm ınsl gusel gusel artar vee doguma kadr hep berabe roluruz hos geldınıssssssssssss tekrardannnnnnnnnnnnnnnnnn
hapşırınca bile korkuyorum sanki bir şey olacak bebişe
Allahım sen büyüksün ya'rabbim
aklıma lillium geldi, sen de öyle demiştin canım yeni öğrendiğinde değil mi??
seni şimdi daha iyi anlıyorum
tamamdır canım
rahatlamaya çalışacağım, haklısın
çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için, inşallah dediğin gibi olur, bir aksilik çıkmaz
şimdiden heyecan yaptım Allahım mucizenden kimseyi mahrum bırakma
canımmm ben hamıslıgımı ogrenmeden onceee 3 ayrı sehırde 3 ayrı dugun geceırdım hepsıde tanıdıkdııı hopbala zıpppalba araba ıle seyahatt fılann fılannkoyde bayram temıslıgı fılann fılannn rabbımole bır koruma altına almıskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hıs bırsey olma z ınsllllhapşırınca bile korkuyorum sanki bir şey olacak bebişe
Allahım sen büyüksün ya'rabbim
aklıma lillium geldi, sen de öyle demiştin canım yeni öğrendiğinde değil mi??
seni şimdi daha iyi anlıyorum
hakikaten buradan da anlayacağımız gibi, bebişler allah tarafından bir koruma altındalarcanımmm ben hamıslıgımı ogrenmeden onceee 3 ayrı sehırde 3 ayrı dugun geceırdım hepsıde tanıdıkdııı hopbala zıpppalba araba ıle seyahatt fılann fılannkoyde bayram temıslıgı fılann fılannn rabbımole bır koruma altına almıskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hıs bırsey olma z ınsllll
ben de oyleydim oksurmekten hapsirmaktan korkuyordum :) ama oyle seylerden birsey olmaz bebege oyle dusun
günaydınlar hanımlar nasılsınız every,lili,keep,gerii dönüşümm,rezene,ekinci,ve ismini hatırlayamadıgım dıger kızlar nasılsınızz bız ıyıyız cok sukurrrrrr koca göbişli olduk hehehe bebegım her gun bıraz daha buyuyorr ve bızı kendıne asık edıyorrrrrrrrrrrrrr cok sukuur rabbım herkeslere yasatsın ınslll
KIZLAR bu tekmeler oldukca bu sıpa dogmadan asık edıcek kendıne benıı yaaaaaaaaaaaaa
resmen oyun oynuyor benle tepkı verıyor acıkınca uyarıyor(bulantı verıyor)uyucamız zaman tekme ıle ı yı geceler dıyor sbh gozumu acıncaa oda uyanıyor hehehe cok sukur yaaaaaaaaaaaaa
KURBAN OLUURUM BEN ONU YARADANA ÇOK ŞÜKÜR İNŞL.KUCAGIMIZADA ALIRIZ SAGLIKLICA NORMAL DOGUMLA INSLLL BIR AVAZDA
eveyr kuyruk sokumunda agrılarım basladı yaa 2 gundur tam duz oturamıyorum ustune agrıyor ark.dedigine göre dogum ıcın hazırlanıyormus vucud genıslıyormus kalcaa hayırlısı bakalım yaaaaaaaaaaaaaa sende yasadınmı bunlarıııı
merhaba
bugün sağlık ocağına gittim kaydımı yaptım. tetanoz aşımı da oldum. tam zamanında gitmişim
ayrıca sürpriz bir durum oldu. benimle ilgilenen hemşire uzaktan akrabam çıktı. gurbette böyle bir rastlantı çok sevindim. daha önceden tanımıyordum ama tanıdığıma sevindim.
Dün oysaki bir başka sağlık ocağına kaydımı yaptırmak için göbeğimi çatlatırken boşuna uğraşmışım şimdi anlıyorum. kendimi çok güvende hissediyorum.
uzak ama olsun tanıdık birinin olması mükemmel oldu.
dün gece yatmadan önce kasığım top gibi taş gibi oldu. çok ağrıdı. yan döndüm sonra geçti sanırım.
hemşireye anlattım çok ayakta durmuşsun kasılma olmuştur dedi. çocuk aşağıda toplanmıştır. yorulunca çocuk sana yeter artık dinlen diyor dedi.
bebeğin kalbini dinledik, kilo tansiyon felan bakıldı.
benden bu kadar şimdi okula gideceğim
herkese iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?