Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
yok canim hamileyken kulak cinlamam olmadi.

usuttun mu acaba, iltihap olabilir mi kulaginda
ya da tansiyonuna baktirsan nasil acaba :44:

saol canim. doktora gittim. hamileyim diye muayene bile etmedi (kbb). yapcak birsey yok ilac kullanman lazim ama simdilik kullanamazsin. umursama dedi. ama ne mumkun. cildiracagim. 2 haftadir da bogazim agriyor sanirim o da kulagima vuruyor. okudugum bir iki yazida gebelikte kulak cinlar yaziyor. ben de o yuzden buradan sorayim dedim.

aynen aa kasık agrısıda tamm cnm sag tarafımaa esım ovuluyor da bırazda ols agecıyorr yaa yoksa helede aksmaları cekılmıyorrrrrrrrrrrr
guzel anneler. birsey soracagim. acaba aranizda benim gibi " insani deli eden gece-gunduz surekli kulak cinlamasi" yasayan oldu mu?
yok cnm yaa senn kulaklarla alakalıdırr gecmıs olsunn

rezene cımm ıı olmus akrabandan olmasındannn sevndırık oldumm bız asımızı olalı cokk olduu her gıtmem de kalp atısınıda duyuyoruz cok sukurrrrrrrrrrrrrrr

21. haftadan önce yapmıyorlarmış zaten
o yüzden tam zamanında gitmişiim demiştim

arkadaşlar merhaba,

bakıyorum herkez hamile kalmış maşallah sizlere.. şimdi tecrübelerinizle iligli yardım lazım :)

bugün 24. günüm iki gündür ateşim 36,9 çıkıyo ve üç gündür acayip belim ağrıyo, gece sağıma soluma dönerken sol kasığım ağrıyo böyle sanki damar atıyo gibi :S

kan vermek istemiyorum negatif le yıkılıyorum çünkü... sizce iyiye giden bi durum varmı :)) biraz umut istiyorum galiba :))

kızlar merhaba

neden sağa yatmamaya çalışıyorsunuz ? ben yatıyorum genelde ama

canim anlattiklarin olumlu gelismeler
unutma son gun bile cok onemli ve dileirm atesin hep boyle yuksek gider
4 gun sonra aramiza bekliyoruz seni

kızlar merhaba

neden sağa yatmamaya çalışıyorsunuz ? ben yatıyorum genelde ama

olabilir aslinda okudgum bir kitapta saga donup yatin diyor
ama sola yatinca bebege kan akisi iyi oluyor diye ogrendigimden beri sola yatmak icin ugrasiyorum canim
tabi gece cok degisiyor sag agirlikli uyuyorum ben de

canim anlattiklarin olumlu gelismeler
unutma son gun bile cok onemli ve dileirm atesin hep boyle yuksek gider
4 gun sonra aramiza bekliyoruz seni

ağzından bal damlıyo canım

aranızda olmak için 1,5 seneyi geçti mücadele ediyorum ama nerdeee :)) en son ameliyat oldum yılbaşında hastanedeydim :))
inşallah onun sayesinde olurda tez zamanda gelirim aranıza

yarın sabah bidaha idrar testi yapıyım belki sevgililer günü hediyesi gelir bize

olabilir aslinda okudgum bir kitapta saga donup yatin diyor
ama sola yatinca bebege kan akisi iyi oluyor diye ogrendigimden beri sola yatmak icin ugrasiyorum canim
tabi gece cok degisiyor sag agirlikli uyuyorum ben de

anladım canım..bende nerem denk gelirse öyle yatıyorum acaba yanlışmı yapıyorum diye size sormak istedim sağolasın

gonlune gore olsun canim

kızlaaaar, taze hamişler, tecrübeli hamişler, hamiş kalmak isteyeneleeer
hamişken nelere dikkat ediyorsunuz, herkes aklına ilk gelenleri yazarsa güzel bir bilgi toplamış olurum diye düşünüyorum
internette hep klasik şeyler yazıyor

cok zor oluyor her yeri tutuluyor insanin
omuzlari agriyor
ama alisiyor bir sure sonra
pes etme rezenecim alisirsin
ben gece kacamaklarla saga donuyorum rahatliyorum sonra yien sola donuyorum butun gece don dur oluyo :)

aşı sol koluma yapıldı ya gece o yana dönünce acısıyla uyandım. yoksa ben sol yanıma yatınca daha rahat ediyorum. ama işte aşı acısı beni zorladı.

*yukseklere uzanmiyorum.
*egilirken mutlaka bacaklarimi bukup oyle egiliyorum.
*ani hareketten kaciniyorum
*yataktan aniden kalkmiyorum.
*yataktan kalkarken once yana donup sonra kalkiyorum, duz bir sekilde kalkmiyorum.
*agir kaldirmiyorum.
*agir bir esyayi ittirmiyorum.
*demir kan hapimi icecegimden 2 saat oncesinde ve 2 saat sonrasinda kalsiyum iceren besinler tuketmiyorum.
*bol bol su iciyorum.
*banyo sonrasi vucudumu bebe yagiyla, bazen vazelinle bazen de zeytinyagiyla nemlendiriyorum.

aklima gelenler bunlar

merhaba kızlar, iş güç gelemedim kaç zamandır..bugün işe gidemedim midem felaket..geçmişe de pek bakamadım ne var ne yok
seni merak ettim canim iyi olmana sevindim. mide yine mi yokladi:44: bulanti mi yanma mi ?
aşı sol koluma yapıldı ya gece o yana dönünce acısıyla uyandım. yoksa ben sol yanıma yatınca daha rahat ediyorum. ama işte aşı acısı beni zorladı.

aaa o zaman sanslisin sen

kiz suzan kasik agrin icin kasiklarini mi ovduruyorsun?:44: rahatsiz etme bebisi oldugu yerde
yokkk tatlımmm yanlıs yasmısım heheh sag kalcammm yoksamm esım elımı karnıma bıle kydurmuyor oglanı rahatsız etme!!!!!!!!!! diyee abow bbamız pek hassasssssssss dogunca ne yapcaksakk aman aglatma aman ac bırakmaaaaaaaa

21. haftadan önce yapmıyorlarmış zaten
o yüzden tam zamanında gitmişiim demiştim
hmm tmm cnm
bugün sol tarafıma yatamayacağım onu anladım.
ya ben demıstımm ılk 3 gun cok fenaa ama haftası gelınce kalmıyor bırseyy hemsırede 1 hafta olur garı dmeıstı cnm

cok zor oluyor her yeri tutuluyor insanin
omuzlari agriyor
ama alisiyor bir sure sonra
pes etme rezenecim alisirsin
ben gece kacamaklarla saga donuyorum rahatliyorum sonra yien sola donuyorum butun gece don dur oluyo :)
ayyy bende kacamak yapıyorummmsagıma gece wc kalktıktan sonra everyy gece kac kez wc ye gıdıyonn senn ben 2.zor dayanıyorum sbh namazında kosturuyorummm en son 12 de gıttım haldeee gece 3 de bır 6 da bır kakıyorum yaniiiiiiii

**no stres
**every dedıkleriiiiiii
**bize ilişki ilk 3 ay yasakdı ne olur ne olmaz diyeeee
**acı-bahatratlı seyler
**ani harekettt
**agır işlerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…