guzel anneler. birsey soracagim. acaba aranizda benim gibi " insani deli eden gece-gunduz surekli kulak cinlamasi" yasayan oldu mu?
yok canim hamileyken kulak cinlamam olmadi.
usuttun mu acaba, iltihap olabilir mi kulaginda
ya da tansiyonuna baktirsan nasil acaba :44:
aynen aa kasık agrısıda tamm cnm sag tarafımaa esım ovuluyor da bırazda ols agecıyorr yaa yoksa helede aksmaları cekılmıyorrrrrrrrrrrrasik ediyorlar daha karnimizdayken dunyaya gelince deli olucaz onlar icinnnnn
canim kuyruk sokumu agrisini duydum ama bende olmadi
bende sag kalca agrisi oldu cok ve ara ara oluyor, doguma hazirliyor dedigin gibi kemikler esniyor o tarz seyler normal
yalniz ilerleyen zamanda kalca agrisi baya zorluyor, sirt ustu yatmamaya calis hep yan yatip kivril ki kalca agrin cok olmasin
yok cnm yaa senn kulaklarla alakalıdırr gecmıs olsunnguzel anneler. birsey soracagim. acaba aranizda benim gibi " insani deli eden gece-gunduz surekli kulak cinlamasi" yasayan oldu mu?
aynen aa kasık agrısıda tamm cnm sag tarafımaa esım ovuluyor da bırazda ols agecıyorr yaa yoksa helede aksmaları cekılmıyorrrrrrrrrrrr
yok cnm yaa senn kulaklarla alakalıdırr gecmıs olsunn
rezene cımm ıı olmus akrabandan olmasındannn sevndırık oldumm bız asımızı olalı cokk olduu her gıtmem de kalp atısınıda duyuyoruz cok sukurrrrrrrrrrrrrrr
bugün sol tarafıma yatamayacağım onu anladım.
arkadaşlar merhaba,
bakıyorum herkez hamile kalmış maşallah sizlere.. şimdi tecrübelerinizle iligli yardım lazım :)
bugün 24. günüm iki gündür ateşim 36,9 çıkıyo ve üç gündür acayip belim ağrıyo, gece sağıma soluma dönerken sol kasığım ağrıyo böyle sanki damar atıyo gibi :S
kan vermek istemiyorum negatif le yıkılıyorum çünkü... sizce iyiye giden bi durum varmı :)) biraz umut istiyorum galiba :))
kızlar merhaba
neden sağa yatmamaya çalışıyorsunuz ? ben yatıyorum genelde ama
canim anlattiklarin olumlu gelismeler
unutma son gun bile cok onemli ve dileirm atesin hep boyle yuksek gider
4 gun sonra aramiza bekliyoruz seni
olabilir aslinda okudgum bir kitapta saga donup yatin diyor
ama sola yatinca bebege kan akisi iyi oluyor diye ogrendigimden beri sola yatmak icin ugrasiyorum canim
tabi gece cok degisiyor sag agirlikli uyuyorum ben de
gonlune gore olsun canimağzından bal damlıyo canım
aranızda olmak için 1,5 seneyi geçti mücadele ediyorum ama nerdeee :)) en son ameliyat oldum yılbaşında hastanedeydim :))
inşallah onun sayesinde olurda tez zamanda gelirim aranıza
yarın sabah bidaha idrar testi yapıyım belki sevgililer günü hediyesi gelir bize
cok zor oluyor her yeri tutuluyor insanin
omuzlari agriyor
ama alisiyor bir sure sonra
pes etme rezenecim alisirsin
ben gece kacamaklarla saga donuyorum rahatliyorum sonra yien sola donuyorum butun gece don dur oluyo :)
*yukseklere uzanmiyorum.kızlaaaar, taze hamişler, tecrübeli hamişler, hamiş kalmak isteyeneleeer
hamişken nelere dikkat ediyorsunuz, herkes aklına ilk gelenleri yazarsa güzel bir bilgi toplamış olurum diye düşünüyorum
internette hep klasik şeyler yazıyor
seni merak ettim canimmerhaba kızlar, iş güç gelemedim kaç zamandır..bugün işe gidemedim midem felaket..geçmişe de pek bakamadım ne var ne yok
aşı sol koluma yapıldı ya gece o yana dönünce acısıyla uyandım. yoksa ben sol yanıma yatınca daha rahat ediyorum. ama işte aşı acısı beni zorladı.
yokkk tatlımmm yanlıs yasmısım heheh sag kalcammm yoksamm esım elımı karnıma bıle kydurmuyor oglanı rahatsız etme!!!!!!!!!! diyee abow bbamız pek hassasssssssss dogunca ne yapcaksakk aman aglatma aman ac bırakmaaaaaaaakiz suzan kasik agrin icin kasiklarini mi ovduruyorsun?:44: rahatsiz etme bebisi oldugu yerde
hmm tmm cnm21. haftadan önce yapmıyorlarmış zaten
o yüzden tam zamanında gitmişiim demiştim
ya ben demıstımm ılk 3 gun cok fenaa ama haftası gelınce kalmıyor bırseyy hemsırede 1 hafta olur garı dmeıstı cnmbugün sol tarafıma yatamayacağım onu anladım.
ayyy bende kacamak yapıyorummmcok zor oluyor her yeri tutuluyor insanin
omuzlari agriyor
ama alisiyor bir sure sonra
pes etme rezenecim alisirsin
ben gece kacamaklarla saga donuyorum rahatliyorum sonra yien sola donuyorum butun gece don dur oluyo :)
kızlaaaar, taze hamişler, tecrübeli hamişler, hamiş kalmak isteyeneleeer
hamişken nelere dikkat ediyorsunuz, herkes aklına ilk gelenleri yazarsa güzel bir bilgi toplamış olurum diye düşünüyorum
internette hep klasik şeyler yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?