Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
suzancim ben gece 3 kere kalkiyorum wcye hele su zamanlar cok zor acayip wc istegi oluyor. daha da artarsa yandim

aa iyi oyleyse kalca agrisi icin sirt ustu yatmamaya calis canim, saga yatsak da birsye olmaz herhalde bir kitapta oyle okudum saga donun yatin demek ki o da olabiliyor ama kan akisi icin sol daha iyiymis herhalde

ben bir aci bir baharatli yiyorum sorma canim surekli aci istiyorrrrrr

seni merak ettim canim iyi olmana sevindim. mide yine mi yokladi:44: bulanti mi yanma mi ?

aaa o zaman sanslisin sen
sağol canım, bulantı yine var bir kaç gündür berbat sanırım benim böyle 9 ayım geçecek, bir yerde okudum bazılarında doğumdan sonra bile devam ediyormuş..inşallah benim öyle olmaz

Sen nasılsın? herşey yolundadır umarım

gecen bir kiz gormustum acilmasi olmus dogum baslamis, kiz hala kusuyordu. doguma kusarak gidenler de varmis. dogumdan sonra tiksinmen biraz surebilir ama sonra gecer arkadasim tiksindigi seyleri dogumdan sonra da yiyemedi aradan 1 sene gecince yiyebilmisti.
ben iyiyim yarin doktor kontrolum var, isleri hallediyorum yavas yavas.bebisin kiyafetleri yikaniyor utuleniyor heyecanlaniyorum 2 ay 15 gun falan kaldi.

çok değişik bi ruh hali içindeyim anlatması da çok güç Rabbim hepimzin bebklerini sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar ama ne bileyim doktor %70 gb büyük bi oranla kız demesine rağmen hala erkek düşünüyorum erkek hissediyorum kızsa da o annesinin biricik minnoşu olucak ama ne bileyim sanırım ilk kız diye duyduğumuzda eşimin tepkisi beni çok etkilemiş olamlı bakalım hakkımızda hayırlısı 26 şubatta randevum var başka bir doktor deneyeceğim o zaman daha da netleşmiş olur diye düşünüyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah . . .

merhabalar guzeller. bugun sevgilimle tanistik. olusmus minicik yavrum. 2 hafta sonra gel kalp atisini dinleteyim dedi. buyuk ihtimal kiz olur dedi )

gozun aydin canim pitpitlari da duyarsin sevincten havalar ucarsin iki hafta sonra insallah

buyuk ihtimal kiz mu olur doktor mu dedi bunu

insallah duyarim canim. sata gore 6+1. ultrasonda 5+6 cikti. valla doktor direk kendi dedi buyuk ihtimal kiz olur dedi. sasirdim. neye gore dedi bilmiyorum.

insallah duyarim canim. sata gore 6+1. ultrasonda 5+6 cikti. valla doktor direk kendi dedi buyuk ihtimal kiz olur dedi. sasirdim. neye gore dedi bilmiyorum.

yok siz sartlamayin kendinizi kiz da olabilir erkek de ama belki karnindaki durusuna gore yorum yapmistir bazen yaniltmiyor erkek bebekler genelde sagda duruyorlar kizlar solda.

lilllllll yerim ben senin miniginiiiiiiiiiiiiiiiiiii oy masallahhhhh hareketli de bacaklar havada, saglikla buyusun annesi dur ben burdan yeni
den yukliyim sana istedigin fotoyu, benimki 4 boyutlu usgde 12. hafta ikili test sirasindaydi ama erkek oldugu tam anlasilmiyor

yok siz sartlamayin kendinizi kiz da olabilir erkek de ama belki karnindaki durusuna gore yorum yapmistir bazen yaniltmiyor erkek bebekler genelde sagda duruyorlar kizlar solda.

yok canim. daha sartlamak icin cookk erken zaten. ultrasona gore sol tarafimda. diger topiktede arkadaslar "nub" yontemi ile bilmistir demisler. kismet zaten canim. ikisi de olur bana farketmez. onemli olan eli ayagi duzgun akli fikri yerinde hayirli bir evlat olmasi :)

7. haftada eli ayağı bile belli değil ki nubu belli olsun
benim bi 7. hafta fotom var hiç bişey anlaşılmıyor
anca 10. haftada bebek bi insana benziyor. bence yerine göre yorum yapmıştır.

çok teşekkür ederim everycim ben mayıs annelerinin topiğinde görmüştüm dün evet hakikaten belli olmuyormuş o haftada tosuncuk ama benimki bariz kız dimi nasıl belli oluyor bide kızlar geç belli olurmuş öle derler ya. canım aslında hiç kımıldamadı biliyomusun geçen muayenede kıpır kıpırdı hatta korktum doktora dedim hiç kıpırdamıyo dedim herzaman hareket etmezler önemli olan kalbinin atması bak kalbi atıyor dedi gösterdi inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur yavrulamızı

ayy sormaa sölemesi ayıp canım çig köfte ıstıyorduuu ama yasak dıye esıme aldımıyordumm kıı kaynım ıs yerınde yapmıslar getırmıssyengem sever dıyee ayy kapıs kapıs kıtlıkdan cıkmıs gıbı bır yedım mıllet acııı cok dedı ama bana hafıf acılı geldiiiiiiiiiiiiisuandada olsa gene yerım heeeeeeeeeeeeeeeeeayy aklıma geldii bakkkkkkkkkkkkkkkkk ahanda yutkundummm heheheh:26:
merhabalar guzeller. bugun sevgilimle tanistik. olusmus minicik yavrum. 2 hafta sonra gel kalp atisini dinleteyim dedi. buyuk ihtimal kiz olur dedi )
gözün aydın cnammm hayılrı evlat olur ınsll every dedıgı gıbı durus yerıne gore demıtır dr bnde hep sag da hıssedıyordumm hemsıre ark..o zmn erkekdır demıstııı dun gctı ve dr da sagda dedı ve erkek dedıııheheh hayırlısı saglıklıca kucagımıza alalımdaaa hıcc fark etmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

lılıı süpersınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzcnmm rabbım bagıslasın ınsllll

kızlar bıs oglumla aksam yada yarın sbh memlekete annemlere gıdıyoruzz merak etmeyın olurmuuu inşl.hava degısınıden etkılenmeyızz gercı pazar aksam gerı donerız ama öpüldünüz cok YARADAN a emanetsınız ınsllll

canim iyi yolculuklar iyi eglenceler sana
annen de torununa bakacak ne guzel
saglikla gidin gelin birsey olmaz merak etme havalar iyi gidiyor bu sene
bu arada etsiz cig kofte yemenden birsey olmaz merak etme ben de cok aseriyorum evde yapiyoruz arada boool aciliiii :) cok severimm

canım hevesini kırmak istemem ama 5+6'da anca genetik inceleme ile anlaşılır cinsiyet, doktor sizinle azıcık şakalaşmış galiba..İnşallah gönlünüzdeki gibi olur, sağlıklı olur mutlu olur

maşallah canım, büyütmüşsün bebişi

aha işte sanırım ben de öyle olacağım. günde en az bi defa yokluyor ama buna da şükür..Hastane yok bişi yok, evimde tuveletimde kusuyorum misss Ayy canım başladınız mı o hazırlıklara siz, k.annem dedi biz de yapalım 7.ayda hazır olsun sonra bi daha yaparız diye ama bakalım yapacak mıyız. Everycim şöyle sorunsuz güzelce kavuşuruz umarım yavrularımıza...
Bu arada epeyce bakım, bebek vs. kitabı aldım ben onlara dalmış durumdayım. Bir kısmını da eşimle beraber okuyoruz. Geçen gün de heves ettik bebiş için bir kitap aldık böyle kumaştan..Evladımın kütüphanesi bile oluşuyor Sen neler okuyorsun, paylaşalım azıcık. Bugün bi arkadaş tavsiyesi ile "bilinçli bebek" kitabını almaya gitcez biz. Bakalım nasıl çıkacak. Bazı kitaplar beni çok hayal kırıklığına uğrattı bazısı çok iyi. Deneyip göreceğiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…