sağol canım, bulantı yine var bir kaç gündür berbatseni merak ettim canimiyi olmana sevindim. mide yine mi yokladi:44: bulanti mi yanma mi ?
aaa o zaman sanslisin sen
sağol canım, bulantı yine var bir kaç gündür berbatsanırım benim böyle 9 ayım geçecek, bir yerde okudum bazılarında doğumdan sonra bile devam ediyormuş..inşallah benim öyle olmaz
Sen nasılsın? herşey yolundadır umarım
merhabalar guzeller. bugun sevgilimle tanistik. olusmus minicik yavrum. 2 hafta sonra gel kalp atisini dinleteyim dedi. buyuk ihtimal kiz olur dedi)
gozun aydin canim pitpitlari da duyarsin sevincten havalar ucarsin iki hafta sonra insallah
buyuk ihtimal kiz mu olur doktor mu dedi bunu
canım sağolasın Allah razı olsun duan için yürekten amin diyorumoy yavrum maşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin şekerleri :)
insallah duyarim canim. sata gore 6+1. ultrasonda 5+6 cikti. valla doktor direk kendi dedi buyuk ihtimal kiz olur dedi. sasirdim. neye gore dedi bilmiyorum.
yok siz sartlamayin kendinizi kiz da olabilir erkek deama belki karnindaki durusuna gore yorum yapmistir bazen yaniltmiyor erkek bebekler genelde sagda duruyorlar kizlar solda.
lilllllll yerim ben senin miniginiiiiiiiiiiiiiiiiiiioy masallahhhhh hareketli de bacaklar havada, saglikla buyusun annesi dur ben burdan yeni
Eki Görüntüle 633318 den yukliyim sana istedigin fotoyu, benimki 4 boyutlu usgde 12. hafta ikili test sirasindaydi ama erkek oldugu tam anlasilmiyor
ayy sormaa sölemesi ayıp canım çig köfte ıstıyorduuu ama yasak dıye esıme aldımıyordumm kıı kaynım ıs yerınde yapmıslar getırmıssyengem sever dıyee ayy kapıs kapıs kıtlıkdan cıkmıs gıbı bır yedım mıllet acııı cok dedı ama bana hafıf acılı geldiiiiiiiiiiiiisuzancim ben gece 3 kere kalkiyorum wcyehele su zamanlar cok zor acayip wc istegi oluyor. daha da artarsa yandim
aa iyi oyleysekalca agrisi icin sirt ustu yatmamaya calis canim, saga yatsak da birsye olmaz herhalde bir kitapta oyle okudum saga donun yatin demek ki o da olabiliyor ama kan akisi icin sol daha iyiymis herhalde
ben bir aci bir baharatli yiyorum sormacanim surekli aci istiyorrrrrr
gözün aydın cnammm hayılrı evlat olur ınsll every dedıgı gıbı durus yerıne gore demıtır dr bnde hep sag da hıssedıyordumm hemsıre ark..o zmn erkekdır demıstııı dun gctı ve dr da sagda dedı ve erkek dedıııheheh hayırlısı saglıklıca kucagımıza alalımdaaa hıcc fark etmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzmerhabalar guzeller. bugun sevgilimle tanistik. olusmus minicik yavrum. 2 hafta sonra gel kalp atisini dinleteyim dedi. buyuk ihtimal kiz olur dedi)
kızlar bıs oglumla aksam yada yarın sbh memlekete annemlere gıdıyoruzz merak etmeyın olurmuuu inşl.hava degısınıden etkılenmeyızz gercı pazar aksam gerı donerız ama öpüldünüz cok YARADAN a emanetsınız ınsllll
canım hevesini kırmak istemem ama 5+6'da anca genetik inceleme ile anlaşılır cinsiyet, doktor sizinle azıcık şakalaşmış galiba..İnşallah gönlünüzdeki gibi olur, sağlıklı olur mutlu olurinsallah duyarim canim. sata gore 6+1. ultrasonda 5+6 cikti. valla doktor direk kendi dedi buyuk ihtimal kiz olur dedi. sasirdim. neye gore dedi bilmiyorum.
maşallah canım, büyütmüşsün bebişi
aha işte sanırım ben de öyle olacağım. günde en az bi defa yokluyor ama buna da şükür..Hastane yok bişi yok, evimde tuveletimde kusuyorum misssgecen bir kiz gormustum acilmasi olmus dogum baslamis, kiz hala kusuyordu. doguma kusarak gidenler de varmis. dogumdan sonra tiksinmen biraz surebilir ama sonra gecerarkadasim tiksindigi seyleri dogumdan sonra da yiyemedi aradan 1 sene gecince yiyebilmisti.
ben iyiyim yarin doktor kontrolum var, isleri hallediyorum yavas yavas.bebisin kiyafetleri yikaniyor utuleniyorheyecanlaniyorum 2 ay 15 gun falan kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?