aha işte sanırım ben de öyle olacağım. günde en az bi defa yokluyor ama buna da şükür..Hastane yok bişi yok, evimde tuveletimde kusuyorum misssAyy canım başladınız mı o hazırlıklara siz, k.annem dedi biz de yapalım 7.ayda hazır olsun sonra bi daha yaparız diye ama bakalım yapacak mıyız. Everycim şöyle sorunsuz güzelce kavuşuruz umarım yavrularımıza...
Bu arada epeyce bakım, bebek vs. kitabı aldım ben onlara dalmış durumdayım. Bir kısmını da eşimle beraber okuyoruz. Geçen gün de heves ettik bebiş için bir kitap aldık böyle kumaştan..Evladımın kütüphanesi bile oluşuyorSen neler okuyorsun, paylaşalım azıcık. Bugün bi arkadaş tavsiyesi ile "bilinçli bebek" kitabını almaya gitcez biz. Bakalım nasıl çıkacak. Bazı kitaplar beni çok hayal kırıklığına uğrattı bazısı çok iyi. Deneyip göreceğiz artık
rezenecim kocamannn bir masallah oglusunabuyumus annesi elleri de kafasinda ne guzel duruyor saglikla buyusun
**no stres
**every dedıkleriiiiiii
**bize ilişki ilk 3 ay yasakdı ne olur ne olmaz diyeeee
**acı-bahatratlı seyler
**ani harekettt
**agır işlerrrrrrr
*yukseklere uzanmiyorum.
*egilirken mutlaka bacaklarimi bukup oyle egiliyorum.
*ani hareketten kaciniyorum
*yataktan aniden kalkmiyorum.
*yataktan kalkarken once yana donup sonra kalkiyorum, duz bir sekilde kalkmiyorum.
*agir kaldirmiyorum.
*agir bir esyayi ittirmiyorum.
*demir kan hapimi icecegimden 2 saat oncesinde ve 2 saat sonrasinda kalsiyum iceren besinler tuketmiyorum.
*bol bol su iciyorum.
*banyo sonrasi vucudumu bebe yagiyla, bazen vazelinle bazen de zeytinyagiyla nemlendiriyorum.
aklima gelenler bunlar
selam kızlar
dün doktordaydım
keseyi gördük çok şükür5 hafta 4 günlükmüş bebişim
bebiş 1,04 cm olmuş ne ara olmuş böyle tosun gibi daha adetimden sonra 41. gündeyim biraz büyük gibi geldi bana
10 gün sonra kalp atışları için randevu verdi, onu da duymayı nasip eder Allahım inşallah
kesenin yanlarında kistler varmış
doktor kimisi gebeliği destekler kimisi düşüğe neden olabilir dedi bu nedenle progestana devam edeceksin dedi
biraz korktum ama güzel düşünüyorum
bu kistler zaten 3. aya kadar yok olur dedi doktor, sizde de böyle bir durum yaşayan var mı kızlar??
selam kızlar
dün doktordaydım
keseyi gördük çok şükür5 hafta 4 günlükmüş bebişim
bebiş 1,04 cm olmuş ne ara olmuş böyle tosun gibi daha adetimden sonra 41. gündeyim biraz büyük gibi geldi bana
10 gün sonra kalp atışları için randevu verdi, onu da duymayı nasip eder Allahım inşallah
kesenin yanlarında kistler varmış
doktor kimisi gebeliği destekler kimisi düşüğe neden olabilir dedi bu nedenle progestana devam edeceksin dedi
biraz korktum ama güzel düşünüyorum
bu kistler zaten 3. aya kadar yok olur dedi doktor, sizde de böyle bir durum yaşayan var mı kızlar??
inşallah canım, güzel dileklerin için çok teşekkürlercanım maşallah ne kadar da büyümüş.inşallah kistlerin 3.aya varmadan size bi zararı olmaan kaybolup gider
inşallah kaybolur canım, iyi düşünelim iyi olsuntebrık ederım canımmasallah mınıgıne bilmiyorum ama kistlerin eriyip yok olma ihtimali cok buyuk oyle olanlari duyuyordum insallah kaybolurlar ve guzel bir hamilelik gecirirsin canim. cok iyi yapiyorsun olumlu dusunmek cok cok onemli hamileyken ve hep oyle dusun
Eki Görüntüle 637134
kızlar 5 hafta 4 günlük miniğim bu
mercimeğim o benimmmm
ateş ölçme topiğinden ilknur diye bir arkadaşın kardeşi bakmış bu ultrason fotomuza
erkek bu bebiş demiş
acaba şeklinden mi yorum yapılıyor kızlar bir bilgisi olan var mı merak ettim de
önce sağlıklı olsun bebişim de bunlar elbette işin eğlenceli kısmı
Eki Görüntüle 637160
kizlar sata gore 6+1; doktora gore 5+6 gunluk ultrasonu ekledim ben de. hani doktor buyuk ihtimal kiz olur demisti ya every e baktim onun tam yuvarlak ve erkek. daha belli olmasa da ekincinin de yuvarlak. benim ki cok farkli onlardan. neden acaba? fikriniz var mi?
benimki vajinal ultrason canim o yuzden cok net goruntu, karindna alinca daha bulanik gorunuyor
bir de kesenin sekli onemli degil hic, o ultrasonun alis seklinde gore degisiyordur. ozellikle ileride bebek hareket ettikce kese sekilden sekle giriyor fotolarda oyle goruluyor o yuzden takilma
ama cinsiyet icin cok erken yorum yapmislar gercekten yaniltici olma ihtimalleri cok ki bana bakin 12. haftada kizken 18.haftada erkek denildi
o yuzden ogrenmek icin gec zamanlari beklemek daha garanti kizlarama heyecaninizi anliyorum insan cok merak ediyor hepinizin bebislerine kocaman diyorum
Eki Görüntüle 637160
kizlar sata gore 6+1; doktora gore 5+6 gunluk ultrasonu ekledim ben de. hani doktor buyuk ihtimal kiz olur demisti ya every e baktim onun tam yuvarlak ve erkek. daha belli olmasa da ekincinin de yuvarlak. benim ki cok farkli onlardan. neden acaba? fikriniz var mi?
ayyy yerim ben bu minişleriiiEki Görüntüle 637149
bak ekinci bu benim erkegimdurusuna bakabilirsin ama yorum yapilir mi bilmiyorum cunku yaniltici olabilir.
yerim o bebişi bakEki Görüntüle 637160
benim ultrason ğörüntümde seninkini benziyr azcık gine sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?