Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

canim ya yine eski gunleri hatirladikca rahatlamissin simdi, ben de 20.haftaya kadar felakettim hatta kapanisi oyle feci yaptim hic unutamamama sonrasi iyi gidiyor hatta seker yukleme gunlerimde saatlerce ac kaldigim halde etkilemedi canim ya ben sadece bir kitap okudum simdiye kadar o da 'bebeginizi beklerken sizi neler bekler'kitabi. hosuma gitti bircok sorunun cevabi var akici kitap. onun haricinde annem surkeli brosur getiriyor bana hamilelik uzerine emzirme donemi beslenme falan, annem ebe benim o yuzden bilgileri bu yolla aliyorum ama sana bravo canim ne guzel arastiriyorsun ben arastirma donemiminin en yogun oldugu zamanlar hamile kalmadan onceki donemdi, okumadigim site yoktu simdi daha bir durgunum

sabah 9 da ayrıntılı ultrasona girdim. bütün ölçümleri yapıldı. 10 dakikadan fazla kalbi inceledi doktor. 10 dakikaya yakın da beyine baktı. damarlar, kan akışı, ciğerler bütün iç organlara baktı. 500 gr olmuş yüzü, gözü, burnu inceledi. parmakları saydı, kemik uzunluklarını ölçtü. 3 tane miyom vardı. en büyüğü 3 cm olmuş. İnşallah artık küçülür.

çok net bir fotoğraf vermedi doktor. aslında video da daha güzelleri var.

rezenecim kocamannn bir masallah oglusuna buyumus annesi elleri de kafasinda ne guzel duruyor saglikla buyusun

çok sağol canım
ya görsen elleri bırak bacak ayak kol bacak hepsi bir arada
kaldırmış bacakları yüzüne kadar. doktor karının sağından bastırıp bakarken ortadan bir tekme attı. baya zıplattı yani

**no stres
**every dedıkleriiiiiii
**bize ilişki ilk 3 ay yasakdı ne olur ne olmaz diyeeee
**acı-bahatratlı seyler
**ani harekettt
**agır işlerrrrrrr

hepsine dikkat edeceğim kızlar, bilgiler için çok teşekkür ederimm

selam kızlar
dün doktordaydım
keseyi gördük çok şükür 5 hafta 4 günlükmüş bebişim
bebiş 1,04 cm olmuş ne ara olmuş böyle tosun gibi daha adetimden sonra 41. gündeyim biraz büyük gibi geldi bana
10 gün sonra kalp atışları için randevu verdi, onu da duymayı nasip eder Allahım inşallah
kesenin yanlarında kistler varmış
doktor kimisi gebeliği destekler kimisi düşüğe neden olabilir dedi bu nedenle progestana devam edeceksin dedi
biraz korktum ama güzel düşünüyorum
bu kistler zaten 3. aya kadar yok olur dedi doktor, sizde de böyle bir durum yaşayan var mı kızlar??

canım maşallah ne kadar da büyümüş.inşallah kistlerin 3.aya varmadan size bi zararı olmaan kaybolup gider

tebrık ederım canım masallah mınıgıne bilmiyorum ama kistlerin eriyip yok olma ihtimali cok buyuk oyle olanlari duyuyordum insallah kaybolurlar ve guzel bir hamilelik gecirirsin canim. cok iyi yapiyorsun olumlu dusunmek cok cok onemli hamileyken ve hep oyle dusun

canım maşallah ne kadar da büyümüş.inşallah kistlerin 3.aya varmadan size bi zararı olmaan kaybolup gider
inşallah canım, güzel dileklerin için çok teşekkürler

inşallah kaybolur canım, iyi düşünelim iyi olsun

Eki Görüntüle 637134

kızlar 5 hafta 4 günlük miniğim bu
mercimeğim o benimmmm
ateş ölçme topiğinden ilknur diye bir arkadaşın kardeşi bakmış bu ultrason fotomuza
erkek bu bebiş demiş
acaba şeklinden mi yorum yapılıyor kızlar bir bilgisi olan var mı merak ettim de
önce sağlıklı olsun bebişim de bunlar elbette işin eğlenceli kısmı

ya benim ultrason görüntülerim hic kimseninkine benzemiyr ya bebeğin oldugğu yere göre söyleniyr galia cinsiyeti bu topikte okumuştum

kizlar sata gore 6+1; doktora gore 5+6 gunluk ultrasonu ekledim ben de. hani doktor buyuk ihtimal kiz olur demisti ya every e baktim onun tam yuvarlak ve erkek. daha belli olmasa da ekincinin de yuvarlak. benim ki cok farkli onlardan. neden acaba? fikriniz var mi?

benimki vajinal ultrason canim o yuzden cok net goruntu, karindna alinca daha bulanik gorunuyor
bir de kesenin sekli onemli degil hic, o ultrasonun alis seklinde gore degisiyordur. ozellikle ileride bebek hareket ettikce kese sekilden sekle giriyor fotolarda oyle goruluyor o yuzden takilma
ama cinsiyet icin cok erken yorum yapmislar gercekten yaniltici olma ihtimalleri cok ki bana bakin 12. haftada kizken 18.haftada erkek denildi
o yuzden ogrenmek icin gec zamanlari beklemek daha garanti kizlar ama heyecaninizi anliyorum insan cok merak ediyor hepinizin bebislerine kocaman diyorum

saol canim. icim ferahladi. benik de vajinal ultrason. kese sekli farkli olunca kotu birsey mi var diye korkmustum aslinda ) normal oldugunu duymak icimi rahatlatti.

benim ultrason ğörüntümde seninkini benziyr azcık gine sevindim

Eki Görüntüle 637149
bak ekinci bu benim erkegim durusuna bakabilirsin ama yorum yapilir mi bilmiyorum cunku yaniltici olabilir.
ayyy yerim ben bu minişleriii
seninki gerçekten çok net canım zaten 4 haftalıkken anca vajinal gözükür
benimki de karından, bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak bebişim, rabbim sağlık versin yavruma bir tek onu istiyorummm

yerim o bebişi bak
every haklı canım karından olan ultrasonla vajinla farkediyor baya
takma kafana kuzumm her şey güzel olacak inşşşahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…