canim. parelel gidiyoruz seninle zaten
canim ya yine eski gunleri hatirladikca rahatlamissin simdi, ben de 20.haftaya kadar felakettim hatta kapanisi oyle feci yaptim hic unutamamama sonrasi iyi gidiyor hatta seker yukleme gunlerimde saatlerce ac kaldigim halde etkilemedi canim ya ben sadece bir kitap okudum simdiye kadar o da 'bebeginizi beklerken sizi neler bekler'kitabi. hosuma gitti bircok sorunun cevabi var akici kitap. onun haricinde annem surkeli brosur getiriyor bana hamilelik uzerine emzirme donemi beslenme falan, annem ebe benim o yuzden bilgileri bu yolla aliyorum ama sana bravo canim ne guzel arastiriyorsun ben arastirma donemiminin en yogun oldugu zamanlar hamile kalmadan onceki donemdi, okumadigim site yoktu simdi daha bir durgunum
merhaba kızlar
şimdi önümde şeker yüklemesi var ama doktor beni arar mı ki gel yapalım diye
acaba ben mi ne zaman geleceğim diye sorsam. iki gün önce ayrıntılı ultrasona gittiğim doktor. herşey normal, doktorunuza göstermeye gerek yok, rutin kontrole gidince gösterirsiniz dedi ama ben ne zaman gitsem ki. 27. haftada mı? olmadı 26 da giderim5 martta da tetanozun ikinci dozu var.
bi de resim ekleyip gideyim ben22+1 de
Eki Görüntüle 637632
Kızlar geçen gün sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim. Doktorlar demediklerini bırakmadılarÖnce yanlış sağlık ocağına gitmişim (meğer bizim evin etrafında tam 4 tane varmış) doktor kaç hafta diye sordu, 25 deyince "inşallah bizde değilsindir" dedi. Şanslıymış, onlarda çıkmadım. Sonra telimi aldı, bir telaş eski oturduğumuz semtteki sağlık ocağını aradı. Oradaki hemşire de beni bi azarladı, bi de bilgilerimi aldı. Gidip erkenden kayıt yaptırmak gerekiyormuş, üşengeçliğimden taa bu zamana kaldı. Yaptırmadıysanız yaptırın siz de
merhaba kızlar
acaba ben mi ne zaman geleceğim diye sorsam. iki gün önce ayrıntılı ultrasona gittiğim doktor. herşey normal, doktorunuza göstermeye gerek yok, rutin kontrole gidince gösterirsiniz dedi ama ben ne zaman gitsem ki. 27. haftada mı? olmadı 26 da giderim5 martta da tetanozun ikinci dozu var.
Eki Görüntüle 637632
kızlaar
canim ne tatlisiniz siz oyle ana ogul
26. hafta da 27. hafta da olur seker yukleme icin sen ne zaman istersen randevu al bence, ama doktoruna sorman iyi unutur falan sen ne zaman geliyorum diye sor bence
ayrintilinin temiz cikmasina cok sevindim canimgozunuz aydin simid seker yukleme de temiz cikar umarim
kızlaar
maaşallah sizlereee nazar değmesin
çok tatlısınızz
merhaba kızlar
Eki Görüntüle 637632
abov superr göbşlerrrrrrrrrrrrrrrrrrmerhaba kızlar
Eki Görüntüle 637632
gzünüz aydinn cnmmmmmmmmmmmmmm darisii cinsiyeteeeeeeeeeeeebugun doktora gıttık.kalpı atıyor dedı yolk kesesı de varmış.canlanmış dedı(canlanma ne anlama gelıyor bılen varsa soyleyebılırmı) 3 hafta sonra ınşallah tekrar gıdıcez.rahım kabul ettiği sürece ıyı gıdıyoruz dedı dınlenmeye ve progestana devam ediyoruz
bugun doktora gıttık.kalpı atıyor dedı yolk kesesı de varmış.canlanmış dedı(canlanma ne anlama gelıyor bılen varsa soyleyebılırmı) 3 hafta sonra ınşallah tekrar gıdıcez.rahım kabul ettiği sürece ıyı gıdıyoruz dedı dınlenmeye ve progestana devam ediyoruz
gozun aydin canim. neden progestan kullaniyorsun canim kanamami var?
evet gecen perşembe biraz lekelenmemiz olmuştu.ama şükürler olsun iyyiz şimdi biraz yaramazlık ypmak istedi sanırsam bebişimiz.dinlenmeye devam senin gebeliğin nasıl gidiyor iyimisin
tütütü maşallah allahım nazarlardan saklasn sizleri20+4 günlügüz ve yarın dr randevumuz varrrrrrr dua ıle ıyı gecelerrrrrrrrrrrEki Görüntüle 639145
anladim canim. saglikla buyut bebisini insallah. hicc de korkma birseycik olmaz afacana.
biz iyiyiz cok sukur. hersey yolunda. bakalim haftaya benim de kalp atislari. ara ara bulantilar var ama olsun. en kotusu yerime yapisip kaliyorum cok yorgunum)
ALLAH RAZI OLSUNNN canımmmtütütü maşallah allahım nazarlardan saklasn sizleri
doktorum halen dinletmedi nezman hangi hafta dinletcek cok merak ediyorum.bıraksalar 24 saat uyuyacak gibi oluyn dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?