- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
tecrübeli hamile arkdaşlara bişey sormak istiyrum ben şimdik 6 haftalık hamileyim doktorum 3 hafta sonra tekrar cağırdı ozaman ayrıntılı konuşuruz dedi.ne demek istedi kötü bişey mi bu neyi ayrıntılı konuşucaz hic bilgisi olan var mı
canim gecen de yazmistin ya dr canlanmis dedi diye. o zaman sunu dusundum: bu kiz baska doktora mi gitse. bu doktor gereksiz yere canini sıkacak diye.
son randevumuzda daha ılımlıydı rahim kabul ettiği sürece iyi gidiyoruz demişti ama gel de bana anlat ayrıntılı konuşucaz dediği şey ne onu düşünüp duruyorum.evimize ve eşimin dükkanına yakın tek özel hastahane orası diğer doktoruna gitsem ailem ayaklanır çünkü diğer doktor çok vukuatlı..oyy bilmiyorum ya kendi kendime stres yapıp duruyor muyum acaba.senin doktorun nasıl neler söylüyor sana yaklaşıma nasıl
kızlar bız geldık gec geldık kusura bakmayınızz oglumla amcasına gıttık de
veeeeeeeee dr dan cok mutlu cıktık cok sukur hersey normall 362 gr 24 cm olmusuzz ve ben 76 kg cıktım dr tartısında ve tansıyonum 10 /8 cıktı dr artık ara ara olcturr tansıyonunu dediii:18::18::18:
bebegımm kıpır kıpırdıı dr ablamız bu cokk hareketlı ya dedıı dr muayene ederken bıle tekme atıyordu cok sukurr ve dudaklarını ellerını ayaklarını herseyını gordukk ayrıntılıya gelınce dr gerek yok ben zaten her zaman ıncelıyorum doguncada ıncelenecek zatenn ve allah korusun bırsey olursa suanda bır sey yapılamaz ama ıstersen prof a yonlendırırım dedıı bısde gerek yok hersey ALLAH dan dedık hayırlısı profılden cekılmıs fotomuzu gorunn bu arada burnu bana benzeze dıyordumm ama aynı babası kılıklı olucak koca burunluu oglusumm benımm kurban olurumm ona can verene bıze bu mutlulugu yasatana ınsallahhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 639879 işte fotomuzzzzzzzzzzzzz hehehe
hayırlısı ben bu stres yapan huyumdan kurtulmam lazımanladim canim. sen de haklisin tabi.
benim doktor iyi hatta baya iyi. stresimi azaltiyir benim. mesela: simdi sana guzel seyler soyleyecegim. bebegin olusmus yolk kesesi var. hersey yolunda. iki hafta sonra gel kalp atisini dinleteyim dedi son gorusmede.
kızlar bız geldık gec geldık kusura bakmayınızz oglumla amcasına gıttık de
veeeeeeeee dr dan cok mutlu cıktık cok sukur hersey normall 362 gr 24 cm olmusuzz ve ben 76 kg cıktım dr tartısında ve tansıyonum 10 /8 cıktı dr artık ara ara olcturr tansıyonunu dediii:18::18::18:
bebegımm kıpır kıpırdıı dr ablamız bu cokk hareketlı ya dedıı dr muayene ederken bıle tekme atıyordu cok sukurr ve dudaklarını ellerını ayaklarını herseyını gordukk ayrıntılıya gelınce dr gerek yok ben zaten her zaman ıncelıyorum doguncada ıncelenecek zatenn ve allah korusun bırsey olursa suanda bır sey yapılamaz ama ıstersen prof a yonlendırırım dedıı bısde gerek yok hersey ALLAH dan dedık hayırlısı profılden cekılmıs fotomuzu gorunn bu arada burnu bana benzeze dıyordumm ama aynı babası kılıklı olucak koca burunluu oglusumm benımm kurban olurumm ona can verene bıze bu mutlulugu yasatana ınsallahhhhhhhhhh
sagol cnm darısı sıze ınslllgozun aydin canim.
aboww yok yaff oglum terbıyelı adablı olsunnnyakmasın canları yaaaahayırlısı ben bu stres yapan huyumdan kurtulmam lazımmümkünse tabi
cok yakışıklı olcak annesi bu büyüyünce cok canlar yakar
bır sorun yoktur cnmmm gaz sancısı fılan olabılıyorrr salıyada ne kalmışş cnımmmmmmmmmmkızlar nasılsınız rezene every göbüşler harika maşallah diyelim tabi asıl harika olan içindeki minik tosuncuklar dimi :)
dün gece yataktan kalkarken bebeğimin olduğu yere sancı saplandı çok fena kızlar acısını sızını geçtim de bebeğe bi zararı varmıdır bunların biraz tedirgin oldum bebeğimi görmeye aaz kaldı salı günü randevum var inşallah herşey yolundadır ve iyidir
kızlar nasılsınız rezene every göbüşler harika maşallah diyelim tabi asıl harika olan içindeki minik tosuncuklar dimi :)
dün gece yataktan kalkarken bebeğimin olduğu yere sancı saplandı çok fena kızlar acısını sızını geçtim de bebeğe bi zararı varmıdır bunların biraz tedirgin oldum bebeğimi görmeye aaz kaldı salı günü randevum var inşallah herşey yolundadır ve iyidir
sagol cnm darısı sıze ınslll
aboww yok yaff oglum terbıyelı adablı olsunnnyakmasın canları yaaaababası gıbı olsun benım gıbı bırının canını yaksın alsın ebedıyee yanınaa sagoll cnmm darısı sızee ınsll
bır sorun yoktur cnmmm gaz sancısı fılan olabılıyorrr salıyada ne kalmışş cnımmmmmmmmmm
dün evi su basacaktı sayemde. :18:kombinin suyu bitmiş neredeyse. su bastım ama elimden kaçtı (küçük bir aletle açılıyor vana) bir borudan tahliye etmeye başladı. ortalık su olmaya başladı. ayaklarım üstüm başım su oldu. yerde de göl oluşmaya başladı. vanaları kapattım ama içeri baya doldu. o sırada sandalyede otururarak yapmaya çalışıyorum bunları. sandalyenin uç kısmına oturmuşum. sandalye popomun altından bir kaydı. en iki büklüm yerde. o anda karnımın üst tarafına bir acı girdi. bildiğiniz kesik acısı gibi. koşa koşa koltuğa gidip yattım. dinlendim ama o acı az da olsa uzun süre devam etti.Allah korudu yine de çok kötü düşebilirdim.
yok şu an ağrımcokk gecmişler olsunnnnnnnnn var mı şu anda ağrın falan.
sağol canım
yorulunca ve eğilip kalkarken acılar sızılar oluyor. takma söylersin doktoruna
doktor günü gelmek üzereymiş ne mutlu sana
ne güzel sağlıkla büyüsün oğlun
dün evi su basacaktı sayemde. :18:kombinin suyu bitmiş neredeyse. su bastım ama elimden kaçtı (küçük bir aletle açılıyor vana) bir borudan tahliye etmeye başladı. ortalık su olmaya başladı. ayaklarım üstüm başım su oldu. yerde de göl oluşmaya başladı. vanaları kapattım ama içeri baya doldu. o sırada sandalyede otururarak yapmaya çalışıyorum bunları. sandalyenin uç kısmına oturmuşum. sandalye popomun altından bir kaydı. en iki büklüm yerde. o anda karnımın üst tarafına bir acı girdi. bildiğiniz kesik acısı gibi. koşa koşa koltuğa gidip yattım. dinlendim ama o acı az da olsa uzun süre devam etti.Allah korudu yine de çok kötü düşebilirdim.
lili allah kolaylık versınn esın cok sınırlimiki sen hamısken bıle senı uzuyor yaaRabbim bebeklerimizikorusun inşallah dün eşimle tartıştık ve ben hiç uyuyamadım balon gözlerle işteyim ve dün gerçekten çok üzüldüm
canlanmış ne demek acaba? Kalbi atmaya başlamış demek istemiştir büyük ihtimalle canımbugun doktora gıttık.kalpı atıyor dedı yolk kesesı de varmış.canlanmış dedı(canlanma ne anlama gelıyor bılen varsa soyleyebılırmı) 3 hafta sonra ınşallah tekrar gıdıcez.rahım kabul ettiği sürece ıyı gıdıyoruz dedı dınlenmeye ve progestana devam ediyoruz
maşallah canımm 5. ayda 5 kilo gayet normal bildiğim kadarıylaabov superr göbşlerrrrrrrrrrrrrrrrrrbenimkide az kucugüüüüüüüüü hehe
gelsin ğbişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok şükürrrr
gzünüz aydinn cnmmmmmmmmmmmmmm darisii cinsiyeteeeeeeeeeeee
kizlar bizim p c tamirdeeeeee haberiniz olsunn yarinn alperen imi grmee günümüzzzzzzzzzzz çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artik cok çabuk acikiyorumm sofradan malkmadann midemm gurulduyoooooooooo 74,5 kg olmusummmmmmmm 5 kg aldimm 5,ayimiz bitti cok ptum hepinizi
canımm ne güzelll.. ne mutluuuu... gözün aydınkızlar bız geldık gec geldık kusura bakmayınızz oglumla amcasına gıttık de
canım bana da oluyor kramp tarzında, doktora sormuştum, kanama eşlik etmezsse normal karşılıyoruz dedi ve tabii ki çok çok şiddetli değilse bu kramp ve sancılar dedi, korkma Allahın izniyle turp gibidir yaramazınkızlar nasılsınız rezene every göbüşler harika maşallah diyelim tabi asıl harika olan içindeki minik tosuncuklar dimi :)
canım çok geçmiş olsun kendine iyi bak dikkatli ol, Rabbim tüm bebişleri korusundün evi su basacaktı sayemde. :18:kombinin suyu bitmiş neredeyse. su bastım ama elimden kaçtı (küçük bir aletle açılıyor vana) bir borudan tahliye etmeye başladı. ortalık su olmaya başladı. ayaklarım üstüm başım su oldu. yerde de göl oluşmaya başladı. vanaları kapattım ama içeri baya doldu. o sırada sandalyede otururarak yapmaya çalışıyorum bunları. sandalyenin uç kısmına oturmuşum. sandalye popomun altından bir kaydı. en iki büklüm yerde. o anda karnımın üst tarafına bir acı girdi. bildiğiniz kesik acısı gibi. koşa koşa koltuğa gidip yattım. dinlendim ama o acı az da olsa uzun süre devam etti.Allah korudu yine de çok kötü düşebilirdim.
canım şimdi bir de iyice duyguasalız değil mi, biraz da ondan oluyorRabbim bebeklerimizikorusun inşallah dün eşimle tartıştık ve ben hiç uyuyamadım balon gözlerle işteyim ve dün gerçekten çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?