sagoll cnmmm suan kı kg alışım gayet ıı dr da ole dıyorrrrrrrr bu arada yıyebılıyorsan yee zorlama cunku ılk 3 ay beegın kandan beslenıyorrr 3.aydan sonraa asıl yıyecegı n ve alacagın kgcanlanmış ne demek acaba? Kalbi atmaya başlamış demek istemiştir büyük ihtimalle canım
bizim de 28 şubat yani bu perşembe kalp atışı randevumuz var, Allahım inşallah bir aksilik çıkmazz
darısı benim de isgteyen herkesin de başına olsun inşallahhh
maşallah canımm 5. ayda 5 kilo gayet normal bildiğim kadarıyla
bende de hiç kilo artışı yok 1 kilo biletabii daha 6. haftam yeni bitti de, kızıyorlar bana da daha çok yemek yiyeyim diye
canımm ne güzelll.. ne mutluuuu... gözün aydın
canım bana da oluyor kramp tarzında, doktora sormuştum, kanama eşlik etmezsse normal karşılıyoruz dedi ve tabii ki çok çok şiddetli değilse bu kramp ve sancılar dedi, korkma Allahın izniyle turp gibidir yaramazın
canım çok geçmiş olsun kendine iyi bak dikkatli ol, Rabbim tüm bebişleri korusun
canım şimdi bir de iyice duyguasalız değil mi, biraz da ondan oluyor
ama niye ağladın, bebişin düşün hemen öyle bir durumda, hiç bir şeyin seni üzmesine izin verme
hic mi canı yanmıyor acaba seni üzerken ne olur yani az alttan alsa,Rabbim bebeklerimizikorusun inşallah dün eşimle tartıştık ve ben hiç uyuyamadım balon gözlerle işteyim ve dün gerçekten çok üzüldüm
canlanmış ne demek acaba? Kalbi atmaya başlamış demek istemiştir büyük ihtimalle canım
bizim de 28 şubat yani bu perşembe kalp atışı randevumuz var, Allahım inşallah bir aksilik çıkmazz
darısı benim de isgteyen herkesin de başına olsun inşallahhh
maşallah canımm 5. ayda 5 kilo gayet normal bildiğim kadarıyla
bende de hiç kilo artışı yok 1 kilo biletabii daha 6. haftam yeni bitti de, kızıyorlar bana da daha çok yemek yiyeyim diye
canımm ne güzelll.. ne mutluuuu... gözün aydın
canım bana da oluyor kramp tarzında, doktora sormuştum, kanama eşlik etmezsse normal karşılıyoruz dedi ve tabii ki çok çok şiddetli değilse bu kramp ve sancılar dedi, korkma Allahın izniyle turp gibidir yaramazın
canım çok geçmiş olsun kendine iyi bak dikkatli ol, Rabbim tüm bebişleri korusun
canım şimdi bir de iyice duyguasalız değil mi, biraz da ondan oluyor
ama niye ağladın, bebişin düşün hemen öyle bir durumda, hiç bir şeyin seni üzmesine izin verme
Rabbim bebeklerimizikorusun inşallah dün eşimle tartıştık ve ben hiç uyuyamadım balon gözlerle işteyim ve dün gerçekten çok üzüldüm
haklısın canım zaten hafif bulantılarım oldu bu akşam, kendimi çok zorlamadım pek yemedim ne olur ne olmaz şimdisagoll cnmmm suan kı kg alışım gayet ıı dr da ole dıyorrrrrrrr bu arada yıyebılıyorsan yee zorlama cunku ılk 3 ay beegın kandan beslenıyorrr 3.aydan sonraa asıl yıyecegı n ve alacagın kg
bakalım canım.. perşembe doktordan gelince size de yazarım her ayrıntıyı, inş. sorunsuz geçer canımhic mi canı yanmıyor acaba seni üzerken ne olur yani az alttan alsa,
bizim doktorumuz erkenden dinletme taraftarı değildi acaba seninki dinletcek mi ..bebek 3 ay akadar kandan beslenirmiş bunu duydguma sevindim iyi beslenemiyorum diye üzülüyrdum,canm inşallah sorun cıkmaz kalbi pıtpıt diye atıyordur
sulugözlüyüm bende iyice beter oldum yaa, turkcell reklamlarına bile ağlar oldumAh bu erkekler,biz bu durumdayken biraz anlayışlı oluverseler ama nerdee.geçen benimkide üzdü dün gönlümü almak için kahvaltıya götürdü.ama hormonlardanmıdir neden olur olmaz herşeye sulugöz oldum ben yaa
ay tam aklımdan gecıyordu nasıl olucak dıyee pekii ılkk kann sonra seker sonra bır daha kann tabı 1 st sonraa ve yıyebılıyorsun dımıı anlamısmıyımmkızlar günaydın, geçmişi şöyle bi okudum gözümden kaçan varsa affola
rezenecim geçmiş olsun, sana mı kaldı yahu vanayla fln uğraşmak çağırsaydın ya birini yardıma
suzancım iyi haberlerle gelmişsin maşallah
kızlar şu an şeker yüklemesi beklemesindeyim size de bilgi vereyim dedim;
sağlık ocağında ücretsiz yapılıyor, kaydınızı yaptırdıysanız orada yaptırabilirsiniz hem kalabalık olmadığından daha rahat oldu. Mutlaka sabah erken saate alın randevuyu çünkü aç gidiliyor. Giderken benden 50lik glikoz(eczaneden) ve yarım litre su istediler. Önce iki tüp kan aldılar. Sonra vakit geçirmeden glikozlu suyu içtim. Sonra bir saat bekleniyor sonra tekrar kan alınıyor. Bu kadar kolay
kızlar every nerde???kaç gundur yazmıyorr hıc:44::44::44:ne oldukı acaba bılgınız varmı??
ay cok mutlu oldum sızın adınıza canım ne kadarada cok mutlusunuzdur anlıyorumm ben her ısten gelmesıylee kat kat artıyor sevındımmkı kaldıkı sız taa ayrı ulke lerdesınız saglıcakla kalınn cnmmerhaba canım
kızlar okuyamıyorum sonra yazıcam
esım buraya geldı :)))
cok mutluyuz bırhaftalıgına karısını ve oglusunu ozlemıs dayanamamıs
kızlar every nerde???kaç gundur yazmıyorr hıc:44::44::44:ne oldukı acaba bılgınız varmı??
kızlar günaydın, geçmişi şöyle bi okudum gözümden kaçan varsa affola
rezenecim geçmiş olsun, sana mı kaldı yahu vanayla fln uğraşmak çağırsaydın ya birini yardıma
suzancım iyi haberlerle gelmişsin maşallah
kızlar şu an şeker yüklemesi beklemesindeyim size de bilgi vereyim dedim;
sağlık ocağında ücretsiz yapılıyor, kaydınızı yaptırdıysanız orada yaptırabilirsiniz hem kalabalık olmadığından daha rahat oldu. Mutlaka sabah erken saate alın randevuyu çünkü aç gidiliyor. Giderken benden 50lik glikoz(eczaneden) ve yarım litre su istediler. Önce iki tüp kan aldılar. Sonra vakit geçirmeden glikozlu suyu içtim. Sonra bir saat bekleniyor sonra tekrar kan alınıyor. Bu kadar kolay
merhaba canım
offf. kizlar benim tansiyonum asiri dusuyor. daha demin bayiliyordum. alet tansiyonumu bile olcemiyor kaca indiyse artik( boyle olan oldu mu? tuz diyetim oldugu icin tuzlu da yiyemiyorum. napcam ben?
gecmişler olsun canım.bi doktora gözükmeisin bence. ben yemeklerden sonra bayılacak duruma geliyrum
oh cok sukurr elhamdulıllah canımm benım bulantı ve tıksınmeler 2,5 aylıkken basladı be 4,5 aylıkdan sonra azaldı sımdı ara ara sabhaları oluyor cok nadıre dustu tıksınmem gectı gercı bır kuru sogana kaldıı ıyymidem bulanıyorrrrrrrrr başım döünüyorrrrrrrrrrrrrrrrr kokular beni rahatsız ediyorrrrrrrrrrrrrrrr ama olsun şükürler olsun ki ben hamileyimmmmmmmmmne mutlu banaaaaaa ne mutlu bunu hisseden bütün hamile bayanlraa
cn dr ara dusmesı cok muhım degıl dıyorlar ama genede tuzlu yıyemedıgın ıcın dr ara sor ne yapman gerekofff. kizlar benim tansiyonum asiri dusuyor. daha demin bayiliyordum. alet tansiyonumu bile olcemiyor kaca indiyse artik( boyle olan oldu mu? tuz diyetim oldugu icin tuzlu da yiyemiyorum. napcam ben?
aaaamerhaba canım
tabi canım, ikinci kandan sonra yiyorsun..tabi sonuçlar güzel çıkarsa yemeye devam edebiliyorsunay tam aklımdan gecıyordu nasıl olucak dıyee pekii ılkk kann sonra seker sonra bır daha kann tabı 1 st sonraa ve yıyebılıyorsun dımıı anlamısmıyımmkeep cım cok sagol yaa bılgınn ıcınnn ınsl sonuclarınıı cıkarrrrrr darısı bızeee bısde 25.haftada gıdecegızz kontrolee o zaman bısede ıster zarrrr neyse benm ark.geecekk sonra konusmak uzere hos kalınn oglumla mutfagıı toparlıcazz sona ust bas degıss vee namaz ve mısafırlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yogun ve gusel bır gun olucak bızım ıcın saglıcaklaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bol bol dinlen canım, bir de ayaklarını yüksekçe bir yere uzat, o da iyi geliyor. Her kötü hissettiğinde dinlenmeye çalışofff. kizlar benim tansiyonum asiri dusuyor. daha demin bayiliyordum. alet tansiyonumu bile olcemiyor kaca indiyse artik( boyle olan oldu mu? tuz diyetim oldugu icin tuzlu da yiyemiyorum. napcam ben?
öncelıkle hayırlı cumalarrr--st 1 de komsumuza ınecegız dua gunumuz varr bebegımle KUR AN dınleyecegız ınslll veeeeeeeeeeee
aşımızı olduk da geldıkk cok sukurr , agrımızda basladııı:18: kan verdımkansızlıga ve aclık kan sekerı testımız yapılacak sonucumuz p.tesı gunu tansıyon 10/8 cıktı ebe ıyı dedı kalp atısımızda bebgım uyudu gu ve ac oldugu ıcın 135 lerdedıı ebe cok sukur onada ıyı dedıııkalsıyum ılacımız bıtmıstı yazdıkdır hayırlısıı bundan sonrakı asımız bebegımle olucakk ta eylul dee heheh ebemıze topuk kanını sordumm bebek anne sutu aldıkdan 72 st sonra dedıı ayy ne heyacanlı ama nasıl ıyacagımm ark.bbegını ben goturmustumm esı ıle o dısarda beklemsıtı sımdı sıra onda hehhe benımkınıde o beklıcekk ınsll o gunler gelsındee hersey melegımm paşamm ıcınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?