evet anı o kadar cok ılgılenılıyorkı artık cok sukur devlet kapısı ozelden tıtız bakıyor artıkkkk sen ebe ye kayıt yaptırdınmıı cnm yaptır cunku senn ılerkı aylarda asın ve aylık kan ıdrar tahlıllerını ıstıyor aıle hekımınkı ona gore not edıyorrrbunların hepsini sağlık ocağında mı yaptırdın
evet anı o kadar cok ılgılenılıyorkı artık cok sukur devlet kapısı ozelden tıtız bakıyor artıkkkk sen ebe ye kayıt yaptırdınmıı cnm yaptır cunku senn ılerkı aylarda asın ve aylık kan ıdrar tahlıllerını ıstıyor aıle hekımınkı ona gore not edıyorrr
merhaba kızlar ben şifayı kaptım:2:
aman ne olur dikkat edin. havalara aldanıp üşütmeyin. elinizi sık sık yıkayın
bi de benim gibi öğretmen olmayın bu havalarda sınıfımın yarısı hasta çünkü
size soracağım ateşim 37.5 bu ateş çok yüksek değil ama gece genelde yükselişe geçiyor. eğer öyle olursa napayım ateş düşürücü mü içeyim
minoset ya da parol
bu arada benimki sanırım grip. :18:çok korkuyorum gripten. 3 yıl önce yatak döşek 3 gün yatmıştım ve 20 gün etkilerini öksürüğünü çekmiştim.
kas ağrısı, özellikle dizlerde ince ince batma ve sızı. kas ağrısı var.
gece 3 gibi anca uyudum kuru ve kuvvetli öksürük yüzünden. sabahta 7 de uyandım aynı şekilde. bu gün de işe gittim. yoruldum tabi. bir çorba yapanım yok
şimdi bana en kuvvetli grip çayını verseniz ne iyi olur.
rezenecim diğer topikten dedim ya buraya da ekliyim, geçmiş olsun canım dinlen bol bol bi de sıvı al..aman ateşe dikkat, biliyorsun 40a çıkmamalı.
kızlar şeker sonucum iyi çıkmışkorkmuştum çıkacak diye amma sadece kansızlık çıktı biraz, kan hapına devam zaten doktor doğumdan sonra bile biraz daha içersin diyor..ondan yana şikayetim yok minicik tatlı pembe bi hap ama şu elevit yok mu dana kadar, yutarken her seferinde boğazıma takılıyor..işte onu bitireceğim günü iple çekiyorum
every, ayıptır sorması, göğsünde mavi damarlar çıktı mı, çıktıysa ne zaman çıktı? Bende çok belirgin oldu, erken değil mi bu kadar?
cok cok gecmiş olsun bende şifayı kapmıştım doktorum gribin daha ilacı bulunamadı demişti bol bol dinlencen dediydi.ılık suya bal koyup içebilirsin ben öyle yaptıydım
gecmısler olsun cnm atesıne dıkat bol c vıtamını takvıyesı ıle ınslllmerhaba kızlar ben şifayı kaptım:2:
aman ne olur dikkat edin. havalara aldanıp üşütmeyin. elinizi sık sık yıkayın
bi de benim gibi öğretmen olmayın bu havalarda sınıfımın yarısı hasta çünkü
size soracağım ateşim 37.5 bu ateş çok yüksek değil ama gece genelde yükselişe geçiyor. eğer öyle olursa napayım ateş düşürücü mü içeyim
minoset ya da parol
bu arada benimki sanırım grip. :18:çok korkuyorum gripten. 3 yıl önce yatak döşek 3 gün yatmıştım ve 20 gün etkilerini öksürüğünü çekmiştim.
kas ağrısı, özellikle dizlerde ince ince batma ve sızı. kas ağrısı var.
gece 3 gibi anca uyudum kuru ve kuvvetli öksürük yüzünden. sabahta 7 de uyandım aynı şekilde. bu gün de işe gittim. yoruldum tabi. bir çorba yapanım yok
şimdi bana en kuvvetli grip çayını verseniz ne iyi olur.
every 32.haftadasın yaaaaaaaaaaaa hayırlısı ınsl dogumunaa ve dogumlarımızaa saglıcaklaa kavussalım meleklerımıze ınslll esın gıttı mı kızzzzmerhaba kızlar
naberrr
bız cokıyıyız
esımle olmak ne guzel hep boyle olsak keske :)
oglus ben ve esımgun sayıyoruz doguma
every, ayıptır sorması, göğsünde mavi damarlar çıktı mı, çıktıysa ne zaman çıktı? Bende çok belirgin oldu, erken değil mi bu kadar?
ben kasındıkca zeytın yaglı krem suruyorum kasıntımı alıyoro kadar ama ne yaparsak yapalım buyudugu ıcın catlıcakk hehe kapalı bırı oldugum ıcın pek sorun etmıyorum o kanuyuu ama genede fızıkk yaa esım e dıyorm dogumdan dsonra vay sen kg aldın vay yırtıkın var fılan deme yarım dıyeGerkes iyidir inşallah.arkadaşlar karnınızda göğüslerinizde çatlak olmasın diye ne sürüyorsunuz banada anlatırmısınız rica etsem
Gerkes iyidir inşallah.arkadaşlar karnınızda göğüslerinizde çatlak olmasın diye ne sürüyorsunuz banada anlatırmısınız rica etsem
çatlak olayının bünyeyle alakalı olduğunu söylüyor doktorlar cnm bnm henüz hiç çatlağım yok fazla kiloda almadım ondandır belki ama ihmal etmiyorum bebe yağı sürüyorum mutlaka göbüşe bele göğüslere bide bacaklarıma üst kısıma oralar çatlıyor diyor tecrübeli anneler bakalım çatlıycaz mı aslında ben pek önemsemiyorum çatlasın oğlum için değer
bat zamanınada atesın dusmesse ve yuksek devam ederse cnm bu ıyıye ısaret ınsl hamıssındırBenim bat´im 8.3 , yumurtlamadan sonra atesim hep 36,8-37.
Simdi bat zamani düsmeye hamileyim anlamina mi gelecek ?
Ay cok merak ediyorum....
gecen aya kada vücüdim cok sogukmus esim öyle diyor , bu ay baya yaniyormusum, iyiisaretdir belki ????
bat zamanınada atesın dusmesse ve yuksek devam ederse cnm bu ıyıye ısaret ınsl hamıssındır
Evet evet bende heyecanla düsmemesini bekliyorum cok sevincliyim sanki düsmicekmis gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?