arkadaslarim. gebeligim boyunca gosterdiginiz her turlu yardim icin tesekkur ederim. ne yazik ki ilk bebegimi 8+4 de bu bebegimi de 8+1 de kaybettim. 1 martta zorunlu kurtaj oldum.
hepinize hayirli hamilelikler diliyorum. allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. onlari size hayirli evlat sizleri de evlatlariniza hayirli ana-baba yapsin.
hoscakalin...
ah canım benim..seni çok iyi anlıyorum..Allah bir daha göstermesin, inşallah bir sonraki bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, sana gönülden dua ediyorum.arkadaslarim. gebeligim boyunca gosterdiginiz her turlu yardim icin tesekkur ederim. ne yazik ki ilk bebegimi 8+4 de bu bebegimi de 8+1 de kaybettim. 1 martta zorunlu kurtaj oldum.
hepinize hayirli hamilelikler diliyorum. allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. onlari size hayirli evlat sizleri de evlatlariniza hayirli ana-baba yapsin.
hoscakalin...
İnşallah gelir bebeğin bu ay canım,bize de haber etBenim bat´im 8.3 , yumurtlamadan sonra atesim hep 36,8-37.
Simdi bat zamani düsmeye hamileyim anlamina mi gelecek ?
Ay cok merak ediyorum....
gecen aya kada vücüdim cok sogukmus esim öyle diyor , bu ay baya yaniyormusum, iyiisaretdir belki ????
ben chicconun mamma donna diye göğüs ve göbek kremleri var onları sürüyorum, daha önce de mustela kullanmıştım ama onu hem çok pahalı buldum hem de berbat kokuyordu. Şimdi kullandığım da pek hoş kokmuyor ama dayanılır gibi en azındanGerkes iyidir inşallah.arkadaşlar karnınızda göğüslerinizde çatlak olmasın diye ne sürüyorsunuz banada anlatırmısınız rica etsem
rabbim dayanma gucu versın ınsll...ıkıncı gebelıgım dıyorsunn arastırılması ve sonuclanması cıın ınsll dua ıle cnm sabır dolu gunler dılıorum sızın ıcınnnarkadaslarim. gebeligim boyunca gosterdiginiz her turlu yardim icin tesekkur ederim. ne yazik ki ilk bebegimi 8+4 de bu bebegimi de 8+1 de kaybettim. 1 martta zorunlu kurtaj oldum.
hoscakalin...
selam lılı nasılsınn gıttı bu aralar dr cınsıyet konusu ne durumdaaaaaaaaatatlım Rabbim dayanma gücü versin inşallah en kısa zamanda bebişini sağlıkla kucağına alacağın günler de gelir duan için çok sağol sende dualarımızdasın bişey sorcam 2.kez yaşamışsın neden oluyormuş peki bu araştırıldı mı yada araştırılacak mı _???
cok sukur cnm sen nasılsın??????rezene, nasıl oldun canım hastalık ne alemde?
kızlar herkesler iyi mi, her şeyler yolunda mı?
tesekkur ederim kizlar. ilkinin kalbi durmustu bunun da gelisimi durmus. tabi gittigim bebek yoktu yolk kesesi kocaman olmus ve betehcg 32000 kusurdu. bir ay sonra patoloji sonucu belli edecek nedenini suan bende bilmiyorum. yasayan cocugum olmadigi ve ikinci dusuk oldugu icin genetik inceleme yapilacak artik bana ve esime. anlayacaginiz uzunnnn bir yol var onumde ve bunu kaldirmaya hicccc gucum yok(
arkadaslarim. gebeligim boyunca gosterdiginiz her turlu yardim icin tesekkur ederim. ne yazik ki ilk bebegimi 8+4 de bu bebegimi de 8+1 de kaybettim. 1 martta zorunlu kurtaj oldum.
hoscakalin...
rezene, nasıl oldun canım hastalık ne alemde?
kızlar herkesler iyi mi, her şeyler yolunda mı?
oh maşallah canım,o da iyi çıkar eminim. Eh bütün testler tamamlanacak, kana da baktılar mı hazır gitmişken, onu da isteseydin. bizimkiler öyle yaptı. bu ara oğluşun keyi yerinde sanırım bol tekme bol tokat..beni k.validemler biraz üzdü o yüzden kusmalarım ve mide kasılmalarım arttı.Bugün daha iyiyim, geçer gider herhalde.cok sukur cnm sen nasılsın??????
oglus nasılll
aclık sekere baktırdımm keep cımm 74 cıktı dr cok ıı dedı bu haftada tokluga baktırcamm ınsll hayırlısıı bakalımmmmmmmm
çok geçmiş olsun ya ne hastalıkmış, yok mu yanına gelebilecek biri?neyse ki bebiş sağlıklı, kilosuna göre boyu uzun di misağol canım sorduğun için
ben rapor aldım 5 gün
4 yıldır hiç böyle hastalanmamıştım.Ateşli hastalık geçirince çok bitkin oluyorum. evdeyim ama yalnızım.arada kalkıp kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum.öksürük var kafam kazan gibi halsizim.dün doktora gittim hem kadın doğumcuma hem kbb doktoruna.
kendi doktorum minoset alabilirsin dedi. sonra bebeğe baktık.bebeğim iyi suyumda iyiymiş. 700 gr 35 cm olmuş
doktor ultrasonla bakarken tam ultrasonu tutuğu yere tekme attı. söyledim doktora evet dedi çok kuvvetli bir tekmeydi dedi.
aman dikkat edin genel değil ama domuz gribi tekrar ortaya çıkmış
kbb doktoruna gittim boğaz iltihabı var dedi. 1 çanta ilça verdi. 1 tanesi antibiyotik, 1 tansi boğaz spreyi(kullanmıyorum prespektüsünde hamileler kullanmasın yazıyordu.içim rahat etmeyecek o yüzden kullanmayacağım)
2 tane de bitkisel ilaç var.bunlardan biri bitkisel besin desteği(%62 si Omega 3 müş o yüzden seve seve kullanıyorum). diğeri de burun spreyi
kendi doktoruma ilaçları gösterdim. kullanabilirsin dedi.
Canım daha acın çok yeni, zor gelmesi çok normal. Biraz kendine zaman tanı, bu arada olabildiğince yalnız kalma. Elbet acısı geçmez ama gücünü toplarsın daha sonra, gerekeni yaparsın..Allah sabır versin, yardım etsin.tesekkur ederim kizlar. ilkinin kalbi durmustu bunun da gelisimi durmus. tabi gittigim bebek yoktu yolk kesesi kocaman olmus ve betehcg 32000 kusurdu. bir ay sonra patoloji sonucu belli edecek nedenini suan bende bilmiyorum. yasayan cocugum olmadigi ve ikinci dusuk oldugu icin genetik inceleme yapilacak artik bana ve esime. anlayacaginiz uzunnnn bir yol var onumde ve bunu kaldirmaya hicccc gucum yok(
oh maşallah canım,o da iyi çıkar eminim. Eh bütün testler tamamlanacak, kana da baktılar mı hazır gitmişken, onu da isteseydin. bizimkiler öyle yaptı. bu ara oğluşun keyi yerinde sanırım bol tekme bol tokat..beni k.validemler biraz üzdü o yüzden kusmalarım ve mide kasılmalarım arttı.Bugün daha iyiyim, geçer gider herhalde.
çok geçmiş olsun ya ne hastalıkmış, yok mu yanına gelebilecek biri?neyse ki bebiş sağlıklı, kilosuna göre boyu uzun di minazar:) bu gramda 35 cm çok iyi, uzun boylu olacak herhalde
canım bır an once sonuc alırsınız ve bundan sonrakı gebelıgın kalıcı ve hayırlıs saglıklı lur ınsl rabbım bol sabır ve guc kuvvet versın sana ve esıneetesekkur ederim kizlar. ilkinin kalbi durmustu bunun da gelisimi durmus. tabi gittigim bebek yoktu yolk kesesi kocaman olmus ve betehcg 32000 kusurdu. bir ay sonra patoloji sonucu belli edecek nedenini suan bende bilmiyorum. yasayan cocugum olmadigi ve ikinci dusuk oldugu icin genetik inceleme yapilacak artik bana ve esime. anlayacaginiz uzunnnn bir yol var onumde ve bunu kaldirmaya hicccc gucum yok(
gecmısler olsun cnm yaa oglusunun ıı olması gusel cok sukur sende atlat gıtsın su mıkrobu egg egggsağol canım sorduğun için
ben rapor aldım 5 gün
4 yıldır hiç böyle hastalanmamıştım.Ateşli hastalık geçirince çok bitkin oluyorum. evdeyim ama yalnızım.arada kalkıp kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum.öksürük var kafam kazan gibi halsizim.dün doktora gittim hem kadın doğumcuma hem kbb doktoruna.
kendi doktorum minoset alabilirsin dedi. sonra bebeğe baktık.bebeğim iyi suyumda iyiymiş. 700 gr 35 cm olmuş
doktor ultrasonla bakarken tam ultrasonu tutuğu yere tekme attı. söyledim doktora evet dedi çok kuvvetli bir tekmeydi dedi.
aman dikkat edin genel değil ama domuz gribi tekrar ortaya çıkmış
kbb doktoruna gittim boğaz iltihabı var dedi. 1 çanta ilça verdi. 1 tanesi antibiyotik, 1 tansi boğaz spreyi(kullanmıyorum prespektüsünde hamileler kullanmasın yazıyordu.içim rahat etmeyecek o yüzden kullanmayacağım)
2 tane de bitkisel ilaç var.bunlardan biri bitkisel besin desteği(%62 si Omega 3 müş o yüzden seve seve kullanıyorum). diğeri de burun spreyi
kendi doktoruma ilaçları gösterdim. kullanabilirsin dedi.
evet kanada baktı cok ıı zaten baıandan berı ama kadın dogumcum ılaca basla genede dedı esım hıc ıstemıyr ılac kullammamı tabı bendee dogallıkdan yanayız ye dıyor kan yapacak seyelr ama benım hıc ıstah yokkı kan olanı yıyımmoh maşallah canım,o da iyi çıkar eminim. Eh bütün testler tamamlanacak, kana da baktılar mı hazır gitmişken, onu da isteseydin. bizimkiler öyle yaptı. bu ara oğluşun keyi yerinde sanırım bol tekme bol tokat..beni k.validemler biraz üzdü o yüzden kusmalarım ve mide kasılmalarım arttı.Bugün daha iyiyim, geçer gider herhalde.
çok geçmiş olsun ya ne hastalıkmış, yok mu yanına gelebilecek biri?neyse ki bebiş sağlıklı, kilosuna göre boyu uzun di minazar:) bu gramda 35 cm çok iyi, uzun boylu olacak herhalde
gecmısler olsun cnm yaa oglusunun ıı olması gusel cok sukur sende atlat gıtsın su mıkrobu egg egggkavala gıtsın topla enerjınıdeee
ii gelsın bakalımm ıı ol ya bbeklerımız etkılenıyor varyaaaaaaaaaasağol canım annemi çağırdım 800 km uzaktan bakalım uçak biletini alıyım da atlasın gelsin
o kıyamaz kızına ve torununa şimdiden bakar torununa
başkaları gibi doğduktan sonra değil yani
hoscakalin...
nerdesınız hanım lar yaaa bebıslerınızle ne alemledesnız bakalımm
every,lili,keep,rezene,gerı donusum,rumeysamustafa,romaroma, ısımını atırlayamadıgım dıer kıslarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?