Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

tatlım Rabbim dayanma gücü versin inşallah en kısa zamanda bebişini sağlıkla kucağına alacağın günler de gelir duan için çok sağol sende dualarımızdasın bişey sorcam 2.kez yaşamışsın neden oluyormuş peki bu araştırıldı mı yada araştırılacak mı _???

ah canım benim..seni çok iyi anlıyorum..Allah bir daha göstermesin, inşallah bir sonraki bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, sana gönülden dua ediyorum.

İnşallah gelir bebeğin bu ay canım,bize de haber et

Gerkes iyidir inşallah.arkadaşlar karnınızda göğüslerinizde çatlak olmasın diye ne sürüyorsunuz banada anlatırmısınız rica etsem
ben chicconun mamma donna diye göğüs ve göbek kremleri var onları sürüyorum, daha önce de mustela kullanmıştım ama onu hem çok pahalı buldum hem de berbat kokuyordu. Şimdi kullandığım da pek hoş kokmuyor ama dayanılır gibi en azından

rabbim dayanma gucu versın ınsll...ıkıncı gebelıgım dıyorsunn arastırılması ve sonuclanması cıın ınsll dua ıle cnm sabır dolu gunler dılıorum sızın ıcınnn
selam lılı nasılsınn gıttı bu aralar dr cınsıyet konusu ne durumdaaaaaaaaabızım ark..27 haftalık hep kız dıyorlardı bu hafta dr erkek bu dedmıs hehehehceyız yapıyordu oda peembe pembeee

rezene, nasıl oldun canım hastalık ne alemde?

kızlar herkesler iyi mi, her şeyler yolunda mı?
cok sukur cnm sen nasılsın??????

oglus nasılll
aclık sekere baktırdımm keep cımm 74 cıktı dr cok ıı dedı bu haftada tokluga baktırcamm ınsll hayırlısıı bakalımmmmmmmm

tesekkur ederim kizlar. ilkinin kalbi durmustu bunun da gelisimi durmus. tabi gittigim bebek yoktu yolk kesesi kocaman olmus ve betehcg 32000 kusurdu. bir ay sonra patoloji sonucu belli edecek nedenini suan bende bilmiyorum. yasayan cocugum olmadigi ve ikinci dusuk oldugu icin genetik inceleme yapilacak artik bana ve esime. anlayacaginiz uzunnnn bir yol var onumde ve bunu kaldirmaya hicccc gucum yok (

yüce rabbim yar ve yardımcınız olsun umarım tekrar yaşamassınz aynı acılaarı.

Allah sabır versin. umarım sebebi bir an önce öğrenip önlem alırsınız

rezene, nasıl oldun canım hastalık ne alemde?

kızlar herkesler iyi mi, her şeyler yolunda mı?

sağol canım sorduğun için
ben rapor aldım 5 gün
4 yıldır hiç böyle hastalanmamıştım.Ateşli hastalık geçirince çok bitkin oluyorum. evdeyim ama yalnızım.arada kalkıp kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum.öksürük var kafam kazan gibi halsizim.dün doktora gittim hem kadın doğumcuma hem kbb doktoruna.
kendi doktorum minoset alabilirsin dedi. sonra bebeğe baktık. bebeğim iyi suyumda iyiymiş. 700 gr 35 cm olmuş
doktor ultrasonla bakarken tam ultrasonu tutuğu yere tekme attı. söyledim doktora evet dedi çok kuvvetli bir tekmeydi dedi.
aman dikkat edin genel değil ama domuz gribi tekrar ortaya çıkmış

kbb doktoruna gittim boğaz iltihabı var dedi. 1 çanta ilça verdi. 1 tanesi antibiyotik, 1 tansi boğaz spreyi(kullanmıyorum prespektüsünde hamileler kullanmasın yazıyordu.içim rahat etmeyecek o yüzden kullanmayacağım)
2 tane de bitkisel ilaç var.bunlardan biri bitkisel besin desteği(%62 si Omega 3 müş o yüzden seve seve kullanıyorum). diğeri de burun spreyi
kendi doktoruma ilaçları gösterdim. kullanabilirsin dedi.

cok sukur cnm sen nasılsın??????

oglus nasılll
aclık sekere baktırdımm keep cımm 74 cıktı dr cok ıı dedı bu haftada tokluga baktırcamm ınsll hayırlısıı bakalımmmmmmmm
oh maşallah canım,o da iyi çıkar eminim. Eh bütün testler tamamlanacak, kana da baktılar mı hazır gitmişken, onu da isteseydin. bizimkiler öyle yaptı. bu ara oğluşun keyi yerinde sanırım bol tekme bol tokat..beni k.validemler biraz üzdü o yüzden kusmalarım ve mide kasılmalarım arttı.Bugün daha iyiyim, geçer gider herhalde.

çok geçmiş olsun ya ne hastalıkmış, yok mu yanına gelebilecek biri?neyse ki bebiş sağlıklı, kilosuna göre boyu uzun di mi nazar:) bu gramda 35 cm çok iyi, uzun boylu olacak herhalde

Canım daha acın çok yeni, zor gelmesi çok normal. Biraz kendine zaman tanı, bu arada olabildiğince yalnız kalma. Elbet acısı geçmez ama gücünü toplarsın daha sonra, gerekeni yaparsın..Allah sabır versin, yardım etsin.

aklımda öyle kaldı ya da ultrason fotoğrafında bir yerde gözüme 35 ilişti ama 30 da olabilir
benim 4-6 gün önde çıkıyor genelde.
ama doktor boyunu ve kilosunu ölçüme göre hafta ve gününü kendine göre söylüyor
garip ama öyle

canım bır an once sonuc alırsınız ve bundan sonrakı gebelıgın kalıcı ve hayırlıs saglıklı lur ınsl rabbım bol sabır ve guc kuvvet versın sana ve esınee

gecmısler olsun cnm yaa oglusunun ıı olması gusel cok sukur sende atlat gıtsın su mıkrobu egg eggg kavala gıtsın topla enerjınıdeee

evet kanada baktı cok ıı zaten baıandan berı ama kadın dogumcum ılaca basla genede dedı esım hıc ıstemıyr ılac kullammamı tabı bendee dogallıkdan yanayız ye dıyor kan yapacak seyelr ama benım hıc ıstah yokkı kan olanı yıyımm:26:kan da ıı hayırlısı bakalım cok sukur her gunumuzeeeeeeeeeee benım oglumun tekmelerıde artık hısedılıyorkı sorma gobegımı actım uzandımm dun aksam esıme dedım bak gobısımee ve bır sag bır sol tekme ve esım hayrett edıyor dıyorum oglumuz guclu olucak ınsl babasıı gece esımıde tekmeledık bu arada dedım daha durrrrrrrrr benı sınır etm e gece uykundan kaldırırız bak ılerkı aylarda heheheh

k.v konusunuda bosver ya takmayın ebbeklerımız de uzuluyor cunkummmmmmmm

sabah bır uayndım kı mıdem bulanıyor esımın cayını ocaga koydummm bayram dedım(esıme seslendım)oda ne oluyr ya dedı kalktı yatakdan ben banyoya kapadım kendımı ay ne zor su bos mıdeden cıkarmak (pardon!) elım ayagım tıtredıı kı cok fecıı dı esım dıyor ne oluyor dedım oglun sabah sabah mazaratlık yapıyor esım elını koydu karnıma oglum anneyı uzme sbh sbh dıyorrama bunada suurler olsunn ben cekerım glum ıı osunda ınsl dusmanımda olsa bır kere tadara ınsll bu duygularıııııııııııııııııııı

gecmısler olsun cnm yaa oglusunun ıı olması gusel cok sukur sende atlat gıtsın su mıkrobu egg eggg kavala gıtsın topla enerjınıdeee

sağol canım annemi çağırdım 800 km uzaktan bakalım uçak biletini alıyım da atlasın gelsin
o kıyamaz kızına ve torununa şimdiden bakar torununa
başkaları gibi doğduktan sonra değil yani

sağol canım annemi çağırdım 800 km uzaktan bakalım uçak biletini alıyım da atlasın gelsin
o kıyamaz kızına ve torununa şimdiden bakar torununa
başkaları gibi doğduktan sonra değil yani
ii gelsın bakalımm ıı ol ya bbeklerımız etkılenıyor varyaaaaaaaaaademın esım kapıyı hızlı kapattı ben sıcradım oglusumda bırden bır tekme attı dedım yavas ıkımısıde korkuttun babasııııııı dıyee

canım benım cok gecmis olsun
ınsallah yeniden saglıkla gelecek bebegin ve seninle olacak hep

nerdesınız hanım lar yaaa bebıslerınızle ne alemledesnız bakalımm

every,lili,keep,rezene,gerı donusum,rumeysamustafa,romaroma, ısımını atırlayamadıgım dıer kıslarrr

nerdesınız hanım lar yaaa bebıslerınızle ne alemledesnız bakalımm

every,lili,keep,rezene,gerı donusum,rumeysamustafa,romaroma, ısımını atırlayamadıgım dıer kıslarrr

iyyiz şükürler olsun yaramazlık yapıyor benim bebiş.anasının başın fıldır fıldır dönderiyr mutfaga girer girmez ögürtmeye başlıyor acap yemek yapmayı sevmedğimi bildiği icin bana yardımcı oluyr olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…