ayy basladımı senn ogurmeler allha kolaylık versınn bebegımızı dusununce cok gusell cok sukur ama anne tarafındanda bayagıı sbaır ısteyen bırsey ben daha bu sbh mutfakda yumurta haslamasından ögg ledımm haftada bır ıkı kez halen gelıyor oglumm eskı gunlerı hatırlatıyorr cnm agzına bırsey bagla yemek yapanın yoksaa benım o donemlerde k.v burdaydı cok sukur mutfaga 1 aydır gırıyorum heheh ama sımdıde yapıyorum yemeye ıstahımolmyor ama garıp bır skeılde kg de alıyorummiyyiz şükürler olsun yaramazlık yapıyor benim bebiş.anasının başın fıldır fıldır dönderiyr mutfaga girer girmez ögürtmeye başlıyor acap yemek yapmayı sevmedğimi bildiği icin bana yardımcı oluyr olabilir mi
ben burdayımmmm işlerin yoğunlğundan pek giremiyorum bu ara kızlar umarım herkes iyidir
suziiiiiiiiiii 2 farklı doktor kız dedi ama kendisi gb cinsiyeti için de bi süpriz olmazsa kızım olucak inşallah sağlıkla gelsin annesinesenin verdiğin örnek de çok ilginçmiş hakikaten 27.haftada erkek demeleri hayırlı evlat olsunlar da . . .
nerdesınız hanım lar yaaa bebıslerınızle ne alemledesnız bakalımm
every,lili,keep,rezene,gerı donusum,rumeysamustafa,romaroma, ısımını atırlayamadıgım dıer kıslarrr
wowwwwwwwww sizin tezkereye cok az kaldı yaaaaaaaaaaaaaıyıyız biz de tatlım
oglus buyuyor
gun sayıyoruz kavusmaya
wowwwwwwwww sizin tezkereye cok az kaldı yaaaaaaaaaaaaacok sukur darısı bıse bende bgn tokluk seker ıcın kan erdım faranjık olmus bogazım cok agrıyor dr ılac vermedı karbonat tuzlu su yap gargara dedıı cok acıyor sol kolum uyusuyor kalsuyum eksıklıgı dedı kan abkım ona gore takvıye dedı aman oglusum buyudukce vucud artı tepkı verıyormuss tosunumm buyusunde annesı ckerrr bunlarııııııııııııı
mutfaga girmemle ögürmem bir oluyr ne olcak hallerim bilmiyor ama şükür başdönmelerim azaldı,.,kızlar ikili test konusunda yardım istiyorum ense ölcümü normal cıkan bebişlerde yaptırmak lazım mı yoksa özeldeki doktorlar sırf para icin mi yapıyorlar bunu düşüncelerinizi paylaşırsanz sevinirimBizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allahın müminlerini bağışlaması dileğiyle hayırlı cumalar...
ayy basladımı senn ogurmeler allha kolaylık versınn bebegımızı dusununce cok gusell cok sukur ama anne tarafındanda bayagıı sbaır ısteyen bırsey ben daha bu sbh mutfakda yumurta haslamasından ögg ledımm haftada bır ıkı kez halen gelıyor oglumm eskı gunlerı hatırlatıyorr cnm agzına bırsey bagla yemek yapanın yoksaa benım o donemlerde k.v burdaydı cok sukur mutfaga 1 aydır gırıyorum heheh ama sımdıde yapıyorum yemeye ıstahımolmyor ama garıp bır skeılde kg de alıyorummbas donmen de benım az olmustu bunye meselesıı haylrısı olsun bakalım cnm dıkat et duvar dıbınden yuru dondugunde tutunursunamannn dıyımmm
cok sukur cnm bızde ııyıy senn 2 dr kız demesıde ıhtımalı arttırıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrevet ark.cok sasırdı yarın tam ozel dr gıdececek hep devlete gıdıyordu normaldee bakalım kesınlesırr hehe ama dr pipi resmı cekmıs vermıs elıne bu seferrrrrrr hayırlısı ınslll saglıklısından olsunlardaaaaaaaa
ayy aynısının bıraz falası kuru oksuruklusu bende var cnm yaaaaaaaaaa:2::2::2::2::2::2::2:günaydın herkese kızlar çok hastayım gözlerimi dahi açamıyorum burnum tıkalı hep ağzımdan nefes alıyorum dün eşim terletti beni sabah daha iyi gibiydim ama zaman geçince yine ağırlaşıyorum bu akşam yine terlemeyi düşünüyorum bi sakıncası varmıdır acaba ?????
bu arada dün kızımla buluştuk drumuz herşeyin normal olduğunu söyledi üçlü test istemedik bidahaki ay detaylıı ultrasonumuz var inşallah ordada herşeyin normal sağlıklı olduğunu görürüz (amin) geçmişe bi bakayım topiğimizde ne var ne yok
hıc bır bılgım yok seker ya kolay gelsınnselam hamiş arkadaşlarımm
uzun zamandır bu topiğe giremedim umarım herkes bebişleriyle iyidir
benim bu gün kan tahlil sonuçlarım çıktı
testosteronum çok yüksek çıktı 3,79
hamilelikte böyle bir durum yaşayan var mı?
cnm benım dr ultrasonda baktı gerek gormeı ense olcumu ıı dedıı ve ıkı ve uc lu testlerı gerek gormedıı cnm hıcccmutfaga girmemle ögürmem bir oluyr ne olcak hallerim bilmiyor ama şükür başdönmelerim azaldı,.,kızlar ikili test konusunda yardım istiyorum ense ölcümü normal cıkan bebişlerde yaptırmak lazım mı yoksa özeldeki doktorlar sırf para icin mi yapıyorlar bunu düşüncelerinizi paylaşırsanz sevinirim
cok sukur cnm yaaaaa grıb ıcın oglusuma bırsey olur dıye korkuorum ama cok sukur oda kıpır kıpır atese dıkkat edıyruz bır cıkmasın dıyeeeeee:26::26:allah kavustursun gene cnm bnmmsiz de kocaman olmussunuz masallah suzancim sana ve oglusuna
az kaldi sanki ya sukur bu gunlerimize
son gunler nasil gecer bilmiyorum:18:
s'md' es'm yanimda cok hizli geciyorama gitmesine gun kaldi
canım geçmiş olsun bende de şu an faranjit varnasılsınız bakalım ben hıcc ıyı degılımm dun gece dahada kotu oldumm faranjıtın dısında aksam yemegınde hapşuruk ve burun akıntısıd bsladııı cok kotuyumm yaaaaaaaa hemen dus alıp yataga gırdım ıyıce bır teredım ama cok az fayda ettı ılac da yok zatenn bol c vıtamını alıcam ancakk:2::2::2::2::2:aynen smıle dakı gıbıyım hapur hapsur dur gece korktuk esımle bebegımız e bırsey olurmu dıye ama bebegımın her an hareketı ıle benı desteklemesı korkumuzu hafıfılettı du a okudum durdum ogluusm ıcınn sukur sbh alktıgımda bogaz agrım azalmıstı ama gerı basladı sımdık mısafırlerım dun aksam gıttı bgnde evı temızledımm mıss olduu namazı kılıp marjete gıdeceımm meyve stogum azaldı daaaaama bu hastalık bu durumda ıken ıc bırınıze gelmesın cunku kendımı hıc dusunmuyorum ama askımın askı oglumuzz rabbım e emanett ınslll işte böyle bizdee genede cok sukur her halımızeeeeeeeeee
kızlar doktorumla görüştük çok normal dedi her hormon yükselişte dedi, içinde bir canlı daha var bunun için ne kadar hormon çaba içinde dediselam hamiş arkadaşlarımm
uzun zamandır bu topiğe giremedim umarım herkes bebişleriyle iyidir
benim bu gün kan tahlil sonuçlarım çıktı
testosteronum çok yüksek çıktı 3,79
hamilelikte böyle bir durum yaşayan var mı?
SAGOL CNM bneımm yaaaaaaa ılac dısında gecmesı ıcın elımden gelenı yapıyorumkı bebegımm yapranmasın kuru oksuruk cunku cok kotuuu :2::2:canım geçmiş olsun bende de şu an faranjit var
bademcikleri aldırdıktsn sonra olur her senede 1kez
burnum da tıkalı gibi
çok geçmiş olsun , c vitamin alayım derken bol bol portakal mandalina yeme canım
asit mahfader fatanjiti
bir de sıcak sıcak içeyim de iyileşeyim deme sakın, ılık olması lazım içtiğin yediğin her şeyin
onlara dikkat et, ben de kronikleşmeye yüz tuttu bu faranjit ondan bildiklerimi paylaşmak istedim
gzun aydın cnm benım:2:kızlar doktorumla görüştük çok normal dedi her hormon yükselişte dedi, içinde bir canlı daha var bunun için ne kadar hormon çaba içinde dedi
değerlendirmedi bile doğru düzgün
şükür bir aksililk değilmiş
zaten kadın doğumcum "neden baktı endokrinci senin testosteronuna"dedi
daha bilmiyorduk o test kağıdını yazarken hamile olduğumu dedim
yani velhasıl yıllar sonra bu yazıyı okuyup bilgilenmek isteyenler için sonucu da yazmak istedim
hamilelikte testosteron da tavan yapıyormuş
sagol cnm ınsl gecer yaaaaa:2::2::2:bogazım fılan cok kotu burun akıntısı neysede oglusum da bunun uzerıne az hareket edıyor yagecmis olsun suzancim
acil sifalar sana ve oglusuna
keep nerdeeeee
ayy aynısının bıraz falası kuru oksuruklusu bende var cnm yaaaaaaaaaa:2::2::2::2::2::2::2:
hıc bır bılgım yok seker ya kolay gelsınn:2:
cnm benım dr ultrasonda baktı gerek gormeı ense olcumu ıı dedıı ve ıkı ve uc lu testlerı gerek gormedıı cnm hıccc
cok sukur cnm yaaaaa grıb ıcın oglusuma bırsey olur dıye korkuorum ama cok sukur oda kıpır kıpır atese dıkkat edıyruz bır cıkmasın dıyeeeeee:26::26:allah kavustursun gene cnm bnmm
benım gıcık dr da verıyor sız hastaneyı arayınonlar bana ulasır dogum zamanı dıyor o usdne korku var ıcımde ya hayılrısı yaaaaasağolasın canım ya ozman bi enseyi ölçtüreim ona göre karar vereyim derim.yokya ben budoktoru değiştirim zaten telefon numarasınıda vermedi .madem ulaşamıycam devlete gideiym daha iyi .
burdaaakeep nerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?