burdaaakeep nerdeeeee
lillum,suzan
geçmiş olsun kızlar, inşallah çabucak atlatırsınız
rezene,
canım sen nasıl oldun?
every,
34 e gelmişsin maşallahheyecan doruktadır şimdi
tek tek yazamıyorum amma kızlar bebişler iyi çok şükür, haberleriniz de güzel, seviniyorum. İnşallah ateş ölçe ölçe, sıkıntılı süreçlerde edindiğimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz
eh en mantıklısı "geçmiş olsun" sanırım, bir de fark ettik ki eşimle, bu gibi durumlarla başa çıkmak için kullandığımız ve bebişe zararlı olmayan bi yöntem dahi yok..misal önceden olsa alırdık eve beş kiloluk şaraplardan bi güzel içer sonra ertesi sabah başımızın acısından olayın acısını unuturduksağol keepcim benim geçti çok şükür ilk defa gribi bukadar kolay atlatıyorum maşallah tabi banavalla keepcim sanada geçmiş olsun mu demeliyim bilmiyorum inşallah daha fazla stres üzüntü olmadan bu olaylar sona erer canım bebişler iyi hamdolsun bizimkini çok hıçkırık tutuyo teyzesi bilsen hep kasıklarım atıyıo neredeyse cimcimem uyutmuyor beni yani
günaydın herkese kızlar çok hastayım gözlerimi dahi açamıyorum burnum tıkalı hep ağzımdan nefes alıyorum dün eşim terletti beni sabah daha iyi gibiydim ama zaman geçince yine ağırlaşıyorum bu akşam yine terlemeyi düşünüyorum bi sakıncası varmıdır acaba ?????
bu arada dün kızımla buluştuk drumuz herşeyin normal olduğunu söyledi üçlü test istemedik bidahaki ay detaylıı ultrasonumuz var inşallah ordada herşeyin normal sağlıklı olduğunu görürüz (amin) geçmişe bi bakayım topiğimizde ne var ne yok
nasılsınız bakalım ben hıcc ıyı degılımm dun gece dahada kotu oldumm faranjıtın dısında aksam yemegınde hapşuruk ve burun akıntısıd bsladııı cok kotuyumm yaaaaaaaa hemen dus alıp yataga gırdım ıyıce bır teredım ama cok az fayda ettı ılac da yok zatenn bol c vıtamını alıcam ancakk:2::2::2::2::2:aynen smıle dakı gıbıyım hapur hapsur dur gece korktuk esımle bebegımız e bırsey olurmu dıye ama bebegımın her an hareketı ıle benı desteklemesı korkumuzu hafıfılettı du a okudum durdum ogluusm ıcınn sukur sbh alktıgımda bogaz agrım azalmıstı ama gerı basladı sımdık mısafırlerım dun aksam gıttı bgnde evı temızledımm mıss olduu namazı kılıp marjete gıdeceımm meyve stogum azaldı daaaaama bu hastalık bu durumda ıken ıc bırınıze gelmesın cunku kendımı hıc dusunmuyorum ama askımın askı oglumuzz rabbım e emanett ınslll işte böyle bizdee genede cok sukur her halımızeeeeeeeeee
burdaaakızlar ne zamandır giremiyorum, başıma gelmeyen kalmadı çünkü..önce k.valide ile arayı bozduk şu an görümcemle hiç konuşmuyoruz,eşim "benim öyle kardeşim yok" diyor k.valideyi olaylar sonrası bir kez gördük ve komşuya hasta ziyaretine gitmiş gibiydik.. olayların özeti de şu; k.validem, görümcenin de gazına gelerek bizi istemedi ve çok garip davranmaya ve konuşmaya başladı. Haftaya kaynım gelecek İstanbuldan, bize çok üzüldü konuşmak istedi bakalım neler olacak...Bu olayların hemen ardından iş yerindeki iki tane yönetici, benim epey yakın durduğum başka bir yöneticiye kızıp acısını benden çıkartmaya karar verdi, o kadar abarttılar ki sendika ile birlikte mobbing şikayeti verdik.Haftaya da görüşmeler olacak.Olay çözülmezse beni gazetelerde fln görebilirsiniz yani... bu arada benim kusmalarım iyice arttı tabi ve bir de üstüne haftaya yine 20 saat yol gitmek ve bir sınavvari toplantıya girmek zorundayım...Biraz pişmiş tavuk durumum var yani inşallah bebeğim etkilenmeden bu sorunları atlatırız, insanlarda hiç vicdan kalmamış en zayıf zamanımda resmen herkes saldırıya geçti gibi hissediyorum..neyse, geçer gider herhalde..sizi seviyorum
keepcım gercekten en hassas doneminde ust uste gelmiş ama sen guclusun asarsın hepsını kendını ve bebişini yıpratmadankocaman olmussunuz sız de canım bız de buyuduk oglusumun babası yanımda ya zaman su gibi akıp gıdıyor 1 aydır yanımda canım ve gun saymaz oldum bir baktım 34 olmusuz coksukur bu gunlerimize
100 olmuşum ay heyecan yaptım. halayımı da çekeyim
bu arada dün kara yağmura bakmadan havuzluhan çıkarmamızı yaptık. birçok şeyi aldım çanta alamadım çok yoruldum beynim durdu, karar veremedim bir türlü.
kalanları internetten alacağım.
sağol canım, aşacağız tabi başka çare yok, işte benim de anlatacak başka hamile hikayelerim oldu. Güzel şeyler de oluyor misal başka üniversitelerden teklifler geldi, tabi gidemiyorum çünkü bebiş için dünyanın iznini raporunu kullanacağım ve bu halde taşınmaydı yeni işti uğraşamayacağım..hepsini bunlarda kullanıp öyle giderim belki, oh olsun derimkeepcım gercekten en hassas doneminde ust uste gelmiş ama sen guclusun asarsın hepsını kendını ve bebişini yıpratmadankocaman olmussunuz sız de canım bız de buyuduk oglusumun babası yanımda ya zaman su gibi akıp gıdıyor 1 aydır yanımda canım ve gun saymaz oldum bir baktım 34 olmusuz coksukur bu gunlerimize
100 olmuşum ay heyecan yaptım. halayımı da çekeyim
bu arada dün kara yağmura bakmadan havuzluhan çıkarmamızı yaptık. birçok şeyi aldım çanta alamadım çok yoruldum beynim durdu, karar veremedim bir türlü.
kalanları internetten alacağım.
eşim görse bayılır buna, ben pek takım tutuyorum sayılmaz, oğlum hangi takımı tutarsa onu tutacağımbuyuduk canım ya baksana hepimiz koca haftaları devirdik cok sukur saglıkla doguralım bir decanta bizde de zor oldu ben sonunda bunu aldım
U11803.GS.SND.SPOR.ÇANTA.(36506) - Aksesuarlar / Çanta & Cüzdan - Gsstore.Org
buyuduk canım ya baksana hepimiz koca haftaları devirdik cok sukur saglıkla doguralım bir decanta bizde de zor oldu ben sonunda bunu aldım
U11803.GS.SND.SPOR.ÇANTA.(36506) - Aksesuarlar / Çanta & Cüzdan - Gsstore.Org
sağol canım, aşacağız tabi başka çare yok, işte benim de anlatacak başka hamile hikayelerim oldu. Güzel şeyler de oluyor misal başka üniversitelerden teklifler geldi, tabi gidemiyorum çünkü bebiş için dünyanın iznini raporunu kullanacağım ve bu halde taşınmaydı yeni işti uğraşamayacağım..hepsini bunlarda kullanıp öyle giderim belki, oh olsun derimaa eşin erken mi geldi? ne güzel hadi bakalım şurda ne kaldı
tebrikler, bizim de son bir çıkartma yapmamız lazım ama yapamadık bir türlü, galiba sonunda yine internetten alacağız
rezenecim anne bebek bakim cantalarindan begendigim olmadi, zaten ben normal bir canta istiyordum hem yolculuklarda kullanalim hem normalde de guzelce kullanirim diye. spor cantasi islevi de olsun ileride dedim:) sonra bunu aldim. baya buyuk. illa termoslu falan olmali mi bilmiyorum ama kendi adima oyle almiycam.
keepcim esim bizi gormek icin gelmisti sadece 1 haftaligina ama donemedi :) hala yanimizda bu son haftamiz sonra gidecek ama doguma gelecek yeniden:) sonra da bebise kavusunca gun sayariz vize ciksin bir an once evimizde gidelim diye. insanin annesi babasi cok iyi bakiyor da es gibisi kendi evi gibisi yok cok ozluyorum
tabi canım ya, zor senin işin, neyse, şurda ne kaldı..zaten vize çıkana kadar da bebek azıcık dünyaya alışır, işte sen rahatlarsın mis gibi olurkeepcim esim bizi gormek icin gelmisti sadece 1 haftaligina ama donemedi :) hala yanimizda bu son haftamiz sonra gidecek ama doguma gelecek yeniden:) sonra da bebise kavusunca gun sayariz vize ciksin bir an once evimizde gidelim diye. insanin annesi babasi cok iyi bakiyor da es gibisi kendi evi gibisi yok cok ozluyorum
ayy canım benım kıyamadı tabıı sızee ee esler tabı farklı ya benımkı sbh ıkımızıde operek ıse gıdıyor aksamaca 2-3 kere arıyor ne yapyorsunuz tekemler nasıl fılan dıye cok sukur esler sız hayat dusunulemes bu boyutta rabbım daım etsın ınslllrezenecim anne bebek bakim cantalarindan begendigim olmadi, zaten ben normal bir canta istiyordum hem yolculuklarda kullanalim hem normalde de guzelce kullanirim diye. spor cantasi islevi de olsun ileride dedim:) sonra bunu aldim. baya buyuk. illa termoslu falan olmali mi bilmiyorum ama kendi adima oyle almiycam.
keepcim esim bizi gormek icin gelmisti sadece 1 haftaligina ama donemedi :) hala yanimizda bu son haftamiz sonra gidecek ama doguma gelecek yeniden:) sonra da bebise kavusunca gun sayariz vize ciksin bir an once evimizde gidelim diye. insanin annesi babasi cok iyi bakiyor da es gibisi kendi evi gibisi yok cok ozluyorum
tabi canım ya, zor senin işin, neyse, şurda ne kaldı..zaten vize çıkana kadar da bebek azıcık dünyaya alışır, işte sen rahatlarsın mis gibi olur
suzancım erken doğum hikayeni duyunca okusam mı okumasam mı diye tereddütte kaldım ama okudum ve neyse ki iyi habermiş, güzel doğmuş maşallahBundan sonra sağlıkla yaşasın.
Benim iş dolayısıyla perşembe günü yine 10 saat yola gidiyoruz, ertesi gün 10 saat dönüyoruz (bu son umarım) yolculuk öncesi kendi doktorumuzdan randevu bulamadık. Başka doktora gittik bugün. Doktor da beni korkuttu, erken doğumu tetikleyebilir diye. Bir de üstüne gelişimi bir hafta kadar geride çıktı bebeğin, eh onca stres kusmalar tabi sonu bueşim de ben de canımız sıkılmış halde döndük doktordan, yine evde çıt çıkmıyor..Diğer doktorlar birşey olmaz demişti. Bu doktor herşey normal dedi (suyum, plasenta,bebeğin büyüklüğü-ben ufak deyince o kadarlık fark olur dedi) ama sonra da 10 saat çok dedi :44:Kadın bi garipti zaten surat beş karış, anlamadım nedir yani niye öyle dedi...
amınn cnm ınsl saglıcakla gıydırmek nasıpp olurr kg muhım dgl o kdr yaa sonradan zaten cok ıı olurmus derlerr yanı az kd de dogan bebe bnm kv 4 den asagı dogurmamıs en kucuk kaynımları kı onlar suanda cıta gıbıler kg alamıyorlar ama bneım esım dahıl dıgerlerının masallahı var hhehesuzancim cok ciciler ya bayildimmmmmmmgule gule giysin oglusun.
keepcim iyi yolculuklar canim. sen son dkya kadar calisican herhalde. oglus iyi cok sukur. hafta ileri geri takma hic. benimki3 hafta falan onden gidiyordu hep simdi kairn cevresi 1 hafta geri. cok takilmiyorum ultrason yanilmalari olabilir. su an kilosu da az benim yavrumun ama minyon olacak herhalde saglikli olsun da dogunca lir kilosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?